|
Post by ivamvako on Oct 30, 2023 17:12:41 GMT
πιο τέλος δεν γίνεται. πραγματικά, το δικό μου σχόλιο και αυτό, τερματίζουν το θέμα. Πραγματικά ο νόμος είναι σαφέστατος. είναι η ιδανική ισορροπία και με διπλό ατού για τους ειδικής (α. δηλώνουν όπου θέλουν, β. διορίζονται με δεύτερης ευκαιρίας διανομή αν είναι οριακά). Σε κάθε περίπτωση, τα τελευταία κλιμάκια του πίνακα θα γεμίσουν αυτοί οι επιτυχόντες και θα καταλάβουν θέσεις από το σύνολο των προτιμήσεών τους. Όχι όμως όποιες θέλουν, αλλά αυτές για τις οποίες συγκρίθηκαν. Αυτό δεν σημαίνει ότι η θέση που θα πάρουν θα είναι κακή. Αν ένας υποψήφιος είναι από ΓΡΕΒΕΝΑ και θέλει εκεί θέση σε Δήμο, μπορεί να την πάρει από συντοπίτη του γενικής. Είναι μακράν το πιο έξυπνο σύστημα. Και με δίποντο υπέρ της κοινωνικής πολιτικής. Εγω πάλι πιστευω οτι γίνεται και πιο τελος. Και το πιο τελος θα ήταν αυτο που συζηταμε μεταξύ μας και το οποίο όντως ακούγεται λογικό, να το επιβεβαίωνε και ο ΑΣΕΠ αφου ο νομος είναι σαφεστατος. Αλλα προς το παρόν αυτό δεν εχει γίνει. Και όσο υπάρχουν απαντησεις σαν την παρακάτω και δεν έχει ακόμα δωθεί καμια γραπτη και σαφής απαντηση απο τον ΑΣΕΠ σε τόσα ερωτηματα για το θέμα που έχουν σταλεί (ενώ γενικά απαντάνε συγκεκριμένα σε τόσα αλλα ερωτηματα) νομιζω ειναι εύλογο να μένουν ερωτηματικά ως προς την εφαρμογή στην πράξη Καλησπέρα παιδιά!Σήμερα τηλεφωνησα ΑΣΕΠ για διευκρινίσεις σχετικά με τις ειδικές κατηγορίες και μου απαντησαν οτι δεν εχει διευκρινιστεί ακόμα..... πως θα διατεθούν οι θεσεις αυτές περιμένουν και αυτοί ενημέρωση
|
|
|
Post by bonza on Oct 30, 2023 17:12:57 GMT
Δηλαδή αν για μια ειδικότητα στην αρχική κατάταξη δεν υπάρχει κανένας ειδικής και όλοι οι επιλαχόντες ειδικής δεν έχουν δηλώσει τη μια και μοναδική θέση του τελευταίου γενικής, δεν θα μπει κανένας από τους ειδικής; Αν σε αυτη την ειδικότητα προβλέπονται 8 θέσεις για ειδικής τότε το σύστημα θα ψάξει τις τελευταίες 8 θέσεις για αντικατάσταση.
Αν προβλέπονται 24 θέσεις για ειδικής και δεν έχει βρεθεί κανένας τότε οι αντικαταστάσεις θα γίνουν (όσες γίνουν) απο τις τελευταίες 24 θέσεις του πίνακα.
Είναι τόσο απλό. Πολύ καλό για να είναι αληθινό. Οψόμεθα.
|
|
|
Post by Persefoni on Oct 30, 2023 17:19:08 GMT
Αν σε αυτη την ειδικότητα προβλέπονται 8 θέσεις για ειδικής τότε το σύστημα θα ψάξει τις τελευταίες 8 θέσεις για αντικατάσταση.
Αν προβλέπονται 24 θέσεις για ειδικής και δεν έχει βρεθεί κανένας τότε οι αντικαταστάσεις θα γίνουν (όσες γίνουν) απο τις τελευταίες 24 θέσεις του πίνακα.
