|
Post by asepita on May 24, 2024 9:02:12 GMT
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση κ πολύ περισσότερο που είναι τόσο ενθαρρυντική. Φαντάζομαι οι περισσότεροι της 1Γ/2022 είστε ήδη στην περίοδο της εκπαίδευσης και έχετε δει το βαθμό δυσκολίας που θα αντιμετωπίσετε. Και αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στις απαντήσεις που παίρνουμε από εσάς. Πριν λίγες ημέρες υπήρχε η συζήτηση στο γενικό thread 2Γ/2022 να δημιουργηθεί ένα ειδικό νήμα με πληροφορίες για τη ΦΟΤΑ κ γενικότερα την ΑΑΔΕ, καθώς πολλοί επιτυχόντες (με τα προσωρινά) της 2ΓΒ κ πολλοί υποψήφιοι (με σοβαρές πιθανότητες) της 3ΓΒ ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα. Αν και όταν δημιουργηθεί με χαρά θα μεταφέρω τις απαντήσεις σας και εκεί, έτσι ώστε να βοηθηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι. Εύχομαι ό,τι καλύτερο και καλή σταδιοδρομία! Καλημέρα σε όλους! Αν είναι αρκετοί οι ενδιαφερόμενοι μπορώ να δημιουργήσω ένα thread σχετικό. Αν όμως γίνει θα αφορά μόνο διοριστέους 2ΓΒ ή και wannabe 3ΓΒ?
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 24, 2024 9:56:34 GMT
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση κ πολύ περισσότερο που είναι τόσο ενθαρρυντική. Φαντάζομαι οι περισσότεροι της 1Γ/2022 είστε ήδη στην περίοδο της εκπαίδευσης και έχετε δει το βαθμό δυσκολίας που θα αντιμετωπίσετε. Και αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στις απαντήσεις που παίρνουμε από εσάς. Πριν λίγες ημέρες υπήρχε η συζήτηση στο γενικό thread 2Γ/2022 να δημιουργηθεί ένα ειδικό νήμα με πληροφορίες για τη ΦΟΤΑ κ γενικότερα την ΑΑΔΕ, καθώς πολλοί επιτυχόντες (με τα προσωρινά) της 2ΓΒ κ πολλοί υποψήφιοι (με σοβαρές πιθανότητες) της 3ΓΒ ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα. Αν και όταν δημιουργηθεί με χαρά θα μεταφέρω τις απαντήσεις σας και εκεί, έτσι ώστε να βοηθηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι. Εύχομαι ό,τι καλύτερο και καλή σταδιοδρομία! Καλημέρα σε όλους! Αν είναι αρκετοί οι ενδιαφερόμενοι μπορώ να δημιουργήσω ένα thread σχετικό. Αν όμως γίνει θα αφορά μόνο διοριστέους 2ΓΒ ή και wannabe 3ΓΒ? Ναι οκ παιδιά δημιουργείστε εδώ.
|
|
|
Post by asepita on May 24, 2024 10:17:51 GMT
Καλημέρα σε όλους! Αν είναι αρκετοί οι ενδιαφερόμενοι μπορώ να δημιουργήσω ένα thread σχετικό. Αν όμως γίνει θα αφορά μόνο διοριστέους 2ΓΒ ή και wannabe 3ΓΒ? Ναι οκ παιδιά δημιουργείστε εδώ. Δημιουργήθηκε...ευχαριστούμε πολύ.
|
|
|
Post by maria1999 on Jun 14, 2024 19:19:12 GMT
Λίνα συγνώμη που κάνω κατάχρηση του thread. Διορίστηκα με την 1Γ/2022 στην ΑΑΔΕ κατηγορία ΤΕ με μεταπτυχιακό.
Σε λίγο θα τελειώσω και συναφές πτυχίο ΠΕ και θέλω να ρωτήσω όταν γίνει η μετάταξη από ΤΕ σε ΠΕ, η προώθηση κατά 2 Μ.Κ. λόγω μεταπτυχιακού θα ισχύει στην κατηγορία ΠΕ ή όχι;
|
|
|
Post by Lina_Admin on Jun 15, 2024 12:26:07 GMT
Λίνα συγνώμη που κάνω κατάχρηση του thread. Διορίστηκα με την 1Γ/2022 στην ΑΑΔΕ κατηγορία ΤΕ με μεταπτυχιακό. Σε λίγο θα τελειώσω και συναφές πτυχίο ΠΕ και θέλω να ρωτήσω όταν γίνει η μετάταξη από ΤΕ σε ΠΕ, η προώθηση κατά 2 Μ.Κ. λόγω μεταπτυχιακού θα ισχύει στην κατηγορία ΠΕ ή όχι; Δεν λαμβάνεις ΜΚ αλλά λαμβάνεις μεγαλύτερο μισθό λόγω ΠΕ από τη στιγμή που θα καταθέσεις και θα λάβεις αριθμό πρωτοκόλλου για το πτυχίο σου ... γιατί θα καθυστερήσει να διορθωθεί ο μισθός σου μέχρι να περάσει υπηρεσιακό κάποιο χρονικό διάστημα λιγότερο από χρόνο.
