|
Post by Persefoni on Dec 17, 2023 1:19:02 GMT
Βάσει των προσωρινών της 1ΓΒ, πώς θα γίνουν οι αναπληρώσεις ειδικών κατηγοριών σε 2ΓΒ & 3ΓΒ (παράδειγμα): Σε ένα κλάδο έχουμε 10 θέσεις διαθέσιμες (5 γενικής, 2 πολυτεκν., 2 τριτέκν. & 1 έμμεσα ΑΜΕΑ), (4 Αθήνα, 3 Θεσσαλονίκη, 1 Πάτρα, 1 Βόλο, 1 Ηράκλειο). Έχουμε αρχική κατάταξη των υποψηφίων: 1. Α 90 (Αθήνα,Θεσσαλονίκη) 2. Β 89 (Αθήνα)3. Γ 88 (Πάτρα,Βόλο)4. Δ 87 (Αθήνα,Ηράκλειο)5. Ε 86 (Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Βόλο,Hράκλειο)6. Ζ 85 (Πάτρα,Βόλο)7. Η 84 (Πάτρα,Βόλο,Θεσσαλονίκη)8. Θ 83 (Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Βόλο,Hράκλειο) (ΤΡΙ)9. Ι 82 (Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Βόλο) 10. Κ 81 (Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Βόλο) 11. Λ 80 (Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Βόλο) (ΕΜΜ)12. Μ 79 (Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Βόλο) (ΤΡΙ)13. Ν 78 (Αθήνα,Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Βόλο) (ΕΜΜ)14. Ξ 77 (Αθήνα,Θεσσαλονίκη) (ΠΟΛ)15. Ο 76 (Αθήνα,Βόλο) (ΠΟΛ)16. Π 75 (Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Βόλο,Hράκλειο) (ΠΟΛ)17. Ρ 74 (Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Βόλο,Hράκλειο) 18. Σ 73 (Αθήνα,Θεσσαλονίκη) (ΤΡΙ)19. Τ 72 (Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Βόλο,Hράκλειο) 20. Υ 71 (Αθήνα,Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Βόλο) Επειδή από την αρχική κατανομή είναι διοριστέοι ο 8 (ΤΡΙ), ο 13 (ΕΜΜ) & ο 16 (ΠΟΛ) & λείπουν 1 (ΠΟΛ) & 1 (ΤΡΙ) ακόμη, θα γίνουν αναπληρώσεις για τις 2 τελευταίες θέσεις που έχουν άτομα γενικής, δηλαδή θα αναπληρωθούν οι 6. Βόλος & 7. Θεσσαλονίκη. Οπότε, οι αναπληρωτές ειδικής θα είναι ο 12. Μ Θεσσαλονίκη (ΤΡΙ) & ο 15. Ο Βόλο (ΠΟΛ). Κατανομή διοριστέων τελική ή (αν δίνονταν όλες εκ νέου οι θέσεις και οι ειδικής 1ης κατανομής από εκεί και κάτω, 6,7,8,13,16) 1. Α 90 ( Αθήνα,Θεσσαλονίκη) 1. Α 90 ( Αθήνα,Θεσσαλονίκη) 2. Β 89 ( Αθήνα) 2. Β 89 ( Αθήνα) 3. Γ 88 ( Πάτρα,Βόλο) 3. Γ 88 ( Πάτρα,Βόλο) 4. Δ 87 ( Αθήνα,Ηράκλειο) 4. Δ 87 ( Αθήνα,Ηράκλειο) 5. Ε 86 ( Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Βόλο,Hράκλειο) 5. Ε 86 ( Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Βόλο,Hράκλειο) 6. Θ 83 ( Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Βόλο,Hράκλειο) (ΤΡΙ) 6. Θ 83 ( Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Βόλο,Hράκλειο) (ΤΡΙ)7. Μ 79 ( Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Βόλο) (ΤΡΙ) 7. Λ 80 ( Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Βόλο) (ΕΜΜ)8. Ν 78 ( Αθήνα,Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Βόλο) (ΕΜΜ) 8. Μ 79 (Θεσσαλονίκη,Πάτρα, Βόλο) (ΤΡΙ)9. Ο 76 (Αθήνα, Βόλο) (ΠΟΛ) 9. Ξ 77 ( Αθήνα,Θεσσαλονίκη) (ΠΟΛ)10. Π 75 (Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Βόλο, Hράκλειο) (ΠΟΛ) 10. Π 75 (Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Βόλο, Hράκλειο) (ΠΟΛ)Έτσι είδαμε λοιπόν από 1ΓΒ, αν δώσετε λίγο χρόνο όσοι δεν έχετε ξαναασχοληθεί, ελπίζω να διαφωτίζει & να μην μπερδεύει παραπάνω... (με BOLD οι αναπληρωτές) Βάσει των προσωρινών 1ΓΒ ΠΕ ελεγκτών esdda2.freeforums.net/post/67066 [βλέπε περίπτωση 97ος (ΠΟΛ)], θα ισχύει το 1ο σενάριο τελικά... ΥΓ.: Ας μην αρχίσει πάλι γκρίνια, για το αν θα έπρεπε να γίνει αλλιώς καλύτερα, αυτό τον αλγόριθμο έχουμε, με αυτόν θα πορευτούμε . . . 🙏🙏🙏
|
|
|
Post by adioristi on Dec 17, 2023 10:36:20 GMT
Καλημέρα! Αν μπορεί κάποιος/α που ανήκει στην κατηγορία Έμμεση ΑΜΕΑ λόγω ανήλικου τέκνου ΑΜΕΑ να μου στείλει προσωπικό μήνυμα για να ελέγξουμε αν έχουμε όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
|
|
|
Post by maritia on Dec 17, 2023 21:45:12 GMT
Καλησπέρα σε όλους! Ο πατέρας μου έχει αναπηρία άνω του 67%. Σύμφωνα με την προκήρυξη θα πρέπει να προσκομίσω απόφαση από ΚΕΠΑ, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του ατόμου με αναπηρία, καθώς και υπεύθυνες δηλώσεις. Ωστόσο, στην σελίδα 3385 της προκήρυξης αναφέρεται το εξής: "Στην περίπτωση δε που το άτομο με αναπηρία από το οποίο ο υποψήφιος αντλεί προστασία είναι έγγαμο, προσκομίζει (ενν. ο υποψήφιος) επιπλέον πιστοποιητικό ή βεβαίωση για την πατρική οικογένεια του έγγαμου ατόμου με αναπηρία" Έστειλα ερώτημα στο ΑΣΕΠ και μου απάντησαν ότι "απαιτείται επιπλέον πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης της πατρικής οικογένειας του αναπήρου". Επειδή όμως οι γονείς του πατέρα μου δεν βρίσκονται στην ζωή, τί θα πρέπει να προσκομίσω? Έχει τύχει σε κανέναν; Ευχαριστώ όποιον απαντήσει. Καλησπέρα και από μένα! Έχω μια ερώτηση σχετική. Ο πατέρας μου έχει αναπηρία. Θα προσκομίσω ΥΔ από τον πατέρα ,την μητέρα και την αδερφή μου. Οι γονείς του πατέρα μου έχουν πεθάνει και έχει και 2 αδέρφια. Πρέπει δηλ να πάρω και ΥΔ από τα αδέρφια του και να προσκομίσω και πιστοποιητικα θανάτου των γονιών του; Μου φαίνεται αρκετά παράλογο για αυτό και ρωτάω.
