|
Post by teleftaiastigmi on Jan 13, 2024 13:46:28 GMT
Καλώς σας βρήκα! έχω μαζέψει διάφορες ερωτήσεις και δεν ξέρω πού μπορώ να απευθυνθώ. Στο μητρώο στην συμπλήρωση της εμπειρίας ως "εργοδότη" τι βάζουμε; το όνομά μας ή "ελεύθερος επαγγελματίας"; Στις θέσεις, ως εμπειρία βάζουμε το άθροισμα δικηγορία + άσκηση; Η προκήρυξη λέει ότι πιστοποιητικά γλωσσών και Η/Υ δεν χρειάζονται επικύρωση; Εσείς τα επικυρώσατε; Διαβάζω τις συζητήσεις στο φόρουμ και όλοι λένε για ΠΕ Τελωνιακών και Δικαστική Αστυνομία. Για Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, Υπουργείο Πολιτισμού και ΟΠΙ, τι γνώμη έχετε; Καλή επιτυχία σε όλους και ό,τι είναι καλύτερο για τον καθένα! Έβαλα "ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΗ". Το άθροισμα, απλώς στο μητρώο κάνεις ξεχωριστή εγγραφή, μια για την άσκηση και τους μήνες βάσει πιστοποιητικού Συλλόγου (ή βεβαίωσης ΕΦΚΑ εφόσον είχες ασφαλιστεί για κύρια σύνταξη), και μια για τη δικηγορία και τους μήνες βάσει βεβαίωσης ΕΦΚΑ και επικαλείσαι και τις δύο εγγραφές στην αίτηση, από τις οποίες προκύπτει το σύνολο. Για αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά και ισπανικά δε θέλει επικύρωση για την ώρα, εφόσον είναι κάποιος από τους τίτλους γλωσσομάθειας του ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Δ' της προκήρυξης. Όταν όμως μετά τους οριστικούς πίνακες τα ζητήσει ο φορέας εγχαρτωμένα, πρέπει να είναι επικυρωμένα. Πιστοποιητικό Η/Υ εφόσον έχει εκδοθεί από ημεδαπό δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα, δε θέλει επικύρωση. Για θέσεις σε υπουργείο Μετανάστευσης γνωρίζω από αυτούς που δούλευαν με ΣΟΧ ότι είναι πολύ καλές οι συνθήκες εργασίας και ικανοποιητικές αμοιβές. Επειδή όμως με τη βαθμολογία μου, αποκλείεται να διεκδικήσω αυτές τις θέσεις, δεν ξέρω περισσότερα. Κοιτάζω θέσεις που είναι πιο κοντά στα δικά μου βαθμολογικά κυβικά. Σε ευχαριστώ! Καλή επιτυχία σου εύχομαι και στην 1η σου επιλογή
|
|
|
Post by elens on Jan 13, 2024 14:01:20 GMT
αααααχχχχ θα σας προσγειωσω αποτομα
πηρα τηλ χτες στο τμημα προσωπικου τους και εμαθα στο μκ 19 μπαινουν οι Ελεγκτες οι οποιοι συμφωνα με το νομο της Αρχης (αυτος του επιτελικου κρατους ειναι αλλα δεν το θυμαμαι τωρα) αποκλειστικα ΑΠΟΣΠΩΝΤΑΙ απο αλλες υπηρεσιες (ως τυπου σουπερ ντουπερ εμπειρογνωμονες επι ενος τομεα που θα ελεγχουν)
οι προς διορισμο μεσω ΑΣΕΠ θεσεις ειναι απλων διοικητικων υπαλληλων (γραφειου δηλ).....
εφαγα μια ξενερα.....
