|
Post by Persefoni on Dec 3, 2023 12:39:47 GMT
Την αναπλήρωση ποιος την καθορίζει?δηλαδή εγώ είμαι ειδικής με 75 μορια και έχω βάλει αρκετές θεσεις ,είμαι στους 32 πρωτους που θέλει η προκυρηξη.η περιοχή που θα περάσω,μπορει να έχω βάλει πρώτες επιλογες μόνο περεμοθοριο,θα πετάξουν έξω κάποιον με εντοπιοτητα?και έχει ο εντοπιοτητα 80?τι γίνεται?θα περάσω? Αρχικά θα κατανεμηθούν οι θέσεις του πίνακα του κλάδου σου σε όλους βάσει μορίων...Αν σε αυτούς λείπουν 10/100 ειδικής ακόμη, τότε θα πάρουν τις 10 τελευταίες θέσεις (που δεν βρίσκεται ήδη κάποιος ειδικής) αυτές που έχουν άτομα γενικής δηλαδή με τα λιγότερα μόρια και θα τις δώσουν πάλι προς κάλυψη στους επιλαχόντες ειδικών...
|
|
|
Post by Persefoni on Dec 3, 2023 12:41:48 GMT
Αυτή είναι η ερώτηση των εκατομμυρίων...Και εγώ σκεφτόμουν ποιες περιοχές μπορεί να βρίσκονται στο τελευταίο 1/4 του κάθε πίνακα... Έχω αποκλείσει μεγάλες πόλεις με λίγες θέσεις & νησιά, ακριτικές κλπ που έχουν 20 εντοπιότητα... Κάποιος άλλος καμιά ιδέα, ποιες θα μείνουν στο κάτω μέρος...? Γιατί έχεις αποκλείσει τα νησιά; Πολλές θέσεις σε Χίο...εγώ νομίζω πως εκεί θα είναι.. κάτι δήμοι στη ροδόπη, έβρο και στη κρήτη πχ δήμος καντάνου σελινου 2 θέσεις, 1 στο δήμο και 1 στο ΚΕΠ...θα βρεθεί άνθρωπος με υψηλόβαθμος να τις βάλει; δύσκολα νομίζω.. Εξαρτάται από τον κάθε πίνακα και τι κατανομή θέσεων έχει... Αν υπάρχουν θέσεις με εντοπιότητα 20 που δεν τις καλύψουν άτομα με +20, τότε ναι, μπορεί Χίος, Ροδόπη κλπ να μείνουν στις αναπληρώσεις...Αλλά συνήθως νομίζω τις καλύπτουν άτομα με εντοπιότητα αυτές κυρίως...
|
|
|
Post by atridim on Dec 3, 2023 12:47:37 GMT
Βασικά εγώ νομίζω πως είδατε με τον zoumpokop το φως το αληθινό!! Οπότε Fofo αν ο πολύτεκνος δηλώσει μόνο Αθήνα και Ηράκλειο αλλά ο τελευταίος γενικής είναι πχ Ρόδο το σύστημα δεν θα τον αφήσει εντελώς εκτός σωστά;; Θα ψάξει σε επόμενη αναπλήρωση να τον τοποθετήσει εφόσον βρεθεί θέση προς αναπλήρωση σε Αθήνα ή Ηράκλειο! Αν δοθούν προς αναπλήρωση 3 θέσεις (Χίο, Τρίπολη, Αθήνα), ο 1ος επιλαχών δεν θα πεταχτεί εκτός (αν ρωτάς αυτό αν δεν έχει δηλώσει Χίο)... Αλλά θα πεταχτεί εκτός και θα πάμε στον επόμενο επιλαχόντα, αν δεν έχει δηλώσει τίποτα από τα 3 (ούτε Χίο, ούτε Τρίπολη, ούτε Αθήνα)...