nknkdk
Gladiator
Κλινικός παρατηρητής του ανθρώπινου καρναβαλιού..
|
Post by nknkdk on Jan 9, 2024 22:48:12 GMT
Καλημέρα σας. Το integrated master στην δήλωση θέσεων δεν το προσμετράμε στους μεταπτυχιακούς τίτλους. Κατάλαβα σωστα? Όλη η πληροφορία είναι εδώ στο πρώτο post. Δεν είμαι σίγουρος για να σου πω αλλά κοίτα εκεί θα το βρεις. esdda2.freeforums.net/thread/173/3-2023Sent from my SM-G965F using Tapatalk
|
|
stk
Buzz
Τόσο χάλια είσαι ή είναι λερωμένα τα γυαλιά μου??
|
Post by stk on Jan 10, 2024 4:21:19 GMT
Καλημέρα σας. Το integrated master στην δήλωση θέσεων δεν το προσμετράμε στους μεταπτυχιακούς τίτλους. Κατάλαβα σωστα? Nαι καλά κατάλαβες.Στη δήλωση θέσεων βάζεις NAI μόνο αν έχεις μεταπτυχιακό που βρίσκεται στην λίστα των αποδεκτών τίτλων στο παράρτημα της προκήρυξης. Δεν μετράει το integrated master.
|
|
|
Post by engineer on Jan 10, 2024 11:53:41 GMT
Καλημέρα σας. Το integrated master στην δήλωση θέσεων δεν το προσμετράμε στους μεταπτυχιακούς τίτλους. Κατάλαβα σωστα? Nαι καλά κατάλαβες.Στη δήλωση θέσεων βάζεις NAI μόνο αν έχεις μεταπτυχιακό που βρίσκεται στην λίστα των αποδεκτών τίτλων στο παράρτημα της προκήρυξης. Δεν μετράει το integrated master. Καλησπέρα και εδώ. Φυσικά και μετράει το integrated master οπότε μη παραλείψεις να το συμπεριλάβεις στο πρώτο τμήμα που δηλώνεις τους τίτλους σου. Μετά για τις θέσεις που δηλώνεις εφόσον δεν είναι απαραίτητο προσόν σε καμία δεν απαιτείται να ξαναδηλωθεί. Καλή επιτυχία.
|
|
stk
Buzz
|
Post by stk on Jan 10, 2024 15:47:51 GMT
Nαι καλά κατάλαβες.Στη δήλωση θέσεων βάζεις NAI μόνο αν έχεις μεταπτυχιακό που βρίσκεται στην λίστα των αποδεκτών τίτλων στο παράρτημα της προκήρυξης. Δεν μετράει το integrated master. Καλησπέρα και εδώ. Φυσικά και μετράει το integrated master οπότε μη παραλείψεις να το συμπεριλάβεις στο πρώτο τμήμα που δηλώνεις τους τίτλους σου. Μετά για τις θέσεις που δηλώνεις εφόσον δεν είναι απαραίτητο προσόν σε καμία δεν απαιτείται να ξαναδηλωθεί. Καλή επιτυχία. Mην μπερδεύομαστε τσάμπα!!Κανεις δεν είπε ότι δεν μετράει . Η ερωτηση ήταν συγκεκριμένη αν το λαμβάνουμε υπόψη σαν μεταπτυχιακό κατά την δήλωση θέσεων οπου και φαίνεται υποσημείωση του ΑΣΕΠ κατά την ηλεκτρονική αίτηση που λεει: Σε κάθε επιδιωκόμενη θέση καταχωρίστε, εφόσον τα κατέχετε, τον κωδικό εντοπιότητας, το πλήθος των μεταπτυχιακών (εκτός από το integrated master) και διδακτορικών τίτλων, τη γλωσσομάθεια και το σύνολο της εμπειρίας, προκειμένου αυτά να μοριοδοτηθούν. Πόσο πιο ξεκάθαρο? Εννοείται το δηλώνουμε αρχικά όπως δηλώνουμε και την άριστη ξένη γλώσσα . Αλλα στο πινακά που δηλώνουμε θέσεις στο πεδίο που λέει μεταπτυχιακα ΔΕΝ προσμετράμε το integrated master!!
