|
Post by nantia on May 18, 2024 13:31:35 GMT
Δεν προέκυψε βάσιμα από κάπου. Για κάποιον λόγο εδώ και μέρες εκφράζονται προσωπικές απόψεις ως βέβαιες, απλά και μόνο επειδή γίνεται πρόβλεψη ότι αν επιτραπεί να κάνουν όλοι ξανά, θα επικρατήσει μπάχαλο. Ειναι και καποια στοιχεία για αυτη την ανησυχία που τα συζξτησαμε χθες με την Περσεφόνη. 1)Θα βγουν οι ΓΒ 24 (σπαστες ισως) ΜΕΤΑ τα οριστικά της 3Γβ και οχι σε συγκεκιμένη ημερομηνία. Απλά ΜΕΤΑ. Άραγε γιατί οχι πριν; 2)Οι σπαστες Γβ24 με κάνει να υποπτεύομαι, οτι πρωτα θα είναι με ειδικότητες εκτός διεκπ.ωστε να οδηγήσουν αυτούς με εξειδικευμένη ειδικότητα να παρουν αυτές τις θέσεις, όταν μάλιστα υπάρχει και θέμα με τους λίγους επιτυχοντες σε πολλές απ αυτές. Να μη χρειαστεί δηλ κάτι οπως στους Δασοπόνους. Αφού βγουν και εκεί οριστικά, λεω,πιο γρήγορα λόγω εμπειρίας και μεγέθους, θα πάρει σειρά και η διεκπ.Επαναλαμβανω τίποτα σίγουρο αλλά πολλές οι ενδείξεις εκτός απο το φόβο του μπαχαλου που λες! Τώρα βέβαια ξέρω θα πεις να μη πιθανολογουμε... Αλλά πολλές φορές ο υποθετικος λόγος βγάζει άριστα αποτελέσματα. Πχ η εις άτοπο απαγωγή και άλλη υποθετικοι λόγοι απο αυτούς που ξέρεις ως φιλόλογος... Θάνο εμένα προσωπικά όλο αυτό το ύφος υπαινιγμού και επιθεώρησης με κουράζει όταν μιλάμε για σοβαρά θέματα. Δεν εννοώ να μην κάνουμε χιούμορ, οι περισσότεροι έχουμε κάνει χιουμοριστικά ποστ για χαλάρωση. Αλλά όχι, ο υποθετικός λόγος δεν παράγει άριστα αποτελέσματα. Απλά μπερδεύει, συγχύζει και αγχώνει και άλλους. Με κουοτάρεις ενώ έχω γράψει δεν προκύπτει βάσιμα και μου απαντάς με υποπτεύομαι, ρητορικές ερωτήσεις κλπ. Καλά κάνεις, και εγώ και όλοι μας πιθανολογούμε. Έχουμε κάτι; Όχι. Επίσης η όλη κατάσταση που περιγράφεις θα φτάσει μέχρι το 2027. Γιατί για να έχει νόημα πρέπει να βγουν τα οριστικά από τις προκηρύξεις ειδικοτήτων και μετά να κάνουν οι της διεκπεραίωσης. Άρα και αφαιρείς ουσιαστικά το δικαίωμα από όποιον είναι στους δύο πίνακες και αφήνεις τις άλλες θέσεις πίσω με πιθανότητα να χαθούν.