Είναι τόσο απλό. Πολύ καλό για να είναι αληθινό. Οψόμεθα. Πάντως αν έχουν πάρει τόσα ερωτήματα για το θέμα, είναι παράλογο που πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα βγάλει το ΑΣΕΠ μια ανακοίνωση που να το εξηγεί...ΟΥΤΟΠΙΚΟ....? Αν θέλουν ας το πάρουν από δω 😋, θα μπορούσαν απλά να πούνε & σύντομα, ότι για όσες θέσεις υπολείπονται για την συμπλήρωση του ποσοστού της ειδικής του κλάδου, επιλέγονται ισάριθμες θέσεις που κατέχουν γενικής από κάτω προς τα πάνω & δίνονται εκ νέου στους επιλαχόντες ειδικής προς πλήρωση. Αν και πάλι δεν καλυφθεί το ποσοστό, τότε επιστρέφουν στους γενικής... Απλό...?
|
|
|
Post by efigram7 on Oct 30, 2023 18:14:48 GMT
Καλησπέρα σας!Κι εγώ περιμένω αυριο τηλέφωνο από κάποια υπεύθυνη του ΑΣΕΠ για το φλέγον θέμα ... γιατι ακρη δεν εβγαλα με αυτούς που απαντησαν στα τηλεφωνά μου. Ωστόσο να ρωτησω το εξής:εφόσον ουσιαστικά μπαίνουμε στη γενική κατηγορία βάσει της βαθμολογίας μας, αλλά θα μας χρησιμοποιήσουν για να καλυφθούν οι θεσεις ειδικής, εμείς θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε την ιδιότητα της ειδικής σε επόμενο διαγωνισμό?
|
|
|
Post by ivamvako on Oct 30, 2023 18:21:14 GMT
Καλησπέρα σας!Κι εγώ περιμένω αυριο τηλέφωνο από κάποια υπεύθυνη του ΑΣΕΠ για το φλέγον θέμα ... γιατι ακρη δεν εβγαλα με αυτούς που απαντησαν στα τηλεφωνά μου. Ωστόσο να ρωτησω το εξής:εφόσον ουσιαστικά μπαίνουμε στη γενική κατηγορία βάσει της βαθμολογίας μας, αλλά θα μας χρησιμοποιήσουν για να καλυφθούν οι θεσεις ειδικής, εμείς θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε την ιδιότητα της ειδικής σε επόμενο διαγωνισμό? Γιατι εννοεις να μην μπορεσουμε?
|
|
|
Post by Persefoni on Oct 30, 2023 18:37:36 GMT
Καλησπέρα σας!Κι εγώ περιμένω αυριο τηλέφωνο από κάποια υπεύθυνη του ΑΣΕΠ για το φλέγον θέμα ... γιατι ακρη δεν εβγαλα με αυτούς που απαντησαν στα τηλεφωνά μου. Ωστόσο να ρωτησω το εξής:εφόσον ουσιαστικά μπαίνουμε στη γενική κατηγορία βάσει της βαθμολογίας μας, αλλά θα μας χρησιμοποιήσουν για να καλυφθούν οι θεσεις ειδικής, εμείς θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε την ιδιότητα της ειδικής σε επόμενο διαγωνισμό? Βάσει της απάντησης που συζητάμε, η ιδιότητα της ειδικής χρησιμοποιείται όταν δεν καλύπτεται αρχικά το ποσοστό της στο κλάδο και γίνει δεύτερη κατανομή/αναπλήρωση...Έτσι θα ισχύει και στις ακόλουθες προκηρύξεις... ΥΓ.: Αν έχετε κάποιο νέο αύριο, πείτε μας παρακαλώ και εσείς τι μάθατε... 🙏🙏🙏
|
|
|
Post by robinhood on Oct 30, 2023 18:51:39 GMT
Καλησπέρα σας!Κι εγώ περιμένω αυριο τηλέφωνο από κάποια υπεύθυνη του ΑΣΕΠ για το φλέγον θέμα ... γιατι ακρη δεν εβγαλα με αυτούς που απαντησαν στα τηλεφωνά μου. Ωστόσο να ρωτησω το εξής:εφόσον ουσιαστικά μπαίνουμε στη γενική κατηγορία βάσει της βαθμολογίας μας, αλλά θα μας χρησιμοποιήσουν για να καλυφθούν οι θεσεις ειδικής, εμείς θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε την ιδιότητα της ειδικής σε επόμενο διαγωνισμό? Βάσει της απάντησης που συζητάμε, η ιδιότητα της ειδικής χρησιμοποιείται όταν δεν καλύπτεται αρχικά το ποσοστό της στο κλάδο και γίνει δεύτερη κατανομή/αναπλήρωση...Έτσι θα ισχύει και στις ακόλουθες προκηρύξεις... ΥΓ.: Αν έχετε κάποιο νέο αύριο, πείτε μας παρακαλώ και εσείς τι μάθατε... 🙏🙏🙏 ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ. Η ιδιότητα της ειδικής ενεργοποιείται μόνο όταν δεν διορίζεται λόγω βαθμού και προτιμήσεων ένας ειδικής. Αν ο ειδικής έρθει 1ος όλων, πάει εκεί που δηλώνει και δεν παίζει ρόλο τι ιδιότητα έχει. Είναι πολύ σαφές αυτό. Όταν λέει ότι διατίθενται σε ενιαίο πίνακα με βάση τη θέση τους στον πίνακα κατάταξης και σε συνδυασμό με τις προτιμήσεις τους δεν χωρεί δεύτερη ερμηνεία. Οι αντικαταστάσεις, που αναπόφευκτα θα γίνουν, θα ενεργοποιήσουν την ιδιότητα του πολυτέκνου, τριτέκνου, έμμεσου ΑμεΑ προκειμένου να γίνουν οι αναπληρώσεις ατόμων γενικής από άτομα ειδικής. That's it.
