|
Post by katdeg on Jul 28, 2024 7:11:59 GMT
Οκ.ευχαριστω πολύ.βγηκε ΦΕΚ;Γιατί στις τωρινές αναπληρώσεις δεν είναι υποχρεωτικό το ΦΕΚ λέει η ανακοίνωση του Ασεπ
|
|
|
Post by corsair on Jul 28, 2024 16:29:22 GMT
Καλησπέρα. Στις αναπληρώσεις πόσο καιρό μετά τους κάλεσαν για ορκομωσία από την ημερομηνία που έστειλαν τα δικαιολογητικά; 1 Φλεβάρη έστειλα τα δικαιολογητικά. Αρχές Ιουνίου βγήκε το ΦΕΚ και μετά από ένα μήνα, μέσα Ιουλίου, έγινε η ορκωμοσία. 5 μήνες περίπου... Να υποθέσω ότι είσαι πληροφορικής που δεν περνάει ΦΟΤΑ έτσι αφού ορκιστηκες τώρα έτσι;
|
|
kkat
Beekeeper
|
Post by kkat on Jul 30, 2024 8:50:20 GMT
Καλημέρα. Κάποιος συνάδελφος που να διορίστηκε στην Δ.Ο.Υ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ? Είμαι διοριστέα με αναπλήρωση στην Δ.Ο.Υ. Ελευσίνας (τμήμα ελέγχων) κατά την 1γ/2022. Έχει μεταφερθεί κεντρικά ? ευχαριστώ.
|
|
|
Post by marilia on Jul 30, 2024 13:49:36 GMT
Λογικά σε κάποιο από τα ΕΛΚΕ θα τοποθετηθείς. Συγχαρητήρια!
|
|
|
Post by john21 on Aug 1, 2024 6:53:48 GMT
Οκ.ευχαριστω πολύ.βγηκε ΦΕΚ;Γιατί στις τωρινές αναπληρώσεις δεν είναι υποχρεωτικό το ΦΕΚ λέει η ανακοίνωση του Ασεπ Δεν είναι υποχρεωτικό το ΦΕΚ Κατανομής. ΦΕΚ διορισμού θα βγει
|
|
|
Post by Lina_Admin on Aug 2, 2024 17:46:11 GMT
Μεταπτυχιακό πριν το πτυχίο δεν είχε πριν κανένα; Η χρονική σειρά είναι η εξής Πτυχίο ΤΕΙ Μεταπτυχιακο 1 (συναφές) Μεταπτυχιακό 2 (συναφές) Πτυχίο πανεπιστημίου. Τώρα είμαι ΤΕ ΜΚ 3 (λόγω αναγνώρισης μεταπτυχιακού) Στη μετάταξη από ΤΕ σε ΠΕ θα χάσω τα 2 ΜΚ που πήρα λόγω μεταπτυχιακού; Η απλώς θα αλλάξει η κατηγορία από ΤΕ σε ΠΕ; Δεν χάνεις κάτι. Θα γίνεις ΠΕ θα ανέβει ο μισθός σου λόγω αυτής της κατηγορίας. Και θα ανέβεις και ΜΚ καθώς ως ΠΕ έχεις άλλη ανέλιξη.
|
|
|
Post by katdeg on Aug 7, 2024 8:42:16 GMT
Καλησπέρα.ειμαι στις αναπληρωσεις από μη αποδοχή θέσης εφοριακων..υπάρχει κάποιο γκρουπ στο viber που θα μπορούσα να προστεθω;
|
|
kts
Kill Bill
|
Post by kts on Aug 7, 2024 9:12:23 GMT
Και εγω θα ήθελα να προστεθω.
|
|
|
Post by panef on Aug 7, 2024 13:40:39 GMT
Καλησπέρα στην ομάδα, είμαι διοριστεος με αναπλήρωση πε εφοριακών. Σας έχει έρθει το e-mail για αποδοχή και με τα δικαιολογητικά;
|
|
tzina
Kill Bill
|
Post by tzina on Aug 7, 2024 13:57:33 GMT
Kαλησπέρα!Όχι δεν έχει έρθει...έχει ειπωθεί κάτι για μετά τις 20/8..
|
|
|
Post by katdeg on Aug 9, 2024 15:42:08 GMT
Καλησπέρα..έχει έρθει εμαιλ για τις αναπληρώσεις για επικύρωση των στοιχειων και αποδοχή της θέσης.
|
|
|
Post by corsair on Aug 10, 2024 11:13:04 GMT
Καλησπέρα..έχει έρθει εμαιλ για τις αναπληρώσεις για επικύρωση των στοιχειων και αποδοχή της θέσης. Στη 2γ αυτό το email ήρθε τέλος Ιουνίου και τώρα αυτήν εβδομάδα μας ήρθε το email με τα δικαιολογητικά.Υπαρχει ομάδα στο viber για εφοριακους της 2γβ τε..Ότι και να είστε και ΠΕ μπορειται να μπείτε.οριακα ίσως κάνουμε μαζί την εκπαίδευση αν σας στείλουν γρήγορα το email δικαιολογητικών.
|
|
lg
Beekeeper
|
Post by lg on Aug 12, 2024 20:31:58 GMT
Γεια σας, Θα μπορούσα να γίνω και εγώ μέλος της ομάδας στο viber των ΠΕ Πληροφορικής; Ευχαριστώ πολύ.
|
|
|
Post by steliosg on Aug 13, 2024 18:32:34 GMT
Καλησπέρα σας.
Θα ήθελα να ρωτήσω, αν γνωρίζει κάποιος/α συνάδελφος, πως γίνεται να αλλάξεις ειδικότητα στην ΑΑΔΕ, πχ από τελωνειακός σε εφοριακός ή οικονομικού-λογιστικού.
Ευχαριστώ πολύ
|
|
dim17
Beekeeper
Member is Online
|
Post by dim17 on Aug 17, 2024 15:55:18 GMT
Γεια σας, Θα μπορούσα να γίνω κι εγώ μέλος της ομάδας στο viber των ΠΕ Πληροφορικής; Ευχαριστώ πολύ!
|
|