|
Post by Persefoni on Oct 31, 2023 19:56:20 GMT
Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ Και οι ενστάσεις άκυρες θα'ναι, γιατί μπορείς να κάνεις μόνο αν δεν μπήκαν κάποια μόριά σου, όχι πχ. να πεις γιατί μπήκε ο άλλος & δεν μπήκα εγώ που έχω περισσότερα μόρια...είπαμε βάσει μορίων & προτιμήσεων... 😉 Οι ΠΕ σίγουρα δεν θα έχουν κενά, γιατί σε τόσες χιλιάδες επιτυχόντων στους πολλούς πίνακες σίγουρα θα βρεθούν 100 - 50 ανάλογα που τα έχουν δηλώσει όλα...Για ΤΕ σε κάποιους με λίγους επιτυχόντες ίσως...
|
|
|
Post by ivamvako on Oct 31, 2023 20:31:52 GMT
Εγω παντως θα ελεγα, αν δεν υπαρξει γραπτη απαντηση απο ΑΣΕΠ για τον τροπο των αναπληρωσεων καλυτερα να μην θεωρουμε τιποτα σιγουρο οσο λογικο κι αν ακουγεται καποιο σεναριο. Μπορει να μας φαινεται απλο αλλα για να μην απαντανε γραπτως κατι δεν ειναι και τοσο απλο. Υπαρχουν προς το παρον καποιες προφορικες απαντησεις αλλα προφορικα εχει απαντηθει και το οτι δεν ξερουν ουτε οι ιδιοι και περιμενουν ενημερωση.
|
|
|
Post by Persefoni on Oct 31, 2023 20:51:51 GMT
Εγω παντως θα ελεγα, αν δεν υπαρξει γραπτη απαντηση απο ΑΣΕΠ για τον τροπο των αναπληρωσεων καλυτερα να μην θεωρουμε τιποτα σιγουρο οσο λογικο κι αν ακουγεται καποιο σεναριο. Μπορει να μας φαινεται απλο αλλα για να μην απαντανε γραπτως κατι δεν ειναι και τοσο απλο. Υπαρχουν προς το παρον καποιες προφορικες απαντησεις αλλα προφορικα εχει απαντηθει και το οτι δεν ξερουν ουτε οι ιδιοι και περιμενουν ενημερωση. Σωστά, τα γραπτά μένουν, ΠΑΝΤΑ!!!! Εγώ θα έλεγα ότι το μόνο κοινό όλων των απαντήσεων από ΑΣΕΠ, είναι ότι πχ. αν έχουμε 100 επιλαχόντες ειδικής, αρχίζουμε από την τελευταία θέση να ψάχνουμε...Οπότε αν έστω και 1/100 αυτός με τα 55 μόρια σύνολο έχει δηλώσει αυτή τη θέση θα την πάρει & θα μείνουν εκτός οι άλλοι 99... ΚΟΙΝΟ & στα 3 σενάρια... Συμπέρασμα: όσοι ειδικής μπορείτε να μετακινηθείτε, δηλώστε πολλές, αν δεν μπορείτε οκ..οι θέσεις προς αναπλήρωση θα είναι σχεδόν 1/4, οπότε και κάποιος που δεν θα τα δηλώσει όλα πάλι έχει ελπίδα... Καλά κουράγια σε όλους, ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!! 😱
|
|
|
Post by efigram7 on Oct 31, 2023 21:01:12 GMT
Καλησπέρα σας!κι εγώ μιλησα σημερα με μια υπευθυνη στον ΑΣΕΠ και μου ειπε τα ίδια. Συγκεκριμένα εφερε σαν παραδειγμα το εξής:εστω 100 θεσεις , στις οποιες 10 πολύτεκνοι. Θελουμε αλλους εξι .πηγαινει το συστημα στους 6 τελευταίους και μέχρι εκει, δεν ανεβαίνει στον 7ο. Αν δεν ταυτίζονται οι επιλογές του 1ου επιλαχόντα με τους εξι τελεθταίους γενικής ψάχνει τον 7ο επιλαχοντα , αν υπάρχει, και χανει θεση ο 1ος επιλαχόντας πολυτεκνος Εννοείτε αν δεν ταυτίζονται του 1ου επιλαχόντα, πάνε στον 2ο κλπ...μέχρι να τελειώσουν οι επιλαχόντες, ψάχνοντας να βρουν κάποιον για αυτές τις 6 θέσεις και μόνο έτσι? Ευχαριστούμε πολύ!!!!!!!!!!! Ρωτάω για να βάλω σωστά κ την δικιά σας απάντηση στο 1o post, 1η σελίδα μαζί με τις άλλες... Ναι ετσι μου εξηγησε!επισης ρωτησα αν δεν δεχθουμε διορισμό θα μπορούμε να συμμετέχουμε σε επόμενο? Η απάντηση ήταν ναι θα μπορούμε αρκεί να μην εχουμε ορκιστεί