|
|
nikiv
Wednesday
Member is Online
|
Post by nikiv on Dec 18, 2023 5:40:02 GMT
Persefoni ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Να ρωτήσω και κάτι άλλο, στην αίτηση είχα δηλώσει 1η προτίμηση την ειδικότητα μου που όμως έχει ελάχιστες θέσεις, νομιζω 6 στην Αθήνα και 2η προτίμηση διεκπεραίωση. Τώρα που θα κάνω την αίτηση αν βάλω 1η επιλογή διεκπεραίωση κι όχι της ειδικότητας μου όπως στην αίτηση, θα υπάρχει πρόβλημα;
|
|
|
Post by Persefoni on Dec 18, 2023 14:32:25 GMT
Persefoni ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Να ρωτήσω και κάτι άλλο, στην αίτηση είχα δηλώσει 1η προτίμηση την ειδικότητα μου που όμως έχει ελάχιστες θέσεις, νομιζω 6 στην Αθήνα και 2η προτίμηση διεκπεραίωση. Τώρα που θα κάνω την αίτηση αν βάλω 1η επιλογή διεκπεραίωση κι όχι της ειδικότητας μου όπως στην αίτηση, θα υπάρχει πρόβλημα; Aν εννοείς στην αρχική 2Γ, δεν έχει καμία σημασία σε τι θέση δηλώσαμε ειδικότητα και διεκπ., απλά δηλώναμε σε ποιες κατηγορίες ανήκαμε τότε, δεν ήταν σειρά κατάταξης-προτίμησης....Τώρα μπορείς να δηλώσεις 1η διεκπ., 2η ειδικότητα, 3η διεκπ..κλπ κλπ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε αυτό...
|
|
goddr
Kill Bill
|
Post by goddr on Dec 25, 2023 10:47:40 GMT
Καλημέρα, και χρονια πολλα με υγεια σε όλους. Ειμαι απο μια ακριτικη περιοχη με εντοπιοτητα και εμμεσο αμεα! διεκδικω μια θεση στην κλαδοειδικότητα μου με 95 μορια συνολικα (μαζι με τα 10 της εντοπιοτητας) Εστω οτι στην 1 κατανομη ειμαι διοριστεος! υπαρχει περιπτωση στην 2 κατανομη οταν και αν γινουν αναπληρωσεις να χασω τη θεση μου σε οποιοδηποτε σεναριο?
Παραδειγμα. α: τα διοριστεα εμμεσα αμεα ειναι υπερπλεοναζοντα στην κλαδοειδικότητα μου β: οι διοριστεοι πολυτεκνοι υπολλειπονται του ποσοστου τους γ: ειμαι ο τελευταιος στην γενικη καταταξη διοριστεος (1 κατανομη) δ: υπαρχει ενας πολυτεκνος αδιοριστος στην 1 κατανομη που εχει δηλωσει μονο τη θεση μου
ευχαριστω εκ των προτερων!
καλο διορισμο και καλα αποτελεσματα για όλους!
|
|
|
Post by Persefoni on Dec 25, 2023 12:29:39 GMT
Καλημέρα, και χρονια πολλα με υγεια σε όλους. Ειμαι απο μια ακριτικη περιοχη με εντοπιοτητα και εμμεσο αμεα! διεκδικω μια θεση στην κλαδοειδικότητα μου με 95 μορια συνολικα (μαζι με τα 10 της εντοπιοτητας) Εστω οτι στην 1 κατανομη ειμαι διοριστεος! υπαρχει περιπτωση στην 2 κατανομη οταν και αν γινουν αναπληρωσεις να χασω τη θεση μου σε οποιοδηποτε σεναριο? Παραδειγμα. α: τα διοριστεα εμμεσα αμεα ειναι υπερπλεοναζοντα στην κλαδοειδικότητα μου β: οι διοριστεοι πολυτεκνοι υπολλειπονται του ποσοστου τους γ: ειμαι ο τελευταιος στην γενικη καταταξη διοριστεος (1 κατανομη) δ: υπαρχει ενας πολυτεκνος αδιοριστος στην 1 κατανομη που εχει δηλωσει μονο τη θεση μου ευχαριστω εκ των προτερων! καλο διορισμο και καλα αποτελεσματα για όλους! Aν έχετε πάρει θέση με πρώτη κατανομή ως έμμεσο αμεα, δεν την χάνεται με κανένα τρόπο... (δίνονται προς αναπλήρωση οι θέσεις ατόμων γενικής μόνο) Αν είστε στις αναπληρώσεις (δύσκολο με 85+) από τους πρώτους, τότε θα μπείτε αν έχετε δηλώσει κάποια από τις θέσεις που θα δοθούν.. Ελπίζω να απάντησα για όλα & χρόνια πολλά!!! {αυτά έχουμε συμπεράνει από τα προσωρινά της 1ΓΒ, αν δεν έχουμε χάσει κάτι πάντα..}
