|
Post by manosb on Jan 6, 2024 22:35:16 GMT
παιδιά με ιδαχ κτηματολόγιο κι Αττικό Μετρό και δευα τι παίζει? έχουν δικαίωμα στην κινητικότητα? δεν ξέρω που να τα βάλω....σβήνω γράφω τα χαρτιά συνεχώς με αποτέλεσμα να μην έχω περάσει τίποτα ακόμα μέσα στην αίτηση..ούτε για τις αρχικές επιλογές μου δεν είμαι σίγουρη ..θέλω μεν υπουργεία αλλά οι δήμοι είναι στην πόλη μου...εσείς που δεν είστε από Αθήνα τα υπουργεία τα βάλατε ή μόνο εγώ είμαι η βλαμμενη?☺️ Εγώ που είμαι από Αθήνα αν διοριζόμουν στο Δήμο που μένω θα πήγαινα πάντως. Γενικά αν υπάρχουν θέσεις στην περιοχή σου το λογικό είναι να επιλέξεις αυτές. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν διαφορές στο μισθό δεν νομίζω ότι συμφέρει η μετακίνηση. Προσωπική άποψη βέβαια. Είναι περίεργο πάντως αυτό που συμβαίνει. Εγώ αν ήμουν 10 χρόνια νεότερος ή αν δεν είχα οικογενειακές υποχρεώσεις θα κοιτούσα να φύγω από την Αθήνα.
|
|
lthan
Kill Bill
|
Post by lthan on Jan 7, 2024 11:28:07 GMT
Στην εμπειρία που έχουμε πριν το 17 που δεν υπηρχε ο εφκα, τι βαζουμε ως φορεα; Ειχα δει μια απαντηση στο στο γενικο της 2γ οτι βαζουμε τον φορεα που αναγραφει η βεβαιωση, ισχυει;
επισης στο μεταπτυχιακο βαζουμε κανονικα βαθμο ή και εκει αριστα, λιαν καλως κτλ;
|
|
nknkdk
Gladiator
Κλινικός παρατηρητής του ανθρώπινου καρναβαλιού..
|
Post by nknkdk on Jan 7, 2024 11:43:58 GMT
ΕΤΑΑ ΤΣΜΕΔΕ, δεν γράφει η βεβαίωση σου; Και σκέτο ΤΣΜΕΔΕ να βάλεις μια χαρά είναι.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
|
|
nknkdk
Gladiator
Κλινικός παρατηρητής του ανθρώπινου καρναβαλιού..
|
Post by nknkdk on Jan 7, 2024 11:44:32 GMT
Στο μεταπτυχιακό ολογράφως το έβαλα
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
|
|
|
Post by kotonos on Jan 7, 2024 12:32:23 GMT
Στην εμπειρία που έχουμε πριν το 17 που δεν υπηρχε ο εφκα, τι βαζουμε ως φορεα; Ειχα δει μια απαντηση στο στο γενικο της 2γ οτι βαζουμε τον φορεα που αναγραφει η βεβαιωση, ισχυει; επισης στο μεταπτυχιακο βαζουμε κανονικα βαθμο ή και εκει αριστα, λιαν καλως κτλ; ΤΣΜΕΔΕ βάλε και είσαι οκ. Στο μεταπτυχιακό δεν χρειάζεται βαθμός. Βάζεις άριστα, λίαν καλώς, καλώς και είσαι οκ.
|
|
|
Post by dimmar on Jan 8, 2024 12:11:23 GMT
Καλησπέρα και από εμένα και καλή επιτυχία, θα ήθελα να ρωτησω στο μητρώο στην άδεια ασκήσεως επαγγέλματος τι βάλατε στον αριθμό μητρώου άδειας και στον αριθμό άδειας;
|
|
|
Post by jujuka on Jan 8, 2024 12:33:10 GMT
Το πρώτο είναι ο αριθμός μητρώου τεε που χρησιμοποιούμε (της σφραγίδας). Αριθμός άδειας είναι πάνω αριστερά στην άδεια άσκησης επαγγέλματος (τον γράφει και στην ταυτότητα μέλους τεε)
|
|
|
Post by jujuka on Jan 8, 2024 12:35:48 GMT
Στην εμπειρία που έχουμε πριν το 17 που δεν υπηρχε ο εφκα, τι βαζουμε ως φορεα; Ειχα δει μια απαντηση στο στο γενικο της 2γ οτι βαζουμε τον φορεα που αναγραφει η βεβαιωση, ισχυει; επισης στο μεταπτυχιακο βαζουμε κανονικα βαθμο ή και εκει αριστα, λιαν καλως κτλ; ΤΣΜΕΔΕ βάλε και είσαι οκ. Στο μεταπτυχιακό δεν χρειάζεται βαθμός. Βάζεις άριστα, λίαν καλώς, καλώς και είσαι οκ. Εγώ άθροισα τους μηνες που αναγράφει η βεβαίωση ( πριν και μετά το 2017) και έκανα 1 καταχώρηση, ΕΦΚΑ Χ μηνες. Εσείς κάνατε 2 εγγραφές, ΤΣΜΕΔΕ και ΕΦΚΑ ξεχωριστά?
