|
Post by Persefoni on May 28, 2023 13:15:04 GMT
|
|
|
Post by tiesel on May 28, 2023 13:18:16 GMT
6,5. Δεν ψηφιζω γιατι δεν υπαρχει αυτη η επιλογη
|
|
|
Post by Persefoni on May 28, 2023 13:21:22 GMT
6,5. Δεν ψηφιζω γιατι δεν υπαρχει αυτη η επιλογη ΩΧ...Δεν σκέφτηκα τα δεκαδικά...βάλε 7 να είσαι μέσα...έτσι κ αλλιώς μια ιδέα θα πάρουμε...
|
|
|
Post by jenny21 on May 30, 2023 15:09:59 GMT
|
|
|
Post by jenny21 on May 30, 2023 15:10:27 GMT
7
|
|
|
Post by nikolasds on Jun 16, 2023 6:41:26 GMT
Εκεί με τους ομοιόβαθμους και το πως βαθμολογούνται αν έχεις πάνω από ένα το χάνω λίγο. Τι εννοεί; Αν έχεις διδακτορικό και μεταπτυχιακό και intigrated θα πάρεις 5+2+1=8 μόρια; Ναι ή οχι; Αν έχεις διδακτορικό, 2 μεταπτυχιακά και intigrated πόσα μόρια θα πάρεις;
|
|
|
Post by Persefoni on Sept 10, 2023 0:36:17 GMT
Εκεί με τους ομοιόβαθμους και το πως βαθμολογούνται αν έχεις πάνω από ένα το χάνω λίγο. Τι εννοεί; Αν έχεις διδακτορικό και μεταπτυχιακό και intigrated θα πάρεις 5+2+1=8 μόρια; Ναι ή οχι; Αν έχεις διδακτορικό, 2 μεταπτυχιακά και intigrated πόσα μόρια θα πάρεις; nikolasds Ελπίζω να βοηθάω... Για το πρώτο: 5+2+0,5= 7,5 , γιατί μόνο μέχρι 2 μεταπτυχιακά μοριοδοτεί από ότι λέει (το δεύτερο παίρνει τους μισούς αυτού που του αντιστοιχούν & σε περίπτωση που είναι πάνω από δύο μοριοδοτεί τα 2 με τα περισσότερα μόρια).Στη δεύτερη περίπτωση 5+2+1=8 , γιατί το intigrated (ως τρίτο) δεν θα μοριοδοτηθεί καθόλου.
Μάλλον λάθος τελικά...!!!!!
|
|
|
Post by Fenix2023 on Nov 20, 2023 8:47:06 GMT
Εκεί με τους ομοιόβαθμους και το πως βαθμολογούνται αν έχεις πάνω από ένα το χάνω λίγο. Τι εννοεί; Αν έχεις διδακτορικό και μεταπτυχιακό και intigrated θα πάρεις 5+2+1=8 μόρια; Ναι ή οχι; Αν έχεις διδακτορικό, 2 μεταπτυχιακά και intigrated πόσα μόρια θα πάρεις; nikolasds Ελπίζω να βοηθάω... Για το πρώτο: 5+2+0,5= 7,5 , γιατί μόνο μέχρι 2 μεταπτυχιακά μοριοδοτεί από ότι λέει (το δεύτερο παίρνει τους μισούς αυτού που του αντιστοιχούν & σε περίπτωση που είναι πάνω από δύο μοριοδοτεί τα 2 με τα περισσότερα μόρια). Στη δεύτερη περίπτωση 5+2+1=8 , γιατί το intigrated (ως τρίτο) δεν θα μοριοδοτηθεί καθόλου.Στην περίπτωση όπου έχεις διδακτορικό, μεταπτυχιακό και integrated master (πρώτη περίπτωση) τα μόρια θα είναι: 5+2+1=8 Στην περίπτωση όπου κάποιος έχει διδακτορικό, 2 μεταπτυχιακά και integrated master υπολογίζετε ως εξής; 5 (διδακτορικό)+2 (μετράει μόνο το ένα μεταπτυχιακό)+1 (integrated master)=8 ή μοριοδοτείται και το δεύτερο μεταπτυχιακό και με πόσο;
|
|
|
Post by Persefoni on Nov 20, 2023 12:17:42 GMT
Στην περίπτωση όπου έχεις διδακτορικό, μεταπτυχιακό και integrated master (πρώτη περίπτωση) τα μόρια θα είναι: 5+2+1=8 Στην περίπτωση όπου κάποιος έχει διδακτορικό, 2 μεταπτυχιακά και integrated master υπολογίζετε ως εξής; 5 (διδακτορικό)+2 (μετράει μόνο το ένα μεταπτυχιακό)+1 (integrated master)=8 ή μοριοδοτείται και το δεύτερο μεταπτυχιακό και με πόσο; Νομίζω βαθμολογούν έως 2 μεταπτυχιακά max...έτσι έχω καταλάβει...Ας μας πει και κάποιος άλλος... esdda2.freeforums.net/attachment/download/267 Δες, λέει ένας μόνο εξ αυτών...