|
|
goddr
Kill Bill
|
Post by goddr on Dec 25, 2023 13:08:20 GMT
Καλημέρα, και χρονια πολλα με υγεια σε όλους. Ειμαι απο μια ακριτικη περιοχη με εντοπιοτητα και εμμεσο αμεα! διεκδικω μια θεση στην κλαδοειδικότητα μου με 95 μορια συνολικα (μαζι με τα 10 της εντοπιοτητας) Εστω οτι στην 1 κατανομη ειμαι διοριστεος! υπαρχει περιπτωση στην 2 κατανομη οταν και αν γινουν αναπληρωσεις να χασω τη θεση μου σε οποιοδηποτε σεναριο? Παραδειγμα. α: τα διοριστεα εμμεσα αμεα ειναι υπερπλεοναζοντα στην κλαδοειδικότητα μου β: οι διοριστεοι πολυτεκνοι υπολλειπονται του ποσοστου τους γ: ειμαι ο τελευταιος στην γενικη καταταξη διοριστεος (1 κατανομη) δ: υπαρχει ενας πολυτεκνος αδιοριστος στην 1 κατανομη που εχει δηλωσει μονο τη θεση μου ευχαριστω εκ των προτερων! καλο διορισμο και καλα αποτελεσματα για όλους! Aν έχετε πάρει θέση με πρώτη κατανομή ως έμμεσο αμεα, δεν την χάνεται με κανένα τρόπο... (δίνονται προς αναπλήρωση οι θέσεις ατόμων γενικής μόνο) Αν είστε στις αναπληρώσεις (δύσκολο με 85+) από τους πρώτους, τότε θα μπείτε αν έχετε δηλώσει κάποια από τις θέσεις που θα δοθούν.. Ελπίζω να απάντησα για όλα & χρόνια πολλά!!! {αυτά έχουμε συμπεράνει από τα προσωρινά της 1ΓΒ, αν δεν έχουμε χάσει κάτι πάντα..} Ευχαριστώ πολύ!
|
|
|
Post by atridim on Dec 26, 2023 13:32:23 GMT
Ξέρετε αν ζητηθούν δικαιολογητικά από παλιά προκήρυξη μπορείς να επισυνάψεις τωρινό πιστοποιητικό πολυτέκνων και οικογενειακής κατάστασης; η κατάφαση είναι ίδια δεν έχει αλλάξει κάτι...απλά ημερομηνία των δικαιολογητικών θα είναι τωρινή και όχι όταν έγινε η αίτηση πριν 2 χρόνια..
|
|
|
Post by maryjob on Dec 28, 2023 16:31:33 GMT
Βάσει των προσωρινών της 1ΓΒ, πώς θα γίνουν οι αναπληρώσεις ειδικών κατηγοριών σε 2ΓΒ & 3ΓΒ (παράδειγμα): Σε ένα κλάδο έχουμε 10 θέσεις διαθέσιμες (5 γενικής, 2 πολυτεκν., 2 τριτέκν. & 1 έμμεσα ΑΜΕΑ), (4 Αθήνα, 3 Θεσσαλονίκη, 1 Πάτρα, 1 Βόλο, 1 Ηράκλειο). Έχουμε αρχική κατάταξη των υποψηφίων: 1. Α 90 (Αθήνα,Θεσσαλονίκη) 2. Β 89 (Αθήνα)3. Γ 88 (Πάτρα,Βόλο)4. Δ 87 (Αθήνα,Ηράκλειο)5. Ε 86 (Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Βόλο,Hράκλειο)6. Ζ 85 (Πάτρα,Βόλο)7. Η 84 (Πάτρα,Βόλο,Θεσσαλονίκη)8. Θ 83 (Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Βόλο,Hράκλειο) (ΤΡΙ)9. Ι 82 (Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Βόλο) 10. Κ 81 (Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Βόλο) 11. Λ 80 (Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Βόλο) (ΕΜΜ)12. Μ 79 (Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Βόλο) (ΤΡΙ)13. Ν 78 (Αθήνα,Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Βόλο) (ΕΜΜ)14. Ξ 77 (Αθήνα,Θεσσαλονίκη) (ΠΟΛ)15. Ο 76 (Αθήνα,Βόλο) (ΠΟΛ)16. Π 75 (Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Βόλο,Hράκλειο) (ΠΟΛ)17. Ρ 74 (Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Βόλο,Hράκλειο) 18. Σ 73 (Αθήνα,Θεσσαλονίκη) (ΤΡΙ)19. Τ 72 (Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Βόλο,Hράκλειο) 20. Υ 71 (Αθήνα,Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Βόλο) Επειδή από την αρχική κατανομή είναι διοριστέοι ο 8 (ΤΡΙ), ο 13 (ΕΜΜ) & ο 16 (ΠΟΛ) & λείπουν 1 (ΠΟΛ) & 1 (ΤΡΙ) ακόμη, θα γίνουν αναπληρώσεις για τις 2 τελευταίες θέσεις που έχουν άτομα γενικής, δηλαδή θα αναπληρωθούν οι 6. Βόλος & 7. Θεσσαλονίκη. Οπότε, οι αναπληρωτές ειδικής θα είναι ο 12. Μ Θεσσαλονίκη (ΤΡΙ) & ο 15. Ο Βόλο (ΠΟΛ). Κατανομή διοριστέων τελική ή (αν δίνονταν όλες εκ νέου οι θέσεις και οι ειδικής 1ης κατανομής από εκεί και κάτω, 6,7,8,13,16) 1. Α 90 ( Αθήνα,Θεσσαλονίκη) 1. Α 90 ( Αθήνα,Θεσσαλονίκη) 2. Β 89 ( Αθήνα) 2. Β 89 ( Αθήνα) 3. Γ 88 ( Πάτρα,Βόλο) 3. Γ 88 ( Πάτρα,Βόλο) 4. Δ 87 ( Αθήνα,Ηράκλειο) 4. Δ 87 ( Αθήνα,Ηράκλειο) 5. Ε 86 ( Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Βόλο,Hράκλειο) 5. Ε 86 ( Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Βόλο,Hράκλειο) 6. Θ 83 ( Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Βόλο,Hράκλειο) (ΤΡΙ) 6. Θ 83 ( Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Βόλο,Hράκλειο) (ΤΡΙ)7. Μ 79 ( Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Βόλο) (ΤΡΙ) 7. Λ 80 ( Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Βόλο) (ΕΜΜ)8. Ν 78 ( Αθήνα,Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Βόλο) (ΕΜΜ) 8. Μ 79 (Θεσσαλονίκη,Πάτρα, Βόλο) (ΤΡΙ)9. Ο 76 (Αθήνα, Βόλο) (ΠΟΛ) 9. Ξ 77 ( Αθήνα,Θεσσαλονίκη) (ΠΟΛ)10. Π 75 (Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Βόλο, Hράκλειο) (ΠΟΛ) 10. Π 75 (Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Βόλο, Hράκλειο) (ΠΟΛ)Έτσι είδαμε λοιπόν από 1ΓΒ, αν δώσετε λίγο χρόνο όσοι δεν έχετε ξαναασχοληθεί, ελπίζω να διαφωτίζει & να μην μπερδεύει παραπάνω... (με BOLD οι αναπληρωτές) Βάσει των προσωρινών 1ΓΒ ΠΕ ελεγκτών esdda2.freeforums.net/post/67066 [βλέπε περίπτωση 97ος (ΠΟΛ)], θα ισχύει το 1ο σενάριο τελικά... ΥΓ.: Ας μην αρχίσει πάλι γκρίνια, για το αν θα έπρεπε να γίνει αλλιώς καλύτερα, αυτό τον αλγόριθμο έχουμε, με αυτόν θα πορευτούμε . . . 🙏🙏🙏 άρα ως τελευταίες γενικής βαπτίζονται στο σενάριο που επικρατεί οι 6 και 7 και όχι οι 9, 10 επειδή στη θέση 8 από την πρώτη κατανομή στη θέση 8 υπάρχει άτομο από κάποια ειδική κατηγορία;
|
|
|
Post by ioanna123 on Dec 28, 2023 16:33:31 GMT
Καλησπέρα παιδιά, όποιος έχει βρει άκρη με τα δικαιολογητικά της κατηγορίας έμμεσα ΑΜΕΑ παρακαλώ να επικοινωνήσει με προσωπικό. Ευχαριστώ πολύ!