|
|
|
Post by efigram7 on Oct 30, 2023 19:08:59 GMT
Βάσει της απάντησης που συζητάμε, η ιδιότητα της ειδικής χρησιμοποιείται όταν δεν καλύπτεται αρχικά το ποσοστό της στο κλάδο και γίνει δεύτερη κατανομή/αναπλήρωση...Έτσι θα ισχύει και στις ακόλουθες προκηρύξεις... ΥΓ.: Αν έχετε κάποιο νέο αύριο, πείτε μας παρακαλώ και εσείς τι μάθατε... 🙏🙏🙏 ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ. Η ιδιότητα της ειδικής ενεργοποιείται μόνο όταν δεν διορίζεται λόγω βαθμού και προτιμήσεων ένας ειδικής. Αν ο ειδικής έρθει 1ος όλων, πάει εκεί που δηλώνει και δεν παίζει ρόλο τι ιδιότητα έχει. Είναι πολύ σαφές αυτό. Όταν λέει ότι διατίθενται σε ενιαίο πίνακα με βάση τη θέση τους στον πίνακα κατάταξης και σε συνδυασμό με τις προτιμήσεις τους δεν χωρεί δεύτερη ερμηνεία. Οι αντικαταστάσεις, που αναπόφευκτα θα γίνουν, θα ενεργοποιήσουν την ιδιότητα του πολυτέκνου, τριτέκνου, έμμεσου ΑμεΑ προκειμένου να γίνουν οι αναπληρώσεις ατόμων γενικής από άτομα ειδικής. That's it. Όμως λεει οτι διατιθενται μεν σε ενιαίο πίνακα αλλά υπολογίζονται στον αριθμό της ειδικής κατηγορίας που ανήκουν προκειμένου να συμπληρωθεί ο αριθμός...με προβλημαγιζει αυτό
|
|
|
Post by efigram7 on Oct 30, 2023 19:09:50 GMT
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ. Η ιδιότητα της ειδικής ενεργοποιείται μόνο όταν δεν διορίζεται λόγω βαθμού και προτιμήσεων ένας ειδικής. Αν ο ειδικής έρθει 1ος όλων, πάει εκεί που δηλώνει και δεν παίζει ρόλο τι ιδιότητα έχει. Είναι πολύ σαφές αυτό. Όταν λέει ότι διατίθενται σε ενιαίο πίνακα με βάση τη θέση τους στον πίνακα κατάταξης και σε συνδυασμό με τις προτιμήσεις τους δεν χωρεί δεύτερη ερμηνεία. Οι αντικαταστάσεις, που αναπόφευκτα θα γίνουν, θα ενεργοποιήσουν την ιδιότητα του πολυτέκνου, τριτέκνου, έμμεσου ΑμεΑ προκειμένου να γίνουν οι αναπληρώσεις ατόμων γενικής από άτομα ειδικής. That's it. Όμως λεει οτι διατιθενται μεν σε ενιαίο πίνακα αλλά υπολογίζονται στον αριθμό της ειδικής κατηγορίας που ανήκουν προκειμένου να συμπληρωθεί ο αριθμός...με προβλημαγιζει αυτό Εννοειται θα σας ενημερωσω . Αν θελετε και κατι αλλο να ρωτήσω γραψτε μου
|
|
|
Post by robinhood on Oct 30, 2023 19:20:23 GMT
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ. Η ιδιότητα της ειδικής ενεργοποιείται μόνο όταν δεν διορίζεται λόγω βαθμού και προτιμήσεων ένας ειδικής. Αν ο ειδικής έρθει 1ος όλων, πάει εκεί που δηλώνει και δεν παίζει ρόλο τι ιδιότητα έχει. Είναι πολύ σαφές αυτό. Όταν λέει ότι διατίθενται σε ενιαίο πίνακα με βάση τη θέση τους στον πίνακα κατάταξης και σε συνδυασμό με τις προτιμήσεις τους δεν χωρεί δεύτερη ερμηνεία. Οι αντικαταστάσεις, που αναπόφευκτα θα γίνουν, θα ενεργοποιήσουν την ιδιότητα του πολυτέκνου, τριτέκνου, έμμεσου ΑμεΑ προκειμένου να γίνουν οι αναπληρώσεις ατόμων γενικής από άτομα ειδικής. That's it. Όμως λεει οτι διατιθενται μεν σε ενιαίο πίνακα αλλά υπολογίζονται στον αριθμό της ειδικής κατηγορίας που ανήκουν προκειμένου να συμπληρωθεί ο αριθμός...