Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Oct 31, 2023 13:09:27 GMT
αυτό βέβαια αντικρούει, αυτό που λέει το άρθρο 24 της προκήρυξης: Άρθρο 24 Πίνακες διοριστέων/προσληπτέων 3. Στην περίπτωση που ο αριθμός των υποψηφίων ειδικών κατηγοριών που περιλαμβάνονται στους πίνακες διοριστέων/προσληπτέων βάσει της παρ. 1 υπολείπεται των οριζομένων στο άρθρο 13 ποσοστών ανά ειδική κατηγορία, οι πίνακες διοριστέων/προσληπτέων διαμορφώνονται, ώστε να καλυφθούν τα σχετικά ποσοστά με υποψηφίους ειδικών κατηγοριών με βάση τη σειρά τους στους οριστικούς πίνακες κατάταξης σε συνδυασμό με τις προτιμήσεις τους και με αντικατάσταση ισάριθμων μη υπαγομένων στις ειδικές κατηγορίες διοριστέων/προσληπτέων κατά αύξουσα σειρά κατάταξης με αφετηρία τον υποψήφιο με τη χαμηλότερη σειρά κατάταξης. 4. Σε περίπτωση που δεν καλυφθούν τα ποσοστά των ειδικών κατηγοριών από υποψηφίους των αντίστοιχων κατηγοριών, τα ποσοστά αυτά καλύπτονται από υποψηφίους που δεν έχουν τις ιδιότητες αυτές, κατά τη σειρά τους στον οικείο πίνακα κατάταξης. ότι δηλαδή το ποσοστό που αντιστοιχεί στην ειδική κατηγορία θα πρέπει να καλυφθεί, και μόνο αν δεν καλυφθεί (υποθέτω με το να μην υπάρχουν τόσοι υποψήφιοι) δίνεται στους γενικής. θα φανεί μάλλον με τα αποτελέσματα τι μέλλει γενέσθαι. Επειδή μίλησα κι εγώ με αρμόδιο δεν ισχύει αυτό οι θέσεις ειδικής θα πληρωθούν στη 2η κατανομή (εκτός αν τις δηλωμένες θέσεις τις έχουν ήδη καταλάβει άλλοι ειδικής). Δηλαδή δε μένει εκτός άτομο ειδικής επειδή δε δήλωσε θέση π.χ. 3 συγκεκριμένων ατόμων....απλά θα ανέβει ο πίνακας στο ψάξιμο. Αν υπάρχουν και άλλοι ειδικής τότε όποιος δήλωσε θέση τελευταίου προτελευταίου κ.ο.κ.
|
|
|
Post by Persefoni on Oct 31, 2023 13:10:50 GMT
αυτό βέβαια αντικρούει, αυτό που λέει το άρθρο 24 της προκήρυξης: Άρθρο 24 Πίνακες διοριστέων/προσληπτέων 3. Στην περίπτωση που ο αριθμός των υποψηφίων ειδικών κατηγοριών που περιλαμβάνονται στους πίνακες διοριστέων/προσληπτέων βάσει της παρ. 1 υπολείπεται των οριζομένων στο άρθρο 13 ποσοστών ανά ειδική κατηγορία, οι πίνακες διοριστέων/προσληπτέων διαμορφώνονται, ώστε να καλυφθούν τα σχετικά ποσοστά με υποψηφίους ειδικών κατηγοριών με βάση τη σειρά τους στους οριστικούς πίνακες κατάταξης σε συνδυασμό με τις προτιμήσεις τους και με αντικατάσταση ισάριθμων μη υπαγομένων στις ειδικές κατηγορίες διοριστέων/προσληπτέων κατά αύξουσα σειρά κατάταξης με αφετηρία τον υποψήφιο με τη χαμηλότερη σειρά κατάταξης. 