|
Post by Lina_Admin on Apr 12, 2024 14:19:46 GMT
Συμβαίνουν τέτοια πράγματα στην ΑΑΔΕ;
|
|
|
Post by Lina_Admin on Apr 12, 2024 14:20:18 GMT
Γεια σε όλους, Ανήκω σ'αυτο το γκρουπακι των αναπληρώσεων. Έχω στείλει τα δικαιολογητικά από αρχές Φλεβάρη και ακόμη περιμένω ενημέρωση. Απ' ο,τι έχω καταλάβει, λογικά η διαδικασία βρίσκεται 1,5-2 μήνες πίσω σε σχέση με αυτούς που ορκίστηκαν τώρα. Σε πρόσφατη επικοινωνία μου είπαν ότι περιμένουν υπογραφές από την οικονομική υπηρεσία. Υπάρχει κάποιος άλλος από την αναπλήρωση εδώ και πότε περίπου να αναμένουμε το ΦΕΚ διορισμου; Σας ευχαριστώ. (έχετε ωραία ομάδα εδώ και δυστυχώς άργησα να την ανακαλύψω...) Ποτέ δεν είναι αργά να το ξέρεις…🥰
|
|
nena40
Pink Panther
|
Post by nena40 on Apr 12, 2024 18:49:37 GMT
Καλησπέρα σας μπορεί να με ενημερώσει κάποιος ποιο είναι το διάστημα εκπαίδευσης μέσω υπολογιστή και σε εφορεία της περιοχής σου? ευχαριστώ εκ των προτέρων.
|
|
|
Post by athina1977 on Apr 13, 2024 5:21:51 GMT
Κι εγώ. Πέρασε ο άντρας μου σε τελωνείο
|
|
|
Post by athina1977 on Apr 13, 2024 13:12:12 GMT
Θα ηθελα κι εγώ να γίνω μέλος στις ομάδες viber ΠΕ εφοριακών και τελωνειακών, σας ευχαριστώ Κι εγώ θα ήθελα. Πού μπορώ να βρω την ομάδα;
|
|
gg
Pink Panther
|
Post by gg on Apr 13, 2024 20:31:47 GMT
Θα ηθελα κι εγώ να γίνω μέλος στις ομάδες viber ΠΕ εφοριακών και τελωνειακών, σας ευχαριστώ Κι εγώ θα ήθελα. Πού μπορώ να βρω την ομάδα; Μπορείτε να μπείτε σε αυτή την ομάδα μέσω φβ m.me/ch/AbYBzm35WgEKkglt/ Αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας από τη λίστα των διοριστέων, θα ενταχθείτε και στου viber.
|
|
|
Post by dimitrisbas on Apr 15, 2024 6:46:21 GMT
Καλησπέρα σας μπορεί να με ενημερώσει κάποιος ποιο είναι το διάστημα εκπαίδευσης μέσω υπολογιστή και σε εφορεία της περιοχής σου? ευχαριστώ εκ των προτέρων. Η εκπαίδευση διαρκεί εννέα μήνες. Υπάρχουν διαστήματα εναλλάξ θεωρίας - πρακτικής άσκησης. Η θεωρία - συνολικά περίπου πεντέμισι μήνες - γίνεται εξολοκλήρου από υπολογιστή. Υπάρχει δυνατότητα και η πρακτική άσκηση να γίνει εξολοκλήρου επίσης στο τόπο διαμονής του καθένα κατόπιν σχετικού αιτήματος.
|
|
winter
Pink Panther
|
Post by winter on Apr 15, 2024 7:49:54 GMT
Καλημέρα σε όλη την παρέα🌹🌹 Αν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ ας μου απαντήσει..για να αναγνωριστεί ένα διδακτορικό (μισθολογικα και βαθμολογικα)πρέπει να θεωρηθεί συναφές με το αντικείμενο της θέσης ή δεν παίζει ρόλο (ειμαι διοριστέα ως Εφοριακός στην ΑΑΔΕ..και αναρωτιέμαι αν μόνο τα οικονομικής φύσεως διδακτορικά προσμετρώνται)
|
|
|
Post by thunder on Apr 15, 2024 8:34:22 GMT
Χαίρετε μηπως γνωρίζει κάποιος αν η κινητικοτητα στις ανεξάρτητες αρχές ΑΑΔΕ επηρεάζεται απο τον πληθυσμο του δήμου ή η αναφορά σε πληθυσμό έχει να κανει με υπηρεσιες δήμων οτα δηλαδή μόνο?
|
|
giov
Pink Panther
|
Post by giov on Apr 19, 2024 13:47:51 GMT
Καλημέρα σε όλη την παρέα🌹🌹 Αν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ ας μου απαντήσει..για να αναγνωριστεί ένα διδακτορικό (μισθολογικα και βαθμολογικα)πρέπει να θεωρηθεί συναφές με το αντικείμενο της θέσης ή δεν παίζει ρόλο (ειμαι διοριστέα ως Εφοριακός στην ΑΑΔΕ..και αναρωτιέμαι αν μόνο τα οικονομικής φύσεως διδακτορικά προσμετρώνται) Ναι, βεβαιως. Θα περασει απο επιτροπη για να αναγνωριστει. Λογικα θα βρεις καπου αναρτημενη μια λιστα με τα μεταπτυχιακα και διδακτορικα που θεωρουνται συναφη για την ΑΑΔΕ.
|
|
|
Post by lawanddisorder on Apr 22, 2024 18:04:10 GMT
Μήπως έχουμε νέα από ΣΤΕ? Σήμερα ήταν να συζητηθεί η προσφυγή αν θυμάμαι καλά. Πήρε αναβολή για τις 25/4/2024. Συζητείται την Πέμπτη στο ΣτΕ. Κατετέθη και εισήγηση, αλλά όλα cool, όπως είπαμε. Venceremos.
|
|
|
Post by kostas1988 on Apr 23, 2024 9:42:54 GMT
Πήρε αναβολή για τις 25/4/2024. Συζητείται την Πέμπτη στο ΣτΕ. Κατετέθη και εισήγηση, αλλά όλα cool, όπως είπαμε. Venceremos.
Υπάρχει περίπτωση και για άλλη αναβολή ή τώρα είναι οριστικό; 'Αν τελικά γίνει η συζήτηση την Πέμπτη, η απόφαση πόσο καιρό μπορεί να κάνει περίπου να βγει;
|
|
|
Post by karatokipas on Apr 23, 2024 13:38:06 GMT
Καλησπέρα, ποτε θα γινει το δικαστηριο στο ΣΤΕ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ?ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
|
|
|
Post by karatokipas on Apr 23, 2024 13:40:47 GMT
ΑΝ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΣΤΟ ΣΤΕ? ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ?
|
|
|
Post by lawanddisorder on Apr 23, 2024 19:03:38 GMT
Συζητείται την Πέμπτη, όπως είπαμε και παραπάνω. Δεν τίθεται θέμα αναβολής. Κατατέθηκε και εισήγηση.
Δεν γνωρίζω πόσον καιρό θα χρειαστεί το Γ' Τμήμα για να εκδώσει απόφαση, λογικά λίγους μήνες;
Δεν ακυρώνεται τίποτα, παιδιά, το έχω πλέον συζητήσει και με ανθρώπους πιο "ειδικούς" πεθαίνεις. Και θα το αφήσω εδώ.
|
|