|
|
|
Post by Fenix2023 on Nov 21, 2023 8:55:33 GMT
Στην περίπτωση όπου έχεις διδακτορικό, μεταπτυχιακό και integrated master (πρώτη περίπτωση) τα μόρια θα είναι: 5+2+1=8 Στην περίπτωση όπου κάποιος έχει διδακτορικό, 2 μεταπτυχιακά και integrated master υπολογίζετε ως εξής; 5 (διδακτορικό)+2 (μετράει μόνο το ένα μεταπτυχιακό)+1 (integrated master)=8 ή μοριοδοτείται και το δεύτερο μεταπτυχιακό και με πόσο; Νομίζω βαθμολογούν έως 2 μεταπτυχιακά max...έτσι έχω καταλάβει...Ας μας πει και κάποιος άλλος... esdda2.freeforums.net/attachment/download/267 Δες, λέει ένας μόνο εξ αυτών... Διαβάζοντας το σχετικό άρθρο που αναφέρει για τον τρόπο βαθμολόγησης των πτυχίων έβγαλα τα εξής συμπεράσματα: Αν έχεις μόνο 2 διδακτορικά το δεύτερο διδακτορικό θα πάρει +2,5 μόρια Αν έχεις μόνο 2 μεταπτυχιακά του δεύτερο μεταπτυχιακό θα πάρει +1 μόριο Αν έχεις μόνο 2 integrated masters το δεύτερο integrated master θα βαθμολογηθεί με 0,5 μόρια Στην περίπτωση που έχεις 2 διδακτορικά, 2 μεταπτυχιακά και 2 integrated masters θα πάρεις 5 (1ο διδακτορικό)+ 2,5 (2ο διδακτορικό)+ 2 (μεταπτυχιακό)+ 1 (integrated master)=10,5 μόρια αυτό αιτιολογείται ως εξής: από τα δεύτερα πτυχία που έχει κάποιος θα συνυπολογιστει στην βαθμολογία μόνο το δεύτερο ανώτερης βαθμίδας πτυχίο με το μισό της βαθμολογίας του πρώτου αντίστοιχου τίτλου, συνεπώς στην συγκεκριμένη περίπτωση με 2,5 μόρια. 'Αρα στην περίπτωση όπου κάποιος έχει διδακτορικό, 2 μεταπτυχιακά και integrated master υπολογίζετε ως εξής; 5 (διδακτορικό)+2 (1ο μεταπτυχιακό)+ 1 (2ο μεταπτυχιακό)+1 (integrated master)=9 μόρια
|
|
|
Post by Persefoni on Nov 24, 2023 1:50:28 GMT
Διαβάζοντας το σχετικό άρθρο που αναφέρει για τον τρόπο βαθμολόγησης των πτυχίων έβγαλα τα εξής συμπεράσματα: Αν έχεις μόνο 2 διδακτορικά το δεύτερο διδακτορικό θα πάρει +2,5 μόρια Αν έχεις μόνο 2 μεταπτυχιακά του δεύτερο μεταπτυχιακό θα πάρει +1 μόριο Αν έχεις μόνο 2 integrated masters το δεύτερο integrated master θα βαθμολογηθεί με 0,5 μόρια Στην περίπτωση που έχεις 2 διδακτορικά, 2 μεταπτυχιακά και 2 integrated masters θα πάρεις 5 (1ο διδακτορικό)+ 2,5 (2ο διδακτορικό)+ 2 (μεταπτυχιακό)+ 1 (integrated master)=10,5 μόρια αυτό αιτιολογείται ως εξής: από τα δεύτερα πτυχία που έχει κάποιος θα συνυπολογιστει στην βαθμολογία μόνο το δεύτερο ανώτερης βαθμίδας πτυχίο με το μισό της βαθμολογίας του πρώτου αντίστοιχου τίτλου, συνεπώς στην συγκεκριμένη περίπτωση με 2,5 μόρια. 