οι ελεγκτές παίρνουν το μισθό του τελευταίου κλιμακίου πολλαπλασιαζόμενο επι 1,4. Αν μπείτε στον κόπο να ανοίξετε τα περιγράμματα των θέσεων θα δείτε σε ποιες θέσεις προβλέπεται έξτρα αμοιβή. Αναγράφεται και ο σχετικός νόμος. δεν ισχύει για όλες τις θέσεις αλλά για κάποιες της προκήρυξης ισχύει οι θεσεις του ΑΣΕΠ ΔΕΝ ειναι για ελεγκτες, αφορουν διοικητικους υπαλληλους
οι ελεγκτες ΑΠΟΣΠΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟ (ΑΡ 96. ΠΑΡ.8 Ν. 4622/2019) ==>
"8. Οι οργανικές θέσεις των ΕπιθεωρητώνΕλεγκτών της παραγράφου 1 του παρόντος, καλύπτονται αποκλειστικά με αποσπάσεις προσωπικού που υπηρετεί στο δημόσιο τομέα, όπως αυτός οριοθετείται στο άρθρο 51 του ν. 1892/1990, όπως ισχύει, με απόφαση του Διοικητή και ύστερα από προκήρυξη της Αρχής, κατ’ εξαίρεση κάθε άλλης γενικής ή ειδικής διάταξης όπως εκάστοτε ισχύουν, χωρίς να απαιτείται απόφαση ή σύμφωνη γνώμη των αρμόδιων Υπηρεσιακών Συμβουλίων του φορέα προέλευσης καθώς και του οργάνου διοίκησης αυτού, με την ίδια σχέση εργασίας. Με την πρόσκληση μπορεί να καθορίζονται, για ορισμένο αριθμό θέσεων Επιθεωρητών - Ελεγκτών, συγκεκριμένοι κλάδοι και ειδικότητες. Σε θέσεις Επιθεωρητών - Ελεγκτών αποσπώνται υπάλληλοι, εφόσον δεν έχουν υπερβεί το πεντηκοστό πέμπτο έτος της ηλικίας τους. Η χρονική διάρκεια της απόσπασης ορίζεται στα τρία (3) έτη με δυνατότητα ισόχρονης ανανέωσης μέχρι τέσσερις (4) φορές."
Δηλαδη μπορει να διοριστει καποιος στο υπουργειο εργασιας και μετα απο 10 χρονια που θα εχει εμπειρια σε εναν συγκεκριμενο τομεα να αιτηθει στην προκηρυξη για Επιθεωρητες ΔΔ και εαν επιλεγει, να αποσπασθει στην ΕΑΔ για 3 χρονια. (επιλεγονται οι ελεγκτες ΔΔ, δεν διοριζονται)
παμε τωρα στο αρθρο 93 του ιδιου νομου που μιλαει για τις αποδοχες
ΣΤΗΝ ΠΑΡ. 1 = μιλαει για τις αποδοχες των Ελεγκτων, δηλ των σουπερ ντουπερ εξειδικευμενων στελεχων του δημοσιου με χρονια ελεγκτικη στο εκαστοτε αντικειμενο τους εμπειρια
"Το προσωπικό με σχέση εργασίας δημοσίου δικαίου ή ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου που υπηρετεί στην Αρχή σε θέσεις Επιθεωρητών Ελεγκτών, καθώς και στις οργανικές μονάδες, επιπέδου Διεύθυνσης, που υπάγονται απευθείας στον Διοικητή κατατάσσεται στο καταληκτικό Μ.Κ. της κατηγορίας του, πολλαπλασιαζόμενου του αντίστοιχου βασικού μισθού του άρθρου 14 του ν. 4354/2015 με το συντελεστή 1,20"
αρα το ΜΚ 19 μπαινουν μονο οι ελεγκτες που αποσπωνται (οχι οι διοικητικοι υπαλληλοι)
ΣΤΗΝ ΠΑΡ.3 = λεει ...... "3. Για το προσωπικό που υπηρετεί στην Αρχή, συμπεριλαμβανομένων των ΕπιθεωρητώνΕλεγκτών και όσων κατέχουν θέσεις ευθύνης, και για τα ζητήματα της αποζημίωσης του για εργασία καθ’ υπέρβαση του υποχρεωτικού ωραρίου, καθώς και της αποζημίωσης για εργασία προς συμπλήρωση του υποχρεωτικού ωραρίου, εφαρμόζεται το άρθρο 20 του ν. 4354/2015, όπως κάθε φορά ισχύει, με την επιφύλαξη των επόμενων εδαφίων και παραγράφων.