|
|
|
Post by teo1978 on Jan 10, 2024 20:40:13 GMT
Το εκαναν ετσι (δηαλδη να μην βαζεις στις θεσεις το integrated ) γιατι πολλοι μπερδευονταν κια εβαζαν λαθος τα μεταπτυχιακα Σε εμενα εκανε λάθος δικηγορος σε Κ και μου στοιχισε διορισμό στον τόπο μου
|
|
stk
Buzz
|
Post by stk on Jan 10, 2024 21:42:50 GMT
Το εκαναν ετσι (δηαλδη να μην βαζεις στις θεσεις το integrated ) γιατι πολλοι μπερδευονταν κια εβαζαν λαθος τα μεταπτυχιακα Σε εμενα εκανε λάθος δικηγορος σε Κ και μου στοιχισε διορισμό στον τόπο μου κρίμα !!Πως μπορείτε και εμπιστεύεστε κάποιον τριτο να σας κάνει την αίτηση ποτέ δεν το κατάλαβα!Ενα καλό διάβασμα της προκήρυξης θέλει. Εδώ την κάνουμε μονοι μας και τσεκάρουμε ξανα και ξανά άπειρες φορές στην ήδη οριστικοποιημένη αίτηση! Έχουν πάρει κόσμο (πέρα από τσάμπα χρήματα) στο λαιμό τους δικηγόροι και άντε κάποιος Υποχρεωτικής εκπαίδευσης που μπορεί να μην γνωρίζει και υπολογιστες να το καταλάβω αλλα άτομα κατηγορίας ΠΕ το θεωρώ το λιγότερο απαράδεκτο.
|
|
|
Post by kotonos on Jan 10, 2024 22:09:18 GMT
Το εκαναν ετσι (δηαλδη να μην βαζεις στις θεσεις το integrated ) γιατι πολλοι μπερδευονταν κια εβαζαν λαθος τα μεταπτυχιακα Σε εμενα εκανε λάθος δικηγορος σε Κ και μου στοιχισε διορισμό στον τόπο μου κρίμα !!Πως μπορείτε και εμπιστεύεστε κάποιον τριτο να σας κάνει την αίτηση ποτέ δεν το κατάλαβα!Ενα καλό διάβασμα της προκήρυξης θέλει. Εδώ την κάνουμε μονοι μας και τσεκάρουμε ξανα και ξανά άπειρες φορές στην ήδη οριστικοποιημένη αίτηση! Έχουν πάρει κόσμο (πέρα από τσάμπα χρήματα) στο λαιμό τους δικηγόροι και άντε κάποιος Υποχρεωτικής εκπαίδευσης που μπορεί να μην γνωρίζει και υπολογιστες να το καταλάβω αλλα άτομα κατηγορίας ΠΕ το θεωρώ το λιγότερο απαράδεκτο. Σωστός! Και άμα είναι να κάνεις λάθος, τουλάχιστον να το έχεις κάνει εσύ ο ίδιος και να μην κλαίγεσαι πως το έκανε κάποιος τρίτος που τον πλήρωσες κιόλας και που εσύ μπορεί να το απέφευγες κιόλας! Το τελευταίο είναι δυσκολοχώνευτο
|
|
lthan
Kill Bill
|
Post by lthan on Jan 12, 2024 20:01:05 GMT
Στην απόδειξη προυπηρεσίας έχω 4 εγγραφες μισθωτής εργασίας στις οποίες έχω ανεβάσει το ίδιο δικαιολογητικό, τα περασα στο μητρωο με αντιγραφή εγγραφής. Όταν εκτυπωνω την αίτηση με δικαιολογητικά, η βεβαιωση μισθωτής εμφανίζεται μια φορά μόνο και όχι 4 που είναι οι εγγραφές. Είναι λογικό να συμβαίνει επειδη ειναι ίδιο εγγραφο; το εχει προσέξει και καποιος άλλος κατι αντίστοιχο;
|
|
nknkdk
Gladiator
Κλινικός παρατηρητής του ανθρώπινου καρναβαλιού..
|
Post by nknkdk on Jan 12, 2024 20:04:12 GMT
Στην απόδειξη προυπηρεσίας έχω 4 εγγραφες μισθωτής εργασίας στις οποίες έχω ανεβάσει το ίδιο δικαιολογητικό, τα περασα στο μητρωο με αντιγραφή εγγραφής. Όταν εκτυπωνω την αίτηση με δικαιολογητικά, η βεβαιωση μισθωτής εμφανίζεται μια φορά μόνο και όχι 4 που είναι οι εγγραφές. Είναι λογικό να συμβαίνει επειδη ειναι ίδιο εγγραφο; το εχει προσέξει και καποιος άλλος κατι αντίστοιχο; Νομίζω ότι τα αρχεία με το ίδιο όνομα τα εμφανίζει μια φορά. Τη Βεβαίωση του Εφκα που την ανέβασα 2 φορές με διαφορετικό όνομα την εμφανίζει δύο φορές. Λογικά αυτό είναι. Αν τα κατεβάζεις κανονικά από την "προβολή" είσαι μια χαρά. Sent from my SM-G965F using Tapatalk
|
|
lthan
Kill Bill
|
Post by lthan on Jan 12, 2024 21:29:38 GMT
Στην απόδειξη προυπηρεσίας έχω 4 εγγραφες μισθωτής εργασίας στις οποίες έχω ανεβάσει το ίδιο δικαιολογητικό, τα περασα στο μητρωο με αντιγραφή εγγραφής. Όταν εκτυπωνω την αίτηση με δικαιολογητικά, η βεβαιωση μισθωτής εμφανίζεται μια φορά μόνο και όχι 4 που είναι οι εγγραφές. Είναι λογικό να συμβαίνει επειδη ειναι ίδιο εγγραφο; το εχει προσέξει και καποιος άλλος κατι αντίστοιχο; Νομίζω ότι τα αρχεία με το ίδιο όνομα τα εμφανίζει μια φορά. Τη Βεβαίωση του Εφκα που την ανέβασα 2 φορές με διαφορετικό όνομα την εμφανίζει δύο φορές. Λογικά αυτό είναι. Αν τα κατεβάζεις κανονικά από την "προβολή" είσαι μια χαρά. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Σ ευχαριστώ για την απαντηση, η αληθεια ειναι πως σ αλλες εγγραφες που εχω αρχεια ίδια τα εμφανιζει. Απο τη στιγμή που φαινονται οκ στην "προβολή" δεν θα μπω στη διαδικασια για αλλες αλλαγες.
