|
Post by alopot on Mar 4, 2024 8:14:03 GMT
Καλημέρα! Να ευχηθώ κ εγώ συγχαρητήρια σε όλους όσοι προσπαθήσαμε και κυρίως δεν παραιτηθήκαμε όταν αντιμετωπίσαμε δυσκολίες ή νιώσαμε απογοήτευση σε αυτή την δύσκολη διαδρομή....Πιστεύω ότι όλοι μας βγήκαμε πιο δυνατοί!
Ένα μεγάλο από καρδιάς ευχαριστώ στην Λίνα για τη δημιουργία του forum! Λίνα μου αν και δεν σε γνωρίζω προσωπικά, μου δίνεις την αίσθηση ότι είσαι ένα άτομο καλόκαρδο, με ήθος και αξιοπρέπεια που χαίρεσαι να βοηθάς τους ανθρώπους γύρω σου! Αποτελείς παράδειγμα για την κοινωνία μας και τα παιδιά μας και με γεμίζεις αισιοδοξία ότι υπάρχουν άνθρωποι με Α! Σε ευχαριστω! Δυστυχώς δεν το ανακάλυψα από την αρχή, όμως η ψυχολογική στήριξη που αντλούσα στην μετέπειτα στρεσογόνα περίοδο ήταν ιδιαίτερα σημαντικη!
Καλή μας σταδιοδρομία και να πετυχαίνουμε πάντα τους στόχους μας!
|
|
|
Post by lawanddisorder on Mar 4, 2024 9:10:19 GMT
Επιτέλους! σαν ψέματα μού φαίνεται ότι φτάσαμε στο τέλος. Από Απρίλη όλοι οι διοριστέοι της Β΄φάσης θα είμαστε και επισήμως ΔΥ και θα εκπαιδευόμαστε. Τέλεια! Δεν ξέρω πόσο σας βοηθησε και το φόρουμ αλλά χαίρομαι πολλαπλά για τις επιτυχίες σας!!!! #late Το φόρουμ υπήρξε αστείρευτη πηγή πληροφόρησης σε πρακτικά θέματα και φυσικά πηγή ψυχολογικής υποστήριξης για όλους. Προσωπικά, δεν κατάφερα να σας ανακαλύψω νωρίτερα, ήτοι κατά τα διάρκεια της προετοιμασίας μας για τον 1Γ.22 , αλλά δεν έχει σημασία. Είμαι ευγνώμων όπως και νά'χει. Καλή επιτυχία σε όσους αποφασίσουν να προσπαθήσουν για μια θέση στο δημόσιο.
|
|
kogi
Wednesday
|
Post by kogi on Mar 4, 2024 9:29:55 GMT
Ευχαριστουμε Λινα! Σημερα πηρα και τo email ανακοινωσης διορισμου για 22/3, οποτε ετοιμαζομαστε! Το ελαχιστο ενα ευχαριστω και σε σενα για ολη τη βοηθεια που ειχαμε εδω στο φορουμ. Κατι συμβουλες που ειχες γραψει, ειδικα για οσους μπαινουμε τωρα στο δημοσιο, τις εχω αποθηκευσει να ξερεις
|
|
|
Post by Lina_Admin on Mar 4, 2024 9:39:05 GMT
Ευχαριστουμε Λινα! Σημερα πηρα και τo email ανακοινωσης διορισμου για 22/3, οποτε ετοιμαζομαστε! Το ελαχιστο ενα ευχαριστω και σε σενα για ολη τη βοηθεια που ειχαμε εδω στο φορουμ. Κατι συμβουλες που ειχες γραψει, ειδικα για οσους μπαινουμε τωρα στο δημοσιο, τις εχω αποθηκευσει να ξερεις Τις θυμάμαι ❤️
|
|
ag11
Pink Panther
|
Post by ag11 on Mar 4, 2024 11:28:40 GMT
Καλή σας ημέρα. Επικοινώνησαν μαζί μου από τη διεύθυνση προσωπικού για την κατάθεση του μεταπτυχιακού την ημέρα της ορκωμοσίας.
|
|
kogi
Wednesday
|
Post by kogi on Mar 4, 2024 12:44:21 GMT
Καλή σας ημέρα. Επικοινώνησαν μαζί μου από τη διεύθυνση προσωπικού για την κατάθεση του μεταπτυχιακού την ημέρα της ορκωμοσίας. Δηλαδη τι ακριβως σου ειπαν? Οτι πρεπει να το πας την μερα της ορκομωσιας? Ενα χαρτι που το εχουμε στειλει φυσικα ηδη. Ή μηπως ειπαν να κανεις την αιτηση για την αναγνωριση ?
|
|
ag11
Pink Panther
|
Post by ag11 on Mar 4, 2024 12:46:14 GMT
Και μόλις έμαθα ότι ξεκίνησαν να στέλνονται τα πρώτα e-mai, για ορκωμοσία.
Καλή μας αρχή συνάδελφοι.
|
|
ag11
Pink Panther
|
Post by ag11 on Mar 4, 2024 12:47:05 GMT
Καλή σας ημέρα. Επικοινώνησαν μαζί μου από τη διεύθυνση προσωπικού για την κατάθεση του μεταπτυχιακού την ημέρα της ορκωμοσίας. Δηλαδη τι ακριβως σου ειπαν? Οτι πρεπει να το πας την μερα της ορκομωσιας? Ενα χαρτι που το εχουμε στειλει φυσικα ηδη. Ή μηπως ειπαν να κανεις την αιτηση για την αναγνωριση ? Την αίτηση αναγνώρισης, τον τίτλο και αναλυτική βαθμολογία.
|
|
northeagle
Pink Panther
fight till the end
|
Post by northeagle on Mar 4, 2024 12:47:14 GMT
Να ευχαριστήσω και εγώ από την πλευρά μου την Lina με την άψογη δουλειά της με αυτό το forum που μας βοήθησε πολύ!