με προβλημαγιζει αυτό δεν λέει αυτό. Λέει ότι όσοι είναι ειδικής μπαίνουν σε έναν πίνακα και κάθε θέση που κατέχουν την κατέχουν βάσει βαθμού και προφανώς βάσει προτιμήσεων. Μην κάνουμε το απλό δύσκολο. Είναι ξεκάθαρη η διάταξη. προφανώς και πρέπει να φαίνεται πως είναι ειδικής κατηγορίας γιατί έχει γίνει έλεγχος δικαιολογητικών πρωτύτερα και το ΑΣΕΠ πρέπει στον συνολικό και ενιαίο πίνακα να ξέρει πόσοι έχουν το πρόσημο "ειδική κατηγορία" ώστε να γίνουν οι ανάλογες αναπληρώσεις (αν γίνουν). Μέχρι εκεί. Δεν λέγεται κάτι άλλο.
|
|
|
Post by sofia84 on Oct 30, 2023 19:30:18 GMT
Όμως λεει οτι διατιθενται μεν σε ενιαίο πίνακα αλλά υπολογίζονται στον αριθμό της ειδικής κατηγορίας που ανήκουν προκειμένου να συμπληρωθεί ο αριθμός...με προβλημαγιζει αυτό Εννοειται θα σας ενημερωσω . Αν θελετε και κατι αλλο να ρωτήσω γραψτε μου Καλησπέρα, σε ευχαριστώ και προσωπικά για την ενημέρωση γιατί εδώ και μέρες, με αποκορύφωμα σημερα, μιλάω με υπαλλήλους του ΑΣΕΠ οι οποίοι έχουν παντελή άγνοια επί του θέματος. Αυτό που θα σε παρακαλούσα να ρωτήσεις είναι το άλλο σημαντικό ζήτημα που δεν έχει θεωρώ ξεκαθαρίσει 100%. Το αν τελικά διαγραφόμαστε από τους πίνακες επιτυχόντων σε περίπτωση μη αποδοχής της θέσης. Εγω θα την ρωτούσα: δεν αποδεχομαι θεση της 2ΓΒ, μπορω να συμμετάσχω στην αμεσως επόμενη προκήρυξη που θα αφορα τους επιτυχοντες του γραπτου; Θα το πήγαινα και ενα βημα παραπερα και θα ρωτούσα αν θα υπαρξουν επομενες προκηρυξεις τε. Αυτά, και παλι σε ευχαριστουμε πολύ🙂
|
|
|
Post by ivamvako on Oct 30, 2023 20:00:12 GMT
Εννοειται θα σας ενημερωσω . Αν θελετε και κατι αλλο να ρωτήσω γραψτε μου Καλησπέρα, σε ευχαριστώ και προσωπικά για την ενημέρωση γιατί εδώ και μέρες, με αποκορύφωμα σημερα, μιλάω με υπαλλήλους του ΑΣΕΠ οι οποίοι έχουν παντελή άγνοια επί του θέματος. Αυτό που θα σε παρακαλούσα να ρωτήσεις είναι το άλλο σημαντικό ζήτημα που δεν έχει θεωρώ ξεκαθαρίσει 100%. Το αν τελικά διαγραφόμαστε από τους πίνακες επιτυχόντων σε περίπτωση μη αποδοχής της θέσης. Εγω θα την ρωτούσα: δεν αποδεχομαι θεση της 2ΓΒ, μπορω να συμμετάσχω στην αμεσως επόμενη προκήρυξη που θα αφορα τους επιτυχοντες του γραπτου; Θα το πήγαινα και ενα βημα παραπερα και θα ρωτούσα αν θα υπαρξουν επομενες προκηρυξεις τε. Αυτά, και παλι σε ευχαριστουμε πολύ🙂 Παρακατω η απαντηση που ελαβα εγω απο ασεπ στο συγκεκριμενο ερωτημα. Αυτο ειναι ξεκαθαρο νομιζω "Σε περίπτωση μη αποδοχής της θέσης διαγράφεστε από τον πίνακα κατάταξης της Προκήρυξης αλλά όχι από την λίστα επιτυχόντων του γραπτού διαγωνισμού."
