kikib
Pink Panther
|
Post by kikib on Jan 9, 2024 17:06:38 GMT
Ευχαριστώ Κωνσταντίνε. Μέχρι σήμερα νόμιζα ότι πρώτα συγκρίνονται μεταξύ τους οι υποψήφιοι της ειδικής ώσπου να ικανοποιηθούν τα ποσοστά τους (16-12-5-2%) και στη συνέχεια, μπαίνουν οι υποψήφιοι της γενικής. Καλά θα ήταν! Λίγο τζόκερ παίζουμε...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jan 10, 2024 11:58:31 GMT
Καλησπέρα σας, Ερώτηση για να καταλάβω καλύτερα τι ισχύει με τις ειδικές κατηγορίες. Ας υποθέσουμε τα εξής: - σε έναν κλάδο προκηρύχτηκαν 100 θέσεις και οι υποψήφιοι είναι 70. - από τους 70 υποψηφίους, οι 50 είναι ειδική και οι 20 γενική κατηγορία. - οι 50 της ειδικής κατηγορίας θα δηλώσουν Αττική. - οι συνολικές διαθέσιμες θέσεις στην Αττική είναι 60. Ισχύει ότι: α) οι 50 της ειδικής κατηγορίας θα προσληφθούν στην Αττική και οι υπόλοιποι 20 (=70-50) στην υπόλοιπη Ελλάδα ή β) η κατάταξη θα διαμορφωθεί αποκλειστικά με βάση τα τελικά μόρια του καθενός και άρα οι 50 της ειδικής κατηγορίας μπορούν να πάνε οπουδήποτε (ακόμα και αν δήλωσαν Αττική στις πρώτες τους επιλογές)? Eπειδή έχεις το ίδιο επίθετο με τον Σωκράτη θα αφιερώσω χρόνο! Έχουμε 16% Πολ. 12% Τριτ. 5% Εμμεσο ΑΜΕΑ και 2% Παλιν. Στους πχ 100 προσληφθέντες άρχιζουμε να μετράμε και βρίσκουμε 10 Πολ. (λείπουν 6), 11 Τριτ. (λείπει 1), 5 Εμμεσα ΑΜΕΑ (δεν λείπει κανένας), 2 Παλιν. (δεν λείπει κανένας). Αυτοί θα διοριστούν σε θέση ανάλογα με τα μόρια και τη σειρά θέσεων. Μετά πάμε στις αναπληρώσεις. Τι λείπουν; 6 Πολ. και 1 Τρίτ. Πηγαίνουμε στον τελευταίο της Γενικής όπου έχει οριστεί σε μια θέση πχ. ΕΦΚΑ Χανίων. Πάμε στον 1ο της Ειδικής έχει δηλώσει ΕΦΚΑ Χανίων; Όχι! Πάμε στον δεύτερο έχει δηλώσει! Ναι! Παίρνει τη θέση. Στην ουσία γίνεται αναπλήρωση θέσεων. Και έτσι δουλεύει το σύστημα. Πολύ ωραία τα εξήγησες και σε ευχαριστούμε Κωνσταντίνε! Ωστόσο ακόμα υπάρχει πέπλο μυστηρίου στη γενική εικόνα, έτσι δεν είναι; Μπορεί βέβαια εγώ να έχω κάψει όσο εγκέφαλο είχε απομείνει! Να σου θέσω λοιπόν μία υπόθεση εργασίας μιας και φαίνεται το κατέχεις το θέμα... Στην προκήρυξη ξέρουμε ότι στη διεκπεραίωση υπάρχουν: * 928 προσφερόμενες θέσεις * οι 592 προορίζονται για γενικής * οι 152 για πολυτεκνους * οι 115 για τριτεκνους * οι 49 για έμμεσα ΑΜΕΑ * άλλες 20 θέσεις που αντιστοιχούν στις υπόλοιπες περιπτώσεις Έχουμε τώρα 5 επιτυχόντες. Ο επιτυχών Α είναι γενικής, ο επιτυχών Β είναι πολύτεκνος, ο Γ είναι τρίτεκνος, ο Δ είναι έμμεσα ΑΜΕΑ, και ο Ε ανήκει σε μία από τις υπόλοιπες ειδικές κατηγορίες. Και οι 5 αυτοί επιτυχόντες έχουν τον ιδιο αριθμό μορίων (γραπτός + προσαυξήσεις).Και οι 5 βάζουν πρώτη επιλογή τον ίδιο κωδικό, ας πούμε τον 566, όπου υπάρχουν δύο θέσεις στο Δήμο Δράμας. Έστω ότι κανείς άλλος επιτυχών δεν δηλώνει τον κωδικό αυτό ή ότι έχει λιγότερα μόρια από αυτούς τους 5 ανθρώπους. Έχουμε ιδέα ποιοί δύο διορίζονται στον δήμο Δράμας και ποιοί όχι; Επίσης, γίνεται να ξέρουμε αν μία από τις δύο θέσεις πρέπει σόνι και καλά να πάει σε ειδική κατηγορία; Συγνώμη αν κούρασα ή/και είναι κακό το παράδειγμα!
