kavas
Pink Panther
|
Post by kavas on May 17, 2024 8:45:53 GMT
μα ο διαγωνισμος δεν αναιρει τα χαρτια, Εγω ανεβηκα παρα πολλες θεσεις στην ειδικότητα μου λογω μεταπτυχιακου γλωσσας και εμπειριας Πού είπα ότι τα αναιρεί; στον πιο πανω πηγε η απαντηση
|
|
|
Post by thunder on May 17, 2024 8:54:12 GMT
Καλημέρα σας.Απο ότι κατάλαβα που διάβασα όλοι μπορούμε ξανά.Αναφερει για τε 1500 θέσεις καινούριες.Ολα αυτά μέχρι στιγμής.Το φθινόπωρο του 2024 θα βγει καινούρια για τε.Οριστικα Ιούνιο για τε. Την ανακοινωση τη διαβασα, το οτι θα βγουν 1500 νεες θεσεις δε σημαινει οτι ολοι θα μπορουν να κανουν αιτηση. Θα ηθελα ξεκαθαρη απαντηση απο το συλλογο, τι απαντηση εδωσε το Ασεπ. Ευχαριστω παντως που μου απαντησατε. Η προβληματική είναι η εξής οι υποψήφιοι γνώριζαν ότι θα πάρουν μέρος σε κάποιες τουλαχ 2 προκηρυξεις με βάση τον 12/22 [αρα επειτα δεν θα χαν κωλλυμμα]σε αντίθεση με τα ως τώρα ισχύοντα πως δεν πρέπει να έχεις διοριστεί με χρονικό υποβολής της αίτησης. Πχ Κ που ναι μόνο μια. κάτι που συγκεκριμένα για τον γραπτό έχει οριστεί με βάση όλες τις επιμέρους προκηρυξ χρονικό ο 12/22 ανεξαρτήτως του Β χρονικού μέρους της αίτησης θέσεων. Με βάση αυτά θα έπρεπε είτε έχουμε διοριστεί είτε όχι να μας επιτρέπουν ειδάλλως για λόγους ευνοητους να έχουν βγάλει τις προκηρυξεις πριν τους διορισμούς. Ακόμα και ενας υποψήφιος της 1γβ πρέπει να έχει δικαίωμα να αιτηθεί. Γιατί δεν απαντάει κάποιος διότι όλοι είναι ικανοποιημένοι από τις επιλογές τους ,τη θεση και τον τρόπο που υπέβαλλαν την αίτηση τους ή γιατί το αποτέλεσμα τους αφηνει αδιαφορους?. Με τα οριστικά αν ειπωθεί πως σε ρωτούν άμεσα αν αποδέχεσαι με υπεύθυνη δηλωση και δεν έχει υποβληθεί νεα γβ και ειπωθεί πως όσοι θα αιτηθείτε δεν πρέπει να έχετε διοριστεί πόσοι θα δεχτούν το εκβιαστικο δίλημμα αΠο τη στιγμή που σε όλες πρέπει να έχουμε δικαίωμα?
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 17, 2024 9:02:55 GMT
elenik1 Πρέπει να αποδεχθείτε ότι μόνο οι γραπτές εξετάσεις είναι ο πιο αξιοκρατικός τρόπος διορισμού. Και πρέπει να μπει οπωσδήποτε και στους εκπαιδευτικούς όπως μπήκε τώρα για όλο το δημόσιο. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος μόνο γραπτές εξετάσεις παντού. Aς εφαρμόσουν τις γραπτές εξετάσεις παντού.