😉 Ναι αυτό ρωτάω.... Πες οτι αρχίζουν οι αναπληρώσεις και εγώ είμαι η 1η πολύτεκνη. Ωστόσο οι αντικαταστάσεις αρχίζουν με 1η αναπληρωση Χίο, 2η Τρίπολή, 3η Καλαμάτα, 4η Ρόδο, 5η Ορεστιάδα κλπ και εγώ δεν έχω κάτι από αυτά....έχω όμως την Αθήνα που είναι η 24η αναπλήρωση. Εγώ ως πρώτη πολύτεκνη θα τοποθετηθώ εκεί σωστά; Δεν παίζει ρόλο αν στην 23η αναπλήρωση μπήκε άτομο με 60 μόρια... Δεν ξέρω πως να στο εξηγήσω :ρ Στην ουσία ρωτάω αν υπάρχει πιθανότητα ο 1ος επιλαχών σε μόρια πολύτεκνος να μην τοποθετηθεί πουθενά επειδή η λίστα πολυτεκνών θα έχει κατέβει πολύ κάτω...Αν πχ τοποθετηθι ο 6ος στη Χιο, ο 7ος στην Τρίπολη, ο 8ος στην Καλαμάτα ο 10ος στη Ρόδο, ο 11ος στην Ορεστιάδα...το σύστημα θα ψάξει πάλι τους πολύτεκνους στη θέση 1η εως 6η όπως και τον 9ο που δεν μπήκαν (χιο, τριπολη, καλαματα κλπ) ή θα συνεχίσει από τον 12ο;;;
|
|
mag78
Pink Panther
|
Post by mag78 on Dec 3, 2023 12:52:29 GMT
Την αναπλήρωση ποιος την καθορίζει?δηλαδή εγώ είμαι ειδικής με 75 μορια και έχω βάλει αρκετές θεσεις ,είμαι στους 32 πρωτους που θέλει η προκυρηξη.η περιοχή που θα περάσω,μπορει να έχω βάλει πρώτες επιλογες μόνο περεμοθοριο,θα πετάξουν έξω κάποιον με εντοπιοτητα?και έχει ο εντοπιοτητα 80?τι γίνεται?θα περάσω? Αρχικά θα κατανεμηθούν οι θέσεις του πίνακα του κλάδου σου σε όλους βάσει μορίων...Αν σε αυτούς λείπουν 10/100 ειδικής ακόμη, τότε θα πάρουν τις 10 τελευταίες θέσεις (που δεν βρίσκεται ήδη κάποιος ειδικής) αυτές που έχουν άτομα γενικής δηλαδή με τα λιγότερα μόρια και θα τις δώσουν πάλι προς κάλυψη στους επιλαχόντες ειδικών... Άρα μπορεί κάποιος να περασει στην παρεμεθοριο ειδικής χωρίς να έχει εντοπιοτητα?το λέω αυτό γιατί μπορεί ο ειδικής στη ειδικοτητα του να είναι τρίτος στου 32 που ορίζει ο νόμος και εφόσον εχει επιλεξει αρκετές θεσεις με εντοπιοτητα να περάσει εκεί?γιατί εξ ορισμού ο νομός οριζει ότι οι πρώτοι 32 πχ πολυτεκνοι, είναι μέσα ο τρίτος σε κατάταξη των 32,πρέπει να κάπου να τον βάλουν.αυτό βέβαια μπορεί να ισχύει για οποιαδήποτε άλλη περιοχή.