|
|
|
Post by ioannisthegreat on Jan 10, 2024 17:37:10 GMT
Eπειδή έχεις το ίδιο επίθετο με τον Σωκράτη θα αφιερώσω χρόνο! Έχουμε 16% Πολ. 12% Τριτ. 5% Εμμεσο ΑΜΕΑ και 2% Παλιν. Στους πχ 100 προσληφθέντες άρχιζουμε να μετράμε και βρίσκουμε 10 Πολ. (λείπουν 6), 11 Τριτ. (λείπει 1), 5 Εμμεσα ΑΜΕΑ (δεν λείπει κανένας), 2 Παλιν. (δεν λείπει κανένας). Αυτοί θα διοριστούν σε θέση ανάλογα με τα μόρια και τη σειρά θέσεων. Μετά πάμε στις αναπληρώσεις. Τι λείπουν; 6 Πολ. και 1 Τρίτ. Πηγαίνουμε στον τελευταίο της Γενικής όπου έχει οριστεί σε μια θέση πχ. ΕΦΚΑ Χανίων. Πάμε στον 1ο της Ειδικής έχει δηλώσει ΕΦΚΑ Χανίων; Όχι! Πάμε στον δεύτερο έχει δηλώσει! Ναι! Παίρνει τη θέση. Στην ουσία γίνεται αναπλήρωση θέσεων. Και έτσι δουλεύει το σύστημα. Πολύ ωραία τα εξήγησες και σε ευχαριστούμε Κωνσταντίνε! Ωστόσο ακόμα υπάρχει πέπλο μυστηρίου στη γενική εικόνα, έτσι δεν είναι; Μπορεί βέβαια εγώ να έχω κάψει όσο εγκέφαλο είχε απομείνει! Να σου θέσω λοιπόν μία υπόθεση εργασίας μιας και φαίνεται το κατέχεις το θέμα... Στην προκήρυξη ξέρουμε ότι στη διεκπεραίωση υπάρχουν: * 928 προσφερόμενες θέσεις * οι 592 προορίζονται για γενικής * οι 152 για πολυτεκνους * οι 115 για τριτεκνους * οι 49 για έμμεσα ΑΜΕΑ * άλλες 20 θέσεις που αντιστοιχούν στις υπόλοιπες περιπτώσεις Έχουμε τώρα 5 επιτυχόντες. Ο επιτυχών Α είναι γενικής, ο επιτυχών Β είναι πολύτεκνος, ο Γ είναι τρίτεκνος, ο Δ είναι έμμεσα ΑΜΕΑ, και ο Ε ανήκει σε μία από τις υπόλοιπες ειδικές κατηγορίες. Και οι 5 αυτοί επιτυχόντες έχουν τον ιδιο αριθμό μορίων (γραπτός + προσαυξήσεις).Και οι 5 βάζουν πρώτη επιλογή τον ίδιο κωδικό, ας πούμε τον 566, όπου υπάρχουν δύο θέσεις στο Δήμο Δράμας. Έστω ότι κανείς άλλος επιτυχών δεν δηλώνει τον κωδικό αυτό ή ότι έχει λιγότερα μόρια από αυτούς τους 5 ανθρώπους. Έχουμε ιδέα ποιοί δύο διορίζονται στον δήμο Δράμας και ποιοί όχι; Επίσης, γίνεται να ξέρουμε αν μία από τις δύο θέσεις πρέπει σόνι και καλά να πάει σε ειδική κατηγορία; Συγνώμη αν κούρασα ή/και είναι κακό το παράδειγμα! Δεν είναι μόνο Ο Δήμος Δράμας στην προκήρυξη οπότε δεν μπορείς να απαντήσουμε με βάση αυτά που γράφεις. Προβλέπεται ένας αριθμός επιτυχόντων ως ποσοστό να πηγαίνει σε ειδικές κατηγορίες. Αλλά δεν είναι δεδομένο που θα διοριστούν αυτοί. Είναι συνάρτηση των επιλογών τους, των μορίων τους και των επιλογών όλων των άλλων.