|
|
|
Post by thanos2 on May 17, 2024 9:08:06 GMT
Την ανακοινωση τη διαβασα, το οτι θα βγουν 1500 νεες θεσεις δε σημαινει οτι ολοι θα μπορουν να κανουν αιτηση. Θα ηθελα ξεκαθαρη απαντηση απο το συλλογο, τι απαντηση εδωσε το Ασεπ. Ευχαριστω παντως που μου απαντησατε. Η προβληματική είναι η εξής οι υποψήφιοι γνώριζαν ότι θα πάρουν μέρος σε κάποιες τουλαχ 2 προκηρυξεις με βάση τον 12/22 [αρα επειτα δεν θα χαν κωλλυμμα]σε αντίθεση με τα ως τώρα ισχύοντα πως δεν πρέπει να έχεις διοριστεί με χρονικό υποβολής της αίτησης. Πχ Κ που ναι μόνο μια. κάτι που συγκεκριμένα για τον γραπτό έχει οριστεί με βάση όλες τις επιμέρους προκηρυξ χρονικό ο 12/22 ανεξαρτήτως του Β χρονικού μέρους της αίτησης θέσεων. Με βάση αυτά θα έπρεπε είτε έχουμε διοριστεί είτε όχι να μας επιτρέπουν ειδάλλως για λόγους ευνοητους να έχουν βγάλει τις προκηρυξεις πριν τους διορισμούς. Ακόμα και ενας υποψήφιος της 1γβ πρέπει να έχει δικαίωμα να αιτηθεί. Γιατί δεν απαντάει κάποιος διότι όλοι είναι ικανοποιημένοι από τις επιλογές τους ,τη θεση και τον τρόπο που υπέβαλλαν την αίτηση τους ή γιατί το αποτέλεσμα τους αφηνει αδιαφορους?. Με τα οριστικά αν ειπωθεί πως σε ρωτούν άμεσα αν αποδέχεσαι με υπεύθυνη δηλωση και δεν έχει υποβληθεί νεα γβ και ειπωθεί πως όσοι θα αιτηθείτε δεν πρέπει να έχετε διοριστεί πόσοι θα δεχτούν το εκβιαστικο δίλημμα αΠο τη στιγμή που σε όλες πρέπει να έχουμε δικαίωμα? Τελείως φιλικά και καλοπροαιρετα... ΗΡΕΜΗΣΕ!!! Απο το κωλυμα του 12/22 μην πας στο κολλημα το δικό σου.... Μερες τώρα σε παρακολουθώ και νομίζω οτι δε πρεπει να το πολυσκεφτεσαι... Σκέψου κατι άλλο... Με αγάπη και εκτίμηση!!!!!
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 17, 2024 9:12:48 GMT
Παιδιά αφήστε το θέμα των εκπαιδευτικών.
Δεν αφορούν τη 2Γ.
Ειδικά όσοι δεν είστε εκπαιδευτικοί δεν σας πέφτει λόγος.
Μπαίνουν φωτογραφικές συμβάσεις η σάρα, η μάρα και το κακό συναπάτημα. Αυτοί είναι το πρόβλημα!
|
|
|
Post by helen90 on May 17, 2024 9:20:16 GMT
Καλημέρα σας, εγώ είμαι επιτυχούσα σε ΙΔΑΧ θεση συμφωνα με τα προσωρινά βέβαια, γενικά το καλό είναι οτι ειναι σε επαρχιακή πόλη δίπλα στην δική μου κτλ!Το θέμα είναι, αν ορκιστούμε (πρώτα ο θεός-αν δεν αλλάξει κάτι) πριν απο το να βγουν οι νεες θέσεις, την αποδέχομαι και τέλος;;λίγο το ιδαχ με κάνει να έχω καποιες ανησυχιες...ειναι κανεις σε τετοιο διλημμα;;
|
|
|
Post by Christos33 on May 17, 2024 9:24:46 GMT
Καλημέρα σας, εγώ είμαι επιτυχούσα σε ΙΔΑΧ θεση συμφωνα με τα προσωρινά βέβαια, γενικά το καλό είναι οτι ειναι σε επαρχιακή πόλη δίπλα στην δική μου κτλ!Το θέμα είναι, αν ορκιστούμε (πρώτα ο θεός-αν δεν αλλάξει κάτι) πριν απο το να βγουν οι νεες θέσεις, την αποδέχομαι και τέλος;;λίγο το ιδαχ με κάνει να έχω καποιες ανησυχιες...ειναι κανεις σε τετοιο διλημμα;; Σου προτεινω να αποδεχθεις τη θεση ΙΔΑΧ . η συζυγος μου ειναι ΙΔΑΧ εδω και πανω απο 15 χρονια ... ολα μια χαρα!!!
