mag78
Pink Panther
|
Post by mag78 on Dec 4, 2023 14:14:26 GMT
Συγνώμη αν έχει απαντηθεί ξανά Με βάση και τα προσωρινά της 1ΓΒ ,έχει διαπιστώσει κανείς Αν σε αντικαταστήσει κάποιος ειδικής πας στην επόμενη επιλογή σου (αν υπαρχει) ή σε πετάει τελείως έξω ; Δεν ξέρω.Αυτο δεν το γνωρίζω.
|
|
mag78
Pink Panther
|
Post by mag78 on Dec 4, 2023 14:15:48 GMT
Συμφωνώ θα δούμε.Στο ασεπ που πήρα σήμερα μου είπα ότι παίζει ρόλο η σειρά προτιμησης που βάζουμε. Ωπα! Ωπα! Οι προτιμήσεις ή και η σειρά προτιμήσεων; Η σειρά προτιμησης.Για όλους ισχύει αυτό και όσες θεσεις περισσότερες καλύτερα.Ολα αυτά με σκέψη.
|
|
|
Post by Persefoni on Dec 4, 2023 14:38:48 GMT
Ωπα! Ωπα! Οι προτιμήσεις ή και η σειρά προτιμήσεων; Η σειρά προτιμησης.Για όλους ισχύει αυτό και όσες θεσεις περισσότερες καλύτερα.Ολα αυτά με σκέψη. Κανένας με λιγότερα μόρια αναπληρωτής δεν θα πάρει από άλλον αναπληρωτή με περισσότερα θέση που επιθυμούσε (ασχέτως κατανομής των επιλογών του)... Πάει βάσει μορίων αρχικά το ψάξιμο...
|
|
|
Post by ioannisthegreat on Dec 8, 2023 12:01:03 GMT
Η σειρά προτιμησης.Για όλους ισχύει αυτό και όσες θεσεις περισσότερες καλύτερα.Ολα αυτά με σκέψη. Κανένας με λιγότερα μόρια αναπληρωτής δεν θα πάρει από άλλον αναπληρωτή με περισσότερα θέση που επιθυμούσε (ασχέτως κατανομής των επιλογών του)... Πάει βάσει μορίων αρχικά το ψάξιμο... @fofo βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα του αστυνομικού τμήματος της δικαστικής αστυνομίας για τις κατηγορίες ΠΕ, ΤΕ. Δεν ξέρω αν θες να δεις τι έγινε και εδώ με τις ειδικές κατηγορίες γιατί νομίζω ισχύει το ίδιο σύστημα. Εδώ είναι η προκήρυξη ministryofjustice.gr/?p=10644και εδώ τα προσωρινά αποτελέσματα ministryofjustice.gr/?p=13320
|
|
|
Post by Persefoni on Dec 8, 2023 16:49:29 GMT
Κανένας με λιγότερα μόρια αναπληρωτής δεν θα πάρει από άλλον αναπληρωτή με περισσότερα θέση που επιθυμούσε (ασχέτως κατανομής των επιλογών του)... Πάει βάσει μορίων αρχικά το ψάξιμο... @fofo βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα του αστυνομικού τμήματος της δικαστικής αστυνομίας για τις κατηγορίες ΠΕ, ΤΕ. Δεν ξέρω αν θες να δεις τι έγινε και εδώ με τις ειδικές κατηγορίες γιατί νομίζω ισχύει το ίδιο σύστημα. Εδώ είναι η προκήρυξη ministryofjustice.gr/?p=10644και εδώ τα προσωρινά αποτελέσματα ministryofjustice.gr/?p=13320Δεν έχω καμία διάθεση, έχω χαωθεί αρκετά με τις θέσεις για την ώρα...Όποιος βγάλει συμπεράσματα & έχει χρόνο, ας ενημερώσει . . . Επίσης αναφέρει: Σε περίπτωση που δεν καλυφθούν οι ειδικές θέσεις που προβλέπονται για τις ανωτέρω ειδικές κατηγορίες (πολύτεκνοι, τέκνα πολυτέκνων, τρίτεκνοι ή τέκνα τρίτεκνης οικογένειας και άτομα που έχουν αδελφό ή σύζυγο, καθώς και τα τέκνα ατόμων με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω) από υποψηφίους των αντίστοιχων κατηγοριών, οι θέσεις αυτές θα καλυφθούν από υποψηφίους που δεν έχουν τις ιδιότητες αυτές, κατά τη σειρά στον οικείο Πίνακα Κατάταξης, σε σχέση με τις προτιμήσεις τους. Δεν βλέπω κάτι για αναπληρώσεις, αν δεν ισχύει παιδιά το ίδιο, μη μπλεχτείτε τζάμπα...τσεκάρετε πρώτα καλά...
