|
Post by Persefoni on Jan 24, 2024 16:43:32 GMT
Αν θέλετε να βάλω κάποιο άλλο Poll σχετικό με τις ειδικές εδώ...προτείνετε από κάτω και το αλλάζω...😉 maryjob Εγώ προτείνω για την ΠΕ ΕΜΜΕΣΑ ΑμεΑ ένα poll με προτίμηση φορέα μιας και είναι και η πολυπληθέστερη από τις ειδικές όπως προκύπτει από το περασμένο poll! Για 407? Ανά κλάδο...? Φτιάξε ένα προσχέδιο με επιλογές κλπ...και αν θέλετε το βάζω...έτσι κι αλλιώς αυτό έχω υπάρχει πολύ καιρό ήδη...!!!!
|
|
|
Post by maryjob on Jan 24, 2024 16:49:53 GMT
Εγώ προτείνω για την ΠΕ ΕΜΜΕΣΑ ΑμεΑ ένα poll με προτίμηση φορέα μιας και είναι και η πολυπληθέστερη από τις ειδικές όπως προκύπτει από το περασμένο poll! Για 407? Ανά κλάδο...? Φτιάξε ένα προσχέδιο με επιλογές κλπ...και αν θέλετε το βάζω...έτσι κι αλλιώς αυτό έχω υπάρχει πολύ καιρό ήδη...!!!! έλεγα για 427 που είναι και πιο απλό αλλά πρέπει να μας πουν και άλλοι τι θέλουν...
|
|
|
Post by vera2023 on Jan 24, 2024 17:25:03 GMT
Παίζουν ρόλο οι προτιμήσεις των ειδικών? Το λέω επειδή δεν ανταγωνιζομαστε μεταξύ μας..επίσης απλά να πω τον πόνο μου...Οριστικοποίησα την αίτηση από τους πρώτους...μέχρι τελευταία στιγμή δεν είμαι σίγουρη αν έπρεπε να δηλώσω λίγες θέσεις και να ελπίζω σε αντικατάσταση ή να δηλώσω τα πάντα και παντού(όπως και έκανα) και να βρεθώ πολύ πιθανόν στην Πατμο (που εννοειται ότι θα πάω)...Τέλος πάντων θα φανεί στο χειροκρότημα..Καλή μας επιτυχία..
|
|
|
Post by Persefoni on Jan 24, 2024 17:30:42 GMT
Παίζουν ρόλο οι προτιμήσεις των ειδικών? Το λέω επειδή δεν ανταγωνιζομαστε μεταξύ μας..επίσης απλά να πω τον πόνο μου...Οριστικοποίησα την αίτηση από τους πρώτους...μέχρι τελευταία στιγμή δεν είμαι σίγουρη αν έπρεπε να δηλώσω λίγες θέσεις και να ελπίζω σε αντικατάσταση ή να δηλώσω τα πάντα και παντού(όπως και έκανα) και να βρεθώ πολύ πιθανόν στην Πατμο (που εννοειται ότι θα πάω)...Τέλος πάντων θα φανεί στο χειροκρότημα..Καλή μας επιτυχία.. Έχει point το ερώτημά σου...γιατί το 16% που θα μπει με 1η κατανομή σίγουρα έχει να ανταγωνιστεί στα ίσια όλους τους άλλους... Αν πάλι είναι κάποιος στο υπόλοιπο 20% αναπληρώσεων έστω, τότε από ότι ξέρουμε και πάλι, δεν θα έχει σημασία η προτίμησή του αλλά το πόσοι από τους υποψήφιους αναπληρωτές ειδικών θα έχουν δηλώσει τις διαθέσιμες προς αναπλήρωση θέσεις (που φυσικά δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε με τίποτα...)🤔
|
|
|
Post by maryjob on Jan 24, 2024 17:30:55 GMT