|
|
glyka
Kill Bill
|
Post by glyka on Oct 30, 2023 20:23:25 GMT
Εξηγώ με παράδειγμα: 1. Αθήνα 99 2. Αθήνα 98 3. Αθήνα 97 4. Θεσσαλονίκη 96 5. Θεσσαλονίκη 95 6. Πάτρα 94 (ειδικής) 10η επιλογή 7. Κρήτη 93 8. Χίο 92 9. Τρίκαλα 91 (ειδικής) 30η επιλογή 10. Λευκάδα 90 Χρειαζόμαστε μία αναπλήρωση ειδικής. Επιλαχόντες: 1. 85 μόρια (Αθήνα) 2. 84 μόρια (Όλα) Καταλαβαίνουμε ότι αν έμπαινε αυτός με 85 στην Αθήνα θα αδικούνταν κυρίως οι άλλοι δύο ειδικής 94 & 91 μόρια που μπήκαν στην 10η & 30η επιλογή τους βάσει μορίων & προτιμήσεων? (είχαν δηλώσει και αυτοί αρχικά την Αθήνα ως πρώτη επιλογή) Με το να μπει ο 2ος με 84 Λευκάδα, (είναι μια χαρά το ποσοστό τους & δεν αδικείται και κανένας)... ΥΓ.: Αν ίσχυε το αντίθετο & ρωτούσα & εγώ την υπάλληλο αν είναι άδικο αυτό για'μένα & σε μένα θα έλεγε ότι έχω δίκιο...Την καταλαβαίνω πως απάντησε, περί αδικίας, αλλά ο νόμος φτιάχτηκε για να μην αδικείται η πλειοψηφία... όχι κανένας...!!!!! Δυστυχώς για τον φίλο γενικής με τα 90 που θα μπορούσε να μπει Λευκάδα (& τα είχε δηλώσει και αυτός όλα).. ο 2ος διορίζεται με τα 84 μόρια γιατί το "όλα" περιλαμβάνει τη θέση Λευκάδα για την οποία συγκρίνεται. Δεν χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση. Δικαίωμά του του καθενός να διαφωνεί μα η διάταξη είναι παραπάνω από σαφής. Παίρνει τη θέση της προτίμησής του για την οποία συγκρίνεται με τον γενικής. Το ίδιο συμβαίνει ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΓΕΝΙΚΗΣ και ΕΙΔΙΚΗΣ. Αν ο πολύτεκνος είναι 2ος διοριστέος γιατί ήταν αριστούχος και έχει κατά σύμπτωση βάλει 1η επιλογή του (στις Χ επιλογές του) το ΥΠΟΙΚ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ όπως και ο 1ος γενικής, το σύστημα τον πετάει στη 2η επιλογή του γιατί κατατάσσεται με βάση τον βαθμό του και σε συνδυασμό με τις προτιμήσεις του.
