|
Post by mkotsi on Jan 19, 2024 15:34:49 GMT
Καλησπέρα στην ομάδα Τώρα που τελειώνει η προθεσμία και έχοντας οριστικοποιήσει την αίτηση αρχίσαν να μπαίνουν ψύλλοι στ' αυτίά. Για πτυχίο έχω βάλει το πιστοποιητικό που μου είχαν δώσει από της σχολή όταν ορκίστηκα. Δεν νομιζω να θέλουν το πτυχίο που είναι σε Α3 σωστα? Ε ναι πιστοποιητικό. Ουτε εγώ έχω πτυχίο. Αν λες για τον πάπυρο δε νομίζω. Αλλά αν δεν εχεις κατι αλλο και ο πάπυρος καλός θα ήταν πιστεύω. Ωραια μπορω να κοιμηθώ ήσυχος
|
|
nknkdk
Gladiator
Κλινικός παρατηρητής του ανθρώπινου καρναβαλιού..
|
Post by nknkdk on Jan 19, 2024 15:42:09 GMT
Ε ναι πιστοποιητικό. Ουτε εγώ έχω πτυχίο. Αν λες για τον πάπυρο δε νομίζω. Αλλά αν δεν εχεις κατι αλλο και ο πάπυρος καλός θα ήταν πιστεύω. Ωραια μπορω να κοιμηθώ ήσυχος Δεν μας γράφεται ρε παιδιά και βαθμολογία (μαζί με τα πρόσθετα), ειδικότητα και περιοχή πρώτης προτίμησης; Sent from my SM-G965F using Tapatalk
|
|
|
Post by nakos01 on Jan 19, 2024 16:38:25 GMT
Καλησπέρα ! Οποίος συνάδελφος Αρχ μηχανικός είναι στον 415 και θέλει μπορεί να μου στείλει πμ για να τον συμπληρώσω στον πίνακα που φτιάχνω με τις περιοχές προτιμήσεις ! Είναι ένας πίνακας που έχω δουλέψει αρκετά και δίνει αρκετή καλή εικόνα των προτιμήσεων των υποψηφίων ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων
|
|
|
Post by mkotsi on Jan 22, 2024 9:52:31 GMT
Ωραια μπορω να κοιμηθώ ήσυχος Δεν μας γράφεται ρε παιδιά και βαθμολογία (μαζί με τα πρόσθετα), ειδικότητα και περιοχή πρώτης προτίμησης; Sent from my SM-G965F using Tapatalk Περιβάλλονοτος, Κοζάνη 83,25 (+εντοπιοτητα)
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jan 23, 2024 18:14:25 GMT
Καλησπέρα. Να ρωτήσω; Κατά το.α στάδιο στην προκήρυξη 2Γ δηλωναμε μόνο άδεια άσκησης επαγγέλματος στα πρόσθετα προσόντα έτσι; Όχι υπολογιστές κτλ;
|
|
mar
Pink Panther
|
Post by mar on Jan 24, 2024 7:29:51 GMT
Καλησπέρα. Να ρωτήσω; Κατά το.α στάδιο στην προκήρυξη 2Γ δηλωναμε μόνο άδεια άσκησης επαγγέλματος στα πρόσθετα προσόντα έτσι; Όχι υπολογιστές κτλ; Καλημέρα!!!Ναι μόνο την άδεια ασκήσεως.
|
|
nknkdk
Gladiator
|
Post by nknkdk on Jan 24, 2024 7:32:22 GMT
Καλησπέρα. Να ρωτήσω; Κατά το.α στάδιο στην προκήρυξη 2Γ δηλωναμε μόνο άδεια άσκησης επαγγέλματος στα πρόσθετα προσόντα έτσι; Όχι υπολογιστές κτλ; Ακριβώς. Στη 2Γ μόνο προαπαιτούμενο ήταν η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Τα υπόλοιπα πρόσθετα στη 3ΓΒ μόνο. Πες μας και ειδικότητα, μόρια συνολικά χωρίς εντοπιότητα και περιοχή πρώτης προτίμησης. Sent from my SM-G965F using Tapatalk
|
|
|
Post by panini on Jan 24, 2024 20:59:06 GMT
Καλά αποτελέσματα σε όλους!!