Παίζουν ρόλο οι προτιμήσεις των ειδικών? Το λέω επειδή δεν ανταγωνιζομαστε μεταξύ μας..επίσης απλά να πω τον πόνο μου...Οριστικοποίησα την αίτηση από τους πρώτους...μέχρι τελευταία στιγμή δεν είμαι σίγουρη αν έπρεπε να δηλώσω λίγες θέσεις και να ελπίζω σε αντικατάσταση ή να δηλώσω τα πάντα και παντού(όπως και έκανα) και να βρεθώ πολύ πιθανόν στην Πατμο (που εννοειται ότι θα πάω)...Τέλος πάντων θα φανεί στο χειροκρότημα..Καλή μας επιτυχία.. βασικά δεν έχει απόλυτο νόημα καμία ψηφοφορία γιατί μια τάση μάλλον θα δείξει...εστίασα στις ειδικές επειδή δεν έχει ακόμα poll ανά φορέα στο ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ που να αφορά τους έμμεσα ΑμεΑ που είναι μάλλον αρκετοί και ίσως αν π.χ. δήλωσαν ΑΑΔΕ εφοριακού τομέα οι περισσότεροι ειδικής θα μας δείξει μια κάποια τάση, αν πάλι είναι πολύ διάσπαρτα τα πράγματα ίσως σημάνει ότι έχουν ελπίδα πολλοί έμμεσα ΑμεΑ να διοριστούν μέσω αντικαταστάσεων αν π.χ. δεν εστίασαν ντε και καλά στις δημοφιλείς επιλογές πρώτα οι περισσότεροι. πείτε και άλλες ιδέες για POLL.
|
|
|
Post by Persefoni on Jan 24, 2024 17:34:14 GMT
Νομίζω βασικό είναι να δούμε ανά ειδικότητα τι παίζει από ζήτηση...γιατί είπαμε ότι θέσεις-περιοχές με χαμηλή ζήτηση (και χωρίς +20) θα είναι αυτές που θα δοθούν προς αναπλήρωση...
Πάντως Μαίρη ένα για Αττική μόνο και 427 θα κάνω σίγουρα κάποια στιγμή..
|
|
|
Post by maryjob on Jan 24, 2024 17:35:52 GMT
Νομίζω βασικό είναι να δούμε ανά ειδικότητα τι παίζει από ζήτηση...γιατί είπαμε ότι θέσεις-περιοχές με χαμηλή ζήτηση (και χωρίς +20) θα είναι αυτές που θα δοθούν προς αναπλήρωση... σε σκεφτόμουν τώρα επειδή ξέρεις τι είναι χρήσιμο με τόση πια εμπειρία από polls φτιάξε όποιο poll θεωρείς για το ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ότι ενδέχεται να δώσει συμπεράσματα που να έχουν νόημα....
|
|
|
Post by pitsi26 on Jan 24, 2024 20:15:25 GMT
Ένα poll με συνδυασμό 1ης και 2ης δήλωσης νόμου και Φορέα. Θα βοηθήσει όλο τον πληθυσμό αλλά και τις ειδικές. Άλλωστε ήταν το 2ο σε προτίμηση poll Περσεφόνη .
|
|
|
Post by Persefoni on Jan 24, 2024 20:28:21 GMT
Ένα poll με συνδυασμό 1ης και 2ης δήλωσης νόμου και Φορέα. Θα βοηθήσει όλο τον πληθυσμό αλλά και τις ειδικές. Άλλωστε ήταν το 2ο σε προτίμηση poll Περσεφόνη . Θέλει σκέψη, κάντε προτάσεις...αν μπει και 1η και 2η επιλογή και νομοί και φορείς μιας ειδικότητας...θα έχει 500 επιλογές....!!!! Και μόνο 1η - 2η * 51 νομούς πχ...πάλι θέλει 100 επιλογές...κι αυτό μακρύ... (αν γραφτούν μια φορά οι νομοί μόνο και μπορούν να επιλέξουν από 2 ο καθένας, πάλι 51 ...) Πείτε και οι υπόλοιποι όμως τι λέτε...
