|
Post by konstantinos84 on Dec 1, 2023 19:17:01 GMT
Καλησπέρα μετά από το σημερινό στραπατσο, που πιστεύετε ότι θα κάτσει η βάση του τελευταίου που θα μπει ως ειδική Κατηγορία ως έμμεσο ΑΜΕΑ. Εφόσον δηλώσει όλη την Έλλάδα;
Υγ Το σύστημα αναπλήρωσης ειδικής παρά πολύ τρελό
|
|
|
Post by asep2050 on Dec 1, 2023 21:30:27 GMT
Χαίρεται.Ίσως λόγω ορίου ηλικίας; Μπίνγκο!! Αυτό είναι γιατί κάποιους τους ξέρω και όλας...εμείς και εμείς είμαστε στο σύλλογο χαχα Οπότε ενώ είναι στην κατάταξη κανονικά για τον διοικητικό κωδικό 601 για τους κωδικούς των ελεγκτών που ζητούσε όριο ηλικίας θα πρέπει να είναι στο πίνακα των απορριφθέντων... Ωραία πάει αυτό το μυστήριο.. Μένει να καταλάβουμε 1) γιατί αν και είχαν δηλώσει ως πρώτη προτίμηση την Αθήνα, η 1η αναπλήρωση πολυτέκνων πήγε τελικά στο Ηράκλειο, η 2η στη Κω ενώ όλοι οι πιο κάτω στην Αθήνα... 2) Και γιατί ενώ έπαιρναν 16 πολύτεκνους μπήκαν 15 ενώ υπήρχε υποψήφιος που τελικά έμεινε εκτός! 1) Οι αντικαταστάσεις ξεκινούν μεν από τα 76,38 μόρια, αλλά όσοι ειδικής είχαν διοριστεί με την 1η κατανομή με λιγότερα μόρια σε θέσεις όχι πρώτης επιλογής δεν μετακινούνται. Έτσι στις αντικαταστάσεις οι "συνάδελφοι" της ειδικής με λιγότερα μόρια τους παίρνουν τις θέσεις που ήθελαν. Αυτοί που πήγαν Ηράκλειο και Κω, πήγαν με το σπαθί τους. Κάποιοι λόγω τύχης πλασαρίστηκαν Αθήνα.
2) Ο επιλεκτικός έμεινε με τον μουτζούρη στο χέρι. (Τα έγραψα χτες αναλυτικά για τις θέσεις που δήλωσε και ποιοι τις πήραν)
|
|
|
Post by atridim on Dec 1, 2023 21:48:43 GMT
Μπίνγκο!! Αυτό είναι γιατί κάποιους τους ξέρω και όλας...εμείς και εμείς είμαστε στο σύλλογο χαχα Οπότε ενώ είναι στην κατάταξη κανονικά για τον διοικητικό κωδικό 601 για τους κωδικούς των ελεγκτών που ζητούσε όριο ηλικίας θα πρέπει να είναι στο πίνακα των απορριφθέντων... Ωραία πάει αυτό το μυστήριο.. Μένει να καταλάβουμε 1) γιατί αν και είχαν δηλώσει ως πρώτη προτίμηση την Αθήνα, η 1η αναπλήρωση πολυτέκνων πήγε τελικά στο Ηράκλειο, η 2η στη Κω ενώ όλοι οι πιο κάτω στην Αθήνα... 2) Και γιατί ενώ έπαιρναν 16 πολύτεκνους μπήκαν 15 ενώ υπήρχε υποψήφιος που τελικά έμεινε εκτός! 1) Οι αντικαταστάσεις ξεκινούν μεν από τα 76,38 μόρια, αλλά όσοι ειδικής είχαν διοριστεί με την 1η κατανομή με λιγότερα μόρια σε θέσεις όχι πρώτης επιλογής δεν μετακινούνται. Έτσι στις αντικαταστάσεις οι "συνάδελφοι" της ειδικής με λιγότερα μόρια τους παίρνουν τις θέσεις που ήθελαν. Αυτοί που πήγαν Ηράκλειο και Κω, πήγαν με το σπαθί τους. Κάποιοι λόγω τύχης πλασαρίστηκαν Αθήνα.