|
|
|
Post by panini on Feb 1, 2024 9:54:47 GMT
Υπάρχει κανείς άλλος Ελεύθερος Επαγγελματίας ανάμεσα μας; Εμένα αυτό είναι πια το άγχος μου. Το πώς θα γίνει η μετάβαση αν προκύψει διορισμός. Τι θα γίνει με τα έργα (ειδικά τα δημόσια), τις άλλες δουλειές που έχουμε αναλάβει (ή και θα αναλάβουμε στο επόμενο διάστημα, γιατί δεν μπορείς να κάθεσαι περιμένοντας επί 6 μήνες ή 12 μήνες αν θα διοριστείς).
|
|
nknkdk
Gladiator
|
Post by nknkdk on Feb 1, 2024 10:01:36 GMT
Υπάρχει κανείς άλλος Ελεύθερος Επαγγελματίας ανάμεσα μας; Εμένα αυτό είναι πια το άγχος μου. Το πώς θα γίνει η μετάβαση αν προκύψει διορισμός. Τι θα γίνει με τα έργα (ειδικά τα δημόσια), τις άλλες δουλειές που έχουμε αναλάβει (ή και θα αναλάβουμε στο επόμενο διάστημα, γιατί δεν μπορείς να κάθεσαι περιμένοντας επί 6 μήνες ή 12 μήνες αν θα διοριστείς). Υπάρχει τρόπος να αλλάξει ο Επιβλέπων Μηχανικός, Μηχανικός Ασφαλείας κλπ (και οποία άλλη θέση σε έργο). Δεν είναι εύκολο, ούτε είναι εύκολο να βρεις Μηχανικό να παραδώσεις τη συνέχεια του έργου, αλλά γίνεται. Νομίζω καλύτερες πληροφορίες θα σου δώσει το ΤΕΕ για τα επόμενα βήματα σου, για να σου φύγει το άγχος και να κανονίσεις την πορεία σου, αφού είναι σοβαρό το ζητούμενο και τεράστιες οι ευθύνες. Sent from my SM-G965F using Tapatalk
|
|
nEIkOs
Wednesday
περιμένοντας τα οριστικά...
|
Post by nEIkOs on Feb 11, 2024 18:58:02 GMT
Διαχείριση Απορριμμάτων
|
|
|
Post by nakos01 on Feb 19, 2024 10:59:14 GMT
Καλησπέρα σε όλους τους συνυποψήφιους !! Κάποιος συνάδελφος Αρχ μηχανικός έχει δει τις θέσεις του προγραμματισμού του 24 να μας ενημερώσει για τον ακριβή αριθμό αυτών ; Επίσης επειδή στην ειδικότητα μας βάση επιτυχόντων 160 και διαθέσιμες θεσεις 177 πιστεύετε ότι μπορει να μας κάνει τον mini γραπτό διαγωνισμό τον οποίο σκέφτονται στις ειδικότητες που δεν υπάρχει επαρκής αριθμός επιτυχόντων ; Και αν ναι εμείς οι πρώτοι επιτυχόντες του 2γ θα έχουμε κάποια προτεραιότητα ;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
|
|
|
Post by konstantinos84 on Feb 20, 2024 11:03:47 GMT
|
|
|
Post by engineer on Mar 4, 2024 16:31:41 GMT
Έχει κανείς συνάδελφος πληροφόρηση τι γίνεται με το αίτημά μας περί ειδικού μισθολογίου μηχανικών?
|
|
|
Post by kotonos on Mar 4, 2024 20:29:46 GMT
Έχει κανείς συνάδελφος πληροφόρηση τι γίνεται με το αίτημά μας περί ειδικού μισθολογίου μηχανικών? Πρώτη φορά ακούω περί τέτοιου αιτήματος. Ποιος το υπέβαλε, σε ποιον και πότε; Η ΕΜΔΥΔΑΣ;
|
|