'Αρα στην περίπτωση όπου κάποιος έχει διδακτορικό, 2 μεταπτυχιακά και integrated master υπολογίζετε ως εξής; 5 (διδακτορικό)+2 (1ο μεταπτυχιακό)+ 1 (2ο μεταπτυχιακό)+1 (integrated master)=9 μόρια Αναφέρει ότι: σε περίπτωση ύπαρξης περισσοτέρων του ενός, βαθμολογείται 1 μόνο & αν πρόκειται για μη ομοιόβαθμους βαθμολογείται ο υψηλότερος εξ αυτών. Αν εννοεί ότι βαθμολογείται ο υψηλότερος ανάμεσα στα 2α (διδακτ.-μεταπτ.-integrated)
Τότε ναι, αν υπάρχουν 2 μεταπτυχιακά & 2 integrated, το 2ο που θα βαθμολογηθεί είναι το δεύτερο μεταπτ. που έχει περισσότερα από το integrated. [5+(2+1)+1]=9 Θεωρούσα ως τώρα ότι τα μεταπτυχιακά & integrated τα λαμβάνει ως μία κατηγορία μαζί...🤔 Ας μας πει όποιος ξέρει!!!! ΥΓ.: Λογικά κάποιος που έχει 2 διδακτ., 2 μεταπτυχ. & 2 integrated θα πάρει [(5+2,5) +2 +1]= 10,5 μάλλον αυτό εννοεί τελικά, έχεις δίκιο😉
|
|
|
Post by Fenix2023 on Nov 24, 2023 9:42:41 GMT
Fofo μήπως μπορείς να μου απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματα: 1)Έχουμε κάτι νεότερο σχετικά με το που θα είναι οι προκηρυχθείσες θέσεις για την 3ΓΒ/2022 όπως είχε βγεί πριν την προκήρυξη για την 2ΓΒ ώστε να έχουμε μια πιο συγκεκριμένη εικόνα για το που θα βρίσκονται οι σχετικές θέσεις; 2)Σχετικά με το δικαιολογητικό που αφορά την απόδειξη εμπειρίας θα πρέπει η εμπειρία να είναι συναφής με την ειδικότητα ή μοριοδοτείται η εμπειρία ανεξαρτήτως συνάφειας με ειδικότητα; 3) Ως δικαιολογητικό για την εμπειρία όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες-αυτοαπασχολούμενοι θα χρησιμοποιήσεται πρόσφατη βεβαίωση ασφάλισης από ΕΦΚΑ ή βεβαίωση προϋπηρεσίας μη μισθωτών για ΑΣΕΠ; 4) Αν η σχετική βεβαίωση εμπειρίας έχει εκδοθεί τον Ιούλιο του 2023 είναι σε ισχύ ή θα πρέπει να εκδοθεί πιο πρόσφατη;
|
|
|
Post by Persefoni on Nov 25, 2023 15:22:44 GMT
Fofo μήπως μπορείς να μου απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματα: 1)Έχουμε κάτι νεότερο σχετικά με το που θα είναι οι προκηρυχθείσες θέσεις για την 3ΓΒ/2022 όπως είχε βγεί πριν την προκήρυξη για την 2ΓΒ ώστε να έχουμε μια πιο συγκεκριμένη εικόνα για το που θα βρίσκονται οι σχετικές θέσεις; 2)Σχετικά με το δικαιολογητικό που αφορά την απόδειξη εμπειρίας θα πρέπει η εμπειρία να είναι συναφής με την ειδικότητα ή μοριοδοτείται η εμπειρία ανεξαρτήτως συνάφειας με ειδικότητα; 3) Ως δικαιολογητικό για την εμπειρία όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες-αυτοαπασχολούμενοι θα χρησιμοποιήσεται πρόσφατη βεβαίωση ασφάλισης από ΕΦΚΑ ή βεβαίωση προϋπηρεσίας μη μισθωτών για ΑΣΕΠ; 4) Αν η σχετική βεβαίωση εμπειρίας έχει εκδοθεί τον Ιούλιο του 2023 είναι σε ισχύ ή θα πρέπει να εκδοθεί πιο πρόσφατη; 1. Θα μάθουμε τις θέσεις όταν φύγει για τυπογραφείο (έτσι είχε γίνει με 2ΓΒ, τότε βγήκε ο πίνακας) & μετά από 5-10 μέρες θα βγει η προκήρυξη ολόκληρη... 