2) Ο επιλεκτικός έμεινε με τον μουτζούρη στο χέρι. (Τα έγραψα χτες αναλυτικά για τις θέσεις που δήλωσε και ποιοι τις πήραν) Δηλαδή ο πρώτος σε αντικατάσταση που μπήκε; επίσης Ο επιλεκτικός γιατί να μην έπαιρνε θέση στην Αθήνα; 30 θέσεις πήγαν σε γενικής..
|
|
|
Post by maryjob on Dec 1, 2023 22:02:31 GMT
1) Οι αντικαταστάσεις ξεκινούν μεν από τα 76,38 μόρια, αλλά όσοι ειδικής είχαν διοριστεί με την 1η κατανομή με λιγότερα μόρια σε θέσεις όχι πρώτης επιλογής δεν μετακινούνται. Έτσι στις αντικαταστάσεις οι "συνάδελφοι" της ειδικής με λιγότερα μόρια τους παίρνουν τις θέσεις που ήθελαν. Αυτοί που πήγαν Ηράκλειο και Κω, πήγαν με το σπαθί τους. Κάποιοι λόγω τύχης πλασαρίστηκαν Αθήνα.
2) Ο επιλεκτικός έμεινε με τον μουτζούρη στο χέρι. (Τα έγραψα χτες αναλυτικά για τις θέσεις που δήλωσε και ποιοι τις πήραν) Δηλαδή ο πρώτος σε αντικατάσταση που μπήκε; επίσης Ο επιλεκτικός γιατί να μην έπαιρνε θέση στην Αθήνα; 30 θέσεις πήγαν σε γενικής.. Επειδή ξέρεις πολλά σε βρήκα και εδώ χαχαχα μήπως μπορείς να μου πεις ο ειδικής τι συμφέρει να δηλώσει τελικά αν είναι με καλό βαθμό και θέλει να μείνει στον τοπο του;
|
|
|
Post by atridim on Dec 1, 2023 22:12:58 GMT
Δηλαδή ο πρώτος σε αντικατάσταση που μπήκε; επίσης Ο επιλεκτικός γιατί να μην έπαιρνε θέση στην Αθήνα; 30 θέσεις πήγαν σε γενικής.. Επειδή ξέρεις πολλά σε βρήκα και εδώ χαχαχα μήπως μπορείς να μου πεις ο ειδικής τι συμφέρει να δηλώσει τελικά αν είναι με καλό βαθμό και θέλει να μείνει στον τοπο του; Ανήκω (νομίζω) σε αυτούς και δεν πιστεύω τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα θα μείνω αδιοριστη χαχα Είμαι ανάμεσα στο δήλωσε μόνο 5 περιοχές που σε ενδιαφέρουν και αν σου κάτσει....σου αλλάζει τη ζωή! Ή στο δήλωσε τα όλα και περίμενε να δεις που θα σε βγάλει η ζωή..
|
|
|
Post by konstantinos84 on Dec 1, 2023 22:15:34 GMT
Γνώμες για το που θα σκάσει η βάση της Ειδικής Έμμεσο ΑΜΕΑ; Με τι βαθμό θα μπει ο τελευταίος;
|
|
|
Post by atridim on Dec 1, 2023 22:28:54 GMT
Γνώμες για το που θα σκάσει η βάση της Ειδικής Έμμεσο ΑΜΕΑ; Με τι βαθμό θα μπει ο τελευταίος; Είναι πολλοί οι συμμετέχοντες στην κατηγορία αυτή και λίγες οι θέσεις σε σχέση με τις άλλες κατηγορίες...στην 1γβ νομίζω ο τελευταίος ήταν 75 μόρια? Και αυτό με περιορισμό σε ηλικία...οπότε στην γενική κατάταξη θα είναι είτε κάπου εκεί είτε και πιο πάνω.