|
|
pi38
Pink Panther
|
Post by pi38 on May 18, 2024 13:31:52 GMT
Δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις εδώ και μέρες. Άρα, από ό,τι καταλαβαίνω οι επιτυχόντες 2Γ έχουν χωριστεί σε 2 γκρουπ. 1ο γκρουπ: άτομα με υψηλή βαθμολογία που θέλουν όλες τις θέσεις στο τραπέζι, ώστε να επιλέξουν αυτή που θεωρούν καλύτερη και 2ο γκρουπ:άτομα με όχι και τόσο καλή βαθμολογία που θα ήθελαν να φύγει από πάνω τους το 1ο γκρουπ, ώστε να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο με τη 2η προκήρυξη, ακόμα και σε όλη τη χώρα. Άλλη μια κατάκτηση του ΑΣΕΠ να μας βάλει να φαγωθούμε μεταξύ μας. Πέρα και ανεξάρτητα από τις προσωπικές εκτιμήσεις & συμφέροντα του καθενός από εμάς θα πρέπει ΑΠΑΝΤΕΣ να συμφωνούν με τις 2 θεμελιώδεις/ αδιαπραγμάτευτες/κομβικής σημασίας/ χαραγμένες στην πέτρα αρχές οπιουδήποτε γραπτού διαγωνισμού: 1) όλες οι προσφερόμενες θέσεις είναι ΑΠΟΛΎΤΩΣ προσβάσιμες από το ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ, 2) Κυρίαρχο και αδιαπραγμάτευτο κριτήριο για την επιλογή ή όχι μιας θέσης από οποιονδήποτε υποψήφιο είναι η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ. ΕΕΕΕ όπως και να το κάνουμε αυτές οι 2 θεμελιώδεις αρχές ενός γραπτού διαγωνισμού ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ!!!! Εγώ βλέπω ως μόνη ρεαλιστική διέξοδο από αυτήν την δυσχερή κατάσταση τον ΑΜΕΣΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ....ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΕΣ...ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ (ΠΕ& ΤΕ)....ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΤΕΛΟΣ!!!! Αντε και ερχεται η πολιτικη αποφαση που λεει οτι διοριζονται ολοι με τη μεθοδο της αναπληρωσης για τις νεες θεσεις και μονο. Φανταζομαι εισαι οκ μ αυτο? Καταλαβαινεις οτι αυτα τα δυο δεν εχουν σχεση μεταξυ τους? Αλλο ζητημα το ενα, αλλο το αλλο!!
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 18, 2024 13:32:01 GMT
Δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις εδώ και μέρες. Άρα, από ό,τι καταλαβαίνω οι επιτυχόντες 2Γ έχουν χωριστεί σε 2 γκρουπ. 1ο γκρουπ: άτομα με υψηλή βαθμολογία που θέλουν όλες τις θέσεις στο τραπέζι, ώστε να επιλέξουν αυτή που θεωρούν καλύτερη και 2ο γκρουπ:άτομα με όχι και τόσο καλή βαθμολογία που θα ήθελαν να φύγει από πάνω τους το 1ο γκρουπ, ώστε να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο με τη 2η προκήρυξη, ακόμα και σε όλη τη χώρα. Άλλη μια κατάκτηση του ΑΣΕΠ να μας βάλει να φαγωθούμε μεταξύ μας. Πέρα και ανεξάρτητα από τις προσωπικές εκτιμήσεις & συμφέροντα του καθενός από εμάς θα πρέπει ΑΠΑΝΤΕΣ να συμφωνούν με τις 2 θεμελιώδεις/ αδιαπραγμάτευτες/κομβικής σημασίας/ χαραγμένες στην πέτρα αρχές οπιουδήποτε γραπτού διαγωνισμού: 1) όλες οι προσφερόμενες θέσεις είναι ΑΠΟΛΎΤΩΣ προσβάσιμες από το ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ, 2) Κυρίαρχο και αδιαπραγμάτευτο κριτήριο για την επιλογή ή όχι μιας θέσης από οποιονδήποτε υποψήφιο είναι η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ. ΕΕΕΕ όπως και να το κάνουμε αυτές οι 2 θεμελιώδεις αρχές ενός γραπτού διαγωνισμού ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ!!!! Εγώ βλέπω ως μόνη ρεαλιστική διέξοδο από αυτήν την δυσχερή κατάσταση τον ΑΜΕΣΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ....ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΕΣ...ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ (ΠΕ& ΤΕ)....ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΤΕΛΟΣ!!!! Το 1 είναι ξεκάθαρο ότι ΔΕΝ παραβιάστηκε για τους ΠΕ τουλάχιστον. Υπήρξε έγγραφο του ΥΠΕΣ με την κατανομή των θέσεων του 24. Οπότε ο καθείς εκ των επιτυχόντων θα μπορούσε να περιμένει τη θέση του 2024 που του ήταν αρεστή. Εν κατακλείδι: Δυνατότητα επιλογής και πρόσβασης σε οποιαδήποτε θέση είχες. Αυτό που διαπραγματεύεται είναι: το καβάντζωμα μιας θέσης και η διεκδίκηση μιας άλλης. (όπως γίνεται από τους επαγγελματίες προκηρυξάκηδες). Είναι διαφορετικά πράγματα.