2. Βαθμολογείται οποιαδήποτε εμπειρία... 3. Εγώ έχω βεβαίωση από ΕΦΚΑ, για ελεύθερους δεν θυμάμαι ακριβώς, δες στην 2ΓΒ τι έλεγε... 4. Επειδή δεν γράφει πουθενά πόσο διαρκεί, εγώ έβαλα μία πρόσφατη πριν κάποιες βδομάδες...αν κάνουμε αιτήσεις με το νέο έτος μπορεί να έχω βγάλει κι άλλη..🤣
|
|
|
Post by Persefoni on Nov 26, 2023 19:02:59 GMT
Ερώτηση προς όλους τους ΠΕ εδώ...: Πιστεύετε πως αν ισχύουν τα δεδομένα του poll (σε κάποιο βαθμό έστω), οι υψηλόβαθμοι των ειδικοτήτων αν δεν απορροφηθούν τελικώς στην ειδικότητα τους & στην πόλη τους, θα διορισθούν στην πόλη τους από τον Διεκπ. (που θα έχει πολλαπλάσιες θέσεις σε κάθε πόλη σε σχέση με τις θέσεις ειδικότητας), με αποτέλεσμα οι περισσότεροι από τους 850/1.100 ΠΕ Διεκπ. (που βρίσκονται & σε άλλο πίνακα) να διορισθούν στον Διεκπ. και στις θέσεις ειδικοτήτων έτσι να πέσουν οι βάσεις, αφού θα φύγουν αρκετοί υψηλόβαθμοι...? Γιατί αρχικά πιστεύαμε όλοι, ότι η κίνηση θα είναι κυρίως αντίστροφη....🤔 Τι λέτε...?
|
|
|
Post by kell on Nov 27, 2023 5:47:57 GMT
Ερώτηση προς όλους τους ΠΕ εδώ...: Πιστεύετε πως αν ισχύουν τα δεδομένα του poll (σε κάποιο βαθμό έστω), οι υψηλόβαθμοι των ειδικοτήτων αν δεν απορροφηθούν τελικώς στην ειδικότητα τους & στην πόλη τους, θα διορισθούν στην πόλη τους από τον Διεκπ. (που θα έχει πολλαπλάσιες θέσεις σε κάθε πόλη σε σχέση με τις θέσεις ειδικότητας), με αποτέλεσμα οι περισσότεροι από τους 850/1.100 ΠΕ Διεκπ. (που βρίσκονται & σε άλλο πίνακα) να διορισθούν στον Διεκπ. και στις θέσεις ειδικοτήτων έτσι να πέσουν οι βάσεις, αφού θα φύγουν αρκετοί υψηλόβαθμοι...? Γιατί αρχικά πιστεύαμε όλοι, ότι η κίνηση θα είναι κυρίως αντίστροφη....🤔 Τι λέτε...? Καλημέρα!προσωπικά δεν έχω δει τις θέσεις των ειδικοτήτων,μιας και είμαι μόνο στον πίνακα του 407,αλλά θα έλεγα να βγουν πρώτα οι θέσεις και μετά να το δούμε, διατηρώ μια ελπίδα ότι η τάση θα είναι οι ειδικότητες για τους πρώτους,τελικά. Κ εγώ έχω δηλώσει στο poll υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά δεν θα ναι όλη μα όλη, και ούτε όλες οι περιοχές με την ίδια βαρύτητα ως προς την προτίμηση.
|
|