4. Σε περίπτωση που δεν καλυφθούν τα ποσοστά των ειδικών κατηγοριών από υποψηφίους των αντίστοιχων κατηγοριών, τα ποσοστά αυτά καλύπτονται από υποψηφίους που δεν έχουν τις ιδιότητες αυτές, κατά τη σειρά τους στον οικείο πίνακα κατάταξης. ότι δηλαδή το ποσοστό που αντιστοιχεί στην ειδική κατηγορία θα πρέπει να καλυφθεί, και μόνο αν δεν καλυφθεί (υποθέτω με το να μην υπάρχουν τόσοι υποψήφιοι) δίνεται στους γενικής. θα φανεί μάλλον με τα αποτελέσματα τι μέλλει γενέσθαι. Επειδή μίλησα κι εγώ με αρμόδιο δεν ισχύει αυτό οι θέσεις ειδικής θα πληρωθούν στη 2η κατανομή (εκτός αν τις δηλωμένες θέσεις τις έχουν ήδη καταλάβει άλλοι ειδικής). Δηλαδή δε μένει εκτός άτομο ειδικής επειδή δε δήλωσε θέση π.χ. 3 συγκεκριμένων ατόμων....απλά θα ανέβει ο πίνακας στο ψάξιμο. Αν σας είπαν έτσι, άρα άλλα λένε σε έναν & άλλο σε άλλον... Επομένως, γυρνάμε στο 0 πάλι...και ό,τι ήθελε προκύψει, μέχρι να βγάλει το ΑΣΕΠ ενημέρωση γραπτή!!!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Oct 31, 2023 13:13:17 GMT
Επειδή μίλησα κι εγώ με αρμόδιο δεν ισχύει αυτό οι θέσεις ειδικής θα πληρωθούν στη 2η κατανομή (εκτός αν τις δηλωμένες θέσεις τις έχουν ήδη καταλάβει άλλοι ειδικής). Δηλαδή δε μένει εκτός άτομο ειδικής επειδή δε δήλωσε θέση π.χ. 3 συγκεκριμένων ατόμων....απλά θα ανέβει ο πίνακας στο ψάξιμο. Αν σας είπαν έτσι, άρα άλλα λένε σε έναν & άλλο σε άλλον... Επομένως, γυρνάμε στο 0 πάλι...και ό,τι ήθελε προκύψει, μέχρι να βγάλει το ΑΣΕΠ ενημέρωση γραπτή!!! Ακριβώς αν και να πω την αλήθεια εγώ πιστεύω θα το μάθουμε στ' αποτελέσματα.....
|
|
|
Post by Persefoni on Oct 31, 2023 13:17:39 GMT
Αν σας είπαν έτσι, άρα άλλα λένε σε έναν & άλλο σε άλλον... Επομένως, γυρνάμε στο 0 πάλι...και ό,τι ήθελε προκύψει, μέχρι να βγάλει το ΑΣΕΠ ενημέρωση γραπτή!!! Ακριβώς αν και να πω την αλήθεια εγώ πιστεύω θα το μάθουμε στ' αποτελέσματα..... Εγώ αν δεν το γράψει το ΑΣΕΠ δεν πιστεύω ότι θα το καταλάβουμε ούτε στα αποτελέσματα...γιατί θα φαίνεται ένας πίνακας με διοριστέους, το 1/3 αυτών προς το τέλος περισσότερο θα λένε δίπλα ειδικής, πώς θα καταλάβεις αν κάποιος ειδικής μπήκε στην πρώτη επιλογή του ή στην 1.000στή....?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Oct 31, 2023 13:23:50 GMT
Ακριβώς αν και να πω την αλήθεια εγώ πιστεύω θα το μάθουμε στ' αποτελέσματα..... Εγώ αν δεν το γράψει το ΑΣΕΠ δεν πιστεύω ότι θα το καταλάβουμε ούτε στα αποτελέσματα...γιατί θα φαίνεται ένας πίνακας με διοριστέους, το 1/3 αυτών προς το τέλος περισσότερο θα λένε δίπλα ειδικής, πώς θα καταλάβεις αν κάποιος ειδικής μπήκε στην πρώτη επιλογή του ή στην 1.000στή....? Είπα για αποτελέσματα γιατί πιστεύω ότι δε θα έχουμε ποτέ γραπτή ενημέρωση από ΑΣΕΠ....