αρα μιλαει απλα για υπερωριες
βεβαια λιγο παρακατω αναφερει ¨"Η ωριαία αμοιβή για εργασία πέραν του πενθημέρου...........προσαυξημένη κατά 25%" και υποθετω οτι στα ψηφιακα οργανογραμματα αυτο ακριβως εννοει ως ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΜΟΙΒΕΣ, δηλ τις υπερωριες......
αν εχεις καποια αλλη πληροφορηση φυσικα καλοδεχουμενη
αλλα αυτα που μου ειπε στο τηλ η προσωπαρχης του ταιριαζουν με τα του νομου...
|
|
|
Post by Lina_Admin on Jan 13, 2024 15:53:01 GMT
Εγώ είμαι στο ΥΠΟΙΚ έχει προσωπική διαφορά ακόμα και για νέους συναδέλφους, έχει στοχοθεσία είναι ένα μπόνους κάθε έτος, έχει υπερωρίες περίπου 1200 το χρόνο και κάποιες υπηρεσιες έχουν εξαιρέσιμα… Λινα καλησπερα, εχω μια φιλη συναδελφο σου στο ΥΠΟΙΚ (ΕΣΔΔΑ του 2019) και μολις περσι πηραν ενα μερος της προσωπικης διαφορας και μου ειπε οτι οσοι διοριστουν εφεξης ΔΕΝ προκειται δυστυχως να ενταχθουν σε αυτες τις διαταξεις..... αρα μονο στοχοθεσια για τους νεοδιοριζομενους (που αρχιζει σιγα σιγα στα περισσοτερα υπουργεια) και υπερωριες που εχουν σχεδον ολοι οι φορεις.... Ξερεις αν υπαρχει πιθανοντητα να δοθει και σε οσους διοριστουν εφεξης?
Ισως μονο με συνδικαλιστικη διεκδικηση ε? Η να τους πανε οι νεοδιοριστοι δικαστικα?
Εμάς πρόσφατα μας ενημέρωσαν ότι όλοι θα παίρνετε προσωπική εκτός αν μας κόψουν σε εμάς την προσωπική και μετά δεν έχει κανένας. Δεν μπορούν να εργάζονται δυο υπάλληλοι στην ίδια εργασία και να πληρώνονται διαφορετικά
|
|
|
Post by sok on Jan 13, 2024 16:48:43 GMT
οι ελεγκτές παίρνουν το μισθό του τελευταίου κλιμακίου πολλαπλασιαζόμενο επι 1,4. Αν μπείτε στον κόπο να ανοίξετε τα περιγράμματα των θέσεων θα δείτε σε ποιες θέσεις προβλέπεται έξτρα αμοιβή. Αναγράφεται και ο σχετικός νόμος. δεν ισχύει για όλες τις θέσεις αλλά για κάποιες της προκήρυξης ισχύει οι θεσεις του ΑΣΕΠ ΔΕΝ ειναι για ελεγκτες, αφορουν διοικητικους υπαλληλους
"8. Οι οργανικές θέσεις των ΕπιθεωρητώνΕλεγκτών της παραγράφου 1 του παρόντος, καλύπτονται αποκλειστικά με αποσπάσεις προσωπικού που υπηρετεί στο δημόσιο τομέα, όπως αυτός οριοθετείται στο άρθρο 51 του ν. 1892/1990, όπως ισχύει, με απόφαση του Διοικητή και ύστερα από προκήρυξη της Αρχής, κατ’ εξαίρεση κάθε άλλης γενικής ή ειδικής διάταξης όπως εκάστοτε ισχύουν, χωρίς να απαιτείται απόφαση ή σύμφωνη γνώμη των αρμόδιων Υπηρεσιακών Συμβουλίων του φορέα προέλευσης καθώς και του οργάνου διοίκησης αυτού, με την ίδια σχέση εργασίας. Με την πρόσκληση μπορεί να καθορίζονται, για ορισμένο αριθμό θέσεων Επιθεωρητών - Ελεγκτών, συγκεκριμένοι κλάδοι και ειδικότητες. Σε θέσεις Επιθεωρητών - Ελεγκτών αποσπώνται υπάλληλοι, εφόσον δεν έχουν υπερβεί το πεντηκοστό πέμπτο έτος της ηλικίας τους. Η χρονική διάρκεια της απόσπασης ορίζεται στα τρία (3) έτη με δυνατότητα ισόχρονης ανανέωσης μέχρι τέσσερις (4) φορές."
