|
Post by konstantinos84 on May 15, 2024 19:53:19 GMT
Επειδή γράφτηκε ότι όσοι ήταν διορισμένοι στις 12/2022 δεν θα έχουν δικαίωμα διορισμού από τις ΓΒ (αν το κατάλαβα καλά γιατί ήμουν από τον ύπνο), πόσοι μπορεί να είναι αυτοί;
100- 200 άτομα το πολύ;
|
|
|
Post by Persefoni on May 15, 2024 19:58:54 GMT
Επειδή γράφτηκε ότι όσοι ήταν διορισμένοι στις 12/2022 δεν θα έχουν δικαίωμα διορισμού από τις ΓΒ (αν το κατάλαβα καλά γιατί ήμουν από τον ύπνο), πόσοι μπορεί να είναι αυτοί; 100- 200 άτομα το πολύ; Όσοι ήταν διορισμένοι πριν την 21/12/2022 και δεν είχαν κλείσει 5ετία μέχρι αυτή την ημερομηνία, αποκλείονταν εξαρχής από τον γραπτό 2Γ... esdda2.freeforums.net/attachment/download/957{είχε συζητηθεί πολλές φορές, στις αρχές ειδικά...} υπάρχουν κάποιοι, τώρα πόσοι... άγνωστον!!!!!
|
|
|
Post by thanos2 on May 15, 2024 20:04:28 GMT
Ας πάρουμε ενα υποθετικό παράδειγμα. Κάποιος με 80 μορια ειναι στη Γβ23 διοριστεος στην 10η επιλογή μακριά απο την πόλη του, και δε του πολυ αρέσει.Οριστικσ ας πούμε Οκτώβριο. Αντε και έχει δυνατότητα συμμετοχής στη Γβ24 που βγαίνει Νοέμβριο. Εκεί δηλωνει θέσεις στην πόλη του, πολυ θελκτικές!!! Τα αποτελέσματα για να ξέρει τι έκανε θα βγουν Ιούνιο. Μέχρι τότε του είναι αδύνατο να μην απαντησει στην υπηρεσία αν δέχεται η όχι διορισμό....Εγω αυτή την περίπτωση την κλαίω... Ισως θα ήταν πιο δίκαιο να του πουν, δεν έχεις δικαίωμα για νέα αίτηση,και να το πάρει απόφαση να δεχθεί τον διορισμό του, παρα να περάσει απο όλο αυτό το θρίλερ πραγματικά. Μπείτε στην θέση αυτού του ανθρώπου και θα καταλάβετε τι λεω. Κάντε το εικόνα για σας τους ίδιους.... Δύσκολα, πολύ δύσκολα. Όλα είναι τελικά σχετικά,
|
|
|
Post by nantia on May 15, 2024 20:07:37 GMT
Δεν ξέρω αν ήταν του συλλόγου ή όχι, αλλά όποιος είναι πιο χαμηλά στον πίνακα, είναι λογικό αυτό να θέλει για να αυξήσει τις πιθανότητες του αλλά και να διοριστεί συντομότερα, αν είναι να διοριστεί. Δεν λέω αν είναι δίκαιο αλλά είναι λογικό. Και τα περισσότερα μέλη του προσωρινού ΔΣ του συλλόγου αν δεν κάνω λάθος, είναι χαμηλά στους πίνακες. Κοίταξε κάποιοι είπαμε θέλουν ΓΒ από επιλαχόντες άλλοι θέλουν νέες μόνο... Άλλοι θέλουν να δηλώνουν όλοι στις νέες, άλλοι μόνο οι μη αρχικά διοριστέοι κλπ κλπ... Το θέμα είναι ότι εφόσον δεν εκπροσωπούν όπως είναι φυσικό όλους τους επιτυχόντες, τουλάχιστον να εκπροσωπούν αυτά που συζητάνε με το ΑΣΕΠ, την πλειοψηφία των μελών του συλλόγου... Αν τα θέματα που θα θέσουν και αύριο, είναι ψηφισμένα από την πλειοψηφία, τότε οκ, μια χαρά!!!! Κοίτα στην πρώτη συνάντηση ήταν εκατόν πενήντα άτομα, αν ισχύει κιόλας. Έστω ότι τα ψήφισαν. Τώρα και να συμφωνούν με ογδόντα, εκατό άτομα, δε μου λέει κάτι. Έτσι και αλλιώς προσωπικά στα μισά αιτήματα διαφωνώ 😌
|
|
|
Post by Persefoni on May 15, 2024 20:08:41 GMT
