|
Post by e1v2a3 on Jan 4, 2024 21:56:40 GMT
Καλησπέρα. Όσοι έχετε τεκνο ΑΜΕΑ εκτός τη δική σας υπεύθυνη δήλωση θα προσκομίσετε υπεύθυνη δήλωση του/της συζύγου? Εάν υπάρχουν άλλα παιδιά στην οικογένεια ανήλικα πρέπει δηλώσουμε κάτι για αυτά στη δική μας υπεύθυνη δήλωση?
|
|
|
Post by ioanna123 on Jan 4, 2024 22:22:45 GMT
Καλησπέρα. Όσοι έχετε τεκνο ΑΜΕΑ εκτός τη δική σας υπεύθυνη δήλωση θα προσκομίσετε υπεύθυνη δήλωση του/της συζύγου? Εάν υπάρχουν άλλα παιδιά στην οικογένεια ανήλικα πρέπει δηλώσουμε κάτι για αυτά στη δική μας υπεύθυνη δήλωση? Ναι θέλει και από τον σύζυγο. Γενικά θέλει ΥΔ από όσους αντλούν δικαίωμα από το άτομο με αναπηρία. Τωρα για τα ανήλικα τέκνα θα προκύπτει η ηλικία τους από το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης οπότε νομίζω είστε καλυμμένη μόνο με αυτό. Αλλά καλού κακού θέστε το ερώτημα υπόψη του ΑΣΕΠ να έχετε γραπτή απάντηση.
|
|
|
Post by e1v2a3 on Jan 4, 2024 22:44:40 GMT
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Έχω γράψει ερώτημα στον ΑΣΕΠ αλλά δεν μου έχουν απαντήσει. Οπότε, εφόσον το παιδι μου που είναι αμεα είναι ανήλικο κ η οικογένεια μας αποτελείται από εμάς τους 4, τους γονείς κ τα δυο ανήλικα τέκνα, καταλαβαίνω ότι θα γίνουν δύο υπεύθυνες δηλώσεις, μια δική μου κ μια του συζύγου μου.
|
|
|
Post by ioanna123 on Jan 4, 2024 23:46:25 GMT
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Έχω γράψει ερώτημα στον ΑΣΕΠ αλλά δεν μου έχουν απαντήσει. Οπότε, εφόσον το παιδι μου που είναι αμεα είναι ανήλικο κ η οικογένεια μας αποτελείται από εμάς τους 4, τους γονείς κ τα δυο ανήλικα τέκνα, καταλαβαίνω ότι θα γίνουν δύο υπεύθυνες δηλώσεις, μια δική μου κ μια του συζύγου μου. Έτσι το καταλαβαίνω κι εγώ αλλά μην σας πάρω στον λαιμό μου. Πάντως ούτε κι εμενα μου απάντησαν σε παρόμοιο ερώτημα και δεν είναι ξεκάθαρο από την προκήρυξη τι πρέπει να προσκομίζουμε σε κάθε περίπτωση.
