|
Post by michailia84 on Jan 31, 2024 10:38:02 GMT
Πατε καλά ;γιατι δωσαμε εξετασεις τοτε ;Είστε παλαβοί ; Καλημέρα. Αν και δεν μου αρέσει καθόλου το ύφος με το οποίο γράφεις, η απάντηση είναι ότι διαγωνισμό δίνεις για να πάρεις μόρια. Αν έχεις τα κατάλληλα μόρια, τότε διορίζεσαι. Αν περάσεις τη βάση ενός γραπτού διαγωνισμού, αυτό δεν συνεπάγεται διορισμό. Καλημέρα. Βασικά το να συμμετάσχεις σε διαγωνισμό (και να φτάσεις το λιγότερο τον απαιτούμενο μ.ό. ) αποτελεί πλέον απαραίτητη προϋπόθεση για να υποβάλεις μετά αίτηση στις προκηρύξεις που θα εκδοθούν βάσει αυτού, δε συγκεντρώνεις απλώς μόρια. Αλλά φυσικά όσα περισσότερα μόρια συγκεντρώσεις από τον γραπτό τόσο καλύτερα, προστίθενται μετά και τα λοιπά προσόντα για να βγει ο τελικός μ.ό. Και συμφωνώ ως προς το πρώτο που γράφετε
|
|
|
Post by Puma on Jan 31, 2024 10:40:12 GMT
Επειδή είναι πολλές οι σελίδες στο thread, μπορεί να μας υπενθυμίσει κάποιος (ο fr33k3r ίσως να γνωρίζει) τα βήματα της διαδικασίας αίτησης παράτασης διορισμού; Εγώ π.χ. πρέπει πρώτα να κάνω αίτημα παραίτησης από την υπηρεσία μου, η οποία παραίτηση βγαίνει συνήθως 1,5-2 μήνες μετά. Την παράταση από την ΑΑΔΕ τη ζητάμε μετά το ΦΕΚ διορισμού κ πριν την ορκωμοσία; Επίσης, πόσος καιρός μεσολαβεί από το ΦΕΚ διορισμού έως την ορκωμοσία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
|
|
fotis
Pink Panther
|
Post by fotis on Jan 31, 2024 10:57:26 GMT
Καλημέρα. Αν και δεν μου αρέσει καθόλου το ύφος με το οποίο γράφεις, η απάντηση είναι ότι διαγωνισμό δίνεις για να πάρεις μόρια. Αν έχεις τα κατάλληλα μόρια, τότε διορίζεσαι. Αν περάσεις τη βάση ενός γραπτού διαγωνισμού, αυτό δεν συνεπάγεται διορισμό. Καλημέρα. Βασικά το να συμμετάσχεις σε διαγωνισμό (και να φτάσεις το λιγότερο τον απαιτούμενο μ.ό. ) αποτελεί πλέον απαραίτητη προϋπόθεση για να υποβάλεις μετά αίτηση στις προκηρύξεις που θα εκδοθούν βάσει αυτού, δε συγκεντρώνεις απλώς μόρια. Αλλά φυσικά όσα περισσότερα μόρια συγκεντρώσεις από τον γραπτό τόσο καλύτερα, προστίθενται μετά και τα λοιπά προσόντα για να βγει ο τελικός μ.ό. Και συμφωνώ ως προς το πρώτο που γράφετε Ναι, συμφωνώ! Απλά το έγραψα απλοϊκά για να περάσω το point ότι ο επιτυχών δεν είναι και διοριστέος. Καλά έκανες και τα έγραψες αναλυτικά. 🙂
|
|
nagi
Maximus
|
Post by nagi on Jan 31, 2024 11:24:27 GMT
Δυστυχώς επειδή γνωρίζω αρκετά άτομα που έδωσαν και μεταξύ αυτών και συγγενικό μου πρόσωπο, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί και το ξέρουν όλοι πολύ καλά. Απλά θα βγάλουν εκ νέου καινούριο διαγωνισμό Καλημέρα, Δεν ισχύει αυτό που λέτε, δεν υπάρχει περίπτωση να βγει νέος διαγωνισμός.
