al
Beekeeper
|
Post by al on Mar 6, 2024 6:52:34 GMT
Καλημέρα σε όλους και συγχαρητήρια! Ήθελα να ρωτήσω εάν εκανε κάποιος το αίτημα της παράτασης ορκωμοσίας και θα μπορούσε να ενημερώσει σχετικά (διαδικασία και πόσο γρήγορα βγαίνει η σχετική απόφαση). Είναι δεκτικοί γενικά; Καλησπέρα! Κι εγώ ενδιαφέρομαι. Καλημέρα Μετά από τηλεφωνική μου επικοινωνία γι’ αυτό το θέμα, μου έδωσαν τις εξής οδηγίες. Στέλνουμε αίτηση (συντάσσουμε εμείς ένα κείμενο) στην οποία αναφέρουμε ότι : αιτούμαστε παράταση ορκωμοσίας, το συγκεκριμένο λόγο που θέλουμε παράταση (πχ λόγοι υγείας) και επισυνάπτουμε τυχόν σχετικό έγγραφο, μέχρι πότε θέλουμε παράταση, αναφέροντας συγκεκριμένη ημερομηνία (μέγιστο διάστημα έξι μήνες). Αριστερά στην αίτηση αναγράφουμε τα στοιχεία μας. Μου είπαν ότι απάντηση θα λάβουμε σύντομα. Πιστεύω ότι η ηλεκτρονική διεύθυνση αποστολής της αίτησης είναι αυτή που αναγράφεται στις επιστολές τους. Δε ρώτησα κάτι άλλο. Ενδεχομένως και προσωπική σας τηλεφωνική επικοινωνία (στα τηλέφωνα που μας έχουν κοινοποιηθεί) να σας βοηθήσει περισσότερο.
|
|
winter
Pink Panther
|
Post by winter on Mar 6, 2024 8:41:54 GMT
Καλημέρα σε όλους και καλή αρχή σε όλους ξεχωριστά εύχομαι!!! Παρακαλώ μπορεί κάποιος να μου απαντήσει το εξής... Το επιδομα παραμεθοριου το δικαιούται κάποιος ο οποίος εργάζεται σε μια περιοχή (η οποία ανήκει στις προβληματικες περιοχές όπου κάθε δηνοσιος υπαλληλος δικαιούται 100€) ή μόνο στις υπηρεσίες που αναφέρει ένα έγγραφο της ΑΑΔΕ όπου εκεί κλιμακωνεται από 100€-400€? Ή μήπως τα 100€ ισχύουν για όσους υπηρετούν σε προβληματικες περιοχές κ απλά όσοι εργάζονται στις υπηρεσίες του πίνακα της ΑΑΔΕ παιρνουν ΕΞΤΡΑ 100€-400€
|
|
thsa
Kill Bill
|
Post by thsa on Mar 6, 2024 12:37:22 GMT
Έχει έλθει email σε κάποιον για ορκομωσία ΠΕ Εφοριακών για 29/03 στις 13:00; Πηρα τηλ και μου εδωσαν αυτη την απαντηση και ειπαν θσ σταλεί και επίσημο email αλλά ακόμα δεν έχει έλθει.
|
|
|
Post by dimitrisbas on Mar 6, 2024 12:54:46 GMT
Δεν έχει έρθει τίποτα ακόμα. Είδομεν..
|
|
winter
Pink Panther
|
Post by winter on Mar 6, 2024 15:29:14 GMT
Καλημέρα σε όλους και καλή αρχή σε όλους ξεχωριστά εύχομαι!!! Παρακαλώ μπορεί κάποιος να μου απαντήσει το εξής... Το επιδομα παραμεθοριου το δικαιούται κάποιος ο οποίος εργάζεται σε μια περιοχή (η οποία ανήκει στις προβληματικες περιοχές όπου κάθε δηνοσιος υπαλληλος δικαιούται 100€) ή μόνο στις υπηρεσίες που αναφέρει ένα έγγραφο της ΑΑΔΕ όπου εκεί κλιμακωνεται από 100€-400€? Ή μήπως τα 100€ ισχύουν για όσους υπηρετούν σε προβληματικες περιοχές κ απλά όσοι εργάζονται στις υπηρεσίες του πίνακα της ΑΑΔΕ παιρνουν ΕΞΤΡΑ 100€-400€ Κανείς δεν γνωρίζει ?
