|
Post by popalex7 on Feb 29, 2024 7:04:10 GMT
στην ομάδα των εφοριακων
|
|
|
Post by popalex7 on Feb 29, 2024 8:03:39 GMT
Ξέρετε αν ισχύει ότι από τη δημοσίευση του ΦΕΚ μέσα σε ένα μήνα πρέπει να έχει γίνει η ορκωμοσία;
|
|
|
Post by user123456 on Feb 29, 2024 9:21:50 GMT
Ξέρετε αν ισχύει ότι από τη δημοσίευση του ΦΕΚ μέσα σε ένα μήνα πρέπει να έχει γίνει η ορκωμοσία; Υποχρεωτικό δεν είναι,όχι. Απλώς σε περίπτωση που γίνει εντός του μήνα η ορκωμοσία,για την αλλαγή των ΜΚ θα πιάνεται η ημερομηνία του ΦΕΚ. Αλλιλως θα ξεκινάει να μετράει ο χρονος για την αλλαγή του κλιμακίου από την ορκωμοσία.
|
|
|
Post by popalex7 on Feb 29, 2024 9:23:53 GMT
Ευχαριστώ πολύ!
|
|
|
Post by polyzos1 on Feb 29, 2024 9:30:54 GMT
Ξέρετε αν ισχύει ότι από τη δημοσίευση του ΦΕΚ μέσα σε ένα μήνα πρέπει να έχει γίνει η ορκωμοσία; Θά Ορκιστείτε Μάρτιο 22&29. Μας το είπε υπάλληλος της ΦΟΤΑ. Αυτή τη περίοδο κάνουμε εκπαίδευση εξειδίκευσης και κάποιος το ρώτησε. Θα σας στείλουν mail.
|
|
|
Post by popalex7 on Feb 29, 2024 9:38:20 GMT
Ξέρετε αν ισχύει ότι από τη δημοσίευση του ΦΕΚ μέσα σε ένα μήνα πρέπει να έχει γίνει η ορκωμοσία; Υποχρεωτικό δεν είναι,όχι. Απλώς σε περίπτωση που γίνει εντός του μήνα η ορκωμοσία,για την αλλαγή των ΜΚ θα πιάνεται η ημερομηνία του ΦΕΚ. Αλλιλως θα ξεκινάει να μετράει ο χρονος για την αλλαγή του κλιμακίου από την ορκωμοσία. ευχαριστώ πολύ
|
|
|
Post by popalex7 on Feb 29, 2024 9:53:38 GMT
Ξέρετε αν ισχύει ότι από τη δημοσίευση του ΦΕΚ μέσα σε ένα μήνα πρέπει να έχει γίνει η ορκωμοσία; Θά Ορκιστείτε Μάρτιο 22&29. Μας το είπε υπάλληλος της ΦΟΤΑ. Αυτή τη περίοδο κάνουμε εκπαίδευση εξειδίκευσης και κάποιος το ρώτησε. Θα σας στείλουν mail. άραγε θα πάμε αλφαβητικά;
|
|
|
Post by lawanddisorder on Feb 29, 2024 10:30:11 GMT
Πάντως εγώ σε χθεσινή μου επικοινωνία με ΦΟΤΑ, ενημερώθηκα ότι ορκίζομαι στις 5/4 στις 9 το πρωι. ΠΕ Τελωνειακών και γράμμα επωνύμου Τ. Απ'ό,τι κατάλαβα, τηρείται αλφαβητική σειρά.
|
|
|
Post by Lina_Admin on Feb 29, 2024 12:44:25 GMT
Πάντως εγώ σε χθεσινή μου επικοινωνία με ΦΟΤΑ, ενημερώθηκα ότι ορκίζομαι στις 5/4 στις 9 το πρωι. ΠΕ Τελωνειακών και γράμμα επωνύμου Τ. Απ'ό,τι κατάλαβα, τηρείται αλφαβητική σειρά. Συνάδελφοι λοιπόν!!
|
|
|
Post by lawanddisorder on Feb 29, 2024 12:55:01 GMT
Πάντως εγώ σε χθεσινή μου επικοινωνία με ΦΟΤΑ, ενημερώθηκα ότι ορκίζομαι στις 5/4 στις 9 το πρωι. ΠΕ Τελωνειακών και γράμμα επωνύμου Τ. Απ'ό,τι κατάλαβα, τηρείται αλφαβητική σειρά. Συνάδελφοι λοιπόν!! Επιτέλους! σαν ψέματα μού φαίνεται ότι φτάσαμε στο τέλος. Από Απρίλη όλοι οι διοριστέοι της Β΄φάσης θα είμαστε και επισήμως ΔΥ και θα εκπαιδευόμαστε. Τέλεια!
|
|
|
Post by Lina_Admin on Feb 29, 2024 15:14:00 GMT
Επιτέλους! σαν ψέματα μού φαίνεται ότι φτάσαμε στο τέλος. Από Απρίλη όλοι οι διοριστέοι της Β΄φάσης θα είμαστε και επισήμως ΔΥ και θα εκπαιδευόμαστε. Τέλεια! Δεν ξέρω πόσο σας βοηθησε και το φόρουμ αλλά χαίρομαι πολλαπλά για τις επιτυχίες σας!!!!