|
|
|
Post by maria1999 on Jun 16, 2024 5:46:21 GMT
Λίνα συγνώμη που κάνω κατάχρηση του thread. Διορίστηκα με την 1Γ/2022 στην ΑΑΔΕ κατηγορία ΤΕ με μεταπτυχιακό. Σε λίγο θα τελειώσω και συναφές πτυχίο ΠΕ και θέλω να ρωτήσω όταν γίνει η μετάταξη από ΤΕ σε ΠΕ, η προώθηση κατά 2 Μ.Κ. λόγω μεταπτυχιακού θα ισχύει στην κατηγορία ΠΕ ή όχι; Δεν λαμβάνεις ΜΚ αλλά λαμβάνεις μεγαλύτερο μισθό λόγω ΠΕ από τη στιγμή που θα καταθέσεις και θα λάβεις αριθμό πρωτοκόλλου για το πτυχίο σου ... γιατί θα καθυστερήσει να διορθωθεί ο μισθός σου μέχρι να περάσει υπηρεσιακό κάποιο χρονικό διάστημα λιγότερο από χρόνο. Ευχαριστώ πολύ! Άρα από ΜΚ 3 που θα είμαι θα πάω ΜΚ 1 αλλά θα είμαι ΠΕ; Πίστευα ότι θα διατηρήσω το ΜΚ 3 και απλώς θα αλλάξω από ΤΕ σε ΠΕ.
|
|
|
Post by Lina_Admin on Jun 16, 2024 6:07:25 GMT
Δεν λαμβάνεις ΜΚ αλλά λαμβάνεις μεγαλύτερο μισθό λόγω ΠΕ από τη στιγμή που θα καταθέσεις και θα λάβεις αριθμό πρωτοκόλλου για το πτυχίο σου ... γιατί θα καθυστερήσει να διορθωθεί ο μισθός σου μέχρι να περάσει υπηρεσιακό κάποιο χρονικό διάστημα λιγότερο από χρόνο. Ευχαριστώ πολύ! Άρα από ΜΚ 3 που θα είμαι θα πάω ΜΚ 1 αλλά θα είμαι ΠΕ; Πίστευα ότι θα διατηρήσω το ΜΚ 3 και απλώς θα αλλάξω από ΤΕ σε ΠΕ. Όχι διατηρείς το ΜΚ σου αλλά λαμβάνεις μισθό πε και όχι ΤΕ
|
|
|
Post by maria1999 on Jun 16, 2024 6:40:53 GMT
Ευχαριστώ πολύ! Άρα από ΜΚ 3 που θα είμαι θα πάω ΜΚ 1 αλλά θα είμαι ΠΕ; Πίστευα ότι θα διατηρήσω το ΜΚ 3 και απλώς θα αλλάξω από ΤΕ σε ΠΕ. Όχι διατηρείς το ΜΚ σου αλλά λαμβάνεις μισθό πε και όχι ΤΕ Α! Ωραία! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!
|
|
|
Post by jimmysxv on Jun 17, 2024 10:37:27 GMT
Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα! Μία γρήγορη ερώτηση σας έχω. Είμαι επιτυχών στην ΑΑΔΕ με το διαγωνισμό 2Γ/2023. Στη ΦΟΤΑ λογικά ξεκινάμε εκπαίδευση ΝΟΕ-ΔΕΚ 2024. Παράλληλα ωστόσο θα παρακοπλουθώ και ένα μεταπτυχιακό online δυο απογεύματα την εβδομάδα. Πιστεύεται ότι παλεύεται η φάση "ΦΟΤΑ πρωί και μεταπτυχιακό τα απογεύματα" ή θα κλατάρουμε από τη μαζεμένη πληροφορία και θα τα κάνουμε μούτι;;; Ευχαριστώ.