|
|
|
Post by christos on Jan 10, 2024 17:37:56 GMT
Καλησπέρα σε όλους! Ο πατέρας μου έχει αναπηρία άνω του 67%. Σύμφωνα με την προκήρυξη θα πρέπει να προσκομίσω απόφαση από ΚΕΠΑ, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του ατόμου με αναπηρία, καθώς και υπεύθυνες δηλώσεις. Ωστόσο, στην σελίδα 3385 της προκήρυξης αναφέρεται το εξής: "Στην περίπτωση δε που το άτομο με αναπηρία από το οποίο ο υποψήφιος αντλεί προστασία είναι έγγαμο, προσκομίζει (ενν. ο υποψήφιος) επιπλέον πιστοποιητικό ή βεβαίωση για την πατρική οικογένεια του έγγαμου ατόμου με αναπηρία" Έστειλα ερώτημα στο ΑΣΕΠ και μου απάντησαν ότι "απαιτείται επιπλέον πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης της πατρικής οικογένειας του αναπήρου". Επειδή όμως οι γονείς του πατέρα μου δεν βρίσκονται στην ζωή, τί θα πρέπει να προσκομίσω? Έχει τύχει σε κανέναν; Ευχαριστώ όποιον απαντήσει. Καλησπέρα και από μένα! Έχω μια ερώτηση σχετική. Ο πατέρας μου έχει αναπηρία. Θα προσκομίσω ΥΔ από τον πατέρα ,την μητέρα και την αδερφή μου. Οι γονείς του πατέρα μου έχουν πεθάνει και έχει και 2 αδέρφια. Πρέπει δηλ να πάρω και ΥΔ από τα αδέρφια του και να προσκομίσω και πιστοποιητικα θανάτου των γονιών του; Μου φαίνεται αρκετά παράλογο για αυτό και ρωτάω. Κ εμένα παράλογο γιατί ο πατέρας μου έχει πολλά αδέρφια κ είναι 70+ τα αδέρφια του.
|
|
|
Post by Persefoni on Jan 11, 2024 12:51:55 GMT
Έχουμε τώρα 5 επιτυχόντες. Ο επιτυχών Α είναι γενικής, ο επιτυχών Β είναι πολύτεκνος, ο Γ είναι τρίτεκνος, ο Δ είναι έμμεσα ΑΜΕΑ, και ο Ε ανήκει σε μία από τις υπόλοιπες ειδικές κατηγορίες. Και οι 5 αυτοί επιτυχόντες έχουν τον ιδιο αριθμό μορίων (γραπτός + προσαυξήσεις).Και οι 5 βάζουν πρώτη επιλογή τον ίδιο κωδικό, ας πούμε τον 566, όπου υπάρχουν δύο θέσεις στο Δήμο Δράμας. Έστω ότι κανείς άλλος επιτυχών δεν δηλώνει τον κωδικό αυτό ή ότι έχει λιγότερα μόρια από αυτούς τους 5 ανθρώπους. Έχουμε ιδέα ποιοί δύο διορίζονται στον δήμο Δράμας και ποιοί όχι; Επίσης, γίνεται να ξέρουμε αν μία από τις δύο θέσεις πρέπει σόνι και καλά να πάει σε ειδική κατηγορία; Συγνώμη αν κούρασα ή/και είναι κακό το παράδειγμα! Αν οι αναπληρωτές (όπως και όλοι), ταυτίζονται ακριβώς σε μόρια και στις επιμέρους όλες προσαυξήσεις τους (διδακτ, μεταπτυχ,κλπ), τότε γίνεται δημόσια κλήρωση) esdda2.freeforums.net/attachment/download/806 Δες εδώ περί ισοβαθμίας...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jan 11, 2024 12:55:12 GMT
Έχουμε τώρα 5 επιτυχόντες. Ο επιτυχών Α είναι γενικής, ο επιτυχών Β είναι πολύτεκνος, ο Γ είναι τρίτεκνος, ο Δ είναι έμμεσα ΑΜΕΑ, και ο Ε ανήκει σε μία από τις υπόλοιπες ειδικές κατηγορίες. Και οι 5 αυτοί επιτυχόντες έχουν τον ιδιο αριθμό μορίων (γραπτός + προσαυξήσεις).Και οι 5 βάζουν πρώτη επιλογή τον ίδιο κωδικό, ας πούμε τον 566, όπου υπάρχουν δύο θέσεις στο Δήμο Δράμας. Έστω ότι κανείς άλλος επιτυχών δεν δηλώνει τον κωδικό αυτό ή ότι έχει λιγότερα μόρια από αυτούς τους 5 ανθρώπους. Έχουμε ιδέα ποιοί δύο διορίζονται στον δήμο Δράμας και ποιοί όχι; Επίσης, γίνεται να ξέρουμε αν μία από τις δύο θέσεις πρέπει σόνι και καλά να πάει σε ειδική κατηγορία; Συγνώμη αν κούρασα ή/και είναι κακό το παράδειγμα! Αν οι αναπληρωτές (όπως και όλοι), ταυτίζονται ακριβώς σε μόρια και στις επιμέρους όλες προσαυξήσεις τους (διδακτ, μεταπτυχ,κλπ), τότε γίνεται δημόσια κλήρωση) esdda2.freeforums.net/attachment/download/806 Δες εδώ περί ισοβαθμίας... Άψογα, αυτό ακριβώς ήθελα να δω. Εντάξει είσαι αστέρι! Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!