|
|
|
Post by Persefoni on Nov 3, 2023 14:31:19 GMT
Επειδή πολλοί το σκέφτονται σχετικά με τις "αδικίες" που μπορεί να προκύψουν μεταξύ των ατόμων ειδικής & έρχεται προσεχώς και 3ΓΒ (νέα μέλη), βάσει των απαντήσεων ΑΣΕΠ & για να μην προκύψουν θέματα τέτοια, πιστεύω ότι ο αλγόριθμος θα λειτουργήσει ως εξής: 1.Έχουμε 1.000 θέσεις ενός κλάδου, 350 θέσεις προορίζονται για ειδικής 2.Με την πρώτη κατανομή έχουν πάρει θέσεις μόνο 100 ειδικής (υπολείπονται άλλοι 250) 3.Στις 300 τελευταίες θέσεις βρίσκονται και 50 ειδικής 4.Οπότε θα δοθούν εκ νέου για αναπλήρωση αυτές οι 300 θέσεις, (γιατί μπορεί πχ. την θέση 701 Κρήτη να την ήθελε και ο 725 (75μόρια) ειδικής που είχε με πρώτη κατανομή περάσει σε χαμηλότερη προτίμησή του & ο 1100 (65μόρια)...άρα ο 725 θα αναβαθμιστεί...(ομοίως μπορεί να αναβαθμιστούν & οι υπόλοιποι 50 ειδικής).. 5.Αν κάποιες από αυτές τις 300 δεν τις επιθυμεί κανένας ειδικής, γυρνάνε σε άτομο γενικής...και end of the game!!!
Eλπίζω να μην μπερδέψω κάποιον χειρότερα, το έκανα για να λύσω προβληματισμούς... Κρατήστε τις απαντήσεις ΑΣΕΠ & ας πράξει κατά βούληση ο καθένας . . . 😉
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 3, 2023 18:43:49 GMT
Επειδή πολλοί το σκέφτονται σχετικά με τις "αδικίες" που μπορεί να προκύψουν μεταξύ των ατόμων ειδικής & έρχεται προσεχώς και 3ΓΒ (νέα μέλη), βάσει των απαντήσεων ΑΣΕΠ & για να μην προκύψουν θέματα τέτοια, πιστεύω ότι ο αλγόριθμος θα λειτουργήσει ως εξής: 1.Έχουμε 1.000 θέσεις ενός κλάδου, 350 θέσεις προορίζονται για ειδικής 2.Με την πρώτη κατανομή έχουν πάρει θέσεις μόνο 100 ειδικής (υπολείπονται άλλοι 250) 3.Στις 300 τελευταίες θέσεις βρίσκονται και 50 ειδικής 4.Οπότε θα δοθούν εκ νέου για αναπλήρωση αυτές οι 300 θέσεις, (γιατί μπορεί πχ. την θέση 701 Κρήτη να την ήθελε και ο 725 (75μόρια) ειδικής που είχε με πρώτη κατανομή περάσει σε χαμηλότερη προτίμησή του & ο 1100 (65μόρια)...άρα ο 725 θα αναβαθμιστεί...(ομοίως μπορεί να αναβαθμιστούν & οι υπόλοιποι 50 ειδικής).. 5.Αν κάποιες από αυτές τις 300 δεν τις επιθυμεί κανένας ειδικής, γυρνάνε σε άτομο γενικής...και end of the game!!!Eλπίζω να μην μπερδέψω κάποιον χειρότερα, το έκανα για να λύσω προβληματισμούς... Κρατήστε τις απαντήσεις ΑΣΕΠ & ας πράξει κατά βούληση ο καθένας . . . 😉 Μπερδεύτηκα χειρότερα... αφού μένουν 250 ακάλυπτες ειδικής γιατί 300? Κι αυτό με την αναβάθμιση δε κατάλαβα πώς θα γίνει.