|
|
|
Post by Persefoni on Dec 3, 2023 12:56:36 GMT
Αν δοθούν προς αναπλήρωση 3 θέσεις (Χίο, Τρίπολη, Αθήνα), ο 1ος επιλαχών δεν θα πεταχτεί εκτός (αν ρωτάς αυτό αν δεν έχει δηλώσει Χίο)... Αλλά θα πεταχτεί εκτός και θα πάμε στον επόμενο επιλαχόντα, αν δεν έχει δηλώσει τίποτα από τα 3 (ούτε Χίο, ούτε Τρίπολη, ούτε Αθήνα)...😉 Ναι αυτό ρωτάω.... Πες οτι αρχίζουν οι αναπληρώσεις και εγώ είμαι η 1η πολύτεκνη. Ωστόσο οι αντικαταστάσεις αρχίζουν με 1η αναπληρωση Χίο, 2η Τρίπολή, 3η Καλαμάτα, 4η Ρόδο, 5η Ορεστιάδα κλπ και εγώ δεν έχω κάτι από αυτά....έχω όμως την Αθήνα που είναι η 24η αναπλήρωση. Εγώ ως πρώτη πολύτεκνη θα τοποθετηθώ εκεί σωστά; Δεν παίζει ρόλο αν στην 23η αναπλήρωση μπήκε άτομο με 60 μόρια... Δεν ξέρω πως να στο εξηγήσω :ρ Στην ουσία ρωτάω αν υπάρχει πιθανότητα ο 1ος επιλαχών σε μόρια πολύτεκνος να μην τοποθετηθεί πουθενά επειδή η λίστα πολυτεκνών θα έχει κατέβει πολύ κάτω...Αν πχ τοποθετηθι ο 6ος στη Χιο, ο 7ος στην Τρίπολη, ο 8ος στην Καλαμάτα ο 10ος στη Ρόδο, ο 11ος στην Ορεστιάδα...το σύστημα θα ψάξει πάλι τους πολύτεκνους στη θέση 1η εως 6η όπως και τον 9ο που δεν μπήκαν (χιο, τριπολη, καλαματα κλπ) ή θα συνεχίσει από τον 12ο;;; Ναι, ο 1ος επιλαχών θα πάρει όποια από τις θέσεις που δίνονται για αναπλήρωση επιθυμεί περισσότερο (έχει πιο ψηλά δηλωμένη). Εάν έχεις δηλώσει έστω και μία μόνο από τις θέσεις προς αναπλήρωση και είσαι πρώτη επιλαχούσα, την παίρνεις ναι...!!!
|
|
mag78
Pink Panther
|
Post by mag78 on Dec 3, 2023 12:57:47 GMT
Αν δοθούν προς αναπλήρωση 3 θέσεις (Χίο, Τρίπολη, Αθήνα), ο 1ος επιλαχών δεν θα πεταχτεί εκτός (αν ρωτάς αυτό αν δεν έχει δηλώσει Χίο)... Αλλά θα πεταχτεί εκτός και θα πάμε στον επόμενο επιλαχόντα, αν δεν έχει δηλώσει τίποτα από τα 3 (ούτε Χίο, ούτε Τρίπολη, ούτε Αθήνα)...😉 Ναι αυτό ρωτάω.... Πες οτι αρχίζουν οι αναπληρώσεις και εγώ είμαι η 1η πολύτεκνη. Ωστόσο οι αντικαταστάσεις αρχίζουν με 1η αναπληρωση Χίο, 2η Τρίπολή, 3η Καλαμάτα, 4η Ρόδο, 5η Ορεστιάδα κλπ και εγώ δεν έχω κάτι από αυτά....έχω όμως την Αθήνα που είναι η 24η αναπλήρωση. Εγώ ως πρώτη πολύτεκνη θα τοποθετηθώ εκεί σωστά; Δεν παίζει ρόλο αν στην 23η αναπλήρωση μπήκε άτομο με 60 μόρια... Δεν ξέρω πως να στο εξηγήσω :ρ Στην ουσία ρωτάω αν υπάρχει πιθανότητα ο 1ος επιλαχών σε μόρια πολύτεκνος να μην τοποθετηθεί πουθενά επειδή η λίστα πολυτεκνών θα έχει κατέβει πολύ κάτω...Αν πχ τοποθετηθι ο 6ος στη Χιο, ο 7ος στην Τρίπολη, ο 8ος στην Καλαμάτα ο 10ος στη Ρόδο, ο 11ος στην Ορεστιάδα...το σύστημα θα ψάξει πάλι τους πολύτεκνους στη θέση 1η εως 6η όπως και τον 9ο που δεν μπήκαν (χιο, τριπολη, καλαματα κλπ) ή θα συνεχίσει από τον 12ο;;; Βασικά νομίζω ότι εφόσον είσαι στην ειδικότητα σου στους 32 πχ Πολύτεκνους ο 10ος, αναγκαστικά πρέπει κάπου να σε βάλουν γιατί το ορίζει ο νόμος.μπορει αυτός ο πολυτεκνος που ειναι 10ος στην καταταξη των πολυτεκνων να έβαλε μόνο 5 θεσεις ,οπότε αναγκαστικά το σύστημα θα τον βάλει σε μια απο αυτες τις επιλογές του ακόμη και με 5 θεσεις μόνο.
