|
Post by ivamvako on Nov 4, 2023 18:43:30 GMT
Δεκτα αυτα αλλα να σου πω ενα παραδειγμα τι εννοω. Αν ο πρωτος επιλαχων ειδικης ειναι πολυτεκνος και εχει δηλωσει πχ θεσεις στα Γρεβενα γιατι μενει εκει κοντα. Αν ο τελευταιος γενικης εχει επισης δηλωσει Γρεβενα (το οποιο ειναι απιθανο) ειναι τυχερος και διοριζεται αν οχι δε διοριζεται (σν και εχει τα περισσοτερα μορια μεταξυ των επιλαχοντων). Θα ηταν δυνατον ο συγκεκριμενος πολυτεκνος να δηλωσει ολες τις θεσεις για να συμπεσει με τον τελευταιο γενικης? Εδω δεν δημιουργειται καποιο προβλημα? Να μου πεις ..να μη διοριστει..οκ, απλως τοτε δεν μιλαμε για εφαρμογη κοινωνικης πολιτικης και των ευνοικων ορων για ειδικες κατηγοριες. H κοινωνική πολιτική είναι να δώσει δεύτερη ευκαιρία σε κάποιους ειδικής, ΟΧΙ να μπουν υποχρεωτικά 35% ειδικής σε θέσεις... Αν ήθελε αυτό θα άφηνε πρώτα το (35% των θέσεων) στους καλύτερους ειδικής, να επιλέξουν όποια θέλουν πρώτοι...και μετά ότι απέμενε, το υπόλοιπο 65% των θέσεων, θα το έπαιρναν οι γενικής...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ & ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ... 😉 Ο νομος παντως λεει 35% των θεσεων σε ειδικες κατηγοριες.Σε καθε περιπτωση δεν ηταν σκοπος μου να το θιξω ως θεμα αδικιας αλλα μου κανει λιγο εντυπωση που δεν απανταει ο ΑΣΕΠ. Και λεω μηπως υπαρχει καποια γκριζα περιοχη που τους προβληματιζει? Πρωτη φορα δεν ειναι να εφαρμοστει αυτο το μοντελο? Γιατι το οτι ειναι πολυπλοκο και δεν μπορουν να το γραψουν δεν μου φαινεται και πολυ πιθανο. Προφορικα το απαντανε.
|
|
|
Post by Persefoni on Nov 4, 2023 18:47:15 GMT
H κοινωνική πολιτική είναι να δώσει δεύτερη ευκαιρία σε κάποιους ειδικής, ΟΧΙ να πάρουν υποχρεωτικά 35% των θέσεων οι ειδικής ή αυτοί με τα περισσότερα μόρια ανεξαρτήτως προτιμήσεων... Αν ήθελε αυτό θα άφηνε πρώτα το (35% των θέσεων) στους καλύτερους ειδικής, να επιλέξουν όποια θέλουν πρώτοι...και μετά ότι απέμενε, το υπόλοιπο 65% των θέσεων, θα το έπαιρναν οι γενικής...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ & ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ... 😉 ΥΓ.: Αυτό που θα γίνει (κοινωνική πολιτική) στην πράξη, είναι ότι πχ. σε 1.000 θέσεις ΠΕ Διεκπ. μπορεί να διορίζονταν 900 γενικής & 100 ειδικής, ενώ τώρα ειδικά με την 3ΓΒ θα είναι 650 & 350 (μετά τις αναπληρώσεις) ή κάτι πολύ κοντινό σε αυτά τα νούμερα, καμία σχέση με τους 100 που θα έμπαιναν χωρίς αναπληρώσεις & επιπλέον δίνει και την επιλογή που παλιά δεν είχαν οι ειδικής όταν ήταν προκαθορισμένες οι θέσεις πχ. 2 πολυτεκν. ΕΦΚΑ Γρεβενά & 2 τριτεκν. ΕΦΚΑ Βόλο κλπ... 😉 Ο νομος παντως λεει 35% των θεσεων σε ειδικες κατηγοριες.Σε καθε περιπτωση δεν ηταν σκοπος μου να το θιξω ως θεμα αδικιας αλλα μου κανει λιγο εντυπωση που δεν απανταει ο ΑΣΕΠ. Και λεω μηπως υπαρχει καποια γκριζα περιοχη που τους προβληματιζει? Πρωτη φορα δεν ειναι να εφαρμοστει αυτο το μοντελο? Γιατι το οτι ειναι πολυπλοκο και δεν μπορουν να το γραψουν δεν μου φαινεται και πολυ πιθανο. Προφορικα το απαντανε. Πάντως δεν λέει πουθενά 35% υποχρεωτικά σε ειδικής... λέει ότι δίνει τη δυνατότητα ώστε να γίνει 35% (με συγκεκριμένο τρόπο). Πρώτη φορά νομίζω ναι...αλλά το παλιό που τους είχε προκαθορισμένες θέσεις σε τόπο & φορέα, ήταν ακόμη πιο άδικο φαντάσου... Θα φανούν όλα με τα πρώτα προσωρινά... αν αδικηθεί κάποιος θα το δούμε... αλλά αν πχ. ο 3.000 ειδικής δηλώσει μόνο Γρεβενά με 70 μόρια & μείνει εκτός, ενώ κάποιος με 65 μπει οπουδήποτε αλλού γιατί τα είχε δηλώσει όλα, δεν θα με βρει υποστηρικτή στην "αδικία" που θα νιώθει...
