|
Post by ivamvako on Dec 11, 2023 19:04:23 GMT
Εγω παντως εχω στειλει γραπτο ερωτημα ΑΣΕΠ και απαντηση δυστυχως δεν πηρα ποτέ (οπως και αλλοι νομιζω). Να αναφερω οτι σε αλλα ερωτηματα που εχω στειλει απαντησαν στις επομενες δυο ημερες. Σε καθε περιπτωση εγω ως τριτεκνος θα δηλωσω οσες θεσεις πραγματικα θελω και θα μπορουσα να παω και οτι βρεξει ας κατεβασει
|
|
|
Post by Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ on Dec 11, 2023 19:42:37 GMT
Σε καθε περιπτωση εγω ως τριτεκνος θα δηλωσω οσες θεσεις πραγματικα θελω και θα μπορουσα να παω και οτι βρεξει ας κατεβασει
Έτσι πρέπει να κάνουν όλοι!
Καλή επιτυχία!
|
|
|
Post by ivamvako on Dec 11, 2023 21:25:52 GMT
Σε καθε περιπτωση εγω ως τριτεκνος θα δηλωσω οσες θεσεις πραγματικα θελω και θα μπορουσα να παω και οτι βρεξει ας κατεβασει
Έτσι πρέπει να κάνουν όλοι!
Καλή επιτυχία!
Επισης! Καλα αποτελεσματα!!
|
|
|
Post by claire on Dec 13, 2023 1:36:05 GMT
Υπάρχει κάποιος σε αυτή την ομάδα που να είναι επιτυχών στους ΠΕ Χημικούς και Πολύτεκνος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
|
|
|
Post by christos on Dec 14, 2023 18:56:25 GMT
Επειδή έχω χαθεί με το τι ισχύει αν υποθέτω σωστά τοτε όλοι οι ειδικής θα μπουν σε περιοχές που δεν έχουν ζήτηση κ που δε θα προτιμήσουν πολλοί? Διότι αυτές οι θέσεις θα έχουν τη χαμηλότερη βάση οπότε από αυτές θα γίνουν οι αναπληρώσεις?
|
|
|
Post by Persefoni on Dec 14, 2023 19:12:42 GMT
Επειδή έχω χαθεί με το τι ισχύει αν υποθέτω σωστά τοτε όλοι οι ειδικής θα μπουν σε περιοχές που δεν έχουν ζήτηση κ που δε θα προτιμήσουν πολλοί? Διότι αυτές οι θέσεις θα έχουν τη χαμηλότερη βάση οπότε από αυτές θα γίνουν οι αναπληρώσεις? Έτσι κυρίως, όμως όχι σε θέσεις με +20 ή +10 εντοπιότητα γιατί θα πάνε κυρίως σε άτομα με εντοπιότητα (και αναλόγως τον κάθε πίνακα-πλήθος θέσεων κλπ)... πχ. στον Διεκπ. πιστεύω εκτός από επαρχία, θα υπάρχουν και θέσεις Αττικής στις αναπληρώσεις (λόγω του ότι 516/928 είναι Αττική (55,6%), με 131 (06) & 60 (07), 48 θέσεις Θεσσαλονίκη και 592 γενικής...😉 Τώρα που το βλέπω μπορεί να είναι και καμιά 100++ Αττικής στις 220 αναπληρώσεις πες...