|
|
|
Post by Persefoni on Nov 3, 2023 19:02:27 GMT
Επειδή πολλοί το σκέφτονται σχετικά με τις "αδικίες" που μπορεί να προκύψουν μεταξύ των ατόμων ειδικής & έρχεται προσεχώς και 3ΓΒ (νέα μέλη), βάσει των απαντήσεων ΑΣΕΠ & για να μην προκύψουν θέματα τέτοια, πιστεύω ότι ο αλγόριθμος θα λειτουργήσει ως εξής: 1.Έχουμε 1.000 θέσεις ενός κλάδου, 350 θέσεις προορίζονται για ειδικής 2.Με την πρώτη κατανομή έχουν πάρει θέσεις μόνο 100 ειδικής (υπολείπονται άλλοι 250) 3.Στις 300 τελευταίες θέσεις βρίσκονται και 50 ειδικής 4.Οπότε θα δοθούν εκ νέου για αναπλήρωση αυτές οι 300 θέσεις, (γιατί μπορεί πχ. την θέση 701 Κρήτη να την ήθελε και ο 725 (75μόρια) ειδικής που είχε με πρώτη κατανομή περάσει σε χαμηλότερη προτίμησή του & ο 1100 (65μόρια)...άρα ο 725 θα αναβαθμιστεί...(ομοίως μπορεί να αναβαθμιστούν & οι υπόλοιποι 50 ειδικής).. 5.Αν κάποιες από αυτές τις 300 δεν τις επιθυμεί κανένας ειδικής, γυρνάνε σε άτομο γενικής...και end of the game!!!Eλπίζω να μην μπερδέψω κάποιον χειρότερα, το έκανα για να λύσω προβληματισμούς... Κρατήστε τις απαντήσεις ΑΣΕΠ & ας πράξει κατά βούληση ο καθένας . . . 😉 Μπερδεύτηκα χειρότερα... αφού μένουν 250 ακάλυπτες ειδικής γιατί 300? Κι αυτό με την αναβάθμιση δε κατάλαβα πώς θα γίνει. Επειδή στις 300 τελευταίες υπάρχουν ήδη 50 ειδικής...που θα παραμείνουν και μπορεί να πάρουν κάποια καλύτερη θέση που είχε κάποιος γενικής και μαζί με τους νέους θα γίνουν 50+250 αναπληρώσεις =300 ειδικής... Οι αναπληρώσεις αφορούν τις 250/300 τελευταίες θέσεις...
|
|
|
Post by ivamvako on Nov 3, 2023 19:44:14 GMT
Εντωμεταξει εμεις τα υπολογιζουμε οτι ειναι ενα ενιαιο ποσοστο περιπου 35% για ολες τις ειδικες κατηγοριες, ενω ειναι 16% πολυτεκνοι, 12% τριτεκνοι κτλ. Οι κατηγοριες αυτες και μεταξυ τους δεν θα πρεπει να εχουν προτεραιοτητα η μια εναντι της αλλης? ..και αν ναι με ποια σειρα πανε? Λεπτομερεια να μου πεις..οκ, αλλα προσθετει κι αυτο επιπλεον πολυπλοκοτητα.