|
|
|
Post by dimitrismaria21 on Jan 8, 2024 16:25:07 GMT
Το πρώτο είναι ο αριθμός μητρώου τεε που χρησιμοποιούμε (της σφραγίδας). Αριθμός άδειας είναι πάνω αριστερά στην άδεια άσκησης επαγγέλματος (τον γράφει και στην ταυτότητα μέλους τεε) Αριθμός άδειας είναι δηλαδή ο αριθμός πάνω από τον αριθμό πρωτοκόλλου της άδειας, σωστά;
|
|
|
Post by kotonos on Jan 8, 2024 16:56:05 GMT
ΤΣΜΕΔΕ βάλε και είσαι οκ. Στο μεταπτυχιακό δεν χρειάζεται βαθμός. Βάζεις άριστα, λίαν καλώς, καλώς και είσαι οκ. Εγώ άθροισα τους μηνες που αναγράφει η βεβαίωση ( πριν και μετά το 2017) και έκανα 1 καταχώρηση, ΕΦΚΑ Χ μηνες. Εσείς κάνατε 2 εγγραφές, ΤΣΜΕΔΕ και ΕΦΚΑ ξεχωριστά? Προσωπικά για κάθε καταχώρηση της βεβαίωσης προϋπηρεσίας ΕΦΚΑ έκανα και μία καταχώρηση στο μητρώο συν μία ακόμα συγκεντρωτική για όλη την προϋπηρεσία πριν τη 01.01.2017 που είναι ΤΣΜΕΔΕ και όχι ΕΦΚΑ. Δεν ξέρω αν το υπέρ-ανάλυσα, αλλά λάθος θεωρώ πως δεν είναι. Εσένα η προϋπηρεσία σου ήταν όλη σε ένα εργοδότη ή ήσουν αποκλειστικά ελεύθερος επαγγελματίας;
|
|
|
Post by jujuka on Jan 9, 2024 6:58:15 GMT
Εγώ άθροισα τους μηνες που αναγράφει η βεβαίωση ( πριν και μετά το 2017) και έκανα 1 καταχώρηση, ΕΦΚΑ Χ μηνες. Εσείς κάνατε 2 εγγραφές, ΤΣΜΕΔΕ και ΕΦΚΑ ξεχωριστά? Προσωπικά για κάθε καταχώρηση της βεβαίωσης προϋπηρεσίας ΕΦΚΑ έκανα και μία καταχώρηση στο μητρώο συν μία ακόμα συγκεντρωτική για όλη την προϋπηρεσία πριν τη 01.01.2017 που είναι ΤΣΜΕΔΕ και όχι ΕΦΚΑ. Δεν ξέρω αν το υπέρ-ανάλυσα, αλλά λάθος θεωρώ πως δεν είναι. Εσένα η προϋπηρεσία σου ήταν όλη σε ένα εργοδότη ή ήσουν αποκλειστικά ελεύθερος επαγγελματίας; Αποκλειστικά ελεύθερος επαγγελματίας attachment.pdf (338.47 KB)
|
|
|
Post by michanikos on Jan 9, 2024 11:00:30 GMT
Στην περσινή αίτηση για συμμετοχή στον γραπτό διαγωνισμό είχα δηλώσει στους κλάδους/ειδικότητες τον κωδικό 407 (διοικητικό) και τον 422 (πολ. μηχανικός). Στους τίτλους σπουδών είχα δηλώσει τον 126 (πολιτικό μηχανικό). Στα αποτελέσματα βρίσκομαι και στους 2 πίνακες επιτυχόντων (διοικητικό + πολ. μηχανικό).
Τώρα στην αίτηση της 3ΓΒ για να βάλω κωδικούς-θέσεις διοικητικού, στους τίτλους σπουδών της τρέχουσας αίτησης πρέπει να βάλω και τον τίτλο σπουδών του γενικού κωδικού-διοικητικού ή αρκεί μόνο ο τίτλος σπουδών του πολιτικού μηχανικού (όπως πέρσι δηλαδή) ;
|
|
|
Post by kotonos on Jan 9, 2024 15:53:52 GMT
Στην περσινή αίτηση για συμμετοχή στον γραπτό διαγωνισμό είχα δηλώσει στους κλάδους/ειδικότητες τον κωδικό 407 (διοικητικό) και τον 422 (πολ. μηχανικός). Στους τίτλους σπουδών είχα δηλώσει τον 126 (πολιτικό μηχανικό). Στα αποτελέσματα βρίσκομαι και στους 2 πίνακες επιτυχόντων (διοικητικό + πολ. μηχανικό). Τώρα στην αίτηση της 3ΓΒ για να βάλω κωδικούς-θέσεις διοικητικού, στους τίτλους σπουδών της τρέχουσας αίτησης πρέπει να βάλω και τον τίτλο σπουδών του γενικού κωδικού-διοικητικού ή αρκεί μόνο ο τίτλος σπουδών του πολιτικού μηχανικού (όπως πέρσι δηλαδή) ; Είμαι αντίστοιχη περίπτωση με τη δική σου. Στην αίτηση της 3ΓΒ είχα βάλει αρχικά και τον κωδικό του γενικού τίτλου σπουδών (νομίζω 109 είναι), αλλά μετά το άλλαξα και το έσβησα και έβαλα ό,τι είχα βάλει στην αίτηση της 2Γ. Το δεύτερο είναι ασφαλές κατά τη γνώμη μου, το πρώτο όχι.
|
|
|
Post by proll on Jan 9, 2024 20:59:04 GMT
Καλησπέρα,
Υπάρχει κανένας που να θέλει να κάνουμε αμοιβαίο έλεγχο μεσω Zoom, Webex κλπ?
|
|
|
Post by mkotsi on Jan 9, 2024 22:40:41 GMT
Καλημέρα σας. Το integrated master στην δήλωση θέσεων δεν το προσμετράμε στους μεταπτυχιακούς τίτλους. Κατάλαβα σωστα?
|
|