Όλοι λένε συνέχεια για τους επιλαχόντες ειδικής ότι το "σε συνδυασμό με τις προτιμήσεις τους" σημαίνει "παίρνω ό,τι θέλω". Όχι. Παίρνεις τη θέση εκείνη που έχει ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ένας γενικής και την οποία όφειλες να έχεις δηλώσει. Αν δεν την είχες δηλώσει, ο γενικής μένει εκεί που είναι και το σύστημα διαβάζει τον αμέσως επόμενο γενικής. Αν έχεις ως ειδικής κοινή θέση αυτή τη θέση, την παίρνεις. Παίρνουμε τη θέση που παίρνουμε βάσει βαθμού και σε συνδυασμό με τις προτιμήσεις μας. Απλώς το σύστημα αυτό έχει μια ΛΟΓΙΚΗ προτεραιότητα υπέρ των ειδικών κατηγοριών γιατί μπαίνουν στο σεντόνι διοριστέων ενώ πριν δεν ήταν κάποιοι εξ αυτών να διοριστούν λόγω της βαθμολογίας τους. Ως εκεί πάει η διάταξη του νόμου είτε αρέσει είτε όχι. Επίσης εξαλείφει οριστικά την αδικία των ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΘΕΣΕΩΝ και πλέον διορίζονται όπου θέλουν αν έχουν γράψει τα απαιτούμενα μόρια. Ειλικρινά λυπάμαι να διαβάζω 4 μήνες πράγματα ανεδαφικά. Διαβάστε σας παρακαλώ πολύ όλοι σας καθαρά τη διάταξη και μην εικοτολογείτε μάταια. Και εγώ σε τρίτεκνη οικογένεια ζω αλλά δεν διαβάζω τα πάντα κατά πως μου αρέσουν ή πώς θα με συνέφεραν. Τα ελληνικά είναι ελληνικά. Ο νόμος λέει ότι ΠΡΟΤΕΡΑΙΤΟΤΗΤΑ δίνεται στις αναπληρώσεις ΑΝ ΔΕΝ πληρωθούν τα ποσοστά αυτά. Δεν λέει πως οι ειδικές ομάδες παίρνουν ό,τι θέλουν και όπου θέλουν. Το σύστημα είναι πολύ λογικά σκαρωμένο και προωθεί την κοινωνική πολιτική δίνοντας παράλληλα ισορροπία στους αριστούχους τους οποίους δεν γίνεται να εξαιρέσει από διορισμό αφού γράψανε άριστα και έχουν μάστερ και διδακτορικά. ΥΓ Ο 1ος επιλαχών με 85 μόρια και επιλογή "Αθήνα" διορίζεται αν και μόνο αν η δική του επιλογή "Αθήνα" είναι κοινή με κάποια από τους 3 που πήραν ως θέση την "Αθήνα" και δεν έχει αυτός άλλη εναλλακτική. Αλλιώς πάμε στον 2ο και ισχύει ό,τι είπα παραπάνω. Αν έχει μοναδική την Αθήνα του 1ου διοριστέου, τον ανατρέπει. Το ίδιο με τους διοριστέους. Αν είναι μια άλλη θέση στην Αθήνα, τότε πάμε στον 2ο ειδικής κλπ.
|
|
glyka
Kill Bill
|
Post by glyka on Oct 30, 2023 20:25:26 GMT
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω στο παράδειγμα: πως είναι δυνατόν ο με 84 να καταλάβει θέση όταν δεν έχει αυτός με 85; δεν καταστρατηγείται η κατάταξη με βάση τη βαθμολογια;
|
|
|
Post by Persefoni on Oct 30, 2023 20:30:40 GMT
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω στο παράδειγμα: πως είναι δυνατόν ο με 84 να καταλάβει θέση όταν δεν έχει αυτός με 85; δεν καταστρατηγείται η κατάταξη με βάση τη βαθμολογια; Η κατάταξη των διοριστέων είναι όπως λέει η προκήρυξη βάσει μορίων & προτιμήσεων....ΟΧΙ ΒΑΣΕΙ ΜΟΡΙΩΝ ΜΟΝΟ. Δεν θα διορισθούν οι 1843 & 4282 με τα περισσότερα μόρια, αλλά βάσει μορίων & προτιμήσεων θέσης... Αν ήθελε κάτι άλλο θα έλεγε με αντικατάσταση βάσει μορίων για ισάριθμες θέσεις κλπ, αλλά όπως αναλύω και πιο πάνω αυτό είναι άδικο κυρίως για έναν ειδικής με περισσότερα μόρια που μπήκε στην 100στη επιλογή του, ένας επιλαχών από αναπλήρωση να πάρει την πρώτη θέση που θα ήθελε, με πολύ λιγότερα μόρια...Έτσι καταστρατηγείται το βάσει μορίων & προτιμήσεων για τους πρώτους ειδικής... Οι ειδικής με 94 & 91 μόρια που είχαν δηλώσει πρώτη επιλογή Αθήνα και διορίστηκαν στην 10η & 30η επιλογή τους, πως θα τους φανεί ένας ειδικής με πολύ λιγότερα μόρια από αναπλήρωση να μπει Αθήνα...? Να το πω κι αλλιώς, αν ήθελαν το 35% των ειδικών να καλυφθεί εξαρχής, θα έφτιαχναν άλλο πίνακα μόνο για αυτούς, θα επέλεγαν θέσεις μόνο αυτοί και όταν έμπαιναν όλοι μετά ότι απέμενε από θέσεις θα δινόταν στους γενικής...Αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο...
|
|