|
|
|
Post by Persefoni on Jan 11, 2024 12:55:52 GMT
|
|
ali
Beekeeper
|
Post by ali on Jan 12, 2024 15:03:20 GMT
Για την 3ΓΒ!! Καλησπέρα σε ολες/ους! Καινουργιος στο φορουμ και χρειαζομαι τα φωτα σας επειγοντως!! Πρωτη φορά σε προκηρυξη δεν λεει ΠΟΥ και ΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ/κωδικοι ειναι για ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!!
Τι υποθετουμε; Οτι για εναν συγκεκριμενο κωδικό με μία μόνο θέση εαν δηλωσουν όλο κι όλο 2, ένα άτομο Γενικης Κατηγοριας και ένα άτομο Ειδικής Κατηγορίας προηγείται αυτός της Ειδικής; Άνευ βαθμολογίας;
Ή πρώτα επιτυγχάνουν βάση βαθμολογίας και μετά εφόσον υπάρχει και υποψήφιος ειδ.κατ. αυτος/η παίρνει την τελευταία θέση της Γενικής;
Να δωσω απτο παραδειγμα/πρόβλημα! Εμένα! Οικονομολόγος! Υποψήφιος ως τέκνο Αμεα και με την Μειονότητα!! Τηλέφωνο στον Ασεπ δεν σηκωνουν με τιποτα! Έχει κάποιος ιδέα τί και πως;
Χίλια Ευχαριστώ!
|
|
|
Post by Persefoni on Jan 12, 2024 15:07:41 GMT
Για την 3ΓΒ!! Καλησπέρα σε ολες/ους! Καινουργιος στο φορουμ και χρειαζομαι τα φωτα σας επειγοντως!! Πρωτη φορά σε προκηρυξη δεν λεει ΠΟΥ και ΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ/κωδικοι ειναι για ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!! Τι υποθετουμε; Οτι για εναν συγκεκριμενο κωδικό με μία μόνο θέση εαν δηλωσουν όλο κι όλο 2, ένα άτομο Γενικης Κατηγοριας και ένα άτομο Ειδικής Κατηγορίας προηγείται αυτός της Ειδικής; Άνευ βαθμολογίας; Ή πρώτα επιτυγχάνουν βάση βαθμολογίας και μετά εφόσον υπάρχει και υποψήφιος ειδ.κατ. αυτος/η παίρνει την τελευταία θέση της Γενικής; Να δωσω απτο παραδειγμα/πρόβλημα! Εμένα! Οικονομολόγος! Υποψήφιος ως τέκνο Αμεα και με την Μειονότητα!! Τηλέφωνο στον Ασεπ δεν σηκωνουν με τιποτα! Έχει κάποιος ιδέα τί και πως; Χίλια Ευχαριστώ! Έχει αναλυθεί στις προηγούμενες σελίδες εδώ... Δείτε εδώ (βάσει προσωρινών 1ΓΒ) πώς θα γίνουν οι τοποθετήσεις και οι αναπληρώσεις των ειδικής... esdda2.freeforums.net/post/70252/thread
|
|
ali
Beekeeper
|
Post by ali on Jan 13, 2024 11:49:19 GMT
Για την 3ΓΒ!! Καλησπέρα σε ολες/ους! Καινουργιος στο φορουμ και χρειαζομαι τα φωτα σας επειγοντως!! Πρωτη φορά σε προκηρυξη δεν λεει ΠΟΥ και ΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ/κωδικοι ειναι για ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!! Τι υποθετουμε; Οτι για εναν συγκεκριμενο κωδικό με μία μόνο θέση εαν δηλωσουν όλο κι όλο 2, ένα άτομο Γενικης Κατηγοριας και ένα άτομο Ειδικής Κατηγορίας προηγείται αυτός της Ειδικής; Άνευ βαθμολογίας; Ή πρώτα επιτυγχάνουν βάση βαθμολογίας και μετά εφόσον υπάρχει και υποψήφιος ειδ.