|
|
|
Post by bluemerry on May 18, 2024 13:32:15 GMT
Υψηλή βαθμολογία όταν λέμε τι εννοούμε; πάνω από ; Αναλόγως την ειδικότητα. Σε θέσεις 407, θεωρώ υψηλή τη βαθμολογία 78+.
|
|
|
Post by nantia on May 18, 2024 13:32:37 GMT
Υψηλή βαθμολογία όταν λέμε τι εννοούμε; πάνω από ; Αυτό το έχω κι εγώ απορία 😌 Βέβαια δεν υπάρχει μια απάντηση σε αυτό.
|
|
|
Post by kostas50 on May 18, 2024 13:33:05 GMT
Υψηλή βαθμολογία όταν λέμε τι εννοούμε; πάνω από ; Μαρία μην τσιμπάς για το ύψος της βαθμολογίας...για άλλη αιτία γίνεται η όλη μανούρα. Η φασαρία γίνεται για το αν θα διεξαχθεί ο συγκεκριμένος διαγωνισμός σε συνθήκες διαφάνειας και αξιοκρατίας!!!
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 18, 2024 13:35:11 GMT
Όχι. Δεν είναι αυτός ο διαχωρισμός. Μεταξύ των ατόμων με υψηλή βαθμολογία είναι και αυτοί που αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να διοριστούν το συντομότερο δυνατόν οι περισσότεροι επιτυχόντες. Και είναι πολλοί αυτοί. Επίσης αναγνωρίζουν ότι επέλεξαν τις θέσεις που δήλωσαν και ότι γνώριζαν τις θέσεις του από πολύ νωρίς. Αλλού έγκειται ο διαχωρισμός. Ποιος ειναι; Από τη στιγμή που ήταν εκ προοιμίου γνωστές για τους ΠΕ του 24, είναι η θέαση γενικότερα των πραγμάτων.
|
|
|
Post by thanos2 on May 18, 2024 13:35:41 GMT
Ειναι και καποια στοιχεία για αυτη την ανησυχία που τα συζξτησαμε χθες με την Περσεφόνη. 1)Θα βγουν οι ΓΒ 24 (σπαστες ισως) ΜΕΤΑ τα οριστικά της 3Γβ και οχι σε συγκεκιμένη ημερομηνία. Απλά ΜΕΤΑ. Άραγε γιατί οχι πριν; 2)Οι σπαστες Γβ24 με κάνει να υποπτεύομαι, οτι πρωτα θα είναι με ειδικότητες εκτός διεκπ.ωστε να οδηγήσουν αυτούς με εξειδικευμένη ειδικότητα να παρουν αυτές τις θέσεις, όταν μάλιστα υπάρχει και θέμα με τους λίγους επιτυχοντες σε πολλές απ αυτές. Να μη χρειαστεί δηλ κάτι οπως στους Δασοπόνους. Αφού βγουν και εκεί οριστικά, λεω,πιο γρήγορα λόγω εμπειρίας και μεγέθους, θα πάρει σειρά και η διεκπ.Επαναλαμβανω τίποτα σίγουρο αλλά πολλές οι ενδείξεις εκτός απο το φόβο του μπαχαλου που λες! Τώρα βέβαια ξέρω θα πεις να μη πιθανολογουμε... Αλλά πολλές φορές ο υποθετικος λόγος βγάζει άριστα αποτελέσματα. Πχ η εις άτοπο απαγωγή και άλλη υποθετικοι λόγοι απο αυτούς που ξέρεις ως φιλόλογος... Θάνο εμένα προσωπικά όλο αυτό το ύφος υπαινιγμού και επιθεώρησης με κουράζει όταν μιλάμε για σοβαρά θέματα. Δεν εννοώ να μην κάνουμε χιούμορ, οι περισσότεροι έχουμε κάνει χιουμοριστικά ποστ για χαλάρωση. Αλλά όχι, ο υποθετικός λόγος δεν παράγει άριστα αποτελέσματα. Απλά μπερδεύει, συγχύζει και αγχώνει και άλλους. Με κουοτάρεις ενώ έχω γράψει δεν προκύπτει βάσιμα και μου απαντάς με υποπτεύομαι, ρητορικές ερωτήσεις κλπ. Καλά κάνεις, και εγώ και όλοι μας πιθανολογούμε. Έχουμε κάτι; Όχι. Επίσης η όλη κατάσταση που περιγράφεις θα φτάσει μέχρι το 2027. Γιατί για να έχει νόημα πρέπει να βγουν τα οριστικά από τις προκηρύξεις ειδικοτήτων και μετά να κάνουν οι της διεκπεραίωσης. Άρα και αφαιρείς ουσιαστικά το δικαίωμα από όποιον είναι στους δύο πίνακες και αφήνεις τις άλλες θέσεις πίσω με πιθανότητα να χαθούν. Καλα αφού είναι έτσι δε θα σε ξανακουρασω. Δε θα σου ξανά απάντησω στα σχόλια σου!