Δηλαδη μπορει να διοριστει καποιος στο υπουργειο εργασιας και μετα απο 10 χρονια που θα εχει εμπειρια σε εναν συγκεκριμενο τομεα να αιτηθει στην προκηρυξη για Επιθεωρητες ΔΔ και εαν επιλεγει, να αποσπασθει στην ΕΑΔ για 3 χρονια. (επιλεγονται οι ελεγκτες ΔΔ, δεν διοριζονται)
ΣΤΗΝ ΠΑΡ. 1 = μιλαει για τις αποδοχες των Ελεγκτων, δηλ των σουπερ ντουπερ εξειδικευμενων στελεχων του δημοσιου με χρονια ελεγκτικη στο εκαστοτε αντικειμενο τους εμπειρια
"Το προσωπικό με σχέση εργασίας δημοσίου δικαίου ή ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου που υπηρετεί στην Αρχή σε θέσεις Επιθεωρητών Ελεγκτών, καθώς και στις οργανικές μονάδες, επιπέδου Διεύθυνσης, που υπάγονται απευθείας στον Διοικητή κατατάσσεται στο καταληκτικό Μ.Κ. της κατηγορίας του, πολλαπλασιαζόμενου του αντίστοιχου βασικού μισθού του άρθρου 14 του ν. 4354/2015 με το συντελεστή 1,20"
αρα το ΜΚ 19 μπαινουν μονο οι ελεγκτες που αποσπωνται (οχι οι διοικητικοι υπαλληλοι)
ΣΤΗΝ ΠΑΡ.3 = λεει ...... "3. Για το προσωπικό που υπηρετεί στην Αρχή, συμπεριλαμβανομένων των ΕπιθεωρητώνΕλεγκτών και όσων κατέχουν θέσεις ευθύνης, και για τα ζητήματα της αποζημίωσης του για εργασία καθ’ υπέρβαση του υποχρεωτικού ωραρίου, καθώς και της αποζημίωσης για εργασία προς συμπλήρωση του υποχρεωτικού ωραρίου, εφαρμόζεται το άρθρο 20 του ν. 4354/2015, όπως κάθε φορά ισχύει, με την επιφύλαξη των επόμενων εδαφίων και παραγράφων.
βεβαια λιγο παρακατω αναφερει ¨"Η ωριαία αμοιβή για εργασία πέραν του πενθημέρου...........προσαυξημένη κατά 25%" και υποθετω οτι στα ψηφιακα οργανογραμματα αυτο ακριβως εννοει ως ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΜΟΙΒΕΣ, δηλ τις υπερωριες......