|
|
|
Post by ivamvako on Nov 4, 2023 19:42:33 GMT
Ο νομος παντως λεει 35% των θεσεων σε ειδικες κατηγοριες.Σε καθε περιπτωση δεν ηταν σκοπος μου να το θιξω ως θεμα αδικιας αλλα μου κανει λιγο εντυπωση που δεν απανταει ο ΑΣΕΠ. Και λεω μηπως υπαρχει καποια γκριζα περιοχη που τους προβληματιζει? Πρωτη φορα δεν ειναι να εφαρμοστει αυτο το μοντελο? Γιατι το οτι ειναι πολυπλοκο και δεν μπορουν να το γραψουν δεν μου φαινεται και πολυ πιθανο. Προφορικα το απαντανε. Πάντως δεν λέει πουθενά 35% υποχρεωτικά σε ειδικής... λέει ότι δίνει τη δυνατότητα ώστε να γίνει 35% (με συγκεκριμένο τρόπο). Πρώτη φορά νομίζω ναι...αλλά το παλιό που τους είχε προκαθορισμένες θέσεις σε τόπο & φορέα, ήταν ακόμη πιο άδικο φαντάσου... Θα φανούν όλα με τα πρώτα προσωρινά... αν αδικηθεί κάποιος θα το δούμε... αλλά αν πχ. ο 3.000 ειδικής δηλώσει μόνο Γρεβενά με 70 μόρια & μείνει εκτός, ενώ κάποιος με 65 μπει οπουδήποτε αλλού γιατί τα είχε δηλώσει όλα, δεν θα με βρει υποστηρικτή στην "αδικία" που θα νιώθει... Παντως να ξαναπω οτι το θεμα μου δεν ειναι η οποια αδικία ούτε αν καποιο σύστημα είναι πιο δίκαιο εναντι του αλλου. Αυτο που εκφράζω ως απορία στη παρουσα συζητηση ειναι γιατι ενώ εχουν σταλεί παρα πολλα ερωτηματα για το θεμα δεν απανταει ο ΑΣΕΠ ως ώφειλε, οπως απαντάει σε όλα τα άλλα ερωτηματα. Υποτιθεται οτι είναι ενας συγκεκριμένος αλγοριθμος που θα πρέπει να εχουν δωθει απο τον ΑΣΕΠ γραπτώς συγκεκριμένες προδιαγραφες ωστε να υλοποιηθει με κάποιο πρόγραμμα. Είτε δεν ξέρουν είτε δεν θελουν για καποιο λόγο, για μενα είναι πρόβλημα
|
|
|
Post by Persefoni on Nov 4, 2023 19:51:45 GMT
Πάντως δεν λέει πουθενά 35% υποχρεωτικά σε ειδικής... λέει ότι δίνει τη δυνατότητα ώστε να γίνει 35% (με συγκεκριμένο τρόπο). Πρώτη φορά νομίζω ναι...αλλά το παλιό που τους είχε προκαθορισμένες θέσεις σε τόπο & φορέα, ήταν ακόμη πιο άδικο φαντάσου... Θα φανούν όλα με τα πρώτα προσωρινά... αν αδικηθεί κάποιος θα το δούμε... αλλά αν πχ. ο 3.000 ειδικής δηλώσει μόνο Γρεβενά με 70 μόρια & μείνει εκτός, ενώ κάποιος με 65 μπει οπουδήποτε αλλού γιατί τα είχε δηλώσει όλα, δεν θα με βρει υποστηρικτή στην "αδικία" που θα νιώθει... Παντως να ξαναπω οτι το θεμα μου δεν ειναι η οποια αδικία ούτε αν καποιο σύστημα είναι πιο δίκαιο εναντι του αλλου. Αυτο που εκφράζω ως απορία στη παρουσα συζητηση ειναι γιατι ενώ εχουν