|
|
|
Post by kotonos on Jan 13, 2024 8:02:42 GMT
Στην απόδειξη προυπηρεσίας έχω 4 εγγραφες μισθωτής εργασίας στις οποίες έχω ανεβάσει το ίδιο δικαιολογητικό, τα περασα στο μητρωο με αντιγραφή εγγραφής. Όταν εκτυπωνω την αίτηση με δικαιολογητικά, η βεβαιωση μισθωτής εμφανίζεται μια φορά μόνο και όχι 4 που είναι οι εγγραφές. Είναι λογικό να συμβαίνει επειδη ειναι ίδιο εγγραφο; το εχει προσέξει και καποιος άλλος κατι αντίστοιχο; Εμένα το συγκεκριμένο έγγραφο μου το εμφανίζει όσες φορές το έχω ανεβάσει. Αντίθετα, άλλα έγγραφα, όπως π.χ. τον τίτλο σπουδών, μου τα εμφανίζει μόνο μία φορά, παρόλο που τα έχω επικαλεστεί περισσότερες.
|
|
|
Post by teo1978 on Jan 14, 2024 8:38:37 GMT
Αυγουστο εχουν βγει αποτελεσματα Γεναρη παμε δουλεια.
|
|
|
Post by teo1978 on Jan 14, 2024 8:42:34 GMT
Το εκαναν ετσι (δηαλδη να μην βαζεις στις θεσεις το integrated ) γιατι πολλοι μπερδευονταν κια εβαζαν λαθος τα μεταπτυχιακα Σε εμενα εκανε λάθος δικηγορος σε Κ και μου στοιχισε διορισμό στον τόπο μου κρίμα !!Πως μπορείτε και εμπιστεύεστε κάποιον τριτο να σας κάνει την αίτηση ποτέ δεν το κατάλαβα!Ενα καλό διάβασμα της προκήρυξης θέλει. Εδώ την κάνουμε μονοι μας και τσεκάρουμε ξανα και ξανά άπειρες φορές στην ήδη οριστικοποιημένη αίτηση! Έχουν πάρει κόσμο (πέρα από τσάμπα χρήματα) στο λαιμό τους δικηγόροι και άντε κάποιος Υποχρεωτικής εκπαίδευσης που μπορεί να μην γνωρίζει και υπολογιστες να το καταλάβω αλλα άτομα κατηγορίας ΠΕ το θεωρώ το λιγότερο απαράδεκτο. Μεγάλο λάθος εκανα Ενω τους ειχα πει για το συγκεκριμένο σημειο να ζητησουν διευκρινηση μου ειπαν ναι ετσι θα γιενι και ηταν λάθος. Δηλαδη ακομα και αν τους ελέγχεις ειναι οτι ναναι. Οτι τους βολευει Και η απάντηση ηταν << μα καλα πως εγινε αυτο το λάθος>>
|
|
|
Post by kotonos on Jan 14, 2024 11:37:32 GMT
Αυγουστο εχουν βγει αποτελεσματα Γεναρη παμε δουλεια. Αύγουστο τα προσωρινά ή τα οριστικά αποτελέσματα;
|
|
fox
Beekeeper
|
Post by fox on Jan 14, 2024 19:59:33 GMT
Καλησπέρα κι από εμένα και καλή επιτυχία σε όλους!!! Επειδή όσο περνάει ο καιρός αμφιβάλλω για τα πάντα.., όσοι εργάζεστε ως ελεύθεροι επαγγελματίες, στην απόδειξη εμπειρίας έχετε ανεβάσει και τιμολόγια ή μόνο το χαρτί από τον ΕΦΚΑ?
|
|