|
|
|
Post by Persefoni on Oct 31, 2023 13:28:46 GMT
Εγώ αν δεν το γράψει το ΑΣΕΠ δεν πιστεύω ότι θα το καταλάβουμε ούτε στα αποτελέσματα...γιατί θα φαίνεται ένας πίνακας με διοριστέους, το 1/3 αυτών προς το τέλος περισσότερο θα λένε δίπλα ειδικής, πώς θα καταλάβεις αν κάποιος ειδικής μπήκε στην πρώτη επιλογή του ή στην 1.000στή....? Είπα για αποτελέσματα γιατί πιστεύω ότι δε θα έχουμε ποτέ γραπτή ενημέρωση από ΑΣΕΠ.... Το μόνο που ίσως μπορεί να μας πει κάποιος ειδικής από τα προσωρινά, είναι πχ. ότι είχε 75 μόρια και δεν πήρε θέση, αλλά πολλοί με 70 μόρια & λιγότερα πήραν...μέχρι εκεί..τέλος πάντων...Για ό,τι νεότερο τα ξαναλέμε...Θα μίλαγε με υπεύθυνη ΑΣΕΠ & ένα άλλο μέλος σήμερα όπως είχε πει χθες... ΥΓ.: Όποιος άλλος έχει κάποια απάντηση από ΑΣΕΠ ας μου πεί, τα συγκεντρώνω όλα στην πρώτη σελίδα, στο αρχικό post για να μπορούμε να τα έχουμε μαζεμένα...
|
|
|
Post by Persefoni on Oct 31, 2023 14:34:56 GMT
Ως τώρα για το θέμα των ειδικών εδώ στο forum έχουν πάρει 2 μέλη απαντήσεις συγκεκριμένες από ΑΣΕΠ, ΌΧΙ ίδιες... (υπάρχουν στην πρώτη σελίδα, 1ο post) Όποιος λάβει συγκεκριμένη απάντηση από ΑΣΕΠ για τις αναπληρώσεις, ας την καταθέσει... 🙏🙏🙏
|
|
|
Post by scorpione78 on Oct 31, 2023 14:47:52 GMT
Εγώ δεν έχω καταλάβει πώς γίνονται οι αναπληρώσεις πηγαίνοντας στον τελευταίο του πίνακα, δηλαδή αυτόν με τα λιγότερα μόρια. Κανονικά δεν θα έπρεπε να γίνεται το αντίθετο; Να πηγαίνουν σε αυτόν που είναι επιλαχών με τα περισσότερα μόρια και να κατεβαίνουν στον πίνακα κατά φθίνουσα σειρά. Όχι το αντίθετο, δηλαδή στο τέλος του πίνακα και να ανεβαίνουν κατά αύξουσα σειρά. Τι δεν καταλαβαίνω;
|
|
|
Post by Persefoni on Oct 31, 2023 14:53:10 GMT
Εγώ δεν έχω καταλάβει πώς γίνονται οι αναπληρώσεις πηγαίνοντας στον τελευταίο του πίνακα, δηλαδή αυτόν με τα λιγότερα μόρια. Κανονικά δεν θα έπρεπε να γίνεται το αντίθετο; Να πηγαίνουν σε αυτόν που είναι επιλαχών με τα περισσότερα μόρια και να κατεβαίνουν στον πίνακα κατά φθίνουσα σειρά. Όχι το αντίθετο, δηλαδή στο τέλος του πίνακα και να ανεβαίνουν κατά αύξουσα σειρά. Τι δεν καταλαβαίνω; Συμφωνούμε...