|
Post by epr on Oct 17, 2024 11:17:02 GMT
Καλησπέρα, είμαι κι εγώ στους προσωρινά διοριστέους ΠΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ . Υπάρχει κάποια ομάδα στο viber που μπορώ να συνδεθώ ; Στείλε μου σε προσωπικό μνμ το κινητό σου
|
|
|
Post by kostask on Oct 17, 2024 14:15:15 GMT
Καλησπέρα, είμαι κι εγώ στους προσωρινά διοριστέους ΠΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ . Υπάρχει κάποια ομάδα στο viber που μπορώ να συνδεθώ ; Στείλε μου σε προσωπικό μνμ το κινητό σου Και εγώ είμαι στους ΠΕ εφοριακών θεσσαλονικη. Και εγώ θα ήθελα να συμμετάσχω στην ομάδα στο viber
|
|
pvlacho
Buzz
It's better to burn out than fade away...
|
Post by pvlacho on Oct 21, 2024 8:30:18 GMT
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Λέτε να έχουμε κανένα ΦΕΚ διορισμού αυτή την βδομάδα εμείς οι ΤΕ της ΑΑΔΕ;
|
|
|
Post by kardim on Oct 23, 2024 8:16:04 GMT
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Λέτε να έχουμε κανένα ΦΕΚ διορισμού αυτή την βδομάδα εμείς οι ΤΕ της ΑΑΔΕ; Δεν υπαρχει καμια επισημη πληροφορια για ημερομηνια ορκωμοσιας. Μαλλον στα μεσα Νοεμβριου, μου ειπαν στο τηλεφωνο, οτι θα εχουμε καποια ενημερωση. Υπομονη.
|
|
|
Post by Erimitis on Oct 25, 2024 9:57:00 GMT
Καλησπέρα, είμαι κι εγώ στους προσωρινά διοριστέους ΠΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ . Υπάρχει κάποια ομάδα στο viber που μπορώ να συνδεθώ ; Στείλε μου σε προσωπικό μνμ το κινητό σου Καλημερα. ΠΕ Εφοριακών κ εγω θα ηθελα να συνδεθω στην ομαδα στο viber.Πως μπορω;
|
|
|
Post by kallia68 on Oct 28, 2024 2:41:11 GMT
Είμαι κι εγώ στους ΠΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ της 3ΓΒ και θα ήθελα να συνδεθώ στην ομάδα του viber. Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει; Ευχαριστώ
|
|
|
Post by fp1020 on Oct 31, 2024 8:21:46 GMT
Γειά σας , είμαι και εγώ διοριστέος Τε εφοριακών με την 2ΓΒ . Θα ήθελα να προστεθώ στην ομάδα στο viber
|
|
fayp
Kill Bill
|
Post by fayp on Oct 31, 2024 14:31:31 GMT
Γειά σας , είμαι και εγώ διοριστέος Τε εφοριακών με την 2ΓΒ . Θα ήθελα να προστεθώ στην ομάδα στο viber Στείλε μου το κινητό σου να σε προσθεσω
|
|