|
|
|
Post by Persefoni on Nov 3, 2023 19:49:33 GMT
Εντωμεταξει εμεις τα υπολογιζουμε οτι ειναι ενα ενιαιο ποσοστο περιπου 35% για ολες τις ειδικες κατηγοριες, ενω ειναι 16% πολυτεκνοι, 12% τριτεκνοι κτλ. Οι κατηγοριες αυτες και μεταξυ τους δεν θα πρεπει καποια να εχουν προτεραιοτητα η μια εναντι της αλλης? Λεπτομερεια να μου πεις..οκ, αλλα προσθετει επιπλεον πολυπλοκοτητα. Πιστεύω λέω και πάλι (γνώμη μου) μην μου την πέσουν, ότι όλοι οι ειδικής που είναι επιλαχόντες μπαίνουν σε πίνακα βάσει μορίων (αν υπάρχει ισοψηφία, κλασικά ότι ισχύει για όλους) ή μπορούμε να πούμε ότι αγνοούμε τους γενικής επιλαχόντες, τους βγάζουμε εκτός, οπότε αν έχουμε 701 θέση Κρήτη για αναπλήρωση θα την πάρει αυτός με τα περισσότερα μόρια όλων που την έχει δηλώσει... κλπ κλπ... Αν την θέλουν ένας πολύτεκνος με 70 μόρια και ένας τρίτεκνος με 70, θα την πάρει αυτός που προέχει με βάση τις επιμέρους προσαυξήσεις του.. Αν καλυφθεί το ποσοστό των τριτέκνων πχ. θα βγουν και αυτοί από τους επιλαχόντες και οι υπόλοιπες θέσεις θα έχουν ως επιλαχόντες μόνο τις άλλες κατηγορίες κλπ...
|
|
|
Post by ivamvako on Nov 3, 2023 20:37:10 GMT
Εντωμεταξει εμεις τα υπολογιζουμε οτι ειναι ενα ενιαιο ποσοστο περιπου 35% για ολες τις ειδικες κατηγοριες, ενω ειναι 16% πολυτεκνοι, 12% τριτεκνοι κτλ. Οι κατηγοριες αυτες και μεταξυ τους δεν θα πρεπει καποια να εχουν προτεραιοτητα η μια εναντι της αλλης? Λεπτομερεια να μου πεις..οκ, αλλα προσθετει επιπλεον πολυπλοκοτητα. Πιστεύω λέω και πάλι (γνώμη μου) μην μου την πέσουν, ότι όλοι οι ειδικής που είναι επιλαχόντες μπαίνουν σε πίνακα βάσει μορίων (αν υπάρχει ισοψηφία, κλασικά ότι ισχύει για όλους) ή μπορούμε να πούμε ότι αγνοούμε τους γενικής επιλαχόντες, τους βγάζουμε εκτός, οπότε αν έχουμε 701 θέση Κρήτη για αναπλήρωση θα την πάρει αυτός με τα περισσότερα μόρια όλων που την έχει δηλώσει... κλπ κλπ... Αν την θέλουν ένας πολύτεκνος με 70 μόρια και ένας τρίτεκνος με 70, θα την πάρει αυτός που προέχει με βάση τις επιμέρους προσαυξήσεις του.. Αν καλυφθεί το ποσοστό των τριτέκνων πχ. θα βγουν και αυτοί από τους επιλαχόντες και οι υπόλοιπες θέσεις θα έχουν ως επιλαχόντες μόνο τις άλλες κατηγορίες κλπ... Ναι πολυ πιθανον! Συμφωνω
|
|
kikib
Pink Panther
|
Post by kikib on Nov 4, 2023 9:19:09 GMT
Εγω παντως θα ελεγα, αν δεν υπαρξει γραπτη απαντηση απο ΑΣΕΠ για τον τροπο των αναπληρωσεων καλυτερα να μην θεωρουμε τιποτα σιγουρο οσο λογικο κι αν ακουγεται καποιο σεναριο. Μπορει να μας φαινεται απλο αλλα για να μην απαντανε γραπτως κατι δεν ειναι και τοσο απλο. Υπαρχουν προς το παρον καποιες προφορικες απαντησεις αλλα προφορικα εχει απαντηθει και το οτι δεν ξερουν ουτε οι ιδιοι και περιμενουν ενημερωση. Ζήτησα κάποιο μέιλ για να στείλω γραπτως την ερώτηση μου και να πάρω γραπτως απάντηση κ απάντηση δεν πήρα...