|
|
|
Post by konstantinos84 on Dec 1, 2023 22:35:10 GMT
Γνώμες για το που θα σκάσει η βάση της Ειδικής Έμμεσο ΑΜΕΑ; Με τι βαθμό θα μπει ο τελευταίος; Είναι πολλοί οι συμμετέχοντες στην κατηγορία αυτή και λίγες οι θέσεις σε σχέση με τις άλλες κατηγορίες...στην 1γβ νομίζω ο τελευταίος ήταν 75 μόρια? Και αυτό με περιορισμό σε ηλικία...οπότε στην γενική κατάταξη θα είναι είτε κάπου εκεί είτε και πιο πάνω. Το ξέρω. Αλλά θα είναι περισσότεροι οι συμμετέχοντες αλλά και οι θέσεις. Δηλαδή με 73-74 μόρια αν δηλώσω όλη την Ελλάδα είναι και πάλι δύσκολο να μπω;
|
|
|
Post by Persefoni on Dec 2, 2023 4:20:24 GMT
Παιδιά όχι προσωπικά δεδομένα, ονόματα, Αρ.μητρώου κλπ...Θα μας το κλείσουνε το threadaki... Πείτε τα περιγραφικά, ο 10ος διοριστέος εκεί κλπ... 🙏🙏🙏
|
|
|
Post by zoumpokop on Dec 2, 2023 6:51:12 GMT
Παιδιά όχι προσωπικά δεδομένα, ονόματα, Αρ.μητρώου κλπ...Θα μας το κλείσουνε το threadaki... Πείτε τα περιγραφικά, ο 10ος διοριστέος εκεί κλπ... 🙏🙏🙏 Ο αριθμός μητρώου (της αίτησης σε προκύρηξη) δεν είναι προσωπικό δεδομένο
|
|
|
Post by konstantinos84 on Dec 2, 2023 7:36:31 GMT
Παιδιά όχι προσωπικά δεδομένα, ονόματα, Αρ.μητρώου κλπ...Θα μας το κλείσουνε το threadaki... Πείτε τα περιγραφικά, ο 10ος διοριστέος εκεί κλπ... 🙏🙏🙏 Ο αριθμός μητρώου (της αίτησης σε προκύρηξη) δεν είναι προσωπικό δεδομένο Είναι
|
|
|
Post by dina38 on Dec 2, 2023 14:53:32 GMT
δεν λέει τη λέξη γιατί θα ήταν λάθος καθώς δεν έχουν βαθμολογική προτεραιότητα. Έχουν έμμεση ας το πούμε 'προτεραιότητα' γιατί επιλέγουν και παίρνουν τη θέση από τον γενικής στην πρώτη κατανομή και ας έγραψε καλύτερα ο κάποιος της γενικής. Αυτό που το γράφει το ΦΕΚ όμως; Δεν το βλέπω κάπου...
|
|
|
Post by dina38 on Dec 2, 2023 14:59:34 GMT
Ανήκω σε κλάδο με μόνο 59 επιτυχόντες και είμαι πολύτεκνη ψιλιαζομαι ότι ίσως ειμαι και η μόνη πολύτεκνη...είμαι κάπου στη μέση της κατάταξης 35η βαθμολογικά ... Σε περίπτωση λοιπόν που είναι μόνο ένας σε ειδική κατηγορία τότε τι γίνεται? Έχω δηλώσει μόνο 2 θέσεις σχετικά κοντά στον τόπο κατοικίας μου.Οι θέσεις που έχουν προκηρυχθεί είναι 104 και οι πολύτεκνοι που θα πρέπει να διοριστούν είναι 16...
|
|
|
Post by dina38 on Dec 2, 2023 15:00:18 GMT
Ανήκω σε κλάδο με μόνο 59 επιτυχόντες και είμαι πολύτεκνη ψιλιαζομαι ότι ίσως ειμαι και η μόνη πολύτεκνη...είμαι κάπου στη μέση της κατάταξης 35η βαθμολογικά ... Σε περίπτωση λοιπόν που είναι μόνο ένας σε ειδική κατηγορία τότε τι γίνεται? Έχω δηλώσει μόνο 2 θέσεις σχετικά κοντά στον τόπο κατοικίας μου.Οι θέσεις που έχουν προκηρυχθεί είναι 104 και οι πολύτεκνοι που θα πρέπει να διοριστούν είναι 16...