|
|
pokem
Pink Panther
|
Post by pokem on Jan 31, 2024 11:36:46 GMT
Επειδή είναι πολλές οι σελίδες στο thread, μπορεί να μας υπενθυμίσει κάποιος (ο fr33k3r ίσως να γνωρίζει) τα βήματα της διαδικασίας αίτησης παράτασης διορισμού; Εγώ π.χ. πρέπει πρώτα να κάνω αίτημα παραίτησης από την υπηρεσία μου, η οποία παραίτηση βγαίνει συνήθως 1,5-2 μήνες μετά. Την παράταση από την ΑΑΔΕ τη ζητάμε μετά το ΦΕΚ διορισμού κ πριν την ορκωμοσία; Επίσης, πόσος καιρός μεσολαβεί από το ΦΕΚ διορισμού έως την ορκωμοσία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Ο fr33kr3r αν θυμαμαι είχε αναφερθεί σε αυτοδίκαιη παραίτηση, δεν βρίσκω το συγκεκριμένο post, αλλά ειχα γράψει εδω σε παρόμοιο ερώτημα. esdda2.freeforums.net/post/70102/thread Ισως δεν δεχτουν τον λόγο αυτό ως λόγο παράτασης. Γιατί δεν χρειάζεται να παραιτηθείς από την πρώτη υπηρεσία, γίνεται αυτόματα και άμεσα με τον διορισμό - ορκομωσία στην δεύτερη.
|
|
|
Post by Puma on Jan 31, 2024 12:09:13 GMT
Ο fr33kr3r αν θυμαμαι είχε αναφερθεί σε αυτοδίκαιη παραίτηση, δεν βρίσκω το συγκεκριμένο post, αλλά ειχα γράψει εδω σε παρόμοιο ερώτημα. esdda2.freeforums.net/post/70102/thread Ισως δεν δεχτουν τον λόγο αυτό ως λόγο παράτασης. Γιατί δεν χρειάζεται να παραιτηθείς από την πρώτη υπηρεσία, γίνεται αυτόματα και άμεσα με τον διορισμό - ορκομωσία στην δεύτερη. Θυμάμαι ότι εν γένει ισχύει η αυτοδίκαιη παραίτηση. Ωστόσο, στη δική μου περίπτωση είμαι σε Φορέα από τον οποίο πρέπει να κάνω αίτηση παραίτησης (δε γίνεται δηλαδή αυτοδίκαια) κ να ζητήσω παράταση από την ΑΑΔΕ (αυτό μου το είπαν κ από το ανθρώπινο δυναμικό της ΑΑΔΕ λόγω της ιδιαιτερότητας του Φορέα).