|
|
|
Post by ivamvako on Nov 4, 2023 15:38:01 GMT
Εγω παντως θα ελεγα, αν δεν υπαρξει γραπτη απαντηση απο ΑΣΕΠ για τον τροπο των αναπληρωσεων καλυτερα να μην θεωρουμε τιποτα σιγουρο οσο λογικο κι αν ακουγεται καποιο σεναριο. Μπορει να μας φαινεται απλο αλλα για να μην απαντανε γραπτως κατι δεν ειναι και τοσο απλο. Υπαρχουν προς το παρον καποιες προφορικες απαντησεις αλλα προφορικα εχει απαντηθει και το οτι δεν ξερουν ουτε οι ιδιοι και περιμενουν ενημερωση. Ζήτησα κάποιο μέιλ για να στείλω γραπτως την ερώτηση μου και να πάρω γραπτως απάντηση κ απάντηση δεν πήρα... Κάποιο λάκκο πρεπει να'χει η φάβα παντως. Ή δεν ειναι 100% σιγουροι πως ακριβως δουλευει ο αλγοριθμος ή οπως δουλευει ο αλγοριθμος φοβουνται οτι μπορει να δημιουργει καποιο προβλημα. Για παραδειγμα το οτι για να διοριστει ο επιλαχων ειδικης ειναι απαραιτητη προυποθεση να συμπιπτουν οι θεσεις που εχει δηλωσει με τις θεσεις των τελευταιων της γενικης μπορει να μην ειναι συμφωνο με την κοινωνικη πολιτικη που πρεπει να εξυπηρετησουν τα ποσοστα των ειδικων κατηγοριων και να δημιουργει καποιο περιθωριο για ενστασεις. Να επισημανω προς αποφυγη παρεξηγησεων οτι δεν εκφραζω καποια αποψη για το δικαιο/αδικο του πραγματος, απλως μου δημιουργει υποψιες οτι στο συγκεκριμενο ερωτημα δεν απαντανε γραπτως
|
|
|
Post by Persefoni on Nov 4, 2023 16:08:01 GMT
Ζήτησα κάποιο μέιλ για να στείλω γραπτως την ερώτηση μου και να πάρω γραπτως απάντηση κ απάντηση δεν πήρα... Κάποιο λάκκο πρεπει να'χει η φάβα παντως. Ή δεν ειναι 100% σιγουροι πως ακριβως δουλευει ο αλγοριθμος ή οπως δουλευει ο αλγοριθμος φοβουνται οτι μπορει να δημιουργει καποιο προβλημα. Για παραδειγμα το οτι για να διοριστει ο επιλαχων ειδικης ειναι απαραιτητη προυποθεση να συμπιπτουν οι θεσεις που εχει δηλωσει με τις θεσεις των τελευταιων της γενικης μπορει να μην ειναι συμφωνο με την κοινωνικη πολιτικη που πρεπει να εξυπηρετησουν τα ποσοστα των ειδικων κατηγοριων και να δημιουργει καποιο περιθωριο για ενστασεις. Να επισημανω προς αποφυγη παρεξηγησεων οτι δεν εκφραζω καποια αποψη για το δικαιο/αδικο του πραγματος, απλως μου δημιουργει υποψιες οτι στο συγκεκριμενο ερωτημα δεν απαντανε γραπτως Εγώ επειδή έχω προσπαθήσει να εξηγήσω πώς λειτουργεί ο αλγόριθμος με τις αναπληρώσεις, με λίγα λόγια & απλά & πάλι υπάρχει δυσκολία, πιστεύω ότι επειδή έχει πολλές διαδικασίες που αλλάζουν σε κάθε στάδιο, είναι δύσκολο & πολύπλοκο να καταγραφεί ακριβώς... Από την άλλη είμαι σίγουρη 100%, ότι το πρόγραμμα δεν πρόκειται να αδικεί κανέναν...