|
Post by sotostath on Nov 1, 2024 7:59:00 GMT
|
|
|
Post by Serafino on Nov 1, 2024 8:28:05 GMT
Έφτασε κι ο Νοέμβριος !!!
Καλά αποτελέσματα να έχετε παιδιά.
Εύχομαι όλα να εξελιχθούν όπως τα θέλετε.
|
|
|
Post by billy on Nov 1, 2024 9:04:08 GMT
Καλό μήνα! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία... Ανάσες, βαλεριάνες, yoga και σε 3-4 βδομαδούλες θα χτυπήσουν οι καμπάνες.
|
|
|
Post by Rantanplan on Nov 1, 2024 9:25:29 GMT
Αντε και καλο μηνα (αποτελεσματων για 3ΓΒ)!! καλό μήνα σε όλους! Βγήκαν οι εργασίες του ΑΣΕΠ για Νοέμβριο! Μόλις τώρα είδα ότι και οι εργασίες του Ιουνίου έγραφαν ακριβώς το ίδιο και βγήκαν τα της 2ΓΒ, οπότε ίσως το γράφουν έτσι για τα Οριστικά! Συγνώμη, μήπως μπορεί κάποιος να ανεβάσει το κείμενο ακριβώς γιατί όταν ανοίγω τους συνδέσμους δε μου βγάζει κάποιο αποτέλεσμα; Ευχαριστώ!
|
|
|
Post by konkon on Nov 1, 2024 9:30:37 GMT
καλό μήνα σε όλους! Βγήκαν οι εργασίες του ΑΣΕΠ για Νοέμβριο! Μόλις τώρα είδα ότι και οι εργασίες του Ιουνίου έγραφαν ακριβώς το ίδιο και βγήκαν τα της 2ΓΒ, οπότε ίσως το γράφουν έτσι για τα Οριστικά! Συγνώμη, μήπως μπορεί κάποιος να ανεβάσει το κείμενο ακριβώς γιατί όταν ανοίγω τους συνδέσμους δε μου βγάζει κάποιο αποτέλεσμα; Ευχαριστώ! Καλημέρα και καλό μήνα! Προκήρυξη 3ΓΒ/2023 (ΦΕΚ 51/τ.ΑΣΕΠ/13-12-2023, 53/ τ. ΑΣΕΠ/20-12-2023, 3/ τ. ΑΣΕΠ/17-1-2024 και 9/ τ. ΑΣΕΠ/27-2-2024) για την πλήρωση συνολικά τεσσάρων χιλιάδων διακοσίων εβδομήντα έξι (4.276) θέσεων ΠΕ από επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (Β’ στάδιο) σε φορείς του δημοσίου, σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν. 4765/2021: Αυτεπάγγελτος έλεγχος και εξέταση ενστάσεων υποψηφίων επί των προσωρινών αποτελεσμάτων, για την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων.
|
|
|
Post by popi99 on Nov 1, 2024 9:30:54 GMT
καλημέρα και καλό μήνα!
Με το καλό τα οριστικά μας, ελπίζω αυτόν τον μήνα.
Μία πληροφορία, τυχαία, πήγα στον ΕΦΚΑ όπου ανήκω για δικό μου προσωπικό θέμα, και οι εργαζόμενοι εκεί, ενώ γνώριζαν για τον γραπτό του ΑΣΕΠ, έμαθαν από εμένα ότι θα τους έρθει υπάλληλος μέσω ΑΣΕΠ. Δεν το ήξερε κανείς......νωρίς είναι ακόμα θα μου πείτε.
|
|
|
Post by Lina_Admin on Nov 1, 2024 9:31:46 GMT
Έφτασε κι ο Νοέμβριος !!! Καλά αποτελέσματα να έχετε παιδιά. Εύχομαι όλα να εξελιχθούν όπως τα θέλετε. Καλό μήνα και από εμένα!!!
|
|
|
Post by Fenix2023 on Nov 1, 2024 9:43:08 GMT
καλό μήνα σε όλους! Βγήκαν οι εργασίες του ΑΣΕΠ για Νοέμβριο! Μόλις τώρα είδα ότι και οι εργασίες του Ιουνίου έγραφαν ακριβώς το ίδιο και βγήκαν τα της 2ΓΒ, οπότε ίσως το γράφουν έτσι για τα Οριστικά! Συγνώμη, μήπως μπορεί κάποιος να ανεβάσει το κείμενο ακριβώς γιατί όταν ανοίγω τους συνδέσμους δε μου βγάζει κάποιο αποτέλεσμα; Ευχαριστώ! diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%A09%CE%9E6%CE%976-81%CE%93?inline=true
|
|
|
Post by nantia on Nov 1, 2024 10:04:35 GMT
καλό μήνα σε όλους! Βγήκαν οι εργασίες του ΑΣΕΠ για Νοέμβριο! Μόλις τώρα είδα ότι και οι εργασίες του Ιουνίου έγραφαν ακριβώς το ίδιο και βγήκαν τα της 2ΓΒ, οπότε ίσως το γράφουν έτσι για τα Οριστικά! Συγνώμη, μήπως μπορεί κάποιος να ανεβάσει το κείμενο ακριβώς γιατί όταν ανοίγω τους συνδέσμους δε μου βγάζει κάποιο αποτέλεσμα; Ευχαριστώ! Για το κείμενο ήδη σου απάντησαν, αλλά για μελλοντική χρήση, για να ανοίξεις συνδέσμους από τη διαύγεια αν είσαι από κινητό, πάτα παρατεταμένα πάνω στο λινκ και κάνε άνοιγμα σε νέα καρτέλα. Θα σου ανοίξει σε διπλανή και θα κάνει αυτόματα λήψη το pdf.