|
|
|
Post by kivela on Jun 17, 2024 18:53:33 GMT
Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα! Μία γρήγορη ερώτηση σας έχω. Είμαι επιτυχών στην ΑΑΔΕ με το διαγωνισμό 2Γ/2023. Στη ΦΟΤΑ λογικά ξεκινάμε εκπαίδευση ΝΟΕ-ΔΕΚ 2024. Παράλληλα ωστόσο θα παρακοπλουθώ και ένα μεταπτυχιακό online δυο απογεύματα την εβδομάδα. Πιστεύεται ότι παλεύεται η φάση "ΦΟΤΑ πρωί και μεταπτυχιακό τα απογεύματα" ή θα κλατάρουμε από τη μαζεμένη πληροφορία και θα τα κάνουμε μούτι;;; Ευχαριστώ. Εφόσον είναι μόνο 2 φορές της εβδομαδα, παλευεται. Εξαρτάται και την δυσκολία του μεταπτυχιακού βέβαια... πάντως η εκπαίδευση είναι βατή, οι πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή είναι που σε κουράζουν.
|
|
madok
Kill Bill
|
Post by madok on Jun 21, 2024 9:40:49 GMT
|
|
|
Post by trades99 on Jun 21, 2024 13:54:16 GMT
Έχει σταλεί αίτημα για 43 ΠΕ εκ των οποίων 23 εφοριακών / τελωνειακών και 4 (2 πληροφορικοί) στο ΑΣΕΠ από 3/6 και περιμένουμε τις αναπληρώσεις. Επίσης, 2 ακόμη αναπληρώσεις αναμένονται απ’ ότι καταλαβαίνω από την 1η φουρνιά αναπληρώσεων 1 δημοσιονομικού και 1 ΠΕ εφοριακών.
|
|
|
Post by anasta on Jun 25, 2024 4:46:22 GMT
Έχει σταλεί αίτημα για 43 ΠΕ εκ των οποίων 23 εφοριακών / τελωνειακών και 4 (2 πληροφορικοί) στο ΑΣΕΠ από 3/6 και περιμένουμε τις αναπληρώσεις. Επίσης, 2 ακόμη αναπληρώσεις αναμένονται απ’ ότι καταλαβαίνω από την 1η φουρνιά αναπληρώσεων 1 δημοσιονομικού και 1 ΠΕ εφοριακών Γνωρίζεις αν περιλαμβάνει και μηχανικούς;; Καθώς από την πρώτη φουρνιά από τους 2 προσλήφθηκε 1 και από τη δεύτερη φουρνιά από τους 13 που καλέστηκαν τελικά αποδέχθηκαν περίπου οι 10.
|
|
|
Post by corsair on Jun 30, 2024 13:04:43 GMT
Ευχαριστώ πολύ! Άρα από ΜΚ 3 που θα είμαι θα πάω ΜΚ 1 αλλά θα είμαι ΠΕ; Πίστευα ότι θα διατηρήσω το ΜΚ 3 και απλώς θα αλλάξω από ΤΕ σε ΠΕ. Όχι διατηρείς το ΜΚ σου αλλά λαμβάνεις μισθό πε και όχι ΤΕ αυτό σίγουρα ισχύει;;διότι το μεταπτυχιακό θα το έχεις πάρει πριν παρίες το πτυχίο ΠΕ; Επίσης Λίνα ήθελα να σε ρωτήσω αν κάποιος έχει 13-15 χρόνια προϋπηρεσία και εχει βαθμό Α και πάει σε νέα θέση μετά τη μονιμοποίηση του μετά από δύο χρόνια μπορεί να να αναγνωρίσει όλη του την προϋπηρεσία και να πάει πάλι βαθμό Α;;και κάτι για τα κλιμάκια επειδή η η διετία 2015-2016 για τα μκ δεν λαμβάνεται υπόψη ένας ο οποίος έχει προϋπηρεσία πχ 7 χρόνια τι 2017 με 2014 αναγνωρίζει 7 έτη ενώ ένας ο οποίος έχει 7 χρόνια 2012-2019 αναγνωρίζει πέντε;
|
|
|
Post by corsair on Jun 30, 2024 13:06:11 GMT
Οι φοιτησαντες στην 1γ εφοριακόι και τελωνειακοί μήπως έχετε καμία πληροφορία πότε θα γίνει νέα σχολή για τους 2γ αλλά και αυτούς που πήραν αναβολή για την 1γ;ακούσατε κάτι για νέα ΦΟΤΑ και πότε;
|
|