|
|
|
Post by mlawyer on Feb 29, 2024 15:17:10 GMT
καλησπέρα σας για τις αναπληρώσεις υπάρχει κάποια ενημερωση;
|
|
|
Post by kargo on Feb 29, 2024 15:46:01 GMT
Σχετικά με τις αναπληρωσεις υπάρχουν γύρω στις 15 θέσεις που δεν καλύφθηκαν, προσωπικά φαίνεται να ξανά μπαίνω στο παιχνίδι καθώς ο συνάδελφος που με κάλυψε από τα προσωρινά που ήμουν διοριστεος στη Χαλκίδα τελικώς δεν συγκαταλέγεται στο ΦΕΚ, επομένως τουλάχιστον θα καταλάβω εκείνη τη θέση αλλά πιθανότατα και πιο κοντινή στις προτιμήσεις μου. Από το ΗR της ΑΑΔΕ φαίνεται να έχει αποσταλεί το αίτημα αναπλήρωσης στο ΑΣΕΠ αλλά σε χθεσινή επικοινωνία με ΑΣΕΠ λένε ότι ΦΕΝ έχουν υπόψη τους κάτι ακόμη. Σχετικά μα το φόρουμ, προσωπικά τουλάχιστον 1 χρόνο τώρα αποτελεί την κυρια πηγή άντλησης εκτενούς και εξειδικευμένους πληροφόρησης κάτι που χωρίς αυτό δύσκολα θα γνώριζα. Ευχαριστώ από καρδιάς την κα Λινά και όλους τους συναδέλφους που συνέβαλαν και συμβάλουν σε αυτο. Καλό θα ήταν οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφόρηση ειδικά για τις αναπληρώσεις να παρατίθεται ακόμη. Λίνα σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου πάντα να βρίσκεις χρόνο και να βοηθάς τόσο κόσμο, οι υπηρεσίες σου είναι ανυπολόγιστης αξίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι λίγο
|
|
|
Post by corsair on Feb 29, 2024 16:46:29 GMT
Σχετικά με τις αναπληρωσεις υπάρχουν γύρω στις 15 θέσεις που δεν καλύφθηκαν, προσωπικά φαίνεται να ξανά μπαίνω στο παιχνίδι καθώς ο συνάδελφος που με κάλυψε από τα προσωρινά που ήμουν διοριστεος στη Χαλκίδα τελικώς δεν συγκαταλέγεται στο ΦΕΚ, επομένως τουλάχιστον θα καταλάβω εκείνη τη θέση αλλά πιθανότατα και πιο κοντινή στις προτιμήσεις μου. Από το ΗR της ΑΑΔΕ φαίνεται να έχει αποσταλεί το αίτημα αναπλήρωσης στο ΑΣΕΠ αλλά σε χθεσινή επικοινωνία με ΑΣΕΠ λένε ότι ΦΕΝ έχουν υπόψη τους κάτι ακόμη. Σχετικά μα το φόρουμ, προσωπικά τουλάχιστον 1 χρόνο τώρα αποτελεί την κυρια πηγή άντλησης εκτενούς και εξειδικευμένους πληροφόρησης κάτι που χωρίς αυτό δύσκολα θα γνώριζα. Ευχαριστώ από καρδιάς την κα Λινά και όλους τους συναδέλφους που συνέβαλαν και συμβάλουν σε αυτο. Καλό θα ήταν οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφόρηση ειδικά για τις αναπληρώσεις να παρατίθεται ακόμη. Λίνα σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου πάντα να βρίσκεις χρόνο και να βοηθάς τόσο κόσμο, οι υπηρεσίες σου είναι ανυπολόγιστης αξίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι λίγο Στους ΠΕ αν κάποιος δεν ορκιστεί θα πάνε επιλαχοντες ετσι; όταν λέει αναπλήρωση; Στους ΤΕ γνωρίζετε αν έχουν μείνει επιλαχοντες;; ή διοριστηκαν ολοι(έμειναν 2-3 κενές θέσεις ΤΕ στην Κω νομίζω αλλά μπορεί να μην της δήλωσαν ούτε οι επιλαχοντες αν υπαρχουν τέτοιοι (γενικά ξέρουμε αν υπάρχουν άτομα ΤΕ που να έπιασαν τη βάση αλλά να μην είναι στους διοριστεους-Εφοριακούς-Τελωνειακους; )
|
|
|
Post by vki on Feb 29, 2024 17:13:53 GMT
Επιτέλους! σαν ψέματα μού φαίνεται ότι φτάσαμε στο τέλος. Από Απρίλη όλοι οι διοριστέοι της Β΄φάσης θα είμαστε και επισήμως ΔΥ και θα εκπαιδευόμαστε. Τέλεια! Δεν ξέρω πόσο σας βοηθησε και το φόρουμ αλλά χαίρομαι πολλαπλά για τις επιτυχίες σας!!!! Lina_Admin αυτό το forum βοήθησε όσο τίποτα τόσο ψυχολογικά όσο και πρακτικά! Βρήκαμε τόσα άτομα στην ίδια κατάσταση με εμάς, μοιραστήκαμε τις αγωνίες μας, λύσαμε τις απορίες μας, ανταλλάξαμε πληροφορίες, γίναμε μια ομάδα. Πορευτήκαμε με "ομοιοπαθείς" για τόσο καιρό! Ευχαριστούμε πολύ για όλα!
|
|