|
|
|
Post by Persefoni on Dec 3, 2023 13:01:18 GMT
Αρχικά θα κατανεμηθούν οι θέσεις του πίνακα του κλάδου σου σε όλους βάσει μορίων...Αν σε αυτούς λείπουν 10/100 ειδικής ακόμη, τότε θα πάρουν τις 10 τελευταίες θέσεις (που δεν βρίσκεται ήδη κάποιος ειδικής) αυτές που έχουν άτομα γενικής δηλαδή με τα λιγότερα μόρια και θα τις δώσουν πάλι προς κάλυψη στους επιλαχόντες ειδικών... Άρα μπορεί κάποιος να περασει στην παρεμεθοριο ειδικής χωρίς να έχει εντοπιοτητα?το λέω αυτό γιατί μπορεί ο ειδικής στη ειδικοτητα του να είναι τρίτος στου 32 που ορίζει ο νόμος και εφόσον εχει επιλεξει αρκετές θεσεις με εντοπιοτητα να περάσει εκεί?γιατί εξ ορισμού ο νομός οριζει ότι οι πρώτοι 32 πχ πολυτεκνοι, είναι μέσα ο τρίτος σε κατάταξη των 32,πρέπει να κάπου να τον βάλουν.αυτό βέβαια μπορεί να ισχύει για οποιαδήποτε άλλη περιοχή. Μπορείς να μπεις οπουδήποτε αν έχεις παραπάνω μόρια...Το υπόλοιπο δεν το κατάλαβα ακριβώς..
|
|
|
Post by Persefoni on Dec 3, 2023 13:03:31 GMT
Ναι αυτό ρωτάω.... Πες οτι αρχίζουν οι αναπληρώσεις και εγώ είμαι η 1η πολύτεκνη. Ωστόσο οι αντικαταστάσεις αρχίζουν με 1η αναπληρωση Χίο, 2η Τρίπολή, 3η Καλαμάτα, 4η Ρόδο, 5η Ορεστιάδα κλπ και εγώ δεν έχω κάτι από αυτά....έχω όμως την Αθήνα που είναι η 24η αναπλήρωση. Εγώ ως πρώτη πολύτεκνη θα τοποθετηθώ εκεί σωστά; Δεν παίζει ρόλο αν στην 23η αναπλήρωση μπήκε άτομο με 60 μόρια... Δεν ξέρω πως να στο εξηγήσω :ρ Στην ουσία ρωτάω αν υπάρχει πιθανότητα ο 1ος επιλαχών σε μόρια πολύτεκνος να μην τοποθετηθεί πουθενά επειδή η λίστα πολυτεκνών θα έχει κατέβει πολύ κάτω...Αν πχ τοποθετηθι ο 6ος στη Χιο, ο 7ος στην Τρίπολη, ο 8ος στην Καλαμάτα ο 10ος στη Ρόδο, ο 11ος στην Ορεστιάδα...το σύστημα θα ψάξει πάλι τους πολύτεκνους στη θέση 1η εως 6η όπως και τον 9ο που δεν μπήκαν (χιο, τριπολη, καλαματα κλπ) ή θα συνεχίσει από τον 12ο;;; Βασικά νομίζω ότι εφόσον είσαι στην ειδικότητα σου στους 32 πχ Πολύτεκνους ο 10ος, αναγκαστικά πρέπει κάπου να σε βάλουν γιατί το ορίζει ο νόμος.μπορει αυτός ο πολυτεκνος που ειναι 10ος στην καταταξη των πολυτεκνων να έβαλε μόνο 5 θεσεις ,οπότε αναγκαστικά το σύστημα θα τον βάλει σε μια απο αυτες τις επιλογές του ακόμη και με 5 θεσεις μόνο. Όχι ακριβώς (αν κατάλαβα καλά...όπως και στον πίνακα 1ΓΒ 1 πολύτεκνος έμεινε εκτός επειδή ήταν επιλεκτικός, ενώ είχε περισσότερα μόρια από άλλους πολυτέκνους..