|
|
cgr
Kill Bill
|
Post by cgr on Mar 6, 2024 19:58:17 GMT
Με κάθε επιφύλαξη:
|
|
|
Post by katerinakaf on Mar 6, 2024 22:34:11 GMT
Καλημέρα σε όλους και καλή αρχή σε όλους ξεχωριστά εύχομαι!!! Παρακαλώ μπορεί κάποιος να μου απαντήσει το εξής... Το επιδομα παραμεθοριου το δικαιούται κάποιος ο οποίος εργάζεται σε μια περιοχή (η οποία ανήκει στις προβληματικες περιοχές όπου κάθε δηνοσιος υπαλληλος δικαιούται 100€) ή μόνο στις υπηρεσίες που αναφέρει ένα έγγραφο της ΑΑΔΕ όπου εκεί κλιμακωνεται από 100€-400€? Ή μήπως τα 100€ ισχύουν για όσους υπηρετούν σε προβληματικες περιοχές κ απλά όσοι εργάζονται στις υπηρεσίες του πίνακα της ΑΑΔΕ παιρνουν ΕΞΤΡΑ 100€-400€ Κανείς δεν γνωρίζει ? Τα 100€ είναι για τις δυσπρόσιτες περιοχές που ορίζει ο νομος το επίδομα της ΑΑΔΕ είναι πρόσθετο για όσο υπηρετείς σε αυτές τις περιοχές και maximum ως 6 χρόνια
|
|
winter
Pink Panther
|
Post by winter on Mar 7, 2024 6:42:51 GMT
Σευχαριστω πολύ για την απάντηση σου😊Καλημέρα
|
|
winter
Pink Panther
|
Post by winter on Mar 7, 2024 6:43:40 GMT
Κανείς δεν γνωρίζει ? Τα 100€ είναι για τις δυσπρόσιτες περιοχές που ορίζει ο νομος το επίδομα της ΑΑΔΕ είναι πρόσθετο για όσο υπηρετείς σε αυτές τις περιοχές και maximum ως 6 χρόνια Κατερίνα σευχαριστω για την απάντηση σου🌿Καλή μέρα να έχεις!😊
|
|
|
Post by mixalis on Mar 7, 2024 17:47:50 GMT
Θα σας σταλουν ολα εγκαιρως μην ανησυχείτε . Η εκπαίδευση ξεκινα αμεσως την επομενη εργασιμη της ορκωμοσίας δηλ. Δευτερα. Η πρακτικη μπορει να γίνει στον τόπο σας, εμας μας ειχαν στείλει έντυπο για να επιλέξουμε. (αυτα αφορουν του Εφοριακούς, στην δικη μας περίπτωσή οι Τελωνειακοί ξεκίνησαν με πρακτική). Σε μας που ειχαμε ορκιστεί 8/9 ο μισθός μπήκε τελος Οκτώβριου (πληρωμη καθε 13 &27). Καλησπέρα. Όταν λέτε ότι ο μισθός μπήκε τέλος Οκτωβρίου εννοείτε ότι μπήκαν και αναδρομικά από 8/9 που ορκιστήκατε ή από τέλος Οκτωβρίου ξεκίνησε να καταβάλλεται μισθός;
|
|
|
Post by mixalis on Mar 7, 2024 18:04:59 GMT
Γεια χαρά σε όλους και καλή σταδιοδρομία στην ΑΑΔΕ στους διορισθέντες. Το email που μας έστειλαν δεν διευκρινίζει πού πρέπει να στείλουμε τη δήλωση περιουσιακής κατάστασης και πώς. Η μόνη αναφορά ειναι στο 3(δ) της ανακοίνωσης διορισμού που λέει ότι υποχρεούται ο προϊστάμενος της ΦΟΤΑ να την αποστείλει μετά την ορκωμοσία. Άρα από αυτό συμπεραίνουμε ότι πρέπει να την παραδώσουμε ιδιοχείρως στην ορκωμοσία; Και πρέπει να έχει γνήσιο υπογραφής ή πχ. την υπογράφουμε εκεί άρα δεν χρειάζεται; Επίσης δεν ξέρω τι πρέπει να γράψουμε στο "Υπουργείο" στη δήλωση. Γράφουμε "Υπουργείο Οικονομικών" ή το αφήνουμε κενό εφόσον η ΑΑΔΕ είναι ανεξάρτητη αρχή; Έχει κανείς καμία ενημέρωση για αυτά;
|
|
|
Post by polyzos1 on Mar 7, 2024 19:03:03 GMT
Καλησπέρα. Όταν λέτε ότι ο μισθός μπήκε τέλος Οκτωβρίου εννοείτε ότι μπήκαν και αναδρομικά από 8/9 που ορκιστήκατε ή από τέλος Οκτωβρίου ξεκίνησε να καταβάλλεται μισθός; Αναδρομικά από την ορκωμοσία.