|
|
|
Post by Asxetoulis on Dec 15, 2023 10:03:48 GMT
Επειδή έχω χαθεί με το τι ισχύει αν υποθέτω σωστά τοτε όλοι οι ειδικής θα μπουν σε περιοχές που δεν έχουν ζήτηση κ που δε θα προτιμήσουν πολλοί? Διότι αυτές οι θέσεις θα έχουν τη χαμηλότερη βάση οπότε από αυτές θα γίνουν οι αναπληρώσεις? Έτσι κυρίως, όμως όχι σε θέσεις με +20 ή +10 εντοπιότητα γιατί θα πάνε κυρίως σε άτομα με εντοπιότητα (και αναλόγως τον κάθε πίνακα-πλήθος θέσεων κλπ)... πχ. στον Διεκπ. πιστεύω εκτός από επαρχία, θα υπάρχουν και θέσεις Αττικής στις αναπληρώσεις (λόγω του ότι 516/928 είναι Αττική (55,6%), με 131 (06) & 60 (07), 48 θέσεις Θεσσαλονίκη και 592 γενικής...😉 Τώρα που το βλέπω μπορεί να είναι και καμιά 100++ Αττικής στις 220 αναπληρώσεις πες... Εγώ πιστεύω ότι χαμηλότερες βάσεις για αναπλήρωση θα έχουν Αθήνα, τουριστικά μέρη και πόλεις με λίγα διαθέσιμα σπίτια και ακριβά ενοίκια
|
|
|
Post by gorgina on Dec 15, 2023 12:03:38 GMT
Καλησπέρα, επειδή κι εγώ έχω κάπου μπερδευτεί , αν π.χ. έχουν μείνει 10 θέσεις ειδικής που δεν καλύφθηκαν από την 1η κατανομή , το σύστημα θα ψάξει ΜΟΝΟ τις 10 τελευταίες θέσεις από την 1η κατανομή και δεν θα ψάξει παραπάνω για να καλυφθούν και οι 10 θέσεις ειδικής ή θα ψάξει μέχρι να μπορέσουν να καλυφθούν τα ποσοστά , εφόσον βέβαια υπάρχουν θέσεις που καλύφθηκαν από άλλους ειδικης
|
|
|
Post by Persefoni on Dec 15, 2023 13:32:57 GMT
Καλησπέρα, επειδή κι εγώ έχω κάπου μπερδευτεί , αν π.χ. έχουν μείνει 10 θέσεις ειδικής που δεν καλύφθηκαν από την 1η κατανομή , το σύστημα θα ψάξει ΜΟΝΟ τις 10 τελευταίες θέσεις από την 1η κατανομή και δεν θα ψάξει παραπάνω για να καλυφθούν και οι 10 θέσεις ειδικής ή θα ψάξει μέχρι να μπορέσουν να καλυφθούν τα ποσοστά , εφόσον βέβαια υπάρχουν θέσεις που καλύφθηκαν από άλλους ειδικης To 1o...βάσει των απαντήσεων από ΑΣΕΠ & όσων είδαμε από προσωρινά 1ΓΒ...
|
|
|
Post by gorgina on Dec 15, 2023 13:35:00 GMT
Κατάλαβα.... ΤΖΟΚΕΡ
|
|
|
Post by nomikarios on Dec 16, 2023 10:01:54 GMT
Καλησπέρα σε όλους!
Ο πατέρας μου έχει αναπηρία άνω του 67%. Σύμφωνα με την προκήρυξη θα πρέπει να προσκομίσω απόφαση από ΚΕΠΑ, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του ατόμου με αναπηρία, καθώς και υπεύθυνες δηλώσεις. Ωστόσο, στην σελίδα 3385 της προκήρυξης αναφέρεται το εξής: "Στην περίπτωση δε που το άτομο με αναπηρία από το οποίο ο υποψήφιος αντλεί προστασία είναι έγγαμο, προσκομίζει (ενν. ο υποψήφιος) επιπλέον πιστοποιητικό ή βεβαίωση για την πατρική οικογένεια του έγγαμου ατόμου με αναπηρία" Έστειλα ερώτημα στο ΑΣΕΠ και μου απάντησαν ότι "απαιτείται επιπλέον πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης της πατρικής οικογένειας του αναπήρου". Επειδή όμως οι γονείς του πατέρα μου δεν βρίσκονται στην ζωή, τί θα πρέπει να προσκομίσω? Έχει τύχει σε κανέναν; Ευχαριστώ όποιον απαντήσει.
|
|
|
Post by ioannisthegreat on Dec 16, 2023 10:33:08 GMT
Καλησπέρα σε όλους! Ο πατέρας μου έχει αναπηρία άνω του 67%. Σύμφωνα με την προκήρυξη θα πρέπει να προσκομίσω απόφαση από ΚΕΠΑ, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του ατόμου με αναπηρία, καθώς και υπεύθυνες δηλώσεις. Ωστόσο, στην σελίδα 3385 της προκήρυξης αναφέρεται το εξής: "Στην περίπτωση δε που το άτομο με αναπηρία από το οποίο ο υποψήφιος αντλεί προστασία είναι έγγαμο, προσκομίζει (ενν. ο υποψήφιος) επιπλέον πιστοποιητικό ή βεβαίωση για την πατρική οικογένεια του έγγαμου ατόμου με αναπηρία" Έστειλα ερώτημα στο ΑΣΕΠ και μου απάντησαν ότι "απαιτείται επιπλέον πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης της πατρικής οικογένειας του αναπήρου". Επειδή όμως οι γονείς του πατέρα μου δεν βρίσκονται στην ζωή, τί θα πρέπει να προσκομίσω? Έχει τύχει σε κανέναν; Ευχαριστώ όποιον απαντήσει. Θα πρέπει να πάρει ο πατέρας σου από το ληξιαρχείο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης των γονιών του. Υπάρχει και θα φαίνεται ότι οι γονείς απεβίωσαν και τα παιδιά παντρεύτηκαν. Λογικά έτσι αν θυμάμαι καλά. Κάθε άτομο όταν παντρεύεται ανοίγει οικογενειακή μερίδα. Το ίδιο αν είναι άνω των 18 και δεν θέλει να φαίνεται στην οικογενειακή μερίδα των γονιών του. Ρωτήστε στο ληξιαρχείο του Δήμου σας ή κάντε μια αναζήτηση στο ίντερνετ αν υπάρχει. Αν δεν γίνεται τότε εγώ θα προσκόμιζα τις ληξιαρχικές πράξεις θανάτου των γονιών. Τα ζητάει λογικά για να δουν από ποιον θα πρέπει να προσκομιστούν υπεύθυνες δηλώσεις.