εγώ το είχα καταλάβει έτσι: esdda2.freeforums.net/post/52957 το εξηγώ αναλυτικά... Στην πράξη χρειαζόμαστε 3 αναπλ., βρίσκουμε τις 3 τελευταίες θέσεις που έχουν γενικής & τις δίνουμε εκ νέου σε όλους τους επιλαχόντες ειδικής προς πλήρωση & τέλος... (πχ. στον πίνακα διοριστέων με φθίνουσα σειρά 1,2...9,10)-κατά αύξουσα σειρά κατάταξης με αφετηρία τον υποψήφιο με τη χαμηλότερη σειρά κατάταξης (10,9...2,1), δηλαδή πρώτα θα ψάξουμε για την θέση 9 και μετά για την 10 (αν χρειάζονται 2 αναπληρώσεις)... Αυτή η παράγραφος θα μπορούσε όμως ταυτόχρονα να εννοεί και αυτό που λένε άλλοι, ότι δηλαδή ξεκινάει από κάτω με αφετητηρία (το χαμηλότερο της αρχικής φθίνουσας κατάταξης τον 10 δηλαδή... Και τα δύο θα μπορούσε να εννοεί....Απλά το δεύτερο αφήνει ανοιχτό το ζήτημα για ψάξιμο 10 και πάνω (όσο πάρει) ή 10, 9 & τέλος, ενώ στο δικό μου αφορά ψάξιμο 9,10 & τέλος...Και τα 3 είναι ανοιχτά ακόμη... Αλλά ξαναλέω αν δεν δω γραπτή ενημέρωση από ΑΣΕΠ, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο & καμιά απάντηση...!!!!!!!!
|
|
|
Post by Persefoni on Oct 31, 2023 15:25:06 GMT
Επαναφέρω παράδειγμα για τους λάτρεις στις σπαζοκεφαλιές: 1. Αθήνα 99 2. Θεσσαλονίκη 98 3. Πάτρα 97 4. Κρήτη 96 5. Καλαμάτα 95 (ειδικής) (1η Αθήνα, 2η Πάτρα, 3η Καλαμάτα) 6. Χίος 94 7. Βόλος 93 8. Ιωάννινα 92 9. Τρίκαλα 91 (ειδικής) (1 Αθήνα, 2η Θεσσαλονίκη, 3η Βόλος, 4η Ιωάννινα, 5η Τρίκαλα) 10. Λευκάδα 90
Χρειαζόμαστε 2 αναπληρώσεις ειδικής. Επιλαχόντες: 1. 82 (Αθήνα) 2. 81 (1η Πάτρα, 2η Κρήτη) 3. 80 (1η Αθήνα, 2η Θεσσαλονίκη, 3η Πάτρα)
Α) Βάσει τις δικιάς μου γνώμης και απάντησης σε 2 μέλη από ΑΣΕΠ, δεν υπάρχει κανείς που έχει δηλώσει Λευκάδα & Ιωάννινα, άρα δεν έχουμε καμία αναπλήρωση. Β) Βάσει άλλων εδώ & μιας απάντησης μέλους, ψάχνοντας από κάτω προς τα πάνω, θα αναπληρώσει πρώτα ο 81 Κρήτη & ο 80 Πάτρα (άδικο γιατί ο 81 έχει περισσότερα μόρια από τον 80 & είχε πρώτη επιλογή την Πάτρα...) Επιπλέον άδικο για τον 95 ειδικής που ήθελε και αυτός Πάτρα να την πάρει αυτός με 80)...