|
|
|
Post by nantia on May 18, 2024 13:39:21 GMT
Πάνω στη συζήτηση που γίνεται τώρα, ο Πρόεδρος σε ερώτησή μου ανέφερε ότι θα μπορεί κάποιος να συμμετάσχει και να διοριστεί στις επόμενες αρκεί να μην έχει ορκιστεί κατά την προθεσμία των αιτήσεων (ότι ισχύει μέχρι σήμερα). Όμως οι προκηρύξεις οι νέες θα βγουν κάποιους μήνες μετά από τα οριστικά των 2ΓΒ και 3ΓΒ (οπότε πολύ πιθανό να έχουν γίνει και οι ορκομωσίες έως τότε). Επίσης συμβούλεψε να μην απορρίπτουμε θέσεις γιατί δημιουργούμε σύγχυση με τις αναπληρώσεις... Αυτό μοιάζει με υπόνοια ότι το σημείο της προκήρυξης που ανέβασα παραπάνω θα αλλάξει (για το κώλυμα διορισμού). Αλλά το "ό,τι ισχύει μέχρι σήμερα" με μπερδεύει. Πώς το εννοείς/εννοεί; Μέχρι τώρα η κρίσιμη ημερομηνία ήταν η καταληκτική των αρχικών αιτήσεων, 21.12.2022. Ευχαριστούμε για την πληροφορία όπως και να έχει.
|
|
|
Post by bluemerry on May 18, 2024 13:42:11 GMT
Ειναι και καποια στοιχεία για αυτη την ανησυχία που τα συζξτησαμε χθες με την Περσεφόνη. 1)Θα βγουν οι ΓΒ 24 (σπαστες ισως) ΜΕΤΑ τα οριστικά της 3Γβ και οχι σε συγκεκιμένη ημερομηνία. Απλά ΜΕΤΑ. Άραγε γιατί οχι πριν; 2)Οι σπαστες Γβ24 με κάνει να υποπτεύομαι, οτι πρωτα θα είναι με ειδικότητες εκτός διεκπ.ωστε να οδηγήσουν αυτούς με εξειδικευμένη ειδικότητα να παρουν αυτές τις θέσεις, όταν μάλιστα υπάρχει και θέμα με τους λίγους επιτυχοντες σε πολλές απ αυτές. Να μη χρειαστεί δηλ κάτι οπως στους Δασοπόνους. Αφού βγουν και εκεί οριστικά, λεω,πιο γρήγορα λόγω εμπειρίας και μεγέθους, θα πάρει σειρά και η διεκπ.Επαναλαμβανω τίποτα σίγουρο αλλά πολλές οι ενδείξεις εκτός απο το φόβο του μπαχαλου που λες! Τώρα βέβαια ξέρω θα πεις να μη πιθανολογουμε... Αλλά πολλές φορές ο υποθετικος λόγος βγάζει άριστα αποτελέσματα. Πχ η εις άτοπο απαγωγή και άλλη υποθετικοι λόγοι απο αυτούς που ξέρεις ως φιλόλογος... Θάνο εμένα προσωπικά όλο αυτό το ύφος υπαινιγμού και επιθεώρησης με κουράζει όταν μιλάμε για σοβαρά θέματα. Δεν εννοώ να μην κάνουμε χιούμορ, οι περισσότεροι έχουμε