Ας πάρουμε ενα υποθετικό παράδειγμα. Κάποιος με 80 μορια ειναι στη Γβ23 διοριστεος στην 10η επιλογή μακριά απο την πόλη του, και δε του πολυ αρέσει.Οριστικσ ας πούμε Οκτώβριο. Αντε και έχει δυνατότητα συμμετοχής στη Γβ24 που βγαίνει Νοέμβριο. Εκεί δηλωνει θέσεις στην πόλη του, πολυ θελκτικές!!! Τα αποτελέσματα για να ξέρει τι έκανε θα βγουν Ιούνιο. Μέχρι τότε του είναι αδύνατο να μην απαντησει στην υπηρεσία αν δέχεται η όχι διορισμό....Εγω αυτή την περίπτωση την κλαίω... Ισως θα ήταν πιο δίκαιο να του πουν, δεν έχεις δικαίωμα για νέα αίτηση,και να το πάρει απόφαση να δεχθεί τον διορισμό του, παρα να περάσει απο όλο αυτό το θρίλερ πραγματικά. Μπείτε στην θέση αυτού του ανθρώπου και θα καταλάβετε τι λεω. Κάντε το εικόνα για σας τους ίδιους.... Δύσκολα, πολύ δύσκολα. Όλα είναι τελικά σχετικά, Αν κάνει στην νέα ΓΒ και να διοριστεί (αποδεχτεί πρώτη θέση) δεν έχει πρόβλημα να πάρει την δεύτερη και αυτοδίκαια παραιτείται από την πρώτη τότε... Δεν χρειάζεται να μην αποδεχτεί δηλαδή περιμένοντας την ίσως νέα καλύτερη... Το ερώτημα είναι πότε θα βγουν, πώς και σε ποιους θα επιτρέπουν τελικά όντως να αιτηθούν...🤷♀️🤷♀️🤷♀️
|
|
|
Post by nantia on May 15, 2024 20:09:22 GMT
Ας πάρουμε ενα υποθετικό παράδειγμα. Κάποιος με 80 μορια ειναι στη Γβ23 διοριστεος στην 10η επιλογή μακριά απο την πόλη του, και δε του πολυ αρέσει.Οριστικσ ας πούμε Οκτώβριο. Αντε και έχει δυνατότητα συμμετοχής στη Γβ24 που βγαίνει Νοέμβριο. Εκεί δηλωνει θέσεις στην πόλη του, πολυ θελκτικές!!! Τα αποτελέσματα για να ξέρει τι έκανε θα βγουν Ιούνιο. Μέχρι τότε του είναι αδύνατο να μην απαντησει στην υπηρεσία αν δέχεται η όχι διορισμό....Εγω αυτή την περίπτωση την κλαίω... Ισως θα ήταν πιο δίκαιο να του πουν, δεν έχεις δικαίωμα για νέα αίτηση,και να το πάρει απόφαση να δεχθεί τον διορισμό του, παρα να περάσει απο όλο αυτό το θρίλερ πραγματικά. Μπείτε στην θέση αυτού του ανθρώπου και θα καταλάβετε τι λεω. Κάντε το εικόνα για σας τους ίδιους.... Δύσκολα, πολύ δύσκολα. Όλα είναι τελικά σχετικά, Να μπούμε στη θέση του όταν έχουμε δεδομένα. Γιατί και στον 1Γ της ΑΑΔΕ όσοι διορίστηκαν, μια χαρά διεκδικούν θέση από τον δικό μας γραπτό. Άρα, απλά περιμένετε, όσο δύσκολο κι αν είναι 🤷🏻♀️
|
|
|
Post by Persefoni on May 15, 2024 20:10:31 GMT
Κοίταξε κάποιοι είπαμε θέλουν ΓΒ από επιλαχόντες άλλοι θέλουν νέες μόνο... Άλλοι θέλουν να δηλώνουν όλοι στις νέες, άλλοι μόνο οι μη αρχικά διοριστέοι κλπ κλπ... Το θέμα είναι ότι εφόσον δεν εκπροσωπούν όπως είναι φυσικό όλους τους επιτυχόντες, τουλάχιστον να εκπροσωπούν αυτά που συζητάνε με το ΑΣΕΠ, την πλειοψηφία των μελών του συλλόγου... Αν τα θέματα που θα θέσουν και αύριο, είναι ψηφισμένα από την πλειοψηφία, τότε οκ, μια χαρά!!!! Κοίτα στην πρώτη συνάντηση ήταν εκατόν πενήντα άτομα, αν ισχύει κιόλας. Έστω ότι τα ψήφισαν. Τώρα και να συμφωνούν με ογδόντα, εκατό άτομα, δε μου λέει κάτι. Έτσι και αλλιώς προσωπικά στα μισά αιτήματα διαφωνώ 😌 Το θέμα είναι να εκπροσωπούν αυτά που λένε τα μέλη του συλλόγου....όλους εμάς και όσους δεν είμαστε μέλη, σίγουρα δεν εκπροσωπούν κι ούτε μπορεί να παρέμβει κάποιος εφόσον δεν είναι μέλος στο τι θα λένε...🤷♀️