|
|
|
Post by atridim on Dec 3, 2023 13:06:25 GMT
Ναι αυτό ρωτάω.... Πες οτι αρχίζουν οι αναπληρώσεις και εγώ είμαι η 1η πολύτεκνη. Ωστόσο οι αντικαταστάσεις αρχίζουν με 1η αναπληρωση Χίο, 2η Τρίπολή, 3η Καλαμάτα, 4η Ρόδο, 5η Ορεστιάδα κλπ και εγώ δεν έχω κάτι από αυτά....έχω όμως την Αθήνα που είναι η 24η αναπλήρωση. Εγώ ως πρώτη πολύτεκνη θα τοποθετηθώ εκεί σωστά; Δεν παίζει ρόλο αν στην 23η αναπλήρωση μπήκε άτομο με 60 μόρια... Δεν ξέρω πως να στο εξηγήσω :ρ Στην ουσία ρωτάω αν υπάρχει πιθανότητα ο 1ος επιλαχών σε μόρια πολύτεκνος να μην τοποθετηθεί πουθενά επειδή η λίστα πολυτεκνών θα έχει κατέβει πολύ κάτω...Αν πχ τοποθετηθι ο 6ος στη Χιο, ο 7ος στην Τρίπολη, ο 8ος στην Καλαμάτα ο 10ος στη Ρόδο, ο 11ος στην Ορεστιάδα...το σύστημα θα ψάξει πάλι τους πολύτεκνους στη θέση 1η εως 6η όπως και τον 9ο που δεν μπήκαν (χιο, τριπολη, καλαματα κλπ) ή θα συνεχίσει από τον 12ο;;; Βασικά νομίζω ότι εφόσον είσαι στην ειδικότητα σου στους 32 πχ Πολύτεκνους ο 10ος, αναγκαστικά πρέπει κάπου να σε βάλουν γιατί το ορίζει ο νόμος.μπορει αυτός ο πολυτεκνος που ειναι 10ος στην καταταξη των πολυτεκνων να έβαλε μόνο 5 θεσεις ,οπότε αναγκαστικά το σύστημα θα τον βάλει σε μια απο αυτες τις επιλογές του ακόμη και με 5 θεσεις μόνο. mag78 Άρα μπορεί κάποιος να περασει στην παρεμεθοριο ειδικής χωρίς να έχει εντοπιοτητα?το λέω αυτό γιατί μπορεί ο ειδικής στη ειδικοτητα του να είναι τρίτος στου 32 που ορίζει ο νόμος και εφόσον εχει επιλεξει αρκετές θεσεις με εντοπιοτητα να περάσει εκεί?γιατί εξ ορισμού ο νομός οριζει ότι οι πρώτοι 32 πχ πολυτεκνοι, είναι μέσα ο τρίτος σε κατάταξη των 32,πρέπει να κάπου να τον βάλουν.αυτό βέβαια μπορεί να ισχύει για οποιαδήποτε άλλη περιοχή.
Δεν υπάρχουν πλέον οι εντοπιότητες που υπήρχαν παλιά..απλά δίνουν παραπάνω μόρια +10 ή +20 ανάλογα την περιοχή. Μπορεί εσύ να δηλώσεις πχ Σάμο με 80 συνολικά μόρια και να έρθει ο άλλος με 58μόρια βαθμών + 20 μόρια εντοπιότητας σύνολο 78 μόρια και να μείνει εκτός παρόλο που έχει την ιδιότητα της εντοπιότητας. την θέση την παίρνεις εσύ...όλα υπολογίζονται σε μόρια πια..