Ψύχραιμα σχόλια μόνο... 😉
|
|
|
Post by ioannisthegreat on Oct 31, 2023 17:47:33 GMT
Επαναφέρω παράδειγμα για τους λάτρεις στις σπαζοκεφαλιές: 1. Αθήνα 99 2. Θεσσαλονίκη 98 3. Πάτρα 97 4. Κρήτη 96 5. Καλαμάτα 95 (ειδικής) (1η Αθήνα, 2η Πάτρα, 3η Καλαμάτα)6. Χίος 94 7. Βόλος 93 8. Ιωάννινα 92 9. Τρίκαλα 91 (ειδικής) (1 Αθήνα, 2η Θεσσαλονίκη, 3η Βόλος, 4η Ιωάννινα, 5η Τρίκαλα) 10. Λευκάδα 90 Χρειαζόμαστε 2 αναπληρώσεις ειδικής.Επιλαχόντες: 1. 82 (Αθήνα) 2. 81 (1η Πάτρα, 2η Κρήτη)3. 80 (1η Αθήνα, 2η Θεσσαλονίκη, 3η Πάτρα)Α) Βάσει τις δικιάς μου γνώμης και απάντησης σε μέλος από ΑΣΕΠ, δεν υπάρχει κανείς που έχει δηλώσει Λευκάδα & Ιωάννινα, άρα δεν έχουμε καμία αναπλήρωση. Β) Βάσει άλλων εδώ & μιας απάντησης επίσης σε μέλος από ΑΣΕΠ, ψάχνοντας από κάτω προς τα πάνω, θα αναπληρώσει πρώτα ο 81 Κρήτη & ο 80 Πάτρα (άδικο γιατί ο 81 έχει περισσότερα μόρια από τον 80 & είχε πρώτη επιλογή την Πάτρα...) Επιπλέον άδικο για τον 95 ειδικής που ήθελε και αυτός Πάτρα να την πάρει αυτός με 80)... Ψύχραιμα σχόλια μόνο... 😉 Σύμφωνα με την Προκήρυξη 2ΓΒ θα ισχύσει το Β. Ανεξαρτήτως αν συμφωνούμε με την όλη διαδικασία αυτό εννοεί ο συγγραφέας του νόμου και της προκήρυξης. Δηλαδή Ο 2 θα Πάει Κρήτη και ο 3 θα πάει Πάτρα. Εγώ τουλάχιστον έτσι καταλαβαίνω. Λέει ξεκινώντας από τον τελευταίο της γενικής και ανεβαίνοντας προς τα πάνω. Έφόσον ο 2 με το 81 βάλει και την Κρήτη αυτή θα είναι η θέση του.
|
|
|
Post by efigram7 on Oct 31, 2023 18:35:24 GMT
Απάντηση σε μέλος: kikib 🙏🙏🙏 Είχα στείλει πριν καιρό μήνυμα στον πρόεδρο κ με πήρε σήμερα τηλέφωνο η διευθύντρια των προκηρύξεων. Λοιπόν μου είπε ότι σε πρώτη φάση μπαίνουμε όλοι σε έναν πίνακα. Αν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός των ειδικών ( χωρίς καμία προτεραιότητα εννοείται ) τους κλείνει ο πίνακας. Αν δε συμπληρωθεί πάνε στον τελευταίο γενικής. Αν ο πρώτος επιλαχών ειδικής έχει δηλώσει τη θέση του τελευταίου της γενικής παίρνει τη θέση. Αλλιώς ψάχνουν ποιος είναι ο επόμενος ειδικής που έχει δηλώσει τη συγκεκριμένη θέση. Τη ρώτησα σε περίπτωση πχ που είσαι ο ένας κ μοναδικός επιλαχών ειδικής τι γίνεται κ μου απάντησε ότι αν δεν έχεις δηλώσει τη θέση του τελευταίου πάει στη γενική κι ας μην έχει συμπληρωθεί ο αριθμός των ειδικών θέσεων.