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 15, 2024 20:13:53 GMT
ΑΙΣΙΟΔΟΞΩ!!! (ποιος;;; Εγω!! Φανταστείτε τι έρχεται! 2 μέτρα χιόνι!!). Ότι αύριο στη συνάντηση θα έχουμε κάτι συγκεκριμένο! Καλο ή κακό δεν ξέρω αλλά κάτι θα βγει!
|
|
|
Post by Persefoni on May 15, 2024 20:21:05 GMT
ΑΙΣΙΟΔΟΞΩ!!! (ποιος;;; Εγω!! Φανταστείτε τι έρχεται! 2 μέτρα χιόνι!!). Ότι αύριο στη συνάντηση θα έχουμε κάτι συγκεκριμένο! Καλο ή κακό δεν ξέρω αλλά κάτι θα βγει! Προσωπικά δεν περιμένω ούτε νέο και σίγουρα τίποτα καλό... Θα φανεί κι αυτό, πολυυυυύ κοντή γιορτή...!!!!!!
|
|
|
Post by anna55 on May 15, 2024 20:21:16 GMT
Συγνώμη αλλά από πού προκύπτει ότι εφόσον αποδεχθείς θέση στην 3ΓΒ /23πχ, μπορείς να παραιτηθείς και να διοριστείς στην 3ΓΒ/24?
|
|
|
Post by thanos2 on May 15, 2024 20:21:20 GMT
Ας πάρουμε ενα υποθετικό παράδειγμα. Κάποιος με 80 μορια ειναι στη Γβ23 διοριστεος στην 10η επιλογή μακριά απο την πόλη του, και δε του πολυ αρέσει.Οριστικσ ας πούμε Οκτώβριο. Αντε και έχει δυνατότητα συμμετοχής στη Γβ24 που βγαίνει Νοέμβριο. Εκεί δηλωνει θέσεις στην πόλη του, πολυ θελκτικές!!! Τα αποτελέσματα για να ξέρει τι έκανε θα βγουν Ιούνιο. Μέχρι τότε του είναι αδύνατο να μην απαντησει στην υπηρεσία αν δέχεται η όχι διορισμό....Εγω αυτή την περίπτωση την κλαίω... Ισως θα ήταν πιο δίκαιο να του πουν, δεν έχεις δικαίωμα για νέα αίτηση,και να το πάρει απόφαση να δεχθεί τον διορισμό του, παρα να περάσει απο όλο αυτό το θρίλερ πραγματικά. Μπείτε στην θέση αυτού του ανθρώπου και θα καταλάβετε τι λεω. Κάντε το εικόνα για σας τους ίδιους.... Δύσκολα, πολύ δύσκολα. Όλα είναι τελικά σχετικά, Αν κάνει στην νέα ΓΒ και να διοριστεί (αποδεχτεί πρώτη θέση) δεν έχει πρόβλημα να πάρει την δεύτερη και αυτοδίκαια παραιτείται από την πρώτη τότε... Δεν χρειάζεται να μην αποδεχτεί δηλαδή περιμένοντας την ίσως νέα καλύτερη... Το ερώτημα είναι πότε θα βγουν, πώς και σε ποιους θα επιτρέπουν τελικά όντως να αιτηθούν...🤷♀️🤷♀️🤷♀️ Εντάξει, αν δεν αποτελεί κωλυμα το ότι θα είσαι διορισμενος,αλλάζει. Η ναντια είπε για 1Γ και δικαίωμα σε μας. Εγω σκέφτομαι τι ισχύει στους εκπαιδευτικους έστω και αναπληρωτες.... Γενικά θεωρώ ρευστό το τοπίο, και θα κόψουν τελικά το δικαίωμα, φοβάμαι... να αφήσεις θέση που ήδη αποδεχθηκες, για κάποια άλλη...Όταν μάλιστα λαμβάνεις μέρος σε διαδικασίες που αντλούν απο την ίδια δεξαμενή. Και οι Εκπαιδευτικόι αντλούνται απο δεξαμενή σαν εμάς στις προκηρύξεις τους. Θα δούμε.