γιατί όπως είπα αν υπάρξει αδικία μεταξύ ειδικών, θα είναι εμφανές να το καταλάβει κάποιος που αδικήθηκε...και θα γίνει ΧΑΜΟΣ γενικά, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΜΙΑ πιστεύω..!!!! 😉
|
|
|
Post by ivamvako on Nov 4, 2023 17:56:11 GMT
Κάποιο λάκκο πρεπει να'χει η φάβα παντως. Ή δεν ειναι 100% σιγουροι πως ακριβως δουλευει ο αλγοριθμος ή οπως δουλευει ο αλγοριθμος φοβουνται οτι μπορει να δημιουργει καποιο προβλημα. Για παραδειγμα το οτι για να διοριστει ο επιλαχων ειδικης ειναι απαραιτητη προυποθεση να συμπιπτουν οι θεσεις που εχει δηλωσει με τις θεσεις των τελευταιων της γενικης μπορει να μην ειναι συμφωνο με την κοινωνικη πολιτικη που πρεπει να εξυπηρετησουν τα ποσοστα των ειδικων κατηγοριων και να δημιουργει καποιο περιθωριο για ενστασεις. Να επισημανω προς αποφυγη παρεξηγησεων οτι δεν εκφραζω καποια αποψη για το δικαιο/αδικο του πραγματος, απλως μου δημιουργει υποψιες οτι στο συγκεκριμενο ερωτημα δεν απαντανε γραπτως Εγώ επειδή έχω προσπαθήσει να εξηγήσω πώς λειτουργεί ο αλγόριθμος με τις αναπληρώσεις, με λίγα λόγια & απλά & πάλι υπάρχει δυσκολία, πιστεύω ότι επειδή έχει πολλές διαδικασίες που αλλάζουν σε κάθε στάδιο, είναι δύσκολο & πολύπλοκο να καταγραφεί ακριβώς... Από την άλλη είμαι σίγουρη 100%, ότι το πρόγραμμα δεν πρόκειται να αδικεί κανέναν...γιατί όπως είπα αν υπάρξει αδικία μεταξύ ειδικών, θα είναι εμφανές να το καταλάβει κάποιος που αδικήθηκε...και θα γίνει ΧΑΜΟΣ γενικά, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΜΙΑ πιστεύω..!!!! 😉 Δεκτα αυτα αλλα να σου πω ενα παραδειγμα τι εννοω. Αν ο πρωτος επιλαχων ειδικης ειναι πολυτεκνος και εχει δηλωσει πχ θεσεις στα Γρεβενα γιατι μενει εκει κοντα. Αν ο τελευταιος γενικης εχει επισης δηλωσει Γρεβενα (το οποιο ειναι απιθανο) ειναι τυχερος και διοριζεται αν οχι δε διοριζεται (σν και εχει τα περισσοτερα μορια μεταξυ των επιλαχοντων). Θα ηταν δυνατον ο συγκεκριμενος πολυτεκνος να δηλωσει ολες τις θεσεις για να συμπεσει με τον τελευταιο γενικης? Εδω δεν δημιουργειται καποιο προβλημα? Να μου πεις ..να μη διοριστει..οκ, απλως τοτε δεν μιλαμε για εφαρμογη κοινωνικης πολιτικης και των ευνοικων ορων για ειδικες κατηγοριες.