σταλεί παρα πολλα ερωτηματα για το θεμα δεν απανταει ο ΑΣΕΠ ως ώφειλε, οπως απαντάει σε όλα τα άλλα ερωτηματα. Υποτιθεται οτι είναι ενας συγκεκριμένος αλγοριθμος που θα πρέπει να εχουν δωθει απο τον ΑΣΕΠ γραπτώς συγκεκριμένες προδιαγραφες ωστε να υλοποιηθει με κάποιο πρόγραμμα. Είτε δεν ξέρουν είτε δεν θελουν για καποιο λόγο, για μενα είναι πρόβλημα Κοίταξε εγώ προσωπικά δεν έχω ρωτήσει το ΑΣΕΠ για τις ειδικές, οπότε δεν ξέρω σε τι βαθμό απαντούν & τι ερωτήματα δέχονται... Σε δύο από δω, τους πήρε τηλέφωνο κάποια υπεύθυνη και το εξήγησε...Δεν ξέρω πόσοι έχουν ασχοληθεί σοβαρά να πάρουν απάντηση & δεν έχουν λάβει...
|
|
sigma
Kill Bill
|
Post by sigma on Nov 4, 2023 21:25:31 GMT
Καλησπέρα σε όλους. Πρόκειται για σύστημα που βασίζεται στον νέο νόμο του 2021. Νομίζω ότι εφαρμόζεται πρώτη φορά στην 1ΓΒ, για την οποια εκκρεμούν τα προσωρινά (ας με διορθώσει κάποιος). Απαντήσεις, έστω προφορικές, έχουν δοθεί τουλάχιστον σε τρία άτομα - μέλη του forum, που είχαν την καλή διάθεση να τις μοιραστούν. Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος δυσπιστίας ή γκρίζες ζώνες. Οι διατάξεις θα εφαρμοστούν, όπως πρέπει, κατά γράμμα και τα ποσοστά ειδικών θα συμπληρωθούν εκεί που είναι δυνατόν να συμπληρωθούν. Και κάτι τελευταίο, αν μου επιτρέπετε. Η κοινωνική, οικονομική, φορολογική κλπ. πολιτική ασκείται κάθε φορά με τον τρόπο που αποφασίζει η πλειοψηφία στη Βουλή - στα όρια της συνταγματικότητας βεβαίως. Η συζήτηση για το αν το άρθρο του νόμου που αλλάζει τον τρόπο πλήρωσης θέσεων από ειδικές κατηγορίες υποψηφίων είναι καλύτερο ή χειρότερο σε σχέση με το προισχύον σύστημα, είναι μια άλλη ιστορία. Είναι σαν να διαφωνούμε για το ποιο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι πιο δίκαιο. Καλό βράδυ σε όλους.
|
|
|
Post by roukoun89 on Nov 7, 2023 15:50:43 GMT
Λοιπον εγω ανηκω κατηγορια εμμεση ΑΜΕΑ μονο στην διεκπαιρεωση με συνολικο βαθμο 71(μαζί με προσαυξήσεις). Δηλωσα ολη την Αττικη εκτος απο τον πολυ Νοτιο Τομέα και ελπιζω για το καλυτερο! Καλο διορισμο σε όλους μας.
|
|
|
Post by ivamvako on Nov 7, 2023 15:54:42 GMT
Λοιπον εγω ανηκω κατηγορια εμμεση ΑΜΕΑ μονο στην διεκπαιρεωση με συνολικο βαθμο 71(μαζί με προσαυξήσεις). Δηλωσα ολη την Αττικη εκτος απο τον πολυ Νοτιο Τομέα και ελπιζω για το καλυτερο! Καλο διορισμο σε όλους μας. Καλη επιτυχια!