|
|
|
Post by maryjob on Dec 9, 2023 10:40:03 GMT
@fofo βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα του αστυνομικού τμήματος της δικαστικής αστυνομίας για τις κατηγορίες ΠΕ, ΤΕ. Δεν ξέρω αν θες να δεις τι έγινε και εδώ με τις ειδικές κατηγορίες γιατί νομίζω ισχύει το ίδιο σύστημα. Εδώ είναι η προκήρυξη ministryofjustice.gr/?p=10644και εδώ τα προσωρινά αποτελέσματα ministryofjustice.gr/?p=13320Δεν έχω καμία διάθεση, έχω χαωθεί αρκετά με τις θέσεις για την ώρα...Όποιος βγάλει συμπεράσματα & έχει χρόνο, ας ενημερώσει . . . Επίσης αναφέρει: Σε περίπτωση που δεν καλυφθούν οι ειδικές θέσεις που προβλέπονται για τις ανωτέρω ειδικές κατηγορίες (πολύτεκνοι, τέκνα πολυτέκνων, τρίτεκνοι ή τέκνα τρίτεκνης οικογένειας και άτομα που έχουν αδελφό ή σύζυγο, καθώς και τα τέκνα ατόμων με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω) από υποψηφίους των αντίστοιχων κατηγοριών, οι θέσεις αυτές θα καλυφθούν από υποψηφίους που δεν έχουν τις ιδιότητες αυτές, κατά τη σειρά στον οικείο Πίνακα Κατάταξης, σε σχέση με τις προτιμήσεις τους. Δεν βλέπω κάτι για αναπληρώσεις, αν δεν ισχύει παιδιά το ίδιο, μη μπλεχτείτε τζάμπα...τσεκάρετε πρώτα καλά... αυτό το πρόσεξα και εγώ και αναγραφόταν στις Κ αν θυμάμαι καλά...λέτε να μην ισχύουν οι αναπληρώσεις;
|
|
|
Post by roukoun89 on Dec 9, 2023 11:28:36 GMT
Παιδιά στην 1γβ έχει βγάλει κνς πόσοι έμμεσοι ΤΕ ΑΜΕΑ συμμετείχαν κ ποσό πάνω κάτω ήταν τα μόρια τους;
|
|
faih
Maximus
|
Post by faih on Dec 10, 2023 21:57:07 GMT
Νομίζω έχει γίνει μπέρδεμα, οι αντικαταστάσεις θα γίνουν στους πίνακες διορισθεντων και οχι στους προσωρινους... Ακόμα δεν έχουν φανεί στην 1ΓΒ οι αντικαταστάσεις... Μετα τα οριστικά θα γίνουν. Επισης, οι αντικαταστάσεις θα γίνουν συμφωνα με τις προτιμησεις των ειδικών ξεκινώντας απο τον τελευταίο της γενικής...δηλαδή θα παρει τον πρωτο της ειδικής κ θα αρχίσει να ψάχνει τις θεσεις του αν ματσαρωνται με καποιον απο το τέλος κ θα ανεβαίνει μέχρι να γίνει το μαρσάρισμα...
Διαβάστε προσεκτικά :
Στην περίπτωση που ο αριθμός των υποψηφίων ειδικών κατηγοριών που περιλαμβάνονται στους πίνακες διοριστέων/προσληπτέων βάσει της παρ. 1 υπολείπεται των οριζομένων στο άρθρο 13 ποσοστών ανά ειδική κατηγορία, οι πίνακες διοριστέων/προσληπτέων διαμορφώνονται, ώστε να καλυφθούν τα σχετικά ποσοστά με υποψηφίους ειδικών κατηγοριών με βάση τη σειρά τους στους οριστικούς πίνακες κατάταξης σε συνδυασμό με τις προτιμήσεις τους και με αντικατάσταση ισάριθμων μη υπαγομένων στις ειδικές κατηγορίες διοριστέων/προσληπτέων κατά αύξουσα σειρά κατάταξης με αφετηρία τον υποψήφιο με τη χαμηλότερη σειρά κατάταξης.
