|
Post by engineer on Mar 5, 2024 16:23:04 GMT
|
|
ls31
Kill Bill
|
Post by ls31 on May 20, 2024 15:58:03 GMT
Καλησπέρα, ακολουθεί ερώτηση για 13κ/2021. Για τις νέες θέσεις που προστέθηκαν, δεν θα γίνει εκ νέου δήλωση προτίμησης? Γενικά δεν θα γίνουν καθόλου υποβολές δηλώσεων? Πάνε με τους παλιούς πίνακες και τις τότε προτιμήσεις και απλά κατεβαίνουν στον επόμενο επιλαχόντα?
|
|
|
Post by dennis7 on May 22, 2024 13:43:31 GMT
Καλησπέρα σας, Έχω φτιάξει ένα excel για την πιθανότερη επιλογή πόλης/νομού των επιτυχόντων 416 ΠΕ-ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ. Προφανώς δεν έχω βρει για όλους. Η άντληση των στοιχείων πόλης/νομού έχει γίνει με διάφορους τρόπους (προτιμήσεις σε παλαιότερες προκηρύξεις ή/και τόπος ψήφου ή/και google κλπ). Το ανεβάζω εδώ ώστε αν θέλει και ξέρει/μπορεί κάποιος...να συμπληρώσει τα κενά… docs.google.com/spreadsheets/d/1xcsEas7ccQtSSeSUSmo9qFgi0bQQInC8qzlh-Of0BOE/edit?usp=sharing
|
|
|
Post by nakos01 on Jul 29, 2024 14:53:26 GMT
Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια σε όσους πέρασαν ! Δύναμη και να πάνε γρήγορα οι διαδικασίες για τους υπόλοιπους και να διοριστούν όλοι οι επιτυχόντες εύχομαι !
Βοήθεια : είμαι ΠΕ αρχιτεκτόνων 5ετους φοίτησης εξωτερικού (master 2) με αναγνώριση από δοαταπ ! Παρολαυτα δεν μου προσμέτρησαν τον ενιαίο και αδιάσπαστο τίτλο ! Κάνω ένσταση ; Όλα τα παραπάνω τα είχα ανεβάσει στο σύστημα !
|
|
|
Post by maria83 on Jul 29, 2024 17:41:02 GMT
Δεν ξέρω τί είναι το μαστερ "2", αλλά στη θέση σου θα έκανα, είτε χρειάζεται δικηγόρο είτε όχι. Αλλιώς θα μείνεις να αναρωτιέσαι, Κι αν είχα κάνει ένσταση?... Άσχετο, στους αρχιτέκτονες έχουν μείνει κενές θέσεις επαρχία, πχ Άγιο Νικόλαο Λασιθίου η μία από τις δύο θέσεις στην εφορία αρχαιοτήτων και η 1 και μοναδική θέση στο δήμο έμειναν κενές. Λογικό μου φαίνεται βέβαια κάποιος που δεν έχει σπίτι εκεί να μην τις δηλώσει, δε βρίσκεις σπίτι ούτε με ένα μισθό νοίκι...
|
|
|
Post by dimi64 on Jul 29, 2024 18:59:29 GMT
Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια σε όσους πέρασαν ! Δύναμη και να πάνε γρήγορα οι διαδικασίες για τους υπόλοιπους και να διοριστούν όλοι οι επιτυχόντες εύχομαι ! Βοήθεια : είμαι ΠΕ αρχιτεκτόνων 5ετους φοίτησης εξωτερικού (master 2) με αναγνώριση από δοαταπ ! Παρολαυτα δεν μου προσμέτρησαν τον ενιαίο και αδιάσπαστο τίτλο ! Κάνω ένσταση ; Όλα τα παραπάνω τα είχα ανεβάσει στο σύστημα ! Ούτε σε εμένα προσμετρήθηκε το 1 μόριο που περίμενα απο το integrated master. Είμαι πτυχιούχος μηχανικός από εξωτερικό (5 χρόνια). Ωστόσο διορίζομαι στην 1η μου επιλογή και δεν θα κάνω ένσταση.
|
|
|
Post by panini on Jul 29, 2024 21:50:39 GMT
Έχω την εντύπωση ότι για να πάρεις μόρια από integrated master πρέπει να υπάρχει διαπιστωτική απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και τέτοιες αποφάσεις έχουν εκδοθεί μόνο για ελληνικά ΑΕΙ
|
|
|
Post by nakos01 on Jul 29, 2024 22:42:34 GMT
Έχω την εντύπωση ότι για να πάρεις μόρια από integrated master πρέπει να υπάρχει διαπιστωτική απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και τέτοιες αποφάσεις έχουν εκδοθεί μόνο για ελληνικά ΑΕΙ Σε ευχαριστώ για την απάντηση ! Θα το ψάξω ! Αλλά είναι τελείως αδικο να είσαι 5ετους φοίτησης να έχεις άδεια ασκήσεως (αλλιώς το ΤΕΕ δεν σου την έδινε ) και να μην είσαι ισότιμος με τους άλλους συναδέλφους !