|
|
sigma
Kill Bill
|
Post by sigma on Dec 1, 2023 10:06:15 GMT
Χαίρεται.Ίσως λόγω ορίου ηλικίας;
|
|
|
Post by zoumpokop on Dec 1, 2023 10:35:40 GMT
Μου φανερώθει σε όραμα ο πλήρης αλγόριθμος της αναπλήρωσης ειδικών προς συμπλήρωση των απαιτούμενων ποσοστών Ιιίσως να βοήθησε λίγο και ο πίνακας ΠΕ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛ
Βήμα 1ο: όλοι οι υποψήφιοι αρχικά κρίνονται διοριστέοι με βάση τα μόρια και τις προτιμήσεις τους (γνωστό από παλιά)
Βήμα 2ο: εάν υπάρχουν Χ ελλείψεις στους αριθμούς των ειδικών, οι τελευταίοι Χ διοριστέοι γενικής παίρνουν την Παλαιά Εθνική Οδό (προς το παρόν). πχ. είχαμε μόνο 4/5 Γονείς , τέκνα, κλπ που ασκούν το δικαίωμα προστασίας από την αναπηρία ατόμων 67% και άνω κλπ 1/11 Τρίτεκνες Οικογένειες 5/16 Πολύτεκνος ή Τέκνο Πολυτέκνης Οικογένειας Χ=22 από τον υποψήφιο με Α.Μ. 61065 και κάτω δλδ
Βήμα 3ο: ξεκινάμε από τον 1ο επιλαχώντα ειδικών και ελέγχουμε αν έχει δηλώσει κάποια από τις θέσεις που είναι πλεόν διαθέσιμες.Λαμβάνει την διαθέσιμη θέση που έχει υψηλότερα στις προτιμήσεις του. -Αν δεν έχει καμία κοινή επιλογή με τις διαθέσιμες τον προσπερνάμε Βλέπε υποψήφιους με Α.Μ. 62137, 2193, 462 & 1427 -Η διαδικασία επαναλαμβάνεται με τους επομενους επιλαχόντες μέχρι την εξάντλησή τους ή τη συμπλήρωση του επιθυμητού αριθμού -Αν κάποια ειδική κατηγορία έχει φτάσει τον επιθυμιτό αριθμό, σταματάει να συμμετέχει στη διαδικασία. Βλέπε υποψήφιους με Α.Μ. 1474, 174, 62076, 350, 144 -Όσοι ειδικής ήταν από πριν διοριστέοι διατηρούν τη θέση τους, και για αυτό το λόγο παρατηρείται το φαινόμενο, χαμηλότερης βαθμολογίας ειδικής να παίρνουν καλύτερες θέσεις από υψηλότερούς τους. Βλέπε υποψήφιους με Α.Μ. 1789 & 1861 που δεν πήραν τις 612 που δόθηκαν σε χαμηλότερης βαθμολογίας επιλαχόντες.
Βήμα 4ο: οι θέσεις που περισσεύουν δίνονται πίσω στους γενικής Βλέπε υποψήφιους με Α.Μ. 1223, 996, 1915 & 61066
|
|
|
Post by atridim on Dec 1, 2023 10:59:14 GMT
Χαίρεται.Ίσως λόγω ορίου ηλικίας; Μπίνγκο!! Αυτό είναι γιατί κάποιους τους ξέρω και όλας...εμείς και εμείς είμαστε στο σύλλογο χαχα Οπότε ενώ είναι στην κατάταξη κανονικά για τον διοικητικό κωδικό 601 για τους κωδικούς των ελεγκτών που ζητούσε όριο ηλικίας θα πρέπει να είναι στο πίνακα των απορριφθέντων... Ωραία πάει αυτό το μυστήριο.. Μένει να καταλάβουμε 1) γιατί αν και είχαν δηλώσει ως πρώτη προτίμηση την Αθήνα, η 1η αναπλήρωση πολυτέκνων πήγε τελικά στο Ηράκλειο, η 2η στη Κω ενώ όλοι οι πιο κάτω στην Αθήνα... 2) Και γιατί ενώ έπαιρναν 16 πολύτεκνους μπήκαν 15 ενώ υπήρχε υποψήφιος που τελικά έμεινε εκτός!
