|
Post by kardim on Jun 7, 2024 6:55:10 GMT
Καλημέρα σε όλους!
Καλή σταδιοδρομία να έχουμε.
asepita να σου στέλνουμε χρησιμα link της ΑΑΔΕ κι εσύ να κάνει τροποποίηση το αρχικό σου ποστ; Το λέω για να είναι όλα μαζεμένα στην αρχή του νήματος. Δε ξέρω τί προτιμάτε εσείς συμφωνούν κι οι υπόλοιποι? Εγώ προτείνω όλα τα link με δικαιολογητικά, διαδικασίες, τυχόν χρονοδιαγράμματα κτλ της ΑΑΔΕ να μπουν στην αρχή του νήματος και να τα βλέπουν όλοι όποτε θέλουν.
|
|
|
Post by asepita on Jun 7, 2024 7:16:04 GMT
Δε ξέρω τί προτιμάτε εσείς συμφωνούν κι οι υπόλοιποι? Εγώ προτείνω όλα τα link με δικαιολογητικά, διαδικασίες, τυχόν χρονοδιαγράμματα κτλ της ΑΑΔΕ να μπουν στην αρχή του νήματος και να τα βλέπουν όλοι όποτε θέλουν. Οπότε θα τα βάζω μέσα στο 1ο ποστ
|
|
|
Post by mifune on Jun 7, 2024 7:16:31 GMT
+1 πληροφορικής, το πολύ να γίνουμε 15?! εμείς της 2ΓΒ Σωστά το πολύ 15 ας το πούμε λίγοι και καλοί χαχαχα. Οι συνάδελφοι της 1Γ είναι πολύ περισσότεροι, εν τω μεταξύ η 3ΓΒ δεν είχε καμία θέση.Αλήθεια? Παράξενο, πως κι έτσι?
Συμφωνώ κι εγώ με kardim, ότι χρήσιμο link, πληροφορία με διαδικασίες, υποχρεώσεις κλπ. να βρίσκονται στην αρχή για να μην χάνονται μέσα στα άλλα ποσταρίσματα.
|
|
|
Post by asepita on Jun 7, 2024 7:19:30 GMT
Σωστά το πολύ 15 ας το πούμε λίγοι και καλοί χαχαχα. Οι συνάδελφοι της 1Γ είναι πολύ περισσότεροι, εν τω μεταξύ η 3ΓΒ δεν είχε καμία θέση.Αλήθεια? Παράξενο, πως κι έτσι?
Συμφωνώ κι εγώ με kardim, ότι χρήσιμο link, πληροφορία με διαδικασίες, υποχρεώσεις κλπ. να βρίσκονται στην αρχή για να μην χάνονται μέσα στα άλλα ποσταρίσματα.
Ναί καμία όντως τις έχω δει με δικό μου άτομο ΠΕ που έκανε αίτηση 3ΓΒ. Στον προγραμματισμό '24 για τις επόμενες ΓΒ έχει λίγες θέσεις για ΠΕ και ΤΕ επίσης.
|
|
|
Post by kardim on Jun 7, 2024 7:27:34 GMT
|
|
|
Post by kardim on Jun 7, 2024 7:28:55 GMT
|
|
|
Post by kardim on Jun 7, 2024 7:30:33 GMT
|
|
|
Post by asepita on Jun 7, 2024 7:35:41 GMT
Got it
|
|
|
Post by joanna22 on Jun 7, 2024 7:36:10 GMT
καλημέρα παιδιά κι εγώ ΤΕ εφοριακών στην Καβάλα αλλά επειδή είμαι ήδη στη ΦΟΤΑ και με τον 2γ αλλάζω απλά περιοχή αν θέλετε κάτι και το γνωρίζω ή μπορώ να τα απαντήσω πείτε μου. συγχαρητήρια σε όλους συνάδελφοι
|
|
|
Post by asepita on Jun 7, 2024 7:39:25 GMT
Με βάζεις σε δουλειά kardim κανόνισε να κεράσεις τσικουδιές
|
|
|
Post by asepita on Jun 7, 2024 7:41:47 GMT
καλημέρα παιδιά κι εγώ ΤΕ εφοριακών στην Καβάλα αλλά επειδή είμαι ήδη στη ΦΟΤΑ και με τον 2γ αλλάζω απλά περιοχή αν θέλετε κάτι και το γνωρίζω ή μπορώ να τα απαντήσω πείτε μου. συγχαρητήρια σε όλους συνάδελφοι Καλημέρα! Αυτό που όλοι θέλουμε να μάθουμε γι' αρχή νομίζω είναι πότε η επόμενη ΦΟΤΑ για τους ΤΕ της 2ΓΒ. Θα πάμε μοναχοί μας πριν το τέλος του έτους ή παρέα με τους ΠΕ το 2025?
|
|
|
Post by kardim on Jun 7, 2024 7:46:41 GMT
Με βάζεις σε δουλειά kardim κανόνισε να κεράσεις τσικουδιές Δεν βλέπω να με φτάνει η ρακή με τα τόσα κεράσματα.
|
|
|
Post by joanna22 on Jun 7, 2024 7:48:23 GMT
καλημέρα παιδιά κι εγώ ΤΕ εφοριακών στην Καβάλα αλλά επειδή είμαι ήδη στη ΦΟΤΑ και με τον 2γ αλλάζω απλά περιοχή αν θέλετε κάτι και το γνωρίζω ή μπορώ να τα απαντήσω πείτε μου. συγχαρητήρια σε όλους συνάδελφοι Καλημέρα! Αυτό που όλοι θέλουμε να μάθουμε γι' αρχή νομίζω είναι πότε η επόμενη ΦΟΤΑ για τους ΤΕ της 2ΓΒ. Θα πάμε μοναχοί μας πριν το τέλος του έτους ή παρέα με τους ΠΕ το 2025? Καλημέρα έχω σκοπό κι εγώ να το ρωτήσω όταν μάθω σίγουρα θα ενημερώσω. το μόνο που ξέρω είναι πως εξαρτάται σε 1η φάση πόσο γρήγορα θα το τρέξει το υπουργείο εσωτερικών
|
|
|
Post by asepita on Jun 7, 2024 7:52:52 GMT
Καλημέρα! Αυτό που όλοι θέλουμε να μάθουμε γι' αρχή νομίζω είναι πότε η επόμενη ΦΟΤΑ για τους ΤΕ της 2ΓΒ. Θα πάμε μοναχοί μας πριν το τέλος του έτους ή παρέα με τους ΠΕ το 2025? Καλημέρα έχω σκοπό κι εγώ να το ρωτήσω όταν μάθω σίγουρα θα ενημερώσω. το μόνο που ξέρω είναι πως εξαρτάται σε 1η φάση πόσο γρήγορα θα το τρέξει το υπουργείο εσωτερικών Από τη κατανομή λοιπόν ίδωμεν
|
|
|
Post by jimmysxv on Jun 7, 2024 8:56:43 GMT
Καλημέρα σε όλους! ΤΕ Εφοριακών Βόρεια Προάστια! Πολλά συγχαρητήρια σε όλους παιδια!
|
|