|
|
|
Post by nantia on May 17, 2024 9:30:39 GMT
Καλημέρα σας, εγώ είμαι επιτυχούσα σε ΙΔΑΧ θεση συμφωνα με τα προσωρινά βέβαια, γενικά το καλό είναι οτι ειναι σε επαρχιακή πόλη δίπλα στην δική μου κτλ!Το θέμα είναι, αν ορκιστούμε (πρώτα ο θεός-αν δεν αλλάξει κάτι) πριν απο το να βγουν οι νεες θέσεις, την αποδέχομαι και τέλος;;λίγο το ιδαχ με κάνει να έχω καποιες ανησυχιες...ειναι κανεις σε τετοιο διλημμα;; Πρώτα πρώτα, συγχαρητήρια! Αν ο φορέας είναι το κτηματολόγιο, θα έλεγα ότι η ανησυχία τείνει στο μηδέν. Τώρα για την επόμενη προκήρυξη, έχεις δει κάποια θέση του 24 που σε ενδιαφέρει περισσότερο από αυτήν; Αν ναι, θα έμπαινες στη διαδικασία να αρνηθείς τη θέση και να περιμένεις; Ακόμη δεν ξέρουμε σε ποιους θα επιτραπεί να κάνουν νέα αίτηση, αν θα επιλεγεί η λύση των επιλαχόντων για κάποιες νέες θέσεις κλπ, αλλά σίγουρα μέχρι να κυλήσουν τα οριστικά σας με το αντίστοιχα ΦΕΚ, ΦΕΚ κατανομής και να ζητήσουν χαρτιά οι φορείς, θα έχουμε μια πιο καθαρή εικόνα που θα σε βοηθήσει στην απόφασή σου.
|
|
|
Post by sok on May 17, 2024 9:41:13 GMT
ακολουθεί υποθετική ερώτηση: Αν τελικά καταφέρουν στο ΑΣΕΠ να εκδώσουν τα προσωρινά ΠΕ την Παρασκευή 26/07/2024 ώρα 15:00 και όλα πάνε καλά και έχουμε ένα λογικό και διαχειρίσιμο αριθμό ενστάσεων. Πότε θα έχουμε οριστικά και πότε είναι το αργότερο που θα βρίσκονται οι διοριστέοι στις θέσεις τους.