|
|
|
Post by atridim on Dec 1, 2023 11:26:47 GMT
Μου φανερώθει σε όραμα ο πλήρης αλγόριθμος της αναπλήρωσης ειδικών προς συμπλήρωση των απαιτούμενων ποσοστών Ιιίσως να βοήθησε λίγο και ο πίνακας ΠΕ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛ Βήμα 1ο: όλοι οι υποψήφιοι αρχικά κρίνονται διοριστέοι με βάση τα μόρια και τις προτιμήσεις τους (γνωστό από παλιά) Βήμα 2ο: εάν υπάρχουν Χ ελλείψεις στους αριθμούς των ειδικών, οι τελευταίοι Χ διοριστέοι γενικής παίρνουν την Παλαιά Εθνική Οδό (προς το παρόν). πχ. είχαμε μόνο 4/5 Γονείς , τέκνα, κλπ που ασκούν το δικαίωμα προστασίας από την αναπηρία ατόμων 67% και άνω κλπ 1/11 Τρίτεκνες Οικογένειες 5/16 Πολύτεκνος ή Τέκνο Πολυτέκνης Οικογένειας Χ=22 από τον υποψήφιο με Α.Μ. 6065 και κάτω δλδ Βήμα 3ο: ξεκινάμε από τον 1ο επιλαχώντα ειδικών και ελέγχουμε αν έχει δηλώσει κάποια από τις θέσεις που είναι πλεόν διαθέσιμες.Λαμβάνει την διαθέσιμη θέση που έχει υψηλότερα στις προτιμήσεις του. -Αν δεν έχει καμία κοινή επιλογή με τις διαθέσιμες τον προσπερνάμε Βλέπε υποψήφιους με Α.Μ. 6137, 2193, 462 & 1427 -Η διαδικασία επαναλαμβάνεται με τους επομενους επιλαχόντες μέχρι την εξάντλησή τους ή τη συμπλήρωση του επιθυμητού αριθμού -Αν κάποια ειδική κατηγορία έχει φτάσει τον επιθυμιτό αριθμό, σταματάει να συμμετέχει στη διαδικασία. Βλέπε υποψήφιους με Α.Μ. 1474, 174, 6076, 350, 144 -Όσοι ειδικής ήταν από πριν διοριστέοι διατηρούν τη θέση τους, και για αυτό το λόγο παρατηρείται το φαινόμενο, χαμηλότερης βαθμολογίας ειδικής να παίρνουν καλύτερες θέσεις από υψηλότερούς τους. Βλέπε υποψήφιους με Α.Μ. 1789 & 1861 που δεν πήραν τις 612 που δόθηκαν σε χαμηλότερης βαθμολογίας επιλαχόντες. Βήμα 4ο: οι θέσεις που περισσεύουν δίνονται πίσω στους γενικής Βλέπε υποψήφιους με Α.Μ. 1223, 996, 1915 & 6066 Ποιο πίνακα κοιτάμε; Γιατί δεν βρίσκω το κωδικό 6065, 6137, 6076. Σχετικά με το 1789 και 1861 τι εννοούμε ότι ήταν από πριν διοριστέοι; Πως οι αναπληρώσεις ξεκινήσαν μετά από αυτούς; Γιατί νομίζω τα δύο αυτά άτομα αφορούν αναπλήρωση...