Η διατύπωση του άρθρου είναι: “Το προσωπικό με σχέση εργασίας δημοσίου δικαίου ή ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου που υπηρετεί στην Αρχή σε θέσεις Επιθεωρητών Ελεγκτών, καθώς και στις οργανικές μονάδες, επιπέδου Διεύθυνσης, που υπάγονται απευθείας στον Διοικητή κατατάσσεται στο καταληκτικό Μ.Κ. της κατηγορίας του, πολλαπλασιαζόμενου του αντίστοιχου βασικού μισθού του άρθρου 14 του ν. 4354/2015 με το συντελεστή 1,20, κατά αναλογική εφαρμογή των προβλεπόμενων στην παράγραφο 4 του άρθρου 9 του ν. 4354/2015. Το προσωπικό που υπηρετεί στη Γενική Διεύθυνση Ακεραιότητας και Λογοδοσίας και στη Γενική Διεύθυνση Ευαισθητοποίησης και Δράσεων με την Κοινωνία κατατάσσονται στο καταληκτικό Μ.Κ. της κατηγορίας τους” ΑΡΑ (1) το προσωπικό που υπηρετεί σε θέσεις Επιθεωρητών (2) το προσωπικό που υπηρετεί στις οργανικές μονάδες, επιπέδου Διεύθυνσης, που υπάγονται απευθείας στον Διοικητή (3) Το προσωπικό που υπηρετεί στη Γενική Διεύθυνση Ακεραιότητας και Λογοδοσίας και στη Γενική Διεύθυνση Ευαισθητοποίησης και Δράσεων με την Κοινωνία Συγκεκριμένα στην περίπτωση μας παραπάνω αμοιβές έχουν οι κωδικοί θέσεων 9796131007, 1011175210, 1163712632, 2231228594, 4010012067, 4380118836, 5433227982, 8783239473, 9711199501 δηλαδή 9 από τις 11 θέσεις
|
|
|
Post by elens on Jan 13, 2024 22:29:18 GMT
οι θεσεις του ΑΣΕΠ ΔΕΝ ειναι για ελεγκτες, αφορουν διοικητικους υπαλληλους
Η διατύπωση του άρθρου είναι: “Το προσωπικό με σχέση εργασίας δημοσίου δικαίου ή ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου που υπηρετεί στην Αρχή σε θέσεις Επιθεωρητών Ελεγκτών, καθώς και στις οργανικές μονάδες, επιπέδου Διεύθυνσης, που υπάγονται απευθείας στον Διοικητή κατατάσσεται στο καταληκτικό Μ.Κ. της κατηγορίας του, πολλαπλασιαζόμενου του αντίστοιχου βασικού μισθού του άρθρου 14 του ν. 4354/2015 με το συντελεστή 1,20, κατά αναλογική εφαρμογή των προβλεπόμενων στην παράγραφο 4 του άρθρου 9 του ν. 4354/2015. Το προσωπικό που υπηρετεί στη Γενική Διεύθυνση Ακεραιότητας και Λογοδοσίας και στη Γενική Διεύθυνση Ευαισθητοποίησης και Δράσεων με την Κοινωνία κατατάσσονται στο καταληκτικό Μ.Κ. της κατηγορίας τους” ΑΡΑ (1) το προσωπικό που υπηρετεί σε θέσεις Επιθεωρητών (2) το προσωπικό που υπηρετεί στις οργανικές μονάδες, επιπέδου Διεύθυνσης, που υπάγονται απευθείας στον Διοικητή (3) Το προσωπικό που υπηρετεί στη Γενική Διεύθυνση Ακεραιότητας και Λογοδοσίας και στη Γενική Διεύθυνση Ευαισθητοποίησης και Δράσεων με την Κοινωνία Συγκεκριμένα στην περίπτωση μας παραπάνω αμοιβές έχουν οι κωδικοί θέσεων 9796131007, 1011175210, 1163712632, 2231228594, 4010012067, 4380118836, 5433227982, 8783239473, 9711199501 δηλαδή 9 από τις 11 θέσεις Επειδή έχεις εντρυφήσει στο ζήτημα πάρε ένα τηλ τη Δευτέρα στο 213 212 97 20 την κ. Ηλιοπούλου στο τμήμα προσωπικού της εαδ για επιβεβαίωση, γιατί εμένα μου είπε αλλα..... Μακάρι να ισχύει ότι με ΜΚ 19 μισθοδοτούνται οι 9 από τις 11 προς πλήρωση θέσεις!!!! Αν επικοινωνήσεις μαζί της, στείλε σε παρακαλώ να μου πεις τι σου απάντησε!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων
|
|
sot2g
Kill Bill
|
Post by sot2g on Jan 13, 2024 23:18:21 GMT
Αφ`ου ευχαριστήσω πολύ εσάς που μοιράζετε τις γνώσεις σας σχετικώς με διαφορους φορείς σε μας τους άσχετους περί της λειτουργίας των φορέων του Δημοσίου (elens, sok, pitsi26, Lina κλπ), θα ήθελα την άποψη σας με κριτήριο οχι το οικονομικό, στο οποίο κυρίως στηριχθήκατε, αλλά τις συνθήκες εργασίας και συγκεκριμένα την "ήσυχη" καθημερινότητα (μηδενική ή μικρή επαφή με πολίτες, "ευχαριστο" κλίμα, όχι υπερωρίες-Σ/Κ, φυσιολογικός φόρτος εργασίας και λοιπά στο ίδιο μήκος κύματος). Αναφέρομαι και σε 130 και σε 109. Ποιά η άποψή σας; Ποιοί φορείς πληρούν τέτοια κριτήρια; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
|
|
|
Post by pitsi26 on Jan 13, 2024 23:38:13 GMT
Αφ`ου ευχαριστήσω πολύ εσάς που μοιράζετε τις γνώσεις σας σχετικώς με διαφορους φορείς σε μας τους άσχετους περί της λειτουργίας των φορέων του Δημοσίου (elens, sok, pitsi26, Lina κλπ), θα ήθελα την άποψη σας με κριτήριο οχι το οικονομικό, στο οποίο κυρίως στηριχθήκατε, αλλά τις συνθήκες εργασίας και συγκεκριμένα την "ήσυχη" καθημερινότητα (μηδενική ή μικρή επαφή με πολίτες, "ευχαριστο" κλίμα, όχι υπερωρίες-Σ/Κ, φυσιολογικός φόρτος εργασίας και λοιπά στο ίδιο μήκος κύματος). Αναφέρομαι και σε 130 και σε 109. Ποιά η άποψή σας; Ποιοί φορείς πληρούν τέτοια κριτήρια; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Να σαι καλά, αυτό που ρωτάς εξαρτάται και μπορεί να είναι έτσι με τον διορισμό και να αλλάξει σχετικά εύκολα. Θα έλεγα λοιπόν σαν γενικό κανόνα ότι περιφέρειες , διευθύνσεις εκπαίδευσης και κατά περίπτωση αποκεντρωμένες,κάποια επιμελητήρια, λιμενικά ταμεία -αποτελουν καλές τοποθετήσεις από πλευράς όγκου δουλειάς. Αν προέρχεσαι και από hardcore ιδιωτικό δε, θα σου φανούν αρνταν! Τώρα αν συγκρίνεις τα "εξτρα" που λένε όλοι σε κάποιους φορείς με περισσότερες ευθύνες και πίεση για 200 και 300 ευρώ παραπάνω νομίζω ότι οι παραπάνω φορείς είναι πολύ τίμιοι( άσε και που εκεί έχει έξτρα ,ειδικά με κάποια προγράμματα που έχουν αν θες να ασχοληθείς). Να πω επίσης ότι τελικά με προβληματίζει ότι κάποιοι περνούν τα τύπου 1 stop proficiency και παράλληλα έχουμε παρατάσεις από τον ΑΣΕΠ.
|
|
mitsaki
Wednesday
ΑΑΔΕ is loading...
|
Post by mitsaki on Jan 14, 2024 14:21:55 GMT
Καλησπέρα! Θα ήθελα να κάνω μία ερωτηση αν ξέρει κάποιος από εσάς να απαντήσει. Αυτές οι θέσεις που είναι με κωδικο 427 στο Υπουργειο Δικαιοσύνης στην Δικαστική αστυνομία , ξέρει κανείς περι τίνος πρόκειται; Δεν έχει κωδικό για να βρω κάτι στο οργανογραμμα.