|
|
|
Post by thanos2 on May 17, 2024 9:43:29 GMT
Καλημέρα σας, εγώ είμαι επιτυχούσα σε ΙΔΑΧ θεση συμφωνα με τα προσωρινά βέβαια, γενικά το καλό είναι οτι ειναι σε επαρχιακή πόλη δίπλα στην δική μου κτλ!Το θέμα είναι, αν ορκιστούμε (πρώτα ο θεός-αν δεν αλλάξει κάτι) πριν απο το να βγουν οι νεες θέσεις, την αποδέχομαι και τέλος;;λίγο το ιδαχ με κάνει να έχω καποιες ανησυχιες...ειναι κανεις σε τετοιο διλημμα;; Πρώτα πρώτα, συγχαρητήρια! Αν ο φορέας είναι το κτηματολόγιο, θα έλεγα ότι η ανησυχία τείνει στο μηδέν. Τώρα για την επόμενη προκήρυξη, έχεις δει κάποια θέση του 24 που σε ενδιαφέρει περισσότερο από αυτήν; Αν ναι, θα έμπαινες στη διαδικασία να αρνηθείς τη θέση και να περιμένεις; Ακόμη δεν ξέρουμε σε ποιους θα επιτραπεί να κάνουν νέα αίτηση, αν θα επιλεγεί η λύση των επιλαχόντων για κάποιες νέες θέσεις κλπ, αλλά σίγουρα μέχρι να κυλήσουν τα οριστικά σας με το αντίστοιχα ΦΕΚ, ΦΕΚ κατανομής και να ζητήσουν χαρτιά οι φορείς, θα έχουμε μια πιο καθαρή εικόνα που θα σε βοηθήσει στην απόφασή σου. Όταν λες σε ποιους θα επιτραπεί ποιόν θέτεις ως ποιητικό αιτιο; Το ασεπ; τον νόμο; το Υπουργείο; τους φορείς;
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 17, 2024 9:47:04 GMT
elenik1 Πρέπει να αποδεχθείτε ότι μόνο οι γραπτές εξετάσεις είναι ο πιο αξιοκρατικός τρόπος διορισμού. Και πρέπει να μπει οπωσδήποτε και στους εκπαιδευτικούς όπως μπήκε τώρα για όλο το δημόσιο. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος μόνο γραπτές εξετάσεις παντού. Aς εφαρμόσουν τις γραπτές εξετάσεις παντού. Παιδιά όσο και να συμφωνώ μαζί σας ή να διαφωνώ που βάζετε ονόματα στο φόρουμ ενώ έχω παρακαλέσει να μην συμβαίνει αυτό. Παρακαλώ σταματήστε την κουβέντα αυτή η οποία είναι άσχετη. Περιμένετε αποτελέσματα και μόνο αυτό θα έπρεπε να γεμίζει σελίδες. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάτι να πείτε για αυτά... δεν χρειάζεται κάποιος να διαβάζει πράγματα άσχετα με τον σκοπό του φόρουμ. Και εννοείται ότι αν μια ανάρτησή σας ξεπερνά τους κανόνες και τα όρια που έχω θέσει στο φόρουμ όταν πρωτομπήκατε την σβήνω. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Εγώ στη θέση σας θα έκανα οτιδήποτε δημιουργικό εκτός από σχολιασμούς. Ακόμα και σημειώσεις να βοηθήσω τους επόμενους θα έκανα. Υ.Γ. Κωνσταντίνε δεν πάει σε σένα το παραπάνω σχόλιο αλλά σε όλους.
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 17, 2024 9:49:10 GMT
ακολουθεί υποθετική ερώτηση: Αν τελικά καταφέρουν στο ΑΣΕΠ να εκδώσουν τα προσωρινά ΠΕ την Παρασκευή 26/07/2024 ώρα 15:00 και όλα πάνε καλά και έχουμε ένα λογικό και διαχειρίσιμο αριθμό ενστάσεων. Πότε θα έχουμε οριστικά και πότε είναι το αργότερο που θα βρίσκονται οι διοριστέοι στις θέσεις τους. Πες μου πραγματικά.. αν κάποιος έκανε αυτήν την ερώτηση σε εσένα την απόλυτα υποθετική τι θα μπορούσες να του απαντήσεις; Ούτε οι εργαζόμενοι του ΑΣΕΠ δεν μπορούν να σου απαντήσουν ούτε ο Πρόεδρος.
|
|
|
Post by Fenix2023 on May 17, 2024 9:51:33 GMT
ακολουθεί υποθετική ερώτηση: Αν τελικά καταφέρουν στο ΑΣΕΠ να εκδώσουν τα προσωρινά ΠΕ την Παρασκευή 26/07/2024 ώρα 15:00 και όλα πάνε καλά και έχουμε ένα λογικό και διαχειρίσιμο αριθμό ενστάσεων. Πότε θα έχουμε οριστικά και πότε είναι το αργότερο που θα βρίσκονται οι διοριστέοι στις θέσεις τους. Η αλήθεια είναι οτι δεν υφίσταται κάποιο σαφές χρονοδιάγραμμα για τους χρόνους που θα απαιτήσουν τα επόμενα βήματα μέχρι τους οριστικούς διορισμούς, με τα προσωρινά αποτελέσματα όμως θα έχει <<μπεί το νερό στο αυλάκι>>. Μια δική μου αυθαίρετη πρόβλεψη είναι οτι οι διορισμοί για την 3ΓΒ θα ξεκινήσουν Οκτώβριο 2025.