|
|
|
Post by zoumpokop on Dec 1, 2023 11:57:00 GMT
Μου φανερώθει σε όραμα ο πλήρης αλγόριθμος της αναπλήρωσης ειδικών προς συμπλήρωση των απαιτούμενων ποσοστών Ιιίσως να βοήθησε λίγο και ο πίνακας ΠΕ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛ Βήμα 1ο: όλοι οι υποψήφιοι αρχικά κρίνονται διοριστέοι με βάση τα μόρια και τις προτιμήσεις τους (γνωστό από παλιά) Βήμα 2ο: εάν υπάρχουν Χ ελλείψεις στους αριθμούς των ειδικών, οι τελευταίοι Χ διοριστέοι γενικής παίρνουν την Παλαιά Εθνική Οδό (προς το παρόν). πχ. είχαμε μόνο 4/5 Γονείς , τέκνα, κλπ που ασκούν το δικαίωμα προστασίας από την αναπηρία ατόμων 67% και άνω κλπ 1/11 Τρίτεκνες Οικογένειες 5/16 Πολύτεκνος ή Τέκνο Πολυτέκνης Οικογένειας Χ=22 από τον υποψήφιο με Α.Μ. 6065 και κάτω δλδ Βήμα 3ο: ξεκινάμε από τον 1ο επιλαχώντα ειδικών και ελέγχουμε αν έχει δηλώσει κάποια από τις θέσεις που είναι πλεόν διαθέσιμες.Λαμβάνει την διαθέσιμη θέση που έχει υψηλότερα στις προτιμήσεις του. -Αν δεν έχει καμία κοινή επιλογή με τις διαθέσιμες τον προσπερνάμε Βλέπε υποψήφιους με Α.Μ. 6137, 2193, 462 & 1427 -Η διαδικασία επαναλαμβάνεται με τους επομενους επιλαχόντες μέχρι την εξάντλησή τους ή τη συμπλήρωση του επιθυμητού αριθμού -Αν κάποια ειδική κατηγορία έχει φτάσει τον επιθυμιτό αριθμό, σταματάει να συμμετέχει στη διαδικασία. Βλέπε υποψήφιους με Α.Μ. 1474, 174, 6076, 350, 144 -Όσοι ειδικής ήταν από πριν διοριστέοι διατηρούν τη θέση τους, και για αυτό το λόγο παρατηρείται το φαινόμενο, χαμηλότερης βαθμολογίας ειδικής να παίρνουν καλύτερες θέσεις από υψηλότερούς τους. Βλέπε υποψήφιους με Α.Μ. 1789 & 1861 που δεν πήραν τις 612 που δόθηκαν σε χαμηλότερης βαθμολογίας επιλαχόντες. Βήμα 4ο: οι θέσεις που περισσεύουν δίνονται πίσω στους γενικής Βλέπε υποψήφιους με Α.Μ. 1223, 996, 1915 & 6066 Ποιο πίνακα κοιτάμε; ΠΕ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛ
Γιατί δεν βρίσκω το κωδικό 6065, 6137, 6076. Είχαν γίνει λάθη μεταφορας. διορθώθηκε. ίσως υπάρχουν και άλλα.
Σχετικά με το 1789 και 1861 τι εννοούμε ότι ήταν από πριν διοριστέοι; Αν δεν γίνονταν αντικαταστάσεις θα διορίζονταν στις θέσεις που έχουν λάβει, τις έποιασαν με το σπαθί τους.Πως οι αναπληρώσεις ξεκινήσαν μετά από αυτούς; Ξεκινάν μετά τον 1065 επειδή από εκεί και πέρα το πλήθος των θέσεων που υπολύπονται για τις ειδικές ισούται με το πλήθος θέσεων που κατέχουν γενικήςΓιατί νομίζω τα δύο αυτά άτομα αφορούν αναπλήρωση... Κάνεις λάθος, τις θέσεις θα τις έπαιρναν. Ακολούθησα πως θα γινόταν η αλληλουχία των διορισμών.
|
|
|
Post by atridim on Dec 1, 2023 13:34:31 GMT
Σχετικά με το 1789 και 1861 τι εννοούμε ότι ήταν από πριν διοριστέοι; Αν δεν γίνονταν αντικαταστάσεις θα διορίζονταν στις θέσεις που έχουν λάβει, τις έποιασαν με το σπαθί τους. Δηλαδή αυτοί έχουν μπει ως γενική σειρά απλά έτυχε να είναι πολύτεκνοι; Δηλαδή η πρώτη αναπλήρωση έγινε σε θέση στην Αθήνα;
|
|
pokem
Pink Panther
|
Post by pokem on Dec 1, 2023 14:13:39 GMT
Απάντηση σε μέλος: kikib 🙏🙏🙏 Είχα στείλει πριν καιρό μήνυμα στον πρόεδρο κ με πήρε σήμερα τηλέφωνο η διευθύντρια των προκηρύξεων. Λοιπόν μου είπε ότι σε πρώτη φάση μπαίνουμε όλοι σε έναν πίνακα. Αν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός των ειδικών ( χωρίς καμία προτεραιότητα εννοείται ) τους κλείνει ο πίνακας. Αν δε συμπληρωθεί πάνε στον τελευταίο γενικής. Αν ο πρώτος επιλαχών ειδικής έχει δηλώσει τη θέση του τελευταίου της γενικής παίρνει τη θέση. Αλλιώς ψάχνουν ποιος είναι ο επόμενος ειδικής που έχει δηλώσει τη συγκεκριμένη θέση. Τη ρώτησα σε περίπτωση πχ που είσαι ο ένας κ μοναδικός επιλαχών ειδικής τι γίνεται κ μου απάντησε ότι αν δεν έχεις δηλώσει τη θέση του τελευταίου πάει στη γενική κι ας μην έχει συμπληρωθεί ο αριθμός των ειδικών θέσεων.