|
|
|
Post by Persefoni on Dec 10, 2023 22:02:34 GMT
Νομίζω έχει γίνει μπέρδεμα, οι αντικαταστάσεις θα γίνουν στους πίνακες διορισθεντων και οχι στους προσωρινους... Ακόμα δεν έχουν φανεί στην 1ΓΒ οι αντικαταστάσεις... Μετα τα οριστικά θα γίνουν. Διαβάστε προσεκτικά : Στην περίπτωση που ο αριθμός των υποψηφίων ειδικών κατηγοριών που περιλαμβάνονται στους πίνακες διοριστέων/προσληπτέων βάσει της παρ. 1 υπολείπεται των οριζομένων στο άρθρο 13 ποσοστών ανά ειδική κατηγορία, οι πίνακες διοριστέων/προσληπτέων διαμορφώνονται, ώστε να καλυφθούν τα σχετικά ποσοστά με υποψηφίους ειδικών κατηγοριών με βάση τη σειρά τους στους οριστικούς πίνακες κατάταξης σε συνδυασμό με τις προτιμήσεις τους και με αντικατάσταση ισάριθμων μη υπαγομένων στις ειδικές κατηγορίες διοριστέων/προσληπτέων κατά αύξουσα σειρά κατάταξης με αφετηρία τον υποψήφιο με τη χαμηλότερη σειρά κατάταξης. Καλέ εδώ έχουμε βρει και ποιοι ακριβώς έχουν αντικατασταθεί...δεν παίζει αυτό...γιατί υπάρχουν ειδικής διοριστέοι με πολύ χαμηλότερα μόρια από άλλους γενικής (που μένουν εκτός).... esdda2.freeforums.net/post/67066Οι προσωρινοί πίνακες είναι ίδιοι με τους οριστικούς (μόνο αν δικαιωθεί κάποια ένσταση θα αλλάξει κάτι...)
|
|
akis7
Pink Panther
|
Post by akis7 on Dec 11, 2023 8:44:50 GMT
Παιδιά καλημέρα! Επειδή δεν είχα ασχοληθεί με το θέμα των αντικαταστάσεων και επειδή οι σελίδες είναι πολλές, μπορώ να ρωτήσω κάτι που έχει πιθανότατα ξανά-ερωτηθεί.. ? Έστω ότι οι θέσεις Ειδικής είναι 20.. Και οι πρώτοι 19 μπούνε βάσει βαθμολογίας.. Αυτός ο ένας που μπορεί να μπει, γιατί αναφέρετε ότι πιθανότατα χάνει θέση αν δεν δηλώσει αρκετές περιοχές.. ? Έστω ότι έχει δηλώσει ΜΙΑ μόνο περιοχή (ο πρώτος Ειδικής που δεν έχει καταφέρει να μπει μέσω βαθμολογίας).. Γίνεται η αναζήτηση από κάτω.. Δεν θα συνεχιστεί η αναζήτηση από κάτω μέχρι να βρει το άτομο (της Γενικής) αυτό που έχει δηλώσει αυτή την ΜΙΑ περιοχή που δήλωσε και αυτός.. ? Σταματάει κάπου από κάτω αυτή η αναζήτηση.. ? Γιατί στην κατηγορία 407, που έχει αρκετές θέσεις, αν η αναζήτηση μπορεί να φτάσει και μέχρι πάνω πάνω, είναι δύσκολο να μην μπορεί να βρει άτομο με αυτή την ΜΙΑ περιοχή που δήλωσε.. Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός, και συγνώμη αν (προφανώς) επαναλαμβάνω ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί..
