|
Post by Persefoni on Sept 18, 2024 18:51:27 GMT
Νέο poll για την αναμονή μέχρι τα οριστικά, βαράτε...η δημοφιλέστερη θα λάβει σάρκα και οστά 😋
|
|
|
Post by ivamvako on Sept 18, 2024 20:23:18 GMT
Νέο poll για την αναμονή μέχρι τα οριστικά, βαράτε...η δημοφιλέστερη θα λάβει σάρκα και οστά 😋 Περνας παντως ωραια το μηνυμα οτι το τελος Νοεμβρη δεν ειναι αποδεκτο
|
|
|
Post by Persefoni on Sept 18, 2024 20:39:40 GMT
Νέο poll για την αναμονή μέχρι τα οριστικά, βαράτε...η δημοφιλέστερη θα λάβει σάρκα και οστά 😋 Περνας παντως ωραια το μηνυμα οτι το τελος Νοεμβρη δεν ειναι αποδεκτο Όταν λέω αντίστροφη μέτρηση εννοώ όπως και για προσωρινά πχ 40 μέρες πριν τον τερματισμό.... Αν έβαζα τέλη Νοέμβρη επιλογή, στο μυαλό μου θα είχα ως τέρμα τα τέλη Δεκέμβρη ΜΑΧ... {μάλλον έπρεπε να το ξεκαθαρίσω, γιατί νομίζω οι περισσότεροι απαντούν με την λογική να αρχίσει 10 πριν τα οριστικά η αντίστροφη νομίζω...😏}
|
|
|
Post by ljana on Sept 18, 2024 20:50:35 GMT
Περνας παντως ωραια το μηνυμα οτι το τελος Νοεμβρη δεν ειναι αποδεκτο Όταν λέω αντίστροφη μέτρηση εννοώ όπως και για προσωρινά πχ 40 μέρες πριν τον τερματισμό.... Αν έβαζα τέλη Νοέμβρη επιλογή, στο μυαλό μου θα είχα ως τέρμα τα τέλη Δεκέμβρη ΜΑΧ... {μάλλον έπρεπε να το ξεκαθαρίσω, γιατί νομίζω οι περισσότεροι απαντούν με την λογική να αρχίσει 10 πριν τα οριστικά η αντίστροφη νομίζω...😏} Καλέ ναι και εγώ έβαλα τέλη Οκτώβρη με τη λογική 10-15 μέρες αντιστροφη μέτρηση! Αν εννοούμε 40 να το αλλάξω σε αρχές Οκτώβρη!!😂
|
|
|
Post by Persefoni on Sept 18, 2024 20:54:19 GMT
Όταν λέω αντίστροφη μέτρηση εννοώ όπως και για προσωρινά πχ 40 μέρες πριν τον τερματισμό.... Αν έβαζα τέλη Νοέμβρη επιλογή, στο μυαλό μου θα είχα ως τέρμα τα τέλη Δεκέμβρη ΜΑΧ... {μάλλον έπρεπε να το ξεκαθαρίσω, γιατί νομίζω οι περισσότεροι απαντούν με την λογική να αρχίσει 10 πριν τα οριστικά η αντίστροφη νομίζω...😏} Καλέ ναι και εγώ έβαλα τέλη Οκτώβρη με τη λογική 10-15 μέρες αντιστροφη μέτρηση! Αν εννοούμε 40 να το αλλάξω σε αρχές Οκτώβρη!!😂 Βάλτε όπως το νομίζει ο καθένας....όταν είναι να την αρχίσω τελικά όντως, πάλι θα ρωτήσω ποιο να βάλω τέρμα...😉έτσι κι αλλιώς!!!!😋
|
|
|
Post by Persefoni on Oct 22, 2024 12:55:36 GMT
Νέο Poll
|
|