κάνει χιουμοριστικά ποστ για χαλάρωση. Αλλά όχι, ο υποθετικός λόγος δεν παράγει άριστα αποτελέσματα. Απλά μπερδεύει, συγχύζει και αγχώνει και άλλους. Με κουοτάρεις ενώ έχω γράψει δεν προκύπτει βάσιμα και μου απαντάς με υποπτεύομαι, ρητορικές ερωτήσεις κλπ. Καλά κάνεις, και εγώ και όλοι μας πιθανολογούμε. Έχουμε κάτι; Όχι. Επίσης η όλη κατάσταση που περιγράφεις θα φτάσει μέχρι το 2027. Γιατί για να έχει νόημα πρέπει να βγουν τα οριστικά από τις προκηρύξεις ειδικοτήτων και μετά να κάνουν οι της διεκπεραίωσης. Άρα και αφαιρείς ουσιαστικά το δικαίωμα από όποιον είναι στους δύο πίνακες και αφήνεις τις άλλες θέσεις πίσω με πιθανότητα να χαθούν. Στα πλαίσια των posts χαλάρωσης, Α)με 352 σχόλια, πότε θα γίνω πεντάστερη σαν όλους εσάς και Β) Πόσες σελίδες θα γραφούν μέχρι τα προσωρινά των ΠΕ; Εγώ στοιχηματίζω 3.100-3.200 σελίδες.
|
|
|
Post by nantia on May 18, 2024 13:48:42 GMT
Θάνο εμένα προσωπικά όλο αυτό το ύφος υπαινιγμού και επιθεώρησης με κουράζει όταν μιλάμε για σοβαρά θέματα. Δεν εννοώ να μην κάνουμε χιούμορ, οι περισσότεροι έχουμε κάνει χιουμοριστικά ποστ για χαλάρωση. Αλλά όχι, ο υποθετικός λόγος δεν παράγει άριστα αποτελέσματα. Απλά μπερδεύει, συγχύζει και αγχώνει και άλλους. Με κουοτάρεις ενώ έχω γράψει δεν προκύπτει βάσιμα και μου απαντάς με υποπτεύομαι, ρητορικές ερωτήσεις κλπ. Καλά κάνεις, και εγώ και όλοι μας πιθανολογούμε. Έχουμε κάτι; Όχι. Επίσης η όλη κατάσταση που περιγράφεις θα φτάσει μέχρι το 2027. Γιατί για να έχει νόημα πρέπει να βγουν τα οριστικά από τις προκηρύξεις ειδικοτήτων και μετά να κάνουν οι της διεκπεραίωσης. Άρα και αφαιρείς ουσιαστικά το δικαίωμα από όποιον είναι στους δύο πίνακες και αφήνεις τις άλλες θέσεις πίσω με πιθανότητα να χαθούν. Στα πλαίσια των posts χαλάρωσης, Α)με 352 σχόλια, πότε θα γίνω πεντάστερη σαν όλους εσάς και Β) Πόσες σελίδες θα γραφούν μέχρι τα προσωρινά των ΠΕ; Εγώ στοιχηματίζω 3.100-3.200 σελίδες. Νομίζω στα 500, you'll have to up your game 😂 Τις σελίδες τις βρίσκω εξαιρετικά λίγες...