|
|
|
Post by Persefoni on Dec 28, 2023 16:43:58 GMT
maryjob Ακριβώς δόθηκαν οι 6,7 για αναπλήρωση, γιατί οι 8,13,16 είναι θέσεις με πρώτη κατανομή που πήραν άτομα ειδικής, οπότε δεν πειράζονται...
|
|
|
Post by maryjob on Dec 28, 2023 17:36:32 GMT
maryjob Ακριβώς δόθηκαν οι 6,7 για αναπλήρωση, γιατί οι 8,13,16 είναι θέσεις με πρώτη κατανομή που πήραν άτομα ειδικής, οπότε δεν πειράζονται... το κατάλαβα και δεν μου κάνει τόσο παράλογο όσο φανταζόμουν...χωρίς να σημαίνει ότι είναι και το πιο δίκαιο πάμε με ό,τι έχουμε.
|
|
|
Post by konstantinos84 on Dec 29, 2023 10:00:48 GMT
Ποιος έχει γονέα με Θέμα αναπηρίας; Να μου στείλει ένα πμ, αν μπορεί να τον ρωτησώ κάτι.
|
|
|
Post by chris2000 on Jan 4, 2024 18:26:43 GMT
Attachment DeletedΚαλησπέρα σε όλους! Ο πατέρας μου έχει αναπηρία άνω του 67%. Σύμφωνα με την προκήρυξη θα πρέπει να προσκομίσω απόφαση από ΚΕΠΑ, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του ατόμου με αναπηρία, καθώς και υπεύθυνες δηλώσεις. Ωστόσο, στην σελίδα 3385 της προκήρυξης αναφέρεται το εξής: "Στην περίπτωση δε που το άτομο με αναπηρία από το οποίο ο υποψήφιος αντλεί προστασία είναι έγγαμο, προσκομίζει (ενν. ο υποψήφιος) επιπλέον πιστοποιητικό ή βεβαίωση για την πατρική οικογένεια του έγγαμου ατόμου με αναπηρία" Έστειλα ερώτημα στο ΑΣΕΠ και μου απάντησαν ότι "απαιτείται επιπλέον πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης της πατρικής οικογένειας του αναπήρου". Επειδή όμως οι γονείς του πατέρα μου δεν βρίσκονται στην ζωή, τί θα πρέπει να προσκομίσω? Έχει τύχει σε κανέναν; Ευχαριστώ όποιον απαντήσει. Θα πρέπει να πάρει ο πατέρας σου από το ληξιαρχείο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης των γονιών του. Υπάρχει και θα φαίνεται ότι οι γονείς απεβίωσαν και τα παιδιά παντρεύτηκαν. Λογικά έτσι αν θυμάμαι καλά. Κάθε άτομο όταν παντρεύεται ανοίγει οικογενειακή μερίδα. Το ίδιο αν είναι άνω των 18 και δεν θέλει να φαίνεται στην οικογενειακή μερίδα των γονιών του. Ρωτήστε στο ληξιαρχείο του Δήμου σας ή κάντε μια αναζήτηση στο ίντερνετ αν υπάρχει. Αν δεν γίνεται τότε εγώ θα προσκόμιζα τις ληξιαρχικές πράξεις θανάτου των γονιών. Τα ζητάει λογικά για να δουν από ποιον θα πρέπει να προσκομιστούν υπεύθυνες δηλώσεις. Και εγώ ειδικής αμεα. Είναι η μητέρα μου. Ο προβληματισμός μου είναι ότι βάζοντας το Πιστοποιητικό σε ισχύ του ΚΕ.Π.Α. (Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας) στη δήλωση μου όπως μπορείτε να δείτε στο attachment κάνοντας τη δήλωση μου στις ειδικές κατηγορίες θέσεων δεν βλέπω να υπάρχει τρόπος να προσθέσω και άλλες εγγραφές, όπως πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του ατόμου με αναπηρία, καθώς και υπεύθυνες δηλώσεις. Αυτό πως μπορεί να γίνει; Attachments:
|
|