Ξαναβάζω την απάντηση που είχε από ΑΣΕΠ μέλος & την έχω βάλει και στο πρώτο post, στην πρώτη σελίδα να υπάρχει... Οι αντικαταστάσεις γίνονται για όσες θέσεις λείπουν... Αν λείπουν 3 θέσεις, θα δοθούν για αντικατάσταση μόνο οι 3 τελευταίες θέσεις που κατέχει κάποιος γενικής, καμία άλλη..!!!!! θα της απαντούσα ότι δεν είναι λογικό να διορίζεται πρώτος από τις ειδικές αυτός που τυχαίνει να έχει επιλέξει θέση του τελευταίου διοριστεου του πίνακα και ΟΧΙ αυτός που έχει τα περισσότερα μόρια από την εν λόγω ειδική κατηγορία. Δηλαδή δεν είναι αξιοκρατικό για τους διαγωνιζομενους της ειδικής κατηγορίας αφού οι θέσεις που αναλογούν σε αυτούς καλύπτονται τυχαία και όχι με βάση την μεταξύ τους βαθμολογία. Είναι σύστημα ρουλέτα. Αξιοκρατικό για υποψ γενικής. Άθλιο για τους ειδικής. Όπως αποδείχθηκε με τους 2 διοριστεους ΤΕ της 1Γβ AFISO που διορίζονται έχοντας συγκριτικά της χαμηλότερες βαθμολογίες σε σχέση με αυτούς της γενικής ΑΛΛΑ και σε σχέση με αυτούς της ειδικής που ΔΕΝ διορίζονται πουθενά.! Δηλαδή νο1 κριτιριο διορισμού υποψ ειδικής (ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ αν δεν διοριστούν ΟΛΟΙ της ειδικής σε εκάστοτε προκυριξη) είναι η ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ !!!! Η διακήρυξη μιλαει για πλήρωση θέσεων με βάση τον συνδυασμό βαθμολογίας ΚΑΙ σειρά προτιμησης. Η αλήθεια είναι ότι η πλήρωση γίνεται με αποκλειστικά με βάση την σειρά προτίμησης.
|
|
|
Post by atridim on Dec 1, 2023 18:23:12 GMT
Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω πως λειτουργεί η αναπλήρωση και κυρίως νομίζω ότι είμαι σε άρνηση γιατί είναι πολύ πιθανό να βρεθώ μέσα σε αυτή...
Η αναπλήρωση γίνεται στο τελευταίο γενικής έπειτα στο προτελευταίο κλπ; στους 50 πχ σε πούμε τελευταίους γενική;
Έστω ότι εγώ είμαι πρώτη επιλαχούσα πολύτεκνη και δηλώνω μόνο Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το σύστημα αρχίζει και ψάχνει άτομο για Ηράκλειο, Κω, Ρόδο, Καλαμάτα, Χίο, ορεσριαδα κλπ και φτάνει σε άτομο γενικής που έχει μπει Αθήνα πολύ κάτω πχ στην 45η αναπλήρωση...υπάρχει περίπτωση εγώ με τα περισσότερα μόρια πολυτέκνων να μείνω εκτός διορισμου ενώ θα αδειάσει θέση σε περιοχή που προτιμώ;;; υπαρχει περίπτωση επειδή ως πρώτη δν είχα δηλώσει ηρακλειο ή Κω κλπ να με προσπεράσει εντελώς το σύστημα;;η θα γυρίσει κάποια στιγμή στην αρχή ώστε να με τοποθετήσει;
Τα γράφω μπερδεμανα και ελπίζω να βγαίνει άκρη αλλά το κεφάλι μου έχει γίνει καζάνι...
|
|