|
|
mag78
Pink Panther
|
Post by mag78 on Dec 3, 2023 13:08:22 GMT
Βασικά νομίζω ότι εφόσον είσαι στην ειδικότητα σου στους 32 πχ Πολύτεκνους ο 10ος, αναγκαστικά πρέπει κάπου να σε βάλουν γιατί το ορίζει ο νόμος.μπορει αυτός ο πολυτεκνος που ειναι 10ος στην καταταξη των πολυτεκνων να έβαλε μόνο 5 θεσεις ,οπότε αναγκαστικά το σύστημα θα τον βάλει σε μια απο αυτες τις επιλογές του ακόμη και με 5 θεσεις μόνο. Όχι ακριβώς (αν κατάλαβα καλά...όπως και στον πίνακα 1ΓΒ 1 πολύτεκνος έμεινε εκτός επειδή ήταν επιλεκτικός, ενώ είχε περισσότερα μόρια από άλλους πολυτέκνους.. Εννοείτε πρέπει όσες επιλογές περισσοτερες όπως ισχύει για όλους γενικής και ειδικής.η ουσία για μένα είναι να είσαι μέσα στους 32 πχ της ειδικότητας που οριζει το ποσοστο και πάρα πολλές θέσεις.Πολυ καλή η δουλειά σου fofo με τις αναλύσεις σου!!!σε ευχαριστούμε πολύ!!
|
|
|
Post by vladimiros on Dec 3, 2023 15:20:48 GMT
Να κάνω μια υπόθεση; Θα διεκδικήσω μόνο 1 θέση με εντοπιότητα 10 μορίων και είμαι ειδική πολυτέκνων. Στον πίνακα κατάταξης ειδικής θα μπω με τα μόρια χωρίς την εντοπιότητα. Όταν θα ξεκινήσουν οι αναπληρώσεις ας πούμε ότι φτάνουμε στην θέση που θέλω με την εντοπιότητα και θα ξεκινήσουν από τον πρώτο της ειδικής και θα προχωρήσουν προς τα κάτω με την διαδικασία που έχουμε πει. Ερώτηση: Εγώ τι μόρια θα έχω στον πίνακα ειδικής; χωρίς ή με την εντοπιότητα; πριν ξεκινήσει η διαδικασία της αναπλήρωσης για μια θέση με εντοπιότητα επαναυπολογιζονται τα μόρια για όλους του πίνακα της ειδικής για να προστεθούν τα μόρια της εντοπιότητας της συγκεκριμένης θέσης σε όσους στον πίνακα ειδικής έχουν δηλώσει την συγκεκριμένη θέση;
|
|
|
Post by Persefoni on Dec 3, 2023 15:40:03 GMT
Να κάνω μια υπόθεση; Θα διεκδικήσω μόνο 1 θέση με εντοπιότητα 10 μορίων και είμαι ειδική πολυτέκνων. Στον πίνακα κατάταξης ειδικής θα μπω με τα μόρια χωρίς την εντοπιότητα. Όταν θα ξεκινήσουν οι αναπληρώσεις ας πούμε ότι φτάνουμε στην θέση που θέλω με την εντοπιότητα και θα ξεκινήσουν από τον πρώτο της ειδικής και θα προχωρήσουν προς τα κάτω με την διαδικασία που έχουμε πει. Ερώτηση: Εγώ τι μόρια θα έχω στον πίνακα ειδικής; χωρίς ή με την εντοπιότητα; πριν ξεκινήσει η διαδικασία της αναπλήρωσης για μια θέση με εντοπιότητα επαναυπολογιζονται τα μόρια για όλους του πίνακα της ειδικής για να προστεθούν τα μόρια της εντοπιότητας της συγκεκριμένης θέσης σε όσους στον πίνακα ειδικής έχουν δηλώσει την συγκεκριμένη θέση; Όταν ξεκινήσουν οι αναπληρώσεις κοιτάζουμε έναν έναν επιλαχόντα στην ουσία, όχι τις θέσεις... Οπότε πάμε στον 1ο αν μπορεί να πάρει κάποια από αυτές που δίνονται την παίρνει... κλπ κλπ Όταν έρθει η σειρά σας, θα δουν μπορείτε να πάρετε κάποια από αυτές που υπάρχουν? αν υπάρχει Αθήνα και Χίος πχ. και έχετε δηλώσει και τα 2, θα πάρετε όποια έχετε πιο ψηλά δηλωμένη...Το λέω απλά για την κατανόηση του πράγματος... Αν κάποιος από πάνω σας, με περισσότερα μόρια σύνολο αλλά χωρίς εντοπιότητα Χίο (πχ. 80), την έχει δηλώσει δεν θα την πάρει αυτός...αλλά εσείς με 79 που έχετε για Χίο +10 = 89... (είναι λίγο μπέρδεμα, αλλά τα κάνει αλγόριθμος αυτά ευτυχώς & όχι ανθρώπινο χέρι ένα-ένα 😉) αν δείτε και στο excel της 1ΓΒ, έχουν σε όλους ως σύνολο μορίων το άθροισμα με την εντοπιότητα αλλά υπάρχει στήλη που δείχνει για ποιους κωδικούς μετράνε τα μόρια της εντοπιότητας άρα για τους άλλους δεν ισχύει το +20...