Ξαναβάζω την απάντηση που είχε από ΑΣΕΠ μέλος & την έχω βάλει και στο πρώτο post, στην πρώτη σελίδα να υπάρχει... Οι αντικαταστάσεις γίνονται για όσες θέσεις λείπουν... Αν λείπουν 3 θέσεις, θα δοθούν για αντικατάσταση μόνο οι 3 τελευταίες θέσεις που κατέχει κάποιος γενικής, καμία άλλη..!!!!! Καλησπέρα σας!κι εγώ μιλησα σημερα με μια υπευθυνη στον ΑΣΕΠ και μου ειπε τα ίδια. Συγκεκριμένα εφερε σαν παραδειγμα το εξής:εστω 100 θεσεις , στις οποιες 10 πολύτεκνοι. Θελουμε αλλους εξι .πηγαινει το συστημα στους 6 τελευταίους και μέχρι εκει, δεν ανεβαίνει στον 7ο. Αν δεν ταυτίζονται οι επιλογές του 1ου επιλαχόντα με τους εξι τελεθταίους γενικής ψάχνει τον 7ο επιλαχοντα , αν υπάρχει, και χανει θεση ο 1ος επιλαχόντας πολυτεκνος
|
|
|
Post by Persefoni on Oct 31, 2023 18:53:47 GMT
Απάντηση σε μέλος: kikib 🙏🙏🙏 Είχα στείλει πριν καιρό μήνυμα στον πρόεδρο κ με πήρε σήμερα τηλέφωνο η διευθύντρια των προκηρύξεων. Λοιπόν μου είπε ότι σε πρώτη φάση μπαίνουμε όλοι σε έναν πίνακα. Αν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός των ειδικών ( χωρίς καμία προτεραιότητα εννοείται ) τους κλείνει ο πίνακας. Αν δε συμπληρωθεί πάνε στον τελευταίο γενικής. Αν ο πρώτος επιλαχών ειδικής έχει δηλώσει τη θέση του τελευταίου της γενικής παίρνει τη θέση. Αλλιώς ψάχνουν ποιος είναι ο επόμενος ειδικής που έχει δηλώσει τη συγκεκριμένη θέση. Τη ρώτησα σε περίπτωση πχ που είσαι ο ένας κ μοναδικός επιλαχών ειδικής τι γίνεται κ μου απάντησε ότι αν δεν έχεις δηλώσει τη θέση του τελευταίου πάει στη γενική κι ας μην έχει συμπληρωθεί ο αριθμός των ειδικών θέσεων.
Ξαναβάζω την απάντηση που είχε από ΑΣΕΠ μέλος & την έχω βάλει και στο πρώτο post, στην πρώτη σελίδα να υπάρχει... Οι αντικαταστάσεις γίνονται για όσες θέσεις λείπουν... Αν λείπουν 3 θέσεις, θα δοθούν για αντικατάσταση μόνο οι 3 τελευταίες θέσεις που κατέχει κάποιος γενικής, καμία άλλη..!!!!! Καλησπέρα σας!κι εγώ μιλησα σημερα με μια υπευθυνη στον ΑΣΕΠ και μου ειπε τα ίδια. Συγκεκριμένα εφερε σαν παραδειγμα το εξής:εστω 100 θεσεις , στις οποιες 10 πολύτεκνοι. Θελουμε αλλους εξι .πηγαινει το συστημα στους 6 τελευταίους και μέχρι εκει, δεν ανεβαίνει στον 7ο. Αν δεν ταυτίζονται οι επιλογές του 1ου επιλαχόντα με τους εξι τελεθταίους γενικής ψάχνει τον 7ο επιλαχοντα , αν υπάρχει, και χανει θεση ο 1ος επιλαχόντας πολυτεκνοςΕννοείτε αν δεν ταυτίζονται του 1ου επιλαχόντα, πάνε στον 2ο κλπ...μέχρι να τελειώσουν οι επιλαχόντες, ψάχνοντας να βρουν κάποιον για αυτές τις 6 θέσεις και μόνο έτσι? Ευχαριστούμε πολύ!!!!!!!!!!! Ρωτάω για να βάλω σωστά κ την δικιά σας απάντηση στο 1o post, 1η σελίδα μαζί με τις άλλες...