|
|
|
Post by lawful on Jan 14, 2024 17:48:54 GMT
Καλησπέρα και καλή χρονιά συνάδελφοι! Παρακολουθώ εδώ και καιρό τις γενικές συζητήσεις, ωστόσο δεν είχα μπει να δω τη συζήτηση του κλάδου μας. Για να συνεισφέρω κι εγώ στη συζήτηση, να πω ότι, ως προς το θέμα διαφορετικής υπεύθυνης δήλωσης σε σχέση με την ηλεκτρονική αίτηση που υπέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης, δεν χρειάζεται να ανεβάσουμε διαφορετική υπεύθυνη δήλωση στο μητρώο. Έχω και σχετική γραπτή απάντηση του ΑΣΕΠ για το εν λόγω ζήτημα. Επίσης, καθαρά για τα στατιστικά, να πω ότι βρίσκομαι μεταξύ των θέσεων 250 και 300 του κλάδου μας και ενδιαφέρομαι κυρίως για Θεσσαλονίκη και όμορους νομούς. Φυσικά έχω βάλει θέσεις ανά την Ελλάδα και ΠΕ Νομικών και ΠΕ διοικητικών. Έχω οριστικοποιήσει ήδη την αίτησή μου, προβληματίζομαι όμως ακόμα από το άγχος να είναι όλα σωστά. Συγκεκριμένα: 1) Για το ecdl και το πτυχίο αγγλικών έχω επικαλεστεί εγγραφές από το μητρώο όπου είναι ανεβασμένα τα πρωτότυπα πιστοποιητικά και επικυρώσεις αυτών. Ωστόσο, τις εν λόγω εγγραφές τις είχα επικαλεστεί και σε προηγούμενη προκήρυξη εκτός γραπτού διαγωνισμού που μου ζήτησαν δικαιολογητικά και για την οποία δεν έχουν βγει προσωρινά αποτελέσματα. Θεωρείτε ότι σε περίπτωση που επιτύχω και στις δύο προκηρύξεις και μου ζητήσουν εγγράφως τα δικαιολογητικά και στις δύο, θα μπορέσω να καταθέσω διαφορετικές επικύρωσεις στη μία εκ των δύο, δεδομένου ότι έχω μία επικύρωση απ'το καθένα σε εγχαρτη μορφή; Ή να τροποποιήσω από τώρα την αίτηση, φτιάχνοντας νέες εγγραφές με τα πρωτότυπα πιστοποιητικά μόνο αφού όταν τα δικαιολογητικά κατατίθενται σε ηλεκτρονική μορφή δεν είναι απαραίτητη η επικύρωση αυτών και για τα αγγλικά συγκεκριμένα δεν είναι απαραίτητη η μετάφραση ούτε εγγράφως αλλά ούτε και ηλεκτρονικά; 2) Οι θέσεις που έχω επιλέξει είναι πέραν των 30 θέσεων, οπότε για τις επιπλέον θέσεις έχω ανεβάσει και επικαλεστεί το σχετικό αρχείο προτιμήσεων. Ωστόσο, ενώ κατά τον έλεγχο του αρχείου που ανέβασα τόσο από την προβολή της αίτησης όσο και από τη σχετική εγγραφή στο μητρώο, φαίνεται κανονικά το περιεχόμενο, όταν εκτυπώνω την αίτηση με τα συνημμένα δικαιολογητικά, φαίνεται μεν ως συνημμένο αρχείο αλλά το περιεχόμενο δεν εμφανίζεται. Θεωρείτε ότι σε δεύτερο χρόνο θα υπάρχει κάποιο ζήτημα ως προς το θέμα της απόδειξης των θέσεων σε ενδεχόμενη ένσταση (είτε για τη σειρά των θέσεων είτε ακόμα και ως απόδειξη ότι όντως δηλώθηκαν επιπλέον των 30 θέσεων). Σκέφτηκα να τροποποιήσω την αίτηση και να αρχίσω να καταχωρώ τις θέσεις στην αίτηση αντί να επισυναψω αρχείο προτιμήσεων, ωστόσο επειδή είναι αρκετές επιπλέον, φοβάμαι την ανταπόκριση του συστήματος ειδικά τώρα τις τελευταίες μέρες. Σε σχετικό ερώτημά μου στο helpdesk και ενώ τους είχα αναφέρει ότι έχω ελέγξει ήδη ότι το αρχείο που ανέβηκε είναι σωστό, αντί να μου απαντήσουν επί αυτού, μου ανέφεραν ξανά πώς να κάνω έλεγχο του αρχείου. Ευχαριστώ πολύ όποιον μπορεί να βοηθήσει και συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα. Το άγχος έχει χτυπήσει κόκκινο... Εύχομαι τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε όλους μας! 1) Δεν έχετε πρόβλημα. Επικύρωση είναι η βεβαίωση ότι ένα φωτοαντίγραφο είναι ακριβές αντίγραφο του πρωτοτύπου. Μπορείτε να κάνετε όσα αντίγραφα θέλετε. Δεν έχει σημασία πότε επικυρώνετε. Αν τώρα εσείς ως δικηγόρος επικυρώνετε τα δικά σας, μπορείτε να βάλετε την ίδια ημερομηνία. 2) Σε όλους έτσι εμφανίζεται το pdf. Αν σας βγάζει ένα μήνυμα "Please Wait κλπ", κάντε το λήψη από το βελάκι και αποθήκευση στην επιφάνεια εργασίας, ώστε να το εκτυπώσετε και να το ελέγξετε. Ευχαριστώ πολύ συνάδελφε! Καλή επιτυχία!