|
|
|
Post by mixalis on Mar 7, 2024 19:15:15 GMT
Αναδρομικά από την ορκωμοσία. Οκ, ευχαριστώ για την απάντηση, και καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by dimitrisbas on Mar 8, 2024 7:57:24 GMT
Γεια χαρά σε όλους και καλή σταδιοδρομία στην ΑΑΔΕ στους διορισθέντες. Το email που μας έστειλαν δεν διευκρινίζει πού πρέπει να στείλουμε τη δήλωση περιουσιακής κατάστασης και πώς. Η μόνη αναφορά ειναι στο 3(δ) της ανακοίνωσης διορισμού που λέει ότι υποχρεούται ο προϊστάμενος της ΦΟΤΑ να την αποστείλει μετά την ορκωμοσία. Άρα από αυτό συμπεραίνουμε ότι πρέπει να την παραδώσουμε ιδιοχείρως στην ορκωμοσία; Και πρέπει να έχει γνήσιο υπογραφής ή πχ. την υπογράφουμε εκεί άρα δεν χρειάζεται; Επίσης δεν ξέρω τι πρέπει να γράψουμε στο "Υπουργείο" στη δήλωση. Γράφουμε "Υπουργείο Οικονομικών" ή το αφήνουμε κενό εφόσον η ΑΑΔΕ είναι ανεξάρτητη αρχή; Έχει κανείς καμία ενημέρωση για αυτά; Καλημέρα, ο προιστάμενος της ΦΟΤΑ μου είπε χθες στο τηλέφωνο την δήλωση περιουσιακής κατάστασης να την έχουμε μαζί μας στην ορκομωσία. Προφανώς η δήλωση απευθύνεται στο Υπουργείο Οικονομικών - ΑΑΔΕ.
|
|
|
Post by mixalis on Mar 8, 2024 8:12:29 GMT
Γεια χαρά σε όλους και καλή σταδιοδρομία στην ΑΑΔΕ στους διορισθέντες. Το email που μας έστειλαν δεν διευκρινίζει πού πρέπει να στείλουμε τη δήλωση περιουσιακής κατάστασης και πώς. Η μόνη αναφορά ειναι στο 3(δ) της ανακοίνωσης διορισμού που λέει ότι υποχρεούται ο προϊστάμενος της ΦΟΤΑ να την αποστείλει μετά την ορκωμοσία. Άρα από αυτό συμπεραίνουμε ότι πρέπει να την παραδώσουμε ιδιοχείρως στην ορκωμοσία; Και πρέπει να έχει γνήσιο υπογραφής ή πχ. την υπογράφουμε εκεί άρα δεν χρειάζεται; Επίσης δεν ξέρω τι πρέπει να γράψουμε στο "Υπουργείο" στη δήλωση. Γράφουμε "Υπουργείο Οικονομικών" ή το αφήνουμε κενό εφόσον η ΑΑΔΕ είναι ανεξάρτητη αρχή; Έχει κανείς καμία ενημέρωση για αυτά; Καλημέρα, ο προιστάμενος της ΦΟΤΑ μου είπε χθες στο τηλέφωνο την δήλωση περιουσιακής κατάστασης να την έχουμε μαζί μας στην ορκομωσία. Προφανώς η δήλωση απευθύνεται στο Υπουργείο Οικονομικών - ΑΑΔΕ. Οκ, καλημέρα και ευχαριστώ. Λεπτομέρειες τώρα αλλά καλό είναι να τις έχουμε ξεκαθαρισμένες από τώρα για να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή.
|
|