|
|
|
Post by Persefoni on Dec 2, 2023 20:41:37 GMT
ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΛΕΓΚΤΕΣ 1ΓΒ: Μετά τις διορθώσεις του zoumpokop 🙏🙏🙏 ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ!!!!!6ος Αθήνα (1η επιλογή) (ΤΡΙ) 96,25-20 = 76,25 ίδιος με τον 83ο15ος Καβάλα (1η) (ΕΜΜ) 88,75 (πρώτη κατανομή)16ος Αθήνα (1η) (ΠΟΛ) 88,75 (πρώτη κατανομή)35ος Αθήνα (1η) (ΕΜΜ) 82,25 (πρώτη κατανομή)39ος Αθήνα (1η) (ΕΜΜ) 81,38 (πρώτη κατανομή)65ος Αθήνα (1η) (ΠΟΛ) 78 (πρώτη κατανομή)
81ος Αθήνα (2η) (ΕΜΜ) 76,5 (πρώτη κατανομή)83ος Αθήνα (1η) (ΤΡΙ) 76,25 (πρώτη κατανομή)85ος Αθήνα (2η) (ΠΟΛ) 76,25 (πρώτη κατανομή) 97ος Ηράκλειο (2η) (ΠΟΛ) 75,5 (πρώτη κατανομή) 101ος Ρόδος (3η) (ΠΟΛ) 75,25 (πρώτη κατανομή)102ος Αθήνα (1η) (ΕΜΜ) 75,25 147ος Αθήνα (1η) (ΕΜΜ) 73,25 ίδιος με τον 148ο148ος Αθήνα (1η) (ΠΟΛ) 73,25 172ος Ηράκλειο (1η) (ΤΡΙ) 72,5 182ος Αθήνα (2η) (ΠΟΛ) 72,13 208ος Αθήνα (2η) (ΠΟΛ) 71,25 249ος Ηράκλειο (2η) (ΤΡΙ) 70,13 309ος Αθήνα (4η) (ΠΟΛ) 68,38 311ος Αθήνα (1η) (ΠΟΛ) 68,25 329ος Αθήνα (1η) (ΠΟΛ) 67,5 338ος Κέρκυρα (1η) (ΤΡΙ) 67,13 342ος Ηράκλειο (2η) (ΤΡΙ) 67 368ος Αθήνα (1η) (ΠΟΛ) 66,13 376ος Θήρα (3η) (ΤΡΙ) 66 411ος Κέρκυρα (4η) (ΠΟΛ) 64 425ος Κεφαλλονιά (4η) (ΤΡΙ) 63,5 426ος Κέρκυρα (3η) (ΠΟΛ) 63,5 455ος Κεφαλλονιά (4η) (ΤΡΙ) 59,88 457ος Ρόδος (10η) (ΠΟΛ) 59,5 Οι αναπληρώσεις άρχισαν από την θέση του 79ου γενικής. Ο 81ος είναι ο 1ος ειδικής αναπληρωτής. {Εφόσον ο 80ος γενικής μπήκε Σάμο με 76,5 (7η επιλογή), ενώ είχε Αθήνα 3η & (με προτεραιότητα γιατί έχει 3 από μεταπτυχιακό ενώ ο 81ος 0) & ο 81ος (ΕΜΜ) μπαίνει Αθήνα με 76,5 (2η επιλογή), σημαίνει ότι ο 81ος ειδικής ήταν ο 1ος.} Οι 79ος, 80ος, 84ος & 87ος της γενικής πήραν τις θέσεις που περίσσεψαν από τις αναπληρώσεις. Έγιναν αναπληρώσεις για 22 θέσεις, πήραν 18. Οι 18/28 (64,3%) των διοριστέων ειδικής μπήκε με αναπληρώσεις... Επίσης, μόνο 10/28 διοριστέους ειδικής μπήκαν με πρώτη κατανομή (35,7%). Οι ειδικές έπρεπε 16 ΠΟΛ, 11 ΤΡΙ & 5 ΕΜΜ = 32. Μπήκαν 28/32, κάλυψη (87,5%) ειδικών. Επίσης, ήταν 28/92 συνολικά, δηλαδή (30,4%) κάλυψη ποσοστού. Όλοι οι υπόλοιποι ειδικής πήραν την υψηλότερη επιλογή τους που ήταν διαθέσιμη από τις θέσεις που δόθηκαν για αναπλήρωση & κανένας ειδικής (από αναπλήρωση) με λιγότερα μόρια δεν πήρε από άλλον της ίδιας κατηγορίας θέση που επιθυμούσε (από αναπλήρωση & αυτός)... Οπότε καταλήγω, ότι όλα είναι ΟΚ, οι θέσεις προς αναπλήρωση δίνονται όντως εκ νέου (όπως πίστευα εξαρχής) σε όλους τους επιλαχόντες ειδικής & δεν αδικείται κανένας ειδικής από άλλον της ίδιας κατηγορίας μεταξύ των αναπληρώσεων... Sorry για το σεντόνι... Αυτά συμπέρανα και είναι πολύ θετικά, αν έχω σκαλώσει και δεν είδα κάτι...πείτε μου!!!!
|
|