|
|
|
Post by pitsi26 on Jan 16, 2024 12:53:24 GMT
Είναι γελοίο ! Θα περιμένουμε τους πάντες να πάρουν πτυχία , διδακτορικα , εμπειρίες, 2ες γλώσσες κλπ. Τι να πω , θα έπρεπε να ορίσουν ότι γίνονται δεκτά τα δικαιολογητικά ως την αρχική καταληκτική ημερομηνία ! Αλλιώς θα πάνε τα εξώδικα σύννεφο. Πλήρη διαφάνεια ούτε για αστείο!
|
|
|
Post by bluemerry on Jan 16, 2024 17:58:32 GMT
|
|
|
Post by desptsiou on Jan 16, 2024 20:51:35 GMT
Έχει καταντήσει αηδία η όλη φάση… παράταση στην παράταση… διορθώσεις τελευταίας στιγμής! Και ποιος μας λέει ότι θα προσπεράσουν την εν λόγω θέση στις γυναίκες κ θα πάνε στην επόμενη προτίμηση τους χωρις να τις απορρίψουν ;;Πρέπει να αφαιρεθεί η εν λόγω προτίμηση; Τι θα κανατε συνάδελφοι;
|
|
|
Post by ananan on Jan 17, 2024 12:59:49 GMT
Έχει καταντήσει αηδία η όλη φάση… παράταση στην παράταση… διορθώσεις τελευταίας στιγμής! Και ποιος μας λέει ότι θα προσπεράσουν την εν λόγω θέση στις γυναίκες κ θα πάνε στην επόμενη προτίμηση τους χωρις να τις απορρίψουν ;;Πρέπει να αφαιρεθεί η εν λόγω προτίμηση; Τι θα κανατε συνάδελφοι; Με βάση την ανακοίνωση δεν θα ληφθεί υπόψη η δήλωση του εν λόγω κωδικού..κάτι σαν να μην πληρούνται ολες οι πρόσθετες προϋποθέσεις..οπότε λογικά απλά τον προσπερνούν.θα ακυρωσετε για να διορθώσετε;
|
|
|
Post by desptsiou on Jan 17, 2024 16:10:05 GMT
Καλησπέρα συνάδελφε. Δεν την έχω δηλωσει εγώ… απλά ρητορική ήταν η ερώτηση γιατί σίγουρα θα δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις στις συναδέλφους που την δηκωσαν. Γνωστή μου πάντως από τα εκεί μέρη που την είχε δηλώσει ακύρωσε την αίτηση κ θα την ξανά υποβάλλει!
|
|
|
Post by niki81 on Jan 17, 2024 16:45:51 GMT
Δεν χρειάζεται ακύρωση για αυτό το λόγο. Κ αν κάποιος πχ νομικαριος βάλει κατά λάθος κ έναν κωδικό που είναι μόνο για οικονομολόγους δεν έχει πρόβλημα η αίτηση του απλά δεν λαμβάνεται υπόψη
|
|