|
|
|
Post by vladimiros on Dec 3, 2023 15:55:13 GMT
Να κάνω μια υπόθεση; Θα διεκδικήσω μόνο 1 θέση με εντοπιότητα 10 μορίων και είμαι ειδική πολυτέκνων. Στον πίνακα κατάταξης ειδικής θα μπω με τα μόρια χωρίς την εντοπιότητα. Όταν θα ξεκινήσουν οι αναπληρώσεις ας πούμε ότι φτάνουμε στην θέση που θέλω με την εντοπιότητα και θα ξεκινήσουν από τον πρώτο της ειδικής και θα προχωρήσουν προς τα κάτω με την διαδικασία που έχουμε πει. Ερώτηση: Εγώ τι μόρια θα έχω στον πίνακα ειδικής; χωρίς ή με την εντοπιότητα; πριν ξεκινήσει η διαδικασία της αναπλήρωσης για μια θέση με εντοπιότητα επαναυπολογιζονται τα μόρια για όλους του πίνακα της ειδικής για να προστεθούν τα μόρια της εντοπιότητας της συγκεκριμένης θέσης σε όσους στον πίνακα ειδικής έχουν δηλώσει την συγκεκριμένη θέση; Όταν ξεκινήσουν οι αναπληρώσεις κοιτάζουμε έναν έναν επιλαχόντα στην ουσία, όχι τις θέσεις... Οπότε πάμε στον 1ο αν μπορεί να πάρει κάποια από αυτές που δίνονται την παίρνει... κλπ κλπ Όταν έρθει η σειρά σας, θα δουν μπορείτε να πάρετε κάποια από αυτές που υπάρχουν? αν υπάρχει Αθήνα και Χίος πχ. και έχετε δηλώσει και τα 2, θα πάρετε όποια έχετε πιο ψηλά δηλωμένη...Το λέω απλά για την κατανόηση του πράγματος... Αν κάποιος από πάνω σας, με περισσότερα μόρια σύνολο αλλά χωρίς εντοπιότητα Χίο (πχ. 80), την έχει δηλώσει δεν θα την πάρει αυτός...αλλά εσείς με 79 που έχετε για Χίο +10 = 89... (είναι λίγο μπέρδεμα, αλλά τα κάνει αλγόριθμος αυτά ευτυχώς & όχι ανθρώπινο χέρι ένα-ένα 😉) αν δείτε και στο excel της 1ΓΒ, έχουν σε όλους ως σύνολο μορίων το άθροισμα με την εντοπιότητα αλλά υπάρχει στήλη που δείχνει για ποιους κωδικούς μετράνε τα μόρια της εντοπιότητας άρα για τους άλλους δεν ισχύει το +20... Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν έχω καταλάβει κάτι. Αν ο πρώτος επιλαχών έχει 80 μόρια κι εγώ ο τρίτος έχω 75 μόρια και ξεκινάει η αναπλήρωση της Χίου ο αλγόριθμος θα κοιτάξει τον 1ο επιλαχόντα και θα δει ότι την έχει δηλώσει. Τι θα γίνει τότε; θα κοιτάξει και τους από κάτω να δει αν έχει κάποιος εντοπιότητα ή θα την δώσει στον 1ο επιλαχόντα; Από ότι κατάλαβα έγραψες ότι για την συγκεκριμένη θέση θα μου υπολογιστούν τα μόρια της εντοπιότητας και αν περνάω τον 1ο επιλαχόντα την παίρνω εγώ την θεση
|
|
|
Post by Persefoni on Dec 3, 2023 16:00:28 GMT