|
|
|
Post by mihalis80 on Nov 1, 2024 10:16:26 GMT
Συγνώμη, μήπως μπορεί κάποιος να ανεβάσει το κείμενο ακριβώς γιατί όταν ανοίγω τους συνδέσμους δε μου βγάζει κάποιο αποτέλεσμα; Ευχαριστώ! Καλημέρα και καλό μήνα! Προκήρυξη 3ΓΒ/2023 (ΦΕΚ 51/τ.ΑΣΕΠ/13-12-2023, 53/ τ. ΑΣΕΠ/20-12-2023, 3/ τ. ΑΣΕΠ/17-1-2024 και 9/ τ. ΑΣΕΠ/27-2-2024) για την πλήρωση συνολικά τεσσάρων χιλιάδων διακοσίων εβδομήντα έξι (4.276) θέσεων ΠΕ από επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (Β’ στάδιο) σε φορείς του δημοσίου, σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν. 4765/2021: Αυτεπάγγελτος έλεγχος και εξέταση ενστάσεων υποψηφίων επί των προσωρινών αποτελεσμάτων, για την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων. Τετάρτη σερί φορά που γράφει τα ίδια το έγγραφο για την 3ΓΒ... Μέχρι να βγούνε τα αποτελέσματα αυτά θα γράφει...Το ανησυχητικό στο έγγραφο είναι άλλο. Ότι δεν αναφέρει τίποτα για νέες προκηρύξεις ΓΒ...Που πάει να πει ότι όσοι δε διοριστούν με τις προηγούμενες προκηρύξεις θα πρέπει να οπλιστούν με μπόλικη υπομονή γιατί οι νέες προκηρύξεις θα πάρουν πολλούς μήνες μέχρι να δημοσιευτούν...Και αυτό είναι το καλό σενάριο..
|
|
|
Post by konstantinos84 on Nov 1, 2024 10:17:38 GMT
Καλημέρα! Καλό μήνα!!
|
|
|
Post by 4chader on Nov 1, 2024 10:23:21 GMT
Καλό μήνα και καλά αποτελέσματα,επιτέλους. Χθες την νύχτα,σε όνειρο. Ενώ περπάταγα σε ένα δρόμο της πόλης μ,ερχόντουσαν αντίθετα ένας υπουργός,όχι ο Λιβάνιος και ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ. Τους βλέπω,λέω γεια σας πρόεδρε είμαι επιτυχών,με αυτή την βαθμολογία και αναμένουμε αποτελσέσματα της 3ΓΒ. -Πότε θα τα βγάλετε;ερώτηση. -Όποτε έχουμε πει, είπαν και οι δύο. -Αλλώστε θα το ξέρετε και εσείς,συνεχίζουν, μία δύο μέρες πριν βγουν θα γνωρίζετε ότι βγάινουν,έτσι συμβαίνει συνήθως. -Καλά,απαντώ μπορείτε επίσης να τα βγάλετε λίγο πιο νώρις σαν δώρο προς τους επιτυχόντες Χαμογέλασαν ή γέλασαν οι δύο και πρόχωρησαν.
Οποιος ασχολείται με όνειρα και αναγνωρίζει την σημειλογία τους.
|
|
|
Post by Fenix2023 on Nov 1, 2024 10:28:09 GMT
Καλό μήνα και καλά αποτελέσματα,επιτέλους. Χθες την νύχτα,σε όνειρο. Ενώ περπάταγα σε ένα δρόμο της πόλης μ,ερχόντουσαν αντίθετα ένας υπουργός,όχι ο Λιβάνιος και ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ. Τους βλέπω,λέω γεια σας πρόεδρε είμαι επιτυχών,με αυτή την βαθμολογία και αναμένουμε αποτελσέσματα της 3ΓΒ. -Πότε θα τα βγάλετε;ερώτηση. -Όποτε έχουμε πει, είπαν και οι δύο. -Αλλώστε θα το ξέρετε και εσείς,συνεχίζουν, μία δύο μέρες πριν βγουν θα γνωρίζετε ότι βγάινουν,έτσι συμβαίνει συνήθως. -Καλά,απαντώ μπορείτε επίσης να τα βγάλετε λίγο πιο νώρις σαν δώρο προς τους επιτυχόντες Χαμογέλασαν ή γέλασαν οι δύο και πρόχωρησαν. Οποιος ασχολείται με όνειρα και αναγνωρίζει την σημειλογία τους. Αν ακόμα και στα όνειρα μας έχουν στο περίμενε, άστα να πάνε...
|
|
|
Post by Rantanplan on Nov 1, 2024 10:38:52 GMT
Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας και για τις απαντήσεις σας! Καλό μήνα να έχουμε με ευχάριστες εξελίξεις!!
|
|