|
|
nknkdk
Gladiator
Κλινικός παρατηρητής του ανθρώπινου καρναβαλιού..
|
Post by nknkdk on Jul 30, 2024 4:59:42 GMT
Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια σε όσους πέρασαν ! Δύναμη και να πάνε γρήγορα οι διαδικασίες για τους υπόλοιπους και να διοριστούν όλοι οι επιτυχόντες εύχομαι ! Βοήθεια : είμαι ΠΕ αρχιτεκτόνων 5ετους φοίτησης εξωτερικού (master 2) με αναγνώριση από δοαταπ ! Παρολαυτα δεν μου προσμέτρησαν τον ενιαίο και αδιάσπαστο τίτλο ! Κάνω ένσταση ; Όλα τα παραπάνω τα είχα ανεβάσει στο σύστημα ! Ούτε σε εμένα προσμετρήθηκε το 1 μόριο που περίμενα απο το integrated master. Είμαι πτυχιούχος μηχανικός από εξωτερικό (5 χρόνια). Ωστόσο διορίζομαι στην 1η μου επιλογή και δεν θα κάνω ένσταση.
Αναγνώριση των Διπλωμάτων Αλλοδαπής ως Integrated Master
"Αξιότιμε κ. XXX, Σας ενημερώνουμε ότι δεν υπάρχει, επί του παρόντος, σχετική νομοθετική ρύθμιση που να καθιστά τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. αρμόδιο είτε για την αναγνώριση ισοτιμίας τίτλων σπουδών της αλλοδαπής προς integrated masters των Α.Ε.Ι. της ημεδαπής είτε για την έκδοση και χορήγηση Βεβαιώσεων ότι ένας τίτλος σπουδών της αλλοδαπής που έχει αναγνωρισθεί από τον οργανισμό μας ως ισότιμος και αντίστοιχος προς πτυχίο / δίπλωμα Τμήματος / Σχολής Α.Ε.Ι. της ημεδαπής που έχει υπαχθεί στις διατάξεις του άρθρου 46 του Ν. 4485/2017 βάσει Διαπιστωτικών Αποφάσεων, εμπίπτει στις ανωτέρω διατάξεις. Με εκτίμηση, Από την Γραμματεία της Διεύθυνσης Ενημέρωσης Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. Βαμβ. Σ."
|
|
|
Post by engineer on Jul 30, 2024 8:52:08 GMT
Ρε παιδιά, συγχαρητήρια σε όσους τα κατάφεραν και καλή δύναμη για τις επόμενες φάσεις στους υπόλοιπους. Μήπως να άλλαξουμε το POLL και να το κάνουμε που διοριστήκαμε και άν? π.χ. ΑΑΔΕ, ΥΠουργείο Δήμος, κλπ
|
|
barbie
Pink Panther
|
Post by barbie on Jul 30, 2024 9:50:03 GMT
Nomizw pws kata koron oi mhxanikoi dioristhkan sxedon oloi... Twra an einai se theseis pou epithumousan den xerw. Ston pinaka mas (XM) to 61% dioristhke kai malista se prwtes epiloges...
|
|
barbie
Pink Panther
|
Post by barbie on Jul 30, 2024 9:52:08 GMT
Xontrika 61% den esvhsa tis diploeggrafes..
|
|
|
Post by zoumpokop on Jul 30, 2024 9:57:03 GMT
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
122 υποψήφιοι 169 καθαρές θέσεις ΜΗΧ ΜΗΧ 208 θέσεις με ΜΗΧ ΜΗΧ
113 διοριστέοι 100 σε θέσεις μόνο ΜΗΧ ΜΗΧ 7 σε μεικτές μηχανικών 6 σε γενικές
53 διορίζονται στην 1η επιλογή 90 διορίζονται στην περιοχή της 1ης επιλογής
απουσίες μυτιληνιός που μάλλον θα ήταν 3ος στην κατάταξη χανιώτης που μάλλον θα ήταν 6-7ος στην κατάταξη μεσσήνιος που μάλλον θα ήταν 10ς στην κατάταξη 3 στους 4 με άδεια ασκήσεως ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ κτλ
και έχουμε τον συμφορουμίτη με τα μόρια στο θεό που δήλωσε >150 θέσεις :-p
|
|
|
Post by panini on Jul 30, 2024 11:15:33 GMT
Ρε παιδιά, συγχαρητήρια σε όσους τα κατάφεραν και καλή δύναμη για τις επόμενες φάσεις στους υπόλοιπους. Μήπως να άλλαξουμε το POLL και να το κάνουμε που διοριστήκαμε και άν? π.χ. ΑΑΔΕ, ΥΠουργείο Δήμος, κλπ Άλλαξε το Poll...
|
|
|
Post by engineer on Jul 30, 2024 12:18:07 GMT
Ευχαριστούμε για το Poll. Έχεις ξεχάσει το Γενικό Χημείο του Κράτους. ΑΑΔΕ είναι. Ίσως μπαινει και κάτω από Ανεξάρτητες Αρχές γενικά.
|
|