|
|
|
Post by maryjob on Dec 11, 2023 13:12:24 GMT
Παιδιά καλημέρα! Επειδή δεν είχα ασχοληθεί με το θέμα των αντικαταστάσεων και επειδή οι σελίδες είναι πολλές, μπορώ να ρωτήσω κάτι που έχει πιθανότατα ξανά-ερωτηθεί.. ? Έστω ότι οι θέσεις Ειδικής είναι 20.. Και οι πρώτοι 19 μπούνε βάσει βαθμολογίας.. Αυτός ο ένας που μπορεί να μπει, γιατί αναφέρετε ότι πιθανότατα χάνει θέση αν δεν δηλώσει αρκετές περιοχές.. ? Έστω ότι έχει δηλώσει ΜΙΑ μόνο περιοχή (ο πρώτος Ειδικής που δεν έχει καταφέρει να μπει μέσω βαθμολογίας).. Γίνεται η αναζήτηση από κάτω.. Δεν θα συνεχιστεί η αναζήτηση από κάτω μέχρι να βρει το άτομο (της Γενικής) αυτό που έχει δηλώσει αυτή την ΜΙΑ περιοχή που δήλωσε και αυτός.. ? Σταματάει κάπου από κάτω αυτή η αναζήτηση.. ? Γιατί στην κατηγορία 407, που έχει αρκετές θέσεις, αν η αναζήτηση μπορεί να φτάσει και μέχρι πάνω πάνω, είναι δύσκολο να μην μπορεί να βρει άτομο με αυτή την ΜΙΑ περιοχή που δήλωσε.. Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός, και συγνώμη αν (προφανώς) επαναλαμβάνω ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί.. την ίδια απορία έχω και εγώ: ποιος αποφασίζει ποιες διατίθενται προς αναπλήρωση.
|
|
|
Post by Persefoni on Dec 11, 2023 15:11:50 GMT
Αν δείτε κάποιες σελίδες πιο πίσω, γράφουμε ακριβώς ποιοι από 1ΓΒ αναπλήρωσαν και ποιοι ειδικής είχαν πάρει θέσεις με πρώτη κατανομή... esdda2.freeforums.net/post/67066/threadΌπως φαίνεται και είχαν απαντήσει σχετικά και από ΑΣΕΠ (Βλέπε απαντήσεις ΑΣΕΠ, πρώτο σχόλιο, πρώτη σελίδα)...θα δοθεί στο παράδειγμα από πάνω 1 θέση προς αναπλήρωση μόνο (αυτή που κατείχε ο τελευταίος γενικής με την πρώτη κατανομή)... Έτσι έγινε και στην 1ΓΒ, που πολύτεκνος έμεινε εκτός, ενώ άλλοι πολύτεκνοι με λιγότερα μόρια και περισσότερες επιλογές μπήκαν... *δίνονται προς αναπλήρωση θέσεις ισάριθμες με τον αριθμό που υπολείπεται...(λείπουν 50 ειδικής πχ. θα δοθούν οι 50 τελευταίες που δόθηκαν σε γενικής με την πρώτη κατανομή...)
|
|
|
Post by ivamvako on Dec 11, 2023 15:58:12 GMT
Αν δείτε κάποιες σελίδες πιο πίσω, γράφουμε ακριβώς ποιοι από 1ΓΒ αναπλήρωσαν και ποιοι ειδικής είχαν πάρει θέσεις με πρώτη κατανομή... esdda2.freeforums.net/post/67066/threadΌπως φαίνεται και είχαν απαντήσει σχετικά και από ΑΣΕΠ (Βλέπε απαντήσεις ΑΣΕΠ, πρώτο σχόλιο, πρώτη σελίδα)...θα δοθεί στο παράδειγμα από πάνω 1 θέση προς αναπλήρωση μόνο (αυτή που κατείχε ο τελευταίος γενικής με την πρώτη κατανομή)... Έτσι έγινε και στην 1ΓΒ, που πολύτεκνος έμεινε εκτός, ενώ άλλοι πολύτεκνοι με λιγότερα μόρια και περισσότερες επιλογές μπήκαν... *δίνονται προς αναπλήρωση θέσεις ισάριθμες με τον αριθμό που υπολείπεται...(λείπουν 50 ειδικής πχ. θα δοθούν οι 50 τελευταίες που δόθηκαν σε γενικής με την πρώτη κατανομή...) Fofo που ακριβως λεει σε απαντηση ΑΣΕΠ οτι θα δωθει (θα σκαναριστει) μια θεση απο γενικη (ή ισαριθμες στη γενικη περιπτωση με τον αριθμο θεσεων που πρεπει να αναπληρωθουν) και το σκαναρισμα δεν θα παει παρακατω ? Υπαρχει περιπτωση αυτος στην 1ΓΒ που ειχε μια επιλογη να εμεινε απεξω γιατι τη μια θεση που ειχε δηλωσει την ειχε ηδη παρει καποιος αλλος ειδικης?