|
|
pokem
Pink Panther
|
Post by pokem on Jan 31, 2024 12:30:33 GMT
Ο fr33kr3r αν θυμαμαι είχε αναφερθεί σε αυτοδίκαιη παραίτηση, δεν βρίσκω το συγκεκριμένο post, αλλά ειχα γράψει εδω σε παρόμοιο ερώτημα. esdda2.freeforums.net/post/70102/thread Ισως δεν δεχτουν τον λόγο αυτό ως λόγο παράτασης. Γιατί δεν χρειάζεται να παραιτηθείς από την πρώτη υπηρεσία, γίνεται αυτόματα και άμεσα με τον διορισμό - ορκομωσία στην δεύτερη. Θυμάμαι ότι εν γένει ισχύει η αυτοδίκαιη παραίτηση. Ωστόσο, στη δική μου περίπτωση είμαι σε Φορέα από τον οποίο πρέπει να κάνω αίτηση παραίτησης (δε γίνεται δηλαδή αυτοδίκαια) κ να ζητήσω παράταση από την ΑΑΔΕ (αυτό μου το είπαν κ από το ανθρώπινο δυναμικό της ΑΑΔΕ λόγω της ιδιαιτερότητας του Φορέα). Οπότε περιμένεις το ΦΕΚ Διορισμού, και δεν εχεις λόγο να βιαστείς
|
|
|
Post by Puma on Jan 31, 2024 12:32:19 GMT
Θυμάμαι ότι εν γένει ισχύει η αυτοδίκαιη παραίτηση. Ωστόσο, στη δική μου περίπτωση είμαι σε Φορέα από τον οποίο πρέπει να κάνω αίτηση παραίτησης (δε γίνεται δηλαδή αυτοδίκαια) κ να ζητήσω παράταση από την ΑΑΔΕ (αυτό μου το είπαν κ από το ανθρώπινο δυναμικό της ΑΑΔΕ λόγω της ιδιαιτερότητας του Φορέα). Οπότε περιμένεις το ΦΕΚ Διορισμού, και δεν εχεις λόγο να βιαστείς Ακριβώς αυτό!
|
|
nickel
Pink Panther
|
Post by nickel on Jan 31, 2024 13:18:08 GMT
Οπότε περιμένεις το ΦΕΚ Διορισμού, και δεν εχεις λόγο να βιαστείς Ακριβώς αυτό! Μόλις βγει το ΦΕΚ διορισμού τότε κάνεις αίτηση για παράταση. Τη διαδικασία δεν τη γνωρίζω, αν ξέρει κάποιος (από Α' φάση ή και όχι) ας μας πει.
|
|
|
Post by fr33k3r on Jan 31, 2024 15:50:21 GMT
Βασικά, θα πρέπει να υπάρχει κάποια αίτηση μαζί με όλο το υλικό που θα μας δώσει η Δ/νση προσωπικού της ΑΑΔΕ για την παράταση. Αν δεν υπάρχει, το ζητάμε οι ίδιοι και μας το δίνουν...τώρα, η αιτιολογία varies...ανάλογα τι έχει ο καθένας. Από προηγούμενη εμπειρία, ξέρω ότι το τρίμηνο είναι σχετικά το όριο που δίνουν με άνεση και μέχρι το εξάμηνο, μπορούμε αν έχουμε κάποιο λόγο πιο χτυπητό...αλλά, θέλω να πιστεύω ότι δεν θα είναι και πολύ anal και θα μας τη δώσουν, γιατί είναι και αρκετοί αυτοί που μπαίνουν...
|
|
|
Post by theodleizer on Jan 31, 2024 16:22:35 GMT
Δυστυχώς επειδή γνωρίζω αρκετά άτομα που έδωσαν και μεταξύ αυτών και συγγενικό μου πρόσωπο, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί και το ξέρουν όλοι πολύ καλά. Απλά θα βγάλουν εκ νέου καινούριο διαγωνισμό Καλημέρα, Δεν ισχύει αυτό που λέτε, δεν υπάρχει περίπτωση να βγει νέος διαγωνισμός. Η ΑΑΔΕ θα βγάλει νέο διαγωνισμό. Έχει ήδη βγει το σχέδιο και οι θέσεις. Απλά δεν ξέρουν ποτέ θα γίνει. Αλλά γενικά και πάλι και να μη βγάλει τι σημαινει? Ότι θα πρέπει να απορροφήσει όλους τους υποψήφιους ακόμα και τους μη επιτυχοντες που έγραψαν χάλια?