|
|
|
Post by vlado on Dec 16, 2023 16:08:24 GMT
Γεια σας παιδιά. Οι αναπληρώσεις ειδικών μέχρι 87 βαθμολογία λέτε να φθάσουν; Επίσης δεν έχει σημασία ποια κατηγορία ειδικών θα ξεκινήσει πρώτη τις αναπληρώσεις; Αν μένουν πχ 100 ειδικής εκτός ( 60 πολυτ. 20 τριτ. 20 ΑΜΕΑ) έχει σημασία με ποια κατηγορία θα ξεκινήσουν την αναπλήρωση;
|
|
|
Post by Persefoni on Dec 16, 2023 16:32:45 GMT
Γεια σας παιδιά. Οι αναπληρώσεις ειδικών μέχρι 87 βαθμολογία λέτε να φθάσουν; Επίσης δεν έχει σημασία ποια κατηγορία ειδικών θα ξεκινήσει πρώτη τις αναπληρώσεις; Αν μένουν πχ 100 ειδικής εκτός ( 60 πολυτ. 20 τριτ. 20 ΑΜΕΑ) έχει σημασία με ποια κατηγορία θα ξεκινήσουν την αναπλήρωση; Ο υψηλότερος βαθμολογικά αναπληρωτής θα παίρνει θέση πρώτος (αν υπάρχει στις επιλογές του κάποια από τις διαθέσιμες).. Πιστεύω για τον 407 πίνακα, οι αναπληρώσεις θα γίνουν σε άτομα με κάτω του 79.. esdda2.freeforums.net/post/47617/thread
|
|
|
Post by Persefoni on Dec 17, 2023 0:08:06 GMT
Καλησπέρα είμαι καινούρια στο φόρουμ και θα ήθελα να ρωτήσω για τις ειδικές κατηγορίες. Η προκήρυξη δεν είναι όπως οι Κ που ήξερα ποιες θέσεις αφορούν κάθε ειδική κατηγορία. Εδώ δεν καταλαβαίνω ποια θέση πρέπει να δηλώσω ως τριτεκνη. Θα μπορούσε κάποιος να με κατατοπισει; δεν είναι συγκεκριμένες οι θέσεις για την κάθε κατηγορία; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Αν πχ. στις 100 θέσεις που έχετε να δηλώσετε για τον κλάδο σας, προορίζονται 15 για πολύτεκν., 15 για τρίτεκν. και 5 για έμμεσα ΑΜΕΑ (φαίνονται από τον πίνακα πόσες κάθε κλάδου θα πάνε σε κάθε κατηγορία σελ.3314 ++) και με την πρώτη κατανομή δουν ότι δεν υπάρχουν αυτά τα ποσοστά και λείπουν 5 πολύτεκν. & 5 τρίτεκνοι για παράδειγμα για να συμπληρωθούν τότε θα δοθούν εκ νέου στους επιλαχόντες πολύτεκν. και τρίτεκν. οι 10 τελευταίες θέσεις του πίνακα που θα πήγαιναν αρχικά σε άτομα γενικής με υψηλότερα μόρια...Τώρα για να γίνει αναπλήρωση θα κοιτάνε έναν-έναν βάσει κατάταξης ξανά τους επιλαχόντες, ώσπου να βρουν άτομα να γεμίσουν αυτές οι 10 θέσεις (5+5).. Αν δεν μπορέσει να γίνει θα γυρίσουν στους γενικής αυτές οι θέσεις... Στην ουσία θα δηλώσετε όπως όλοι, όσες μπορείτε και επιθυμείτε να πάτε, όσο περισσότερες, τόσο περισσότερες πιθανότητες διορισμού... Αυτά έχουμε συμπεράνει και με βάση τα προσωρινά της 1ΓΒ και με αυτά που λέει το ΑΣΕΠ, ελπίζω να εξήγησα...(έχει αναλυθεί και εδώ στις τελευταίες σελίδες αρκετά) Πχ. στους 1ΓΒ ελεγκτές: Οι 18/28 (64,3%) των διοριστέων ειδικής μπήκε με αναπληρώσεις με μόρια < 75,25... esdda2.freeforums.net/post/67066/thread
|
|