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 17, 2024 9:53:01 GMT
Καλημέρα σας, εγώ είμαι επιτυχούσα σε ΙΔΑΧ θεση συμφωνα με τα προσωρινά βέβαια, γενικά το καλό είναι οτι ειναι σε επαρχιακή πόλη δίπλα στην δική μου κτλ!Το θέμα είναι, αν ορκιστούμε (πρώτα ο θεός-αν δεν αλλάξει κάτι) πριν απο το να βγουν οι νεες θέσεις, την αποδέχομαι και τέλος;;λίγο το ιδαχ με κάνει να έχω καποιες ανησυχιες...ειναι κανεις σε τετοιο διλημμα;; Σε λίγα χρόνια στο δημόσιο δεν θα υπάρχουν πλέον μόνιμοι υπάλληλοι... θα υπάρχουν μόνο ΙΔΑΧ και σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα οι ΙΔΑΧ (δηλαδή οι ιδιωτικοί υπάλληλοι με σύμβαση αορίστου χρόνου) δεν έχουν καμία άλλη διαφορά με τους μόνιμους, δεν απολύεστε, δεν χάνετε τη δουλειά σας όπως και οι μόνιμοι. Και όπως ένα άρθρο μόνο μπορεί με αναθεώρηση να αλλάξει στο Σύνταγμα μας και να αρθεί η μονιμότητα δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι για τίποτα. Όσο είσαι σωστή στην εργασία σου, στο ωράριό σου, αξιολογείσαι, εκπαιδεύεσαι και ακολουθείς στόχους τίποτα δεν πρόκειται να σε πειράξει. Στο λέω εγώ που έχω δει πολλά. ΕΠίσης, με κινητικότητα μπορείς αργότερα αν αισθάνεσαι άνετα από ΙΔΑΧ να γινεις μόνιμη σε κάποια άλλη υπηρεσία όπου θα αλλάζει το καθεστώς της εργασίας σου.
|
|
|
Post by nantia on May 17, 2024 9:56:15 GMT
Πρώτα πρώτα, συγχαρητήρια! Αν ο φορέας είναι το κτηματολόγιο, θα έλεγα ότι η ανησυχία τείνει στο μηδέν. Τώρα για την επόμενη προκήρυξη, έχεις δει κάποια θέση του 24 που σε ενδιαφέρει περισσότερο από αυτήν; Αν ναι, θα έμπαινες στη διαδικασία να αρνηθείς τη θέση και να περιμένεις; Ακόμη δεν ξέρουμε σε ποιους θα επιτραπεί να κάνουν νέα αίτηση, αν θα επιλεγεί η λύση των επιλαχόντων για κάποιες νέες θέσεις κλπ, αλλά σίγουρα μέχρι να κυλήσουν τα οριστικά σας με το αντίστοιχα ΦΕΚ, ΦΕΚ κατανομής και να ζητήσουν χαρτιά οι φορείς, θα έχουμε μια πιο καθαρή εικόνα που θα σε βοηθήσει στην απόφασή σου. Όταν λες σε ποιους θα επιτραπεί ποιόν θέτεις ως ποιητικό αιτιο; Το ασεπ; τον νόμο; το Υπουργείο; τους φορείς; Τον Θεό τον ίδιο; Τι νόημα έχει αυτή η ερώτηση τώρα; Αν θα επιτραπεί βάσει των όρων της προκήρυξης.
|
|