|
Post by marilia on Feb 29, 2024 17:15:15 GMT
Επιτέλους! σαν ψέματα μού φαίνεται ότι φτάσαμε στο τέλος. Από Απρίλη όλοι οι διοριστέοι της Β΄φάσης θα είμαστε και επισήμως ΔΥ και θα εκπαιδευόμαστε. Τέλεια! Δεν ξέρω πόσο σας βοηθησε και το φόρουμ αλλά χαίρομαι πολλαπλά για τις επιτυχίες σας!!!! Όσοι δεν το βρήκαμε εγκαίρως ώστε να βοηθήσουν οι σημειώσεις, μας βοήθησε πολύ στην ψυχολογική υποστήριξη, που τουλάχιστον εμείς της β φάσης τη χρειαζόμασταν σίγουρα!! Ευχαριστούμε Λίνα! Κλείσαμε ένα χρόνο από την ψήφιση του νομοσχεδίου και σήμερα αρχίσαμε να μαθαίνουμε ημερομηνία ορκωμοσίας!
|
|
|
Post by Lina_Admin on Feb 29, 2024 18:40:07 GMT
Αυτό ήταν το πνευμα του φόρουμ! Να έχετε ψυχολογική υποστήριξη (πολλή σπουδαία στις ημέρες μας που για οτιδήποτε κάνουμε θα πρέπει να έχουμε συνοδηπόρους) και βοήθεια πρακτική για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα στον κόπο σας!!!
Ένας κύκλος έκλεισε (μάλλον δυο με την τροπολογία) και ένα thread φτάνει στο τέλος του με τους καλύτερους όρους για τους περισσότερους από εσάς!!!
Να έχετε καλή σταδιοδρομία και αν ακούσετε ξαφνικά το όνομα μου γυρίστε θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω και προσωπικά!
|
|
|
Post by katerinakaf on Feb 29, 2024 18:48:27 GMT
Επιτέλους! σαν ψέματα μού φαίνεται ότι φτάσαμε στο τέλος. Από Απρίλη όλοι οι διοριστέοι της Β΄φάσης θα είμαστε και επισήμως ΔΥ και θα εκπαιδευόμαστε. Τέλεια! Δεν ξέρω πόσο σας βοηθησε και το φόρουμ αλλά χαίρομαι πολλαπλά για τις επιτυχίες σας!!!! Λινά χρωστάμε πολλά και στο φορουμ και σε εσένα για όλη την ψυχολογική συμπαράσταση και όλη την ενημερωση που είχαμε όλο αυτό τον καιρό. Ευχαριστούμε και πάλι για όλα από καρδιάς!
|
|
|
Post by Lina_Admin on Feb 29, 2024 18:50:12 GMT
Δεν ξέρω πόσο σας βοηθησε και το φόρουμ αλλά χαίρομαι πολλαπλά για τις επιτυχίες σας!!!! Λινά χρωστάμε πολλά και στο φορουμ και σε εσένα για όλη την ψυχολογική συμπαράσταση και όλη την ενημερωση που είχαμε όλο αυτό τον καιρό. Ευχαριστούμε και πάλι για όλα από καρδιάς! ❤️❤️❤️❤️
|
|
|
Post by polyzos1 on Mar 1, 2024 6:02:29 GMT
Καλό μήνα και καλή σταδιοδρομία σε όσους θα ορκιστούν σύντομα. Θα πω το ίδιο που μας έιπαν ορισμένοι εκπαιδευτές στην ακαδημία: απολάυστε τους 9 μήνες της εκπαίδευσης. Θα τους θυμάστε με νοσταλγία
|
|
|
Post by dimitrisbas on Mar 1, 2024 8:01:21 GMT
Επιτέλους! σαν ψέματα μού φαίνεται ότι φτάσαμε στο τέλος. Από Απρίλη όλοι οι διοριστέοι της Β΄φάσης θα είμαστε και επισήμως ΔΥ και θα εκπαιδευόμαστε. Τέλεια! Δεν ξέρω πόσο σας βοηθησε και το φόρουμ αλλά χαίρομαι πολλαπλά για τις επιτυχίες σας!!!! Καλημέρα, το φόρουμ μπορεί εμένα να μην με βοήθησε στα διαβάσματα γιατί δεν το είχα πάρει χαμπάρι εγκαίρως και πλήρωσα για φροντιστήριακές σημειώσεις αλλά σίγουρα ήταν ένας καθημερινός σύντροφος στην πλήξη και στην τσαντίλα της πολύμηνης αναμονής , στην άμεση πληροφόρηση για ότι συνέβαινε, στην ανταλλαγή απόψεων με ομοιοπαθούντες και ομοιοκαρτερούντες. Είναι σημαντική η συμβολή του και η βοήθεια του πιστεύω σε όλους μας.