|
|
pixa
Pink Panther
Member is Online
|
Post by pixa on Jan 31, 2024 17:04:09 GMT
Καλημέρα, Δεν ισχύει αυτό που λέτε, δεν υπάρχει περίπτωση να βγει νέος διαγωνισμός. Η ΑΑΔΕ θα βγάλει νέο διαγωνισμό. Έχει ήδη βγει το σχέδιο και οι θέσεις. Απλά δεν ξέρουν ποτέ θα γίνει. Αλλά γενικά και πάλι και να μη βγάλει τι σημαινει? Ότι θα πρέπει να απορροφήσει όλους τους υποψήφιους ακόμα και τους μη επιτυχοντες που έγραψαν χάλια? Μπορούμε να βρούμε το σχέδιο και τις θέσεις;
|
|
|
Post by theodleizer on Jan 31, 2024 21:29:20 GMT
|
|
|
Post by corsair on Jan 31, 2024 22:57:27 GMT
Οπότε περιμένεις το ΦΕΚ Διορισμού, και δεν εχεις λόγο να βιαστείς Ακριβώς αυτό! Συγνώμη αλλά τι είδους φορέας είναι αυτός που κάνεις αίτηση για παραίτηση και δεν γίνετε αυτόδίκαια; Ρωτάω μήπως χρειάζονται και άλλοι από το δημόσιο και δεν το ξέρουν .. Σώμα ασφάλειας ένοπλες δυνάμεις; Γενικά πάντως Δημόσιο έχει αυτό δίκαιη παραίτηση.
|
|
mitsaki
Wednesday
ΑΑΔΕ is loading...
|
Post by mitsaki on Jan 31, 2024 23:35:31 GMT
Πάμε αναλυτικά να τα δούμε από την αρχή για να μαθαίνουν όλοι τι ακριβώς γίνεται στο δημόσιο και να σταματήσει η παραπληροφόρηση. Κάθε χρόνο γίνεται προγραμματισμός θέσεων και πρόβλεψη αναγκών για νέες προσλήψεις από όλους τους φορείς και τον Σεπτέμβριο παίρνουν έγκριση από το Υπ. Εσωτερικών. Αυτό το άρθρο δείχνει τις προγραμματισμένες ανάγκες για το 2024 και του χρόνου θα έχουν δημοσιευθεί και οι ανάγκες του 2025. Για νέο διαγωνισμό δεν συζητά προς το παρόν κανένας και δεν προβλέπεται άμεσα. Και αν ξαναγίνει δεν θα γίνει άμεσα και όπως καταλαβαίνουμε όλοι δεν γίνεται ένας υποστελεχωμένος ήδη φορέας να περιμένει χρόνια να προσλάβει κόσμο και να μείνουν οι θέσεις κενες. Όσο για χαρακτηρισμούς " αυτούς που έγραψαν χάλια " που το διάβασα παραπάνω ...απλά να θυμίσω σε όλους ότι υπάρχουν επιτυχόντες που έχουν περάσει την νόμιμα ψηφισμένη από την Βουλή βάση και θεωρούνται άξιοι διορισμού. Όσοι δώσαμε ξέρουμε τι δυσκολία είχε ο συγκεκριμένος διαγωνισμός και όσοι πέρασαν την βάση σίγουρα το έκαναν με πολύ κόπο. Σίγουρα ακόμα και αυτοί που έγραψαν χάλια όπως αναφέρθηκε είναι πιο κατάλληλοι από αυτούς που απάντησαν σε άσχετα με την ΑΑΔΕ θέματα. Και στο λέει αυτό ένας άνθρωπος που είναι επιτυχών και στους δύο διαγωνισμούς που προκηρύχθηκαν μεσα στο 2022. Όταν δίνουμε έναν διαγωνισμό ξέρουμε ότι μπορεί να μην διοριστούν όλοι. Όταν όμως ο φορέας έχει κενές θέσεις είναι χαζό να μην τις καλύπτει από πίνακες επιτυχόντων δικού του διαγωνισμού. Εν κατακλείδι οι θέσεις στις οποίες αναφέρεται το άρθρο είναι απλά ο ετήσιος προγραμματισμός του φορέα όπως γίνεται κάθε χρόνο και δεν αποτελεί ένδειξη για νέο γραπτό διαγωνισμό.
|
|