|
|
|
Post by chara00 on Jan 5, 2024 7:49:57 GMT
Καλημέρα σε όλους!! Ερώτηση προς τους πολύτεκνους : Το πιστοποιητικό πολυτεκνιας της ΑΣΠΕ χρειάζεται επικύρωση από δικηγόρο θεωρείτε; Ποτέ δεν το είχα προσκομίσει επικυρωμένο και δεν είχα πρόβλημα. Η υπάλληλος όμως του Συλλόγου μου επιμένει να επικυρωθεί.. Σημειωτέον, το αιτηθηκα μέσω gov
|
|
|
Post by ioannisthegreat on Jan 5, 2024 11:38:33 GMT
Attachment DeletedΘα πρέπει να πάρει ο πατέρας σου από το ληξιαρχείο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης των γονιών του. Υπάρχει και θα φαίνεται ότι οι γονείς απεβίωσαν και τα παιδιά παντρεύτηκαν. Λογικά έτσι αν θυμάμαι καλά. Κάθε άτομο όταν παντρεύεται ανοίγει οικογενειακή μερίδα. Το ίδιο αν είναι άνω των 18 και δεν θέλει να φαίνεται στην οικογενειακή μερίδα των γονιών του. Ρωτήστε στο ληξιαρχείο του Δήμου σας ή κάντε μια αναζήτηση στο ίντερνετ αν υπάρχει. Αν δεν γίνεται τότε εγώ θα προσκόμιζα τις ληξιαρχικές πράξεις θανάτου των γονιών. Τα ζητάει λογικά για να δουν από ποιον θα πρέπει να προσκομιστούν υπεύθυνες δηλώσεις. Και εγώ ειδικής αμεα. Είναι η μητέρα μου. Ο προβληματισμός μου είναι ότι βάζοντας το Πιστοποιητικό σε ισχύ του ΚΕ.Π.Α. (Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας) στη δήλωση μου όπως μπορείτε να δείτε στο attachment κάνοντας τη δήλωση μου στις ειδικές κατηγορίες θέσεων δεν βλέπω να υπάρχει τρόπος να προσθέσω και άλλες εγγραφές, όπως πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του ατόμου με αναπηρία, καθώς και υπεύθυνες δηλώσεις. Αυτό πως μπορεί να γίνει; Καλησπέρα. Δεν τα βάζεις από εκεί αλλά στο μητρώο σου. Εκεί που έχεις προσθέσει το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης σου επιτρέπει να προσθέσεις άλλα 2 αρχεία. Μπορείς τις υπεύθυνες δηλώσεις αν είναι πολλές να τις κάνεις σε 1 αρχείο που θα έχεις μέσα 2-3 υπεύθυνες δηλώσεις. Όταν μετά στην αίτηση κάνεις επίκληση σου εμφανίζει όλα τα αρχεία που υπάρχουν σαν δικαιολογητικά.
|
|
|
Post by konstantinos84 on Jan 6, 2024 9:32:44 GMT
Καλημέρα!
Το ΚΕΠΑ, ΥΔ, Οικ. Κατσαταση τα καταχωρούμε στις Ιδιοτητες ή στο Άλλο στο Μητρώο;
|
|
|
Post by ioanna123 on Jan 6, 2024 9:36:40 GMT
Καλημέρα! Το ΚΕΠΑ, ΥΔ, Οικ. Κατσαταση τα καταχωρούμε στις Ιδιοτητες ή στο Άλλο στο Μητρώο; Ο,τι αφορά τις ειδικές κατηγορίες καταχωρείται στις ιδιότητες
|
|
|
Post by konstantinos84 on Jan 6, 2024 10:03:10 GMT
Καλημέρα! Το ΚΕΠΑ, ΥΔ, Οικ. Κατσαταση τα καταχωρούμε στις Ιδιοτητες ή στο Άλλο στο Μητρώο; Ο,τι αφορά τις ειδικές κατηγορίες καταχωρείται στις ιδιότητες Σε ευχαριστώ Ιωάννα!
|
|
|
Post by haroulita on Jan 6, 2024 18:09:53 GMT
Καλησπέρα σε όλους σας, αυτό μου απάντησαν από τον ΑΣΕΠ μέσω mail όταν τους ρώτησα για την έμμεση ΑΜΕΑ.
"Αγαπητέ/ή
Οι διοριστέοι ειδικών κατηγοριών θα διατεθούν σε θέσεις για τις οποίες έχουν δηλώσει προτίμηση και όχι σε προκαθορισμένες θέσεις.
Οι θέσεις των ειδικών κατηγοριών θα καλυφθούν έως τον καθορισμένο αριθμό τους από υποψήφιους των κατηγοριών αυτών από τον συνδυασμό προτιμήσεων και συνολικής βαθμολογίας τους.
Για τους τρόπους απόδειξης της ιδιότητας παρακαλούμε δείτε την Απόφαση 94/2022 (ΦΕΚ 3614/Β/11-07-2022) σελ. 36127"
Καλή επιτυχία σε όλους μας! .
|
|
ck
Beekeeper
|
Post by ck on Jan 7, 2024 17:23:44 GMT
Καλησπερα!!ως τεκνο πολυτεκνων εχω βεβ ασπε και οικογ καταστασης διμηνου ...για ποσο ισχυει?πρεπει να εκδοσω νεα?