|
|
|
Post by Persefoni on Oct 31, 2023 19:10:02 GMT
Επαναφέρω παράδειγμα για τους λάτρεις στις σπαζοκεφαλιές: 1. Αθήνα 99 2. Θεσσαλονίκη 98 3. Πάτρα 97 4. Κρήτη 96 5. Καλαμάτα 95 (ειδικής) (1η Αθήνα, 2η Πάτρα, 3η Καλαμάτα)6. Χίος 94 7. Βόλος 93 8. Ιωάννινα 92 9. Τρίκαλα 91 (ειδικής) (1 Αθήνα, 2η Θεσσαλονίκη, 3η Βόλος, 4η Ιωάννινα, 5η Τρίκαλα) 10. Λευκάδα 90 Χρειαζόμαστε 2 αναπληρώσεις ειδικής.Επιλαχόντες: 1. 82 (Αθήνα) 2. 81 (1η Πάτρα, 2η Κρήτη)3. 80 (1η Αθήνα, 2η Θεσσαλονίκη, 3η Πάτρα)Α) Βάσει τις δικιάς μου γνώμης και απάντησης σε μέλος από ΑΣΕΠ, δεν υπάρχει κανείς που έχει δηλώσει Λευκάδα & Ιωάννινα, άρα δεν έχουμε καμία αναπλήρωση. Β) Βάσει άλλων εδώ & μιας απάντησης επίσης σε μέλος από ΑΣΕΠ, ψάχνοντας από κάτω προς τα πάνω, θα αναπληρώσει πρώτα ο 81 Κρήτη & ο 80 Πάτρα (άδικο γιατί ο 81 έχει περισσότερα μόρια από τον 80 & είχε πρώτη επιλογή την Πάτρα...) Επιπλέον άδικο για τον 95 ειδικής που ήθελε και αυτός Πάτρα να την πάρει αυτός με 80)... Ψύχραιμα σχόλια μόνο... 😉 Σύμφωνα με την Προκήρυξη 2ΓΒ θα ισχύσει το Β. Ανεξαρτήτως αν συμφωνούμε με την όλη διαδικασία αυτό εννοεί ο συγγραφέας του νόμου και της προκήρυξης. Δηλαδή Ο 2 θα Πάει Κρήτη και ο 3 θα πάει Πάτρα. Εγώ τουλάχιστον έτσι καταλαβαίνω. Λέει ξεκινώντας από τον τελευταίο της γενικής και ανεβαίνοντας προς τα πάνω. Έφόσον ο 2 με το 81 βάλει και την Κρήτη αυτή θα είναι η θέση του. Ξεκινώντας από κάτω αλλά για 2 θέσεις γενικής και μόνο (ισάριθμων θέσεων) (Α), όχι όσο πάρει το ψάξιμο...Δεν γίνεται να επέτρεπαν στον 80 (1η Αθήνα, 2η Θεσσαλονίκη, 3η Πάτρα) να μπει Πάτρα με αναπλήρωση ενώ ο 5. Καλαμάτα 95 (ειδικής) (1η Αθήνα, 2η Πάτρα, 3η Καλαμάτα) να μπει Καλαμάτα & όχι Πάτρα...είναι αδικία ανάμεσα σε άτομα ίδιας κατηγορίας, που θα πρέπει να έχουν ισοτιμία μεταξύ τους... Απάντησαν και σε 2ο μέλος σήμερα από ΑΣΕΠ ότι ισχύει το Α, με λεπτομέρειες...είναι το πιο λογικό και χωρίς αδικίες μεταξύ των ειδικών... Ελπίζω να μην ακούσουμε άλλη διαφορετική απάντηση στο μέλλον πάλι & φέρει μπέρδεμα ξανά...
|
|
|
Post by Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ on Oct 31, 2023 19:52:07 GMT
Το Α σενάριο είναι παίδες μη το κουράζουμε άλλο...
Πάντως!
Είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα γίνει χαμούλης με την ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων γιατί θα μείνουν αρκετοι υποψήφιοι ειδικών κατηγοριών εκτός διορισμού ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ...
Θα γίνει της ένστασης το κάγκελο. Γιατί οι περισσότεροι ειδικής έχουν παρανοήσει και δηλώνουν πολύ λίγες θέσεις.
|
|