|
|
|
Post by thanos2 on May 18, 2024 13:49:35 GMT
Θάνο εμένα προσωπικά όλο αυτό το ύφος υπαινιγμού και επιθεώρησης με κουράζει όταν μιλάμε για σοβαρά θέματα. Δεν εννοώ να μην κάνουμε χιούμορ, οι περισσότεροι έχουμε κάνει χιουμοριστικά ποστ για χαλάρωση. Αλλά όχι, ο υποθετικός λόγος δεν παράγει άριστα αποτελέσματα. Απλά μπερδεύει, συγχύζει και αγχώνει και άλλους. Με κουοτάρεις ενώ έχω γράψει δεν προκύπτει βάσιμα και μου απαντάς με υποπτεύομαι, ρητορικές ερωτήσεις κλπ. Καλά κάνεις, και εγώ και όλοι μας πιθανολογούμε. Έχουμε κάτι; Όχι. Επίσης η όλη κατάσταση που περιγράφεις θα φτάσει μέχρι το 2027. Γιατί για να έχει νόημα πρέπει να βγουν τα οριστικά από τις προκηρύξεις ειδικοτήτων και μετά να κάνουν οι της διεκπεραίωσης. Άρα και αφαιρείς ουσιαστικά το δικαίωμα από όποιον είναι στους δύο πίνακες και αφήνεις τις άλλες θέσεις πίσω με πιθανότητα να χαθούν. Στα πλαίσια των posts χαλάρωσης, Α)με 352 σχόλια, πότε θα γίνω πεντάστερη σαν όλους εσάς και Β) Πόσες σελίδες θα γραφούν μέχρι τα προσωρινά των ΠΕ; Εγώ στοιχηματίζω 3.100-3.200 σελίδες. Αν πιαστείς και συ σε καμιά χοντρή αντιπαράθεση, και πετάς το ένα ποστ μετά το άλλο, είσαι πολύ κοντά.... (πλάκα κανω)
|
|
|
Post by Persefoni on May 18, 2024 13:51:27 GMT
Πάνω στη συζήτηση που γίνεται τώρα, ο Πρόεδρος σε ερώτησή μου ανέφερε ότι θα μπορεί κάποιος να συμμετάσχει και να διοριστεί στις επόμενες αρκεί να μην έχει ορκιστεί κατά την προθεσμία των αιτήσεων (ότι ισχύει μέχρι σήμερα). Όμως οι προκηρύξεις οι νέες θα βγουν κάποιους μήνες μετά από τα οριστικά των 2ΓΒ και 3ΓΒ (οπότε πολύ πιθανό να έχουν γίνει και οι ορκομωσίες έως τότε). Επίσης συμβούλεψε να μην απορρίπτουμε θέσεις γιατί δημιουργούμε σύγχυση με τις αναπληρώσεις... Ρε παιδιά αφού του μιλάτε κάποιοι και απαντάει, ας του κάνει κάποιος το πιο άμεσο ερώτημα που λύνει πολλά ερωτηματικά μας.... Αν διοριστεί κάποιος με 1,2,3ΓΒ κλπ (διορισμένος/ορκισμένος) βγαίνει από πίνακες επιτυχόντων 2Γ (οπότε δεν έχει άλλη ευκαιρία κλπ) ή παραμένει...? Μόνο αυτό... {γιατί αν βγαίνει κι από κει, έρχεται σε αντίθεση με το κώλυμα 5ετίας για ΔΥ της 2Γ κατά την 21/12/2022...} 🙏🙏🙏
|
|
|
Post by Μαρία on May 18, 2024 13:52:00 GMT
3.356 σελίδες λέω εγώ Για Θεσσαλονίκη για παράδειγμα διορισμό σε θέση 407 δεν είμαι σίγουρη ότι θα έχει με 78 μορια απο την πρώτη κατανομή. Εγω έχω παραπάνω και δεν νομίζω ότι θα μπω από την αρχη. Μήπως με τις αρνησεις...
|
|
|
Post by Persefoni on May 18, 2024 13:56:33 GMT
Βέβαια βάσει των πλάνων που έχουν πάλι τζάμπα συζητάμε, γιατί αν βγει νέα ΓΒ ΤΕ Σεπτέμβρη οι ΤΕ δεν θα έχουν ορκιστεί σίγουρα και επίσης αν βγει μετά τα οριστικά της 3ΓΒ η άλλη ΠΕ πάλι δεν θα έχουν ορκιστεί... Ας ξεκαθαρίσει αν σκοπεύουν να βγάλουν νέες αφού ορκιστούν οι πρώτοι ή όχι... Αφού το έχουν σκεφτεί, γιατί να ταλαιπωρούμαστε τζάμπα με συζητήσεις....
|
|