|
|
|
Post by maryjob on Dec 11, 2023 16:50:30 GMT
Αν δείτε κάποιες σελίδες πιο πίσω, γράφουμε ακριβώς ποιοι από 1ΓΒ αναπλήρωσαν και ποιοι ειδικής είχαν πάρει θέσεις με πρώτη κατανομή... esdda2.freeforums.net/post/67066/threadΌπως φαίνεται και είχαν απαντήσει σχετικά και από ΑΣΕΠ (Βλέπε απαντήσεις ΑΣΕΠ, πρώτο σχόλιο, πρώτη σελίδα)...θα δοθεί στο παράδειγμα από πάνω 1 θέση προς αναπλήρωση μόνο (αυτή που κατείχε ο τελευταίος γενικής με την πρώτη κατανομή)... Έτσι έγινε και στην 1ΓΒ, που πολύτεκνος έμεινε εκτός, ενώ άλλοι πολύτεκνοι με λιγότερα μόρια και περισσότερες επιλογές μπήκαν... *δίνονται προς αναπλήρωση θέσεις ισάριθμες με τον αριθμό που υπολείπεται...(λείπουν 50 ειδικής πχ. θα δοθούν οι 50 τελευταίες που δόθηκαν σε γενικής με την πρώτη κατανομή...) Fofo που ακριβως λεει σε απαντηση ΑΣΕΠ οτι θα δωθει (θα σκαναριστει) μια θεση απο γενικη (ή ισαριθμες στη γενικη περιπτωση με τον αριθμο θεσεων που πρεπει να αναπληρωθουν) και το σκαναρισμα δεν θα παει παρακατω ? Υπαρχει περιπτωση αυτος στην 1ΓΒ που ειχε μια επιλογη να εμεινε απεξω γιατι τη μια θεση που ειχε δηλωσει την ειχε ηδη παρει καποιος αλλος ειδικης? Είναι παράλογο αν γίνεται έτσι και να πρέπει να δηλώσει ο ένας που απομένει τη μια και μοναδική θέση που είναι του τελευταίου γενικής.
|
|
|
Post by Persefoni on Dec 11, 2023 17:19:13 GMT
Απάντηση σε μέλος: efigram7 Καλησπέρα σας!κι εγώ μιλησα σήμερα με μια υπευθυνη στον ΑΣΕΠ και μου είπε τα ίδια. Συγκεκριμένα έφερε σαν παράδειγμα το εξής: εστω 100 θεσεις , στις οποιες 10 πολύτεκνοι. Θελουμε αλλους εξι. Πηγαίνει το σύστημα στους 6 τελευταίους και μέχρι εκει, δεν ανεβαίνει στον 7ο. Αν δεν ταυτίζονται οι επιλογές του 1ου επιλαχόντα με τους εξι τελευταίους γενικής ψάχνει τον 2ο επιλαχόντα , αν υπάρχει, και χανει θεση ο 1ος επιλαχόντας πολύτεκνος. (31/10/2023)
Απάντηση σε μέλος: kikib Είχα στείλει πριν καιρό μήνυμα στον πρόεδρο κ με πήρε σήμερα τηλέφωνο η διευθύντρια των προκηρύξεων. Λοιπόν μου είπε ότι σε πρώτη φάση μπαίνουμε όλοι σε έναν πίνακα. Αν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός των ειδικών ( χωρίς καμία προτεραιότητα εννοείται ) τους κλείνει ο πίνακας. Αν δε συμπληρωθεί πάνε στον τελευταίο γενικής. Αν ο πρώτος επιλαχών ειδικής έχει δηλώσει τη θέση του τελευταίου της γενικής παίρνει τη θέση. Αλλιώς ψάχνουν ποιος είναι ο επόμενος ειδικής που έχει δηλώσει τη συγκεκριμένη θέση. Τη ρώτησα σε περίπτωση πχ που είσαι ο ένας κ μοναδικός επιλαχών ειδικής τι γίνεται κ μου απάντησε ότι αν δεν έχεις δηλώσει τη θέση του τελευταίου πάει στη γενική κι ας μην έχει συμπληρωθεί ο αριθμός των ειδικών θέσεων. (30/10/2023)
Ξαναβάζω τις απαντήσεις από ΑΣΕΠ & όπως είδαμε τα προσωρινά από 1ΓΒ, έτσι πρέπει να γίνεται... Όποιος δεν είναι σίγουρος, καλό είναι να ρωτήσει ΑΣΕΠ για να ξέρει τι να κάνει...
|
|