|
|
alix
Pink Panther
|
Post by alix on Mar 1, 2024 9:30:33 GMT
Αυτό ήταν το πνευμα του φόρουμ! Να έχετε ψυχολογική υποστήριξη (πολλή σπουδαία στις ημέρες μας που για οτιδήποτε κάνουμε θα πρέπει να έχουμε συνοδηπόρους) και βοήθεια πρακτική για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα στον κόπο σας!!! Ένας κύκλος έκλεισε (μάλλον δυο με την τροπολογία) και ένα thread φτάνει στο τέλος του με τους καλύτερους όρους για τους περισσότερους από εσάς!!! Να έχετε καλή σταδιοδρομία και αν ακούσετε ξαφνικά το όνομα μου γυρίστε θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω και προσωπικά! Μπορεί το φόρουμ να το ανακάλυψα αργά (την περίοδο του 2Γ πιο συγκεκριμένα), αλλά μας βοήθησε πολύ η ανταλλαγή πληροφοριών αλλά και σκέψεων, να διαχειριστούμε όλο αυτό το άγχος και το στρες. Ένα τεράστιο ευχαριστώ από μένα στη Λίνα για τη φιλοξενία και σε όλη τη υπόλοιπη παρέα για τη συμπαράσταση..
|
|
|
Post by michailia84 on Mar 1, 2024 9:40:37 GMT
Καλημέρα και καλό μήνα και από εμένα!
Και εγώ ανακάλυψα το φόρουμ πολύ αργά, μισοτελειωμένο καλοκαίρι του '23. Αν το είχα ανακαλύψει νωρίτερα σίγουρα θα με είχε βοηθήσει πολύ και στο διάβασμα καθώς δεν έκανα φροντιστήριο.
Η ηθική όμως υποστήριξη, οι πληροφορίες που ανταλλάσσαμε οι της β' φάσης και η πολύτιμη βοήθεια των συναδέλφων της α' φάσης απλά δεν μπορούν να εκτιμηθούν.
Σε ευχαριστούμε Λίνα από καρδιάς! Ελπίζω να μην κλείσει το thread με το πέρας των ορκωμοσιών μας!
|
|
|
Post by Lina_Admin on Mar 1, 2024 19:24:30 GMT
Καλημέρα και καλό μήνα και από εμένα! Και εγώ ανακάλυψα το φόρουμ πολύ αργά, μισοτελειωμένο καλοκαίρι του '23. Αν το είχα ανακαλύψει νωρίτερα σίγουρα θα με είχε βοηθήσει πολύ και στο διάβασμα καθώς δεν έκανα φροντιστήριο. Η ηθική όμως υποστήριξη, οι πληροφορίες που ανταλλάσσαμε οι της β' φάσης και η πολύτιμη βοήθεια των συναδέλφων της α' φάσης απλά δεν μπορούν να εκτιμηθούν. Σε ευχαριστούμε Λίνα από καρδιάς! Ελπίζω να μην κλείσει το thread με το πέρας των ορκωμοσιών μας! Δεν κλείνει απλά επαναπαύεται μέχρι να γίνει άλλος και είναι χρήσιμος οδηγός για τους επόμενους
|
|
fotis
Pink Panther
|
Post by fotis on Mar 2, 2024 16:52:54 GMT
Lina_AdminΑγαπητή Λίνα, σε ευχαριστώ πολύ κι εγώ με τη σειρά μου. Το forum με βοήθησε να βγάλω άκρη με διαδικασίες, και να συνδεθώ με πολύ ενδιαφέροντα άτομα. Να 'σαι καλά. ❤️
|
|
|
Post by katerinakaf on Mar 2, 2024 17:12:08 GMT
Να κάνω μια τελευταία υπενθύμιση για την ομάδα τελωνειακών στο viber αν κάποιος δε γνωρίζει ότι υπάρχει ας μου στείλει pm
|
|
|
Post by Lina_Admin on Mar 2, 2024 17:22:47 GMT
Καλή αρχή παιδιά!!!
|
|
|
Post by katerinakaf on Mar 2, 2024 20:50:58 GMT
Ευχαριστούμε πολύ Λινα!!❤️❤️❤️❤️
|
|
|
Post by virginiaps on Mar 3, 2024 9:59:50 GMT
Λίνα, σε ευχαριστούμε θερμά για αυτό το forum! Εγώ παίζει να είμαι από τους τελευταίους που το ανακάλυψαν αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ.
Ήθελα επίσης να δώσω συγχαρητήρια για το ύφος και το ήθος όσων συμμετείχαν σε αυτό το post που κράτησαν ψηλά το επίπεδο.
Καλή μας αρχή παιδιά!!!
|
|
jpmj
Kill Bill
|
Post by jpmj on Mar 4, 2024 8:06:00 GMT
Καλημέρα σε όλους και συγχαρητήρια! Ήθελα να ρωτήσω εάν εκανε κάποιος το αίτημα της παράτασης ορκωμοσίας και θα μπορούσε να ενημερώσει σχετικά (διαδικασία και πόσο γρήγορα βγαίνει η σχετική απόφαση). Είναι δεκτικοί γενικά;
|
|