|
|
|
Post by pitsi26 on Jan 24, 2024 20:35:30 GMT
Ένα poll με συνδυασμό 1ης και 2ης δήλωσης νόμου και Φορέα. Θα βοηθήσει όλο τον πληθυσμό αλλά και τις ειδικές. Άλλωστε ήταν το 2ο σε προτίμηση poll Περσεφόνη . Θέλει σκέψη, κάντε προτάσεις...αν μπει και 1η και 2η επιλογή και νομοί και φορείς μιας ειδικότητας...θα έχει 500 επιλογές....!!!! Και μόνο 1η - 2η * 51 νομούς πχ...πάλι θέλει 100 επιλογές...κι αυτό μακρύ... (αν γραφτούν μια φορά οι νομοί μόνο και μπορούν να επιλέξουν από 2 ο καθένας, πάλι 51 ...) Πείτε και οι υπόλοιποι όμως τι λέτε... Σωστά! Άρα περιφέρεια καλύτερα ίσως ,και χωριστά 407 ή και 427.
|
|
|
Post by Persefoni on Jan 24, 2024 20:56:55 GMT
Θέλει σκέψη, κάντε προτάσεις...αν μπει και 1η και 2η επιλογή και νομοί και φορείς μιας ειδικότητας...θα έχει 500 επιλογές....!!!! Και μόνο 1η - 2η * 51 νομούς πχ...πάλι θέλει 100 επιλογές...κι αυτό μακρύ... (αν γραφτούν μια φορά οι νομοί μόνο και μπορούν να επιλέξουν από 2 ο καθένας, πάλι 51 ...) Πείτε και οι υπόλοιποι όμως τι λέτε... Σωστά! Άρα περιφέρεια καλύτερα ίσως ,και χωριστά 407 ή και 427. Για περιοχές υπάρχει ήδη στο 427 πάντως... esdda2.freeforums.net/thread/156/ ... Θα κάνω αυτές τις μέρες και ένα ανάλογο στο 407..😉
|
|
|
Post by asepita on Jan 25, 2024 6:18:02 GMT
Ένα poll με συνδυασμό 1ης και 2ης δήλωσης νόμου και Φορέα. Θα βοηθήσει όλο τον πληθυσμό αλλά και τις ειδικές. Άλλωστε ήταν το 2ο σε προτίμηση poll Περσεφόνη . Κι ένα poll για τους ΤΕ Περσεφόνη μας ξεχάσατε
|
|
|
Post by Persefoni on Jan 25, 2024 13:43:13 GMT
Ένα poll με συνδυασμό 1ης και 2ης δήλωσης νόμου και Φορέα. Θα βοηθήσει όλο τον πληθυσμό αλλά και τις ειδικές. Άλλωστε ήταν το 2ο σε προτίμηση poll Περσεφόνη . Κι ένα poll για τους ΤΕ Περσεφόνη μας ξεχάσατε Είχαν φτιάξει και για ΤΕ, τα παιδιά που είναι ΤΕ για να τα διαχειρίζονται κιόλας...μίλα εκεί να τα βρείτε.... (αν και εσείς πιστεύω δεν έχετε το άγχος όπως εμείς, γιατί το 70% θα διοριστείτε, γι'αυτό υπάρχει και σχετικά μια ησυχία σε σχέση με μας (34%)..!!!!😉)
|
|
|
Post by asepita on Jan 25, 2024 13:56:21 GMT
Κι ένα poll για τους ΤΕ Περσεφόνη μας ξεχάσατε Είχαν φτιάξει και για ΤΕ, τα παιδιά που είναι ΤΕ για να τα διαχειρίζονται κιόλας...μίλα εκεί να τα βρείτε.... (αν και εσείς πιστεύω δεν έχετε το άγχος όπως εμείς, γιατί το 70% θα διοριστείτε, γι'αυτό υπάρχει και σχετικά μια ησυχία σε σχέση με μας (34%)..!!!!😉) Έφτιαξα εγώ 2. Ναί εμείς δεν ανησυχούμε τόσο για το αν αλλά για το πού θα διοριστούμε το έχουμε έννοια κι εμείς. Καλή επιτυχία σε όλους μας!
|
|
|
Post by Persefoni on Jan 26, 2024 23:59:16 GMT
Καλή επιτυχία σε όλους!! Υπάρχει κάποια πρόβλεψη που θα κυμανθουν οι βάσεις για υποψηφιους ειδικών κατηγοριών ανά περιοχή; Εννοείς με τι σύνολο μορίων θα μπει ο τελευταίος ειδικής σε κάθε περιοχή (μετά τις αναπληρώσεις)...?
|
|