κατ. αυτος/η παίρνει την τελευταία θέση της Γενικής; Να δωσω απτο παραδειγμα/πρόβλημα! Εμένα! Οικονομολόγος! Υποψήφιος ως τέκνο Αμεα και με την Μειονότητα!! Τηλέφωνο στον Ασεπ δεν σηκωνουν με τιποτα! Έχει κάποιος ιδέα τί και πως; Χίλια Ευχαριστώ! Έχει αναλυθεί στις προηγούμενες σελίδες εδώ... Δείτε εδώ (βάσει προσωρινών 1ΓΒ) πώς θα γίνουν οι τοποθετήσεις και οι αναπληρώσεις των ειδικής... esdda2.freeforums.net/post/70252/threadΚαταρχάς ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση!! Το βρήκα χθες ακόμη το παράδειγμα που αναφέρετε! Το κατάλαβα μεν, δεν συμφωνώ με τον τρόπο που γίνεται η κατανομή δε 😂 Θα αναγκαστώ να δηλώσω τους μισούς κωδικούς!! Ξανά ευχαριστώ! Κάνετε/γίνεται εκπληκτική δουλειά εδώ μέσα στο φόρουμ, ειλικρινά! Keep up the good work!!
|
|
|
Post by Persefoni on Jan 13, 2024 14:51:08 GMT
Καλησπέρα σας.Μια ερώτηση.Ανηκω στο 507 σε ριδικη κατηγορία και περνάει 38 άτομα πχ τριτεκνους.Αν βρεθούν όλοι οι 38 τριτεκνοι δεν τίθεται θέμα για αναπλήρωση.Εκλεισαν οι τριτεκνοι.Σωστα?Αν βρεθούν λιγότεροι πολυτεκνοι πχ για 50 άτομα βρεθούν 47 άτομα οι 3 πάνε στους γενικης.Σωστα.Οι αναπληρώσεις που γίνονται και πότε? Δείτε το link που έχω βάλει πιο πάνω για το πως γίνονται... Θα γίνουν αναπληρώσεις αν με πρώτη κατανομή, έχουν μπει 40 αντί για 50 πολύτεκνοι και 30 αντί για 40 τρίτεκνοι πχ. τότε θα γίνουν 20 αναπληρώσεις (10 για τρίτ. και 10 για πολύτεκν.)
|
|
|
Post by elli78 on Jan 14, 2024 7:19:47 GMT
maryjob Ακριβώς δόθηκαν οι 6,7 για αναπλήρωση, γιατί οι 8,13,16 είναι θέσεις με πρώτη κατανομή που πήραν άτομα ειδικής, οπότε δεν πειράζονται... το κατάλαβα και δεν μου κάνει τόσο παράλογο όσο φανταζόμουν...χωρίς να σημαίνει ότι είναι και το πιο δίκαιο πάμε με ό,τι έχουμε.
|
|
|
Post by elli78 on Jan 14, 2024 7:22:08 GMT
Αν δηλαδή την πρώτη θέση έχει καταλάβει βάσει βαθμολογίας ένας υποψήφιος ειδικής κατηγορίας όλες οι κάτω θέσεις θα μπορούσαν να δωθουν προς αντικατάσταση;
|
|
|
Post by vera2023 on Jan 14, 2024 7:48:49 GMT
Καλημέρα,,,αν καταλαβαίνω καλα..αν ένας από τους πρώτους σε βαθμολογία ειδικής που έχει 85 μόρια πχ.. και έχει βάλει μόνο Θεσσαλονίκη (που οι βάσεις λογικά θα είναι υψηλές) και δεν τις πιάνει με την πρώτη κατανομή...υπάρχει περίπτωση να μείνει εκτός? Και να περάσει ο τελευταίος πχ ειδικής με 55 μόρια απλά επειδή έτυχε να συμπέσει η θέση που καταχώρησε με την θέση προς αναπλήρωση ..γιατί φαντάζομαι ότι οι θέσεις προς αναπλήρωση δεν θα είναι οι περιζήτητες...
|
|
|
Post by elli78 on Jan 14, 2024 8:00:52 GMT
Γιατί ξεκινάει τις αναπληρώσεις από το 6 και 7 και όχι τις δύο τελευταίες της γενικής;
|
|