Είμαι και εγώ διοριστέος σαν ΠΕ Τελωνειακός Β φάσης και ειλικρινά αν δεν υπήρχε το forum αυτό δεν ξέρω πώς θα άντεχα με όλη αυτή την υπομονή που κάναμε και τη ψυχολογική κούραση που είχαμε..
Lina να είσαι καλά και ευχαριστώ για όλα αυτά που προσφέρεις εδώ μέσα, μακάρι αν γινότανε να γνωριζόμασταν και από κοντά!
Καλή συνέχεια συνάδελφοι και κυρίως σε αυτούς των Τελωνείων που ανοίγει μια νέα σελίδα στη ζωή μας!
|
|
jk
Beekeeper
|
Post by jk on Mar 4, 2024 14:19:55 GMT
Καλησπέρα και συγχαρητήρια σε όλους! Μου ήρθε και εμένα το e-mail για ορκομωσία στις 22/3! Ήθελα να ρωτήσω για το πότε θα ξεκινήσουμε την εκπαίδευση, όπως και αν κάνουμε την πρακτική μας στις ΔΟΥ κοντά στον τόπο μας, θα μας ενημερώσουν την ημέρα της ορκομωσίας ή θα μας σταλεί κι άλλο ενημερωτικό e-mail;;;
|
|
|
Post by polyzos1 on Mar 4, 2024 15:28:05 GMT
Καλησπέρα και συγχαρητήρια σε όλους! Μου ήρθε και εμένα το e-mail για ορκομωσία στις 22/3! Ήθελα να ρωτήσω για το πότε θα ξεκινήσουμε την εκπαίδευση, όπως και αν κάνουμε την πρακτική μας στις ΔΟΥ κοντά στον τόπο μας, θα μας ενημερώσουν την ημέρα της ορκομωσίας ή θα μας σταλεί κι άλλο ενημερωτικό e-mail;;; Θα σας σταλουν ολα εγκαιρως μην ανησυχείτε . Η εκπαίδευση ξεκινα αμεσως την επομενη εργασιμη της ορκωμοσίας δηλ. Δευτερα. Η πρακτικη μπορει να γίνει στον τόπο σας, εμας μας ειχαν στείλει έντυπο για να επιλέξουμε. (αυτα αφορουν του Εφοριακούς, στην δικη μας περίπτωσή οι Τελωνειακοί ξεκίνησαν με πρακτική). Σε μας που ειχαμε ορκιστεί 8/9 ο μισθός μπήκε τελος Οκτώβριου (πληρωμη καθε 13 &27).
|
|
jk
Beekeeper
|
Post by jk on Mar 4, 2024 18:50:35 GMT
Καλησπέρα και συγχαρητήρια σε όλους! Μου ήρθε και εμένα το e-mail για ορκομωσία στις 22/3! Ήθελα να ρωτήσω για το πότε θα ξεκινήσουμε την εκπαίδευση, όπως και αν κάνουμε την πρακτική μας στις ΔΟΥ κοντά στον τόπο μας, θα μας ενημερώσουν την ημέρα της ορκομωσίας ή θα μας σταλεί κι άλλο ενημερωτικό e-mail;;; Θα σας σταλουν ολα εγκαιρως μην ανησυχείτε . Η εκπαίδευση ξεκινα αμεσως την επομενη εργασιμη της ορκωμοσίας δηλ. Δευτερα. Η πρακτικη μπορει να γίνει στον τόπο σας, εμας μας ειχαν στείλει έντυπο για να επιλέξουμε. (αυτα αφορουν του Εφοριακούς, στην δικη μας περίπτωσή οι Τελωνειακοί ξεκίνησαν με πρακτική). Σε μας που ειχαμε ορκιστεί 8/9 ο μισθός μπήκε τελος Οκτώβριου (πληρωμη καθε 13 &27). Ευχαριστώ πολύ!
|
|
nickel
Pink Panther
|
Post by nickel on Mar 4, 2024 22:09:15 GMT
Λίνα σε ευχαριστούμε από καρδιάς για όλα όσα προσέφερες!
Επίσης σας ευχαριστώ όλους για τις πολύτιμες πληροφορίες που ανταλλάζαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα.
Καλή τοποθέτηση σας εύχομαι και ότι καλύτερο από εδώ και στο εξής!
|
|
|
Post by marthalex on Mar 5, 2024 19:01:42 GMT
Καλημέρα σε όλους και συγχαρητήρια! Ήθελα να ρωτήσω εάν εκανε κάποιος το αίτημα της παράτασης ορκωμοσίας και θα μπορούσε να ενημερώσει σχετικά (διαδικασία και πόσο γρήγορα βγαίνει η σχετική απόφαση). Είναι δεκτικοί γενικά; Καλησπέρα! Κι εγώ ενδιαφέρομαι.
|
|
|
Post by thema on Mar 6, 2024 0:15:20 GMT
Παιδιά έχουμε εικόνα για το ποια Παρασκευή θα ορκιστούμε οι τελωνειακοί και εάν Δευτέρα μετά την ορκομωσία ξεκινάμε με πρακτική στην υπηρεσία ή με το θεωρητικό κομμάτι? Ρωτάω διότι αποτι κατάλαβα δεν έχει έρθει σε όλους το email ακόμα.
|
|