Όταν ξεκινήσουν οι αναπληρώσεις κοιτάζουμε έναν έναν επιλαχόντα στην ουσία, όχι τις θέσεις... Οπότε πάμε στον 1ο αν μπορεί να πάρει κάποια από αυτές που δίνονται την παίρνει... κλπ κλπ Όταν έρθει η σειρά σας, θα δουν μπορείτε να πάρετε κάποια από αυτές που υπάρχουν? αν υπάρχει Αθήνα και Χίος πχ. και έχετε δηλώσει και τα 2, θα πάρετε όποια έχετε πιο ψηλά δηλωμένη...Το λέω απλά για την κατανόηση του πράγματος... Αν κάποιος από πάνω σας, με περισσότερα μόρια σύνολο αλλά χωρίς εντοπιότητα Χίο (πχ. 80), την έχει δηλώσει δεν θα την πάρει αυτός...αλλά εσείς με 79 που έχετε για Χίο +10 = 89... (είναι λίγο μπέρδεμα, αλλά τα κάνει αλγόριθμος αυτά ευτυχώς & όχι ανθρώπινο χέρι ένα-ένα 😉) αν δείτε και στο excel της 1ΓΒ, έχουν σε όλους ως σύνολο μορίων το άθροισμα με την εντοπιότητα αλλά υπάρχει στήλη που δείχνει για ποιους κωδικούς μετράνε τα μόρια της εντοπιότητας άρα για τους άλλους δεν ισχύει το +20... Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν έχω καταλάβει κάτι. Αν ο πρώτος επιλαχών έχει 80 μόρια κι εγώ ο τρίτος έχω 75 μόρια και ξεκινάει η αναπλήρωση της Χίου ο αλγόριθμος θα κοιτάξει τον 1ο επιλαχόντα και θα δει ότι την έχει δηλώσει. Τι θα γίνει τότε; θα κοιτάξει και τους από κάτω να δει αν έχει κάποιος εντοπιότητα ή θα την δώσει στον 1ο επιλαχόντα; Από ότι κατάλαβα έγραψες ότι για την συγκεκριμένη θέση θα μου υπολογιστούν τα μόρια της εντοπιότητας και αν περνάω τον 1ο επιλαχόντα την παίρνω εγώ την θεση Ναι, όπως είπα τα κάνει αλγόριθμος όχι χέρι... Οπότε κράτα ότι αυτές τις θέσεις τις δίνει εκ νέου στους επιλαχόντες και όποιος έχει πιο πολλά μόρια για την συγκεκριμένη από όλους την παίρνει... Κάποιος μπορεί να είναι τελευταίος πχ. επιλαχών με 70 μόρια αλλά να υπάρχει μία θέση Χίου και εκεί να γίνονται 90 τα μόρια του. Αν δεν υπάρχει κάποιος άλλος με πάνω από 90 που να την έχει δηλώσει, την παίρνει αυτός ο τελευταίος (με 70+20)...ελπίζω να το εξήγησα...
|
|
|
Post by loulaki on Dec 3, 2023 17:03:47 GMT
Ανήκω σε κατηγορία που έχει ποσοστό 4‰ και διεκδικώ στην Αθήνα μια θέση στην διεκπεραίωση που δίνει σύνολο 5 θέσεις σε όλη την επικράτεια. Δεν παίρνω θέση στην πρώτη κατανομή καθώς έχω 68 μόρια. Ξεκινούν οι αντικαταστάσεις και έχω δηλώσει 10 θέσεις, πίσω μου στην ειδική κατηγορία κανένας επιλαχών θα μου δώσει κάτι ή θα πει αυτός που ήταν να αντικαταστήσεις δεν έχει δηλώσει τις 10 θέσεις σου στην Αθήνα μείνε εκτός. Θα πάει πιο πάνω να βρει αντικατάσταση ή όχι, διευκρινίζω πίσω μου δεν έχω άλλον της ειδικής και πρέπει να καλύψει το ποσοστό.
|
|