|
|
|
Post by Persefoni on Nov 4, 2023 18:22:23 GMT
Εγώ επειδή έχω προσπαθήσει να εξηγήσω πώς λειτουργεί ο αλγόριθμος με τις αναπληρώσεις, με λίγα λόγια & απλά & πάλι υπάρχει δυσκολία, πιστεύω ότι επειδή έχει πολλές διαδικασίες που αλλάζουν σε κάθε στάδιο, είναι δύσκολο & πολύπλοκο να καταγραφεί ακριβώς... Από την άλλη είμαι σίγουρη 100%, ότι το πρόγραμμα δεν πρόκειται να αδικεί κανέναν...γιατί όπως είπα αν υπάρξει αδικία μεταξύ ειδικών, θα είναι εμφανές να το καταλάβει κάποιος που αδικήθηκε...και θα γίνει ΧΑΜΟΣ γενικά, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΜΙΑ πιστεύω..!!!! 😉 Δεκτα αυτα αλλα να σου πω ενα παραδειγμα τι εννοω. Αν ο πρωτος επιλαχων ειδικης ειναι πολυτεκνος και εχει δηλωσει πχ θεσεις στα Γρεβενα γιατι μενει εκει κοντα. Αν ο τελευταιος γενικης εχει επισης δηλωσει Γρεβενα (το οποιο ειναι απιθανο) ειναι τυχερος και διοριζεται αν οχι δε διοριζεται (σν και εχει τα περισσοτερα μορια μεταξυ των επιλαχοντων). Θα ηταν δυνατον ο συγκεκριμενος πολυτεκνος να δηλωσει ολες τις θεσεις για να συμπεσει με τον τελευταιο γενικης? Εδω δεν δημιουργειται καποιο προβλημα? Να μου πεις ..να μη διοριστει..οκ, απλως τοτε δεν μιλαμε για εφαρμογη κοινωνικης πολιτικης και των ευνοικων ορων για ειδικες κατηγοριες. H κοινωνική πολιτική είναι να δώσει δεύτερη ευκαιρία σε κάποιους ειδικής, ΟΧΙ να πάρουν υποχρεωτικά 35% των θέσεων οι ειδικής ή αυτοί με τα περισσότερα μόρια ανεξαρτήτως προτιμήσεων... Αν ήθελε αυτό θα άφηνε πρώτα το (35% των θέσεων) στους καλύτερους ειδικής, να επιλέξουν όποια θέλουν πρώτοι...και μετά ότι απέμενε, το υπόλοιπο 65% των θέσεων, θα το έπαιρναν οι γενικής...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ & ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ... 😉 ΥΓ.: Αυτό που θα γίνει (κοινωνική πολιτική) στην πράξη, είναι ότι πχ. σε 1.000 θέσεις ΠΕ Διεκπ. μπορεί να διορίζονταν 900 γενικής & 100 ειδικής, ενώ τώρα ειδικά με την 3ΓΒ θα είναι 650 & 350 (μετά τις αναπληρώσεις) ή κάτι πολύ κοντινό σε αυτά τα νούμερα, καμία σχέση με τους 100 που θα έμπαιναν χωρίς αναπληρώσεις & επιπλέον δίνει και την επιλογή που παλιά δεν είχαν οι ειδικής όταν ήταν προκαθορισμένες οι θέσεις πχ. 2 πολυτεκν. ΕΦΚΑ Γρεβενά & 2 τριτεκν. ΕΦΚΑ Βόλο κλπ... 😉
|
|