|
|
kikib
Pink Panther
|
Post by kikib on Jan 7, 2024 20:22:55 GMT
Καλησπέρα σε όλους σας, αυτό μου απάντησαν από τον ΑΣΕΠ μέσω mail όταν τους ρώτησα για την έμμεση ΑΜΕΑ. "Αγαπητέ/ή Οι διοριστέοι ειδικών κατηγοριών θα διατεθούν σε θέσεις για τις οποίες έχουν δηλώσει προτίμηση και όχι σε προκαθορισμένες θέσεις. Οι θέσεις των ειδικών κατηγοριών θα καλυφθούν έως τον καθορισμένο αριθμό τους από υποψήφιους των κατηγοριών αυτών από τον συνδυασμό προτιμήσεων και συνολικής βαθμολογίας τους. Για τους τρόπους απόδειξης της ιδιότητας παρακαλούμε δείτε την Απόφαση 94/2022 (ΦΕΚ 3614/Β/11-07-2022) σελ. 36127" Καλή επιτυχία σε όλους μας! . Πάλι όμως σταρατα δεν απαντούν...
|
|
ck
Beekeeper
|
Post by ck on Jan 8, 2024 8:16:47 GMT
Και τελικά πόσο πρόσφατα να είναι ασπε και οικογ καταστ?
|
|
|
Post by niki81 on Jan 8, 2024 8:30:22 GMT
Καλησπέρα, τριτεκνη με πανω κάτω 70 μόρια, πιστεύετε υπαρχει ελπίδα διορισμού στην Αττική σε θέσεις διεκπεραίωσης;; Εκτός Αττικής σκέφτομαι να μη δηλώσω θέσεις μιας και δεν υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης λόγω σχολείων των παιδιών κτλ κτλ.. Θα έλεγα να βάλετε κ τους όμορους νομούς.
|
|
|
Post by konstantinos84 on Jan 9, 2024 16:18:54 GMT
Καλησπέρα σας, Ερώτηση για να καταλάβω καλύτερα τι ισχύει με τις ειδικές κατηγορίες. Ας υποθέσουμε τα εξής: - σε έναν κλάδο προκηρύχτηκαν 100 θέσεις και οι υποψήφιοι είναι 70. - από τους 70 υποψηφίους, οι 50 είναι ειδική και οι 20 γενική κατηγορία. - οι 50 της ειδικής κατηγορίας θα δηλώσουν Αττική. - οι συνολικές διαθέσιμες θέσεις στην Αττική είναι 60. Ισχύει ότι: α) οι 50 της ειδικής κατηγορίας θα προσληφθούν στην Αττική και οι υπόλοιποι 20 (=70-50) στην υπόλοιπη Ελλάδα ή β) η κατάταξη θα διαμορφωθεί αποκλειστικά με βάση τα τελικά μόρια του καθενός και άρα οι 50 της ειδικής κατηγορίας μπορούν να πάνε οπουδήποτε (ακόμα και αν δήλωσαν Αττική στις πρώτες τους επιλογές)? Eπειδή έχεις το ίδιο επίθετο με τον Σωκράτη θα αφιερώσω χρόνο! Έχουμε 16% Πολ. 12% Τριτ. 5% Εμμεσο ΑΜΕΑ και 2% Παλιν. Στους πχ 100 προσληφθέντες άρχιζουμε να μετράμε και βρίσκουμε 10 Πολ. (λείπουν 6), 11 Τριτ. (λείπει 1), 5 Εμμεσα ΑΜΕΑ (δεν λείπει κανένας), 2 Παλιν. (δεν λείπει κανένας). Αυτοί θα διοριστούν σε θέση ανάλογα με τα μόρια και τη σειρά θέσεων. Μετά πάμε στις αναπληρώσεις. Τι λείπουν; 6 Πολ. και 1 Τρίτ. Πηγαίνουμε στον τελευταίο της Γενικής όπου έχει οριστεί σε μια θέση πχ. ΕΦΚΑ Χανίων. Πάμε στον 1ο της Ειδικής έχει δηλώσει ΕΦΚΑ Χανίων; Όχι! Πάμε στον δεύτερο έχει δηλώσει! Ναι! Παίρνει τη θέση. Στην ουσία γίνεται αναπλήρωση θέσεων. Και έτσι δουλεύει το σύστημα.
|
|