|
|
|
Post by thanos2 on May 15, 2024 20:26:11 GMT
ΑΙΣΙΟΔΟΞΩ!!! (ποιος;;; Εγω!! Φανταστείτε τι έρχεται! 2 μέτρα χιόνι!!). Ότι αύριο στη συνάντηση θα έχουμε κάτι συγκεκριμένο! Καλο ή κακό δεν ξέρω αλλά κάτι θα βγει! Πάλι βιντεακια με τα Άγραφα θα έβλεπες σίγουρα εσυ....
|
|
|
Post by thunder on May 15, 2024 20:28:27 GMT
Ας πάρουμε ενα υποθετικό παράδειγμα. Κάποιος με 80 μορια ειναι στη Γβ23 διοριστεος στην 10η επιλογή μακριά απο την πόλη του, και δε του πολυ αρέσει.Οριστικσ ας πούμε Οκτώβριο. Αντε και έχει δυνατότητα συμμετοχής στη Γβ24 που βγαίνει Νοέμβριο. Εκεί δηλωνει θέσεις στην πόλη του, πολυ θελκτικές!!! Τα αποτελέσματα για να ξέρει τι έκανε θα βγουν Ιούνιο. Μέχρι τότε του είναι αδύνατο να μην απαντησει στην υπηρεσία αν δέχεται η όχι διορισμό....Εγω αυτή την περίπτωση την κλαίω... Ισως θα ήταν πιο δίκαιο να του πουν, δεν έχεις δικαίωμα για νέα αίτηση,και να το πάρει απόφαση να δεχθεί τον διορισμό του, παρα να περάσει απο όλο αυτό το θρίλερ πραγματικά. Μπείτε στην θέση αυτού του ανθρώπου και θα καταλάβετε τι λεω. Κάντε το εικόνα για σας τους ίδιους.... Δύσκολα, πολύ δύσκολα. Όλα είναι τελικά σχετικά, Να μπούμε στη θέση του όταν έχουμε δεδομένα. Γιατί και στον 1Γ της ΑΑΔΕ όσοι διορίστηκαν, μια χαρά διεκδικούν θέση από τον δικό μας γραπτό. Άρα, απλά περιμένετε, όσο δύσκολο κι αν είναι 🤷🏻♀️ Έστω κάποιος προτίμησε εφορια γιατί δεν υπήρχε στην περιοχή του γβ23 .Έρχεται ο ίδιος φορέας και βγάζει στην περιοχή του στην γβ24.πρεπει να τη διεκδικήσει η όχι? Βασική διαφορά με την 1γ είναι πως το οριακό σημείο στην 2γ είναι πως υπάρχει το κωλλυμμα Στο σημείο για συμμετοχή σε όλες τις γβ του που εντοπίζεται τον 12/22 να μην έχει διοριστεί όχι έπειτα .Αν συνέβαινε έπειτα θα τον απέκλειε από μέρος της de facto αναλογως της χρονικης εμφανισης της θεσης που θα επιθυμουσε καλυτερα στα δικά του μάτια? Για αυτό έπρεπε να ειπωθεί διαλέξτε τόπο.
|
|
|
Post by thunder on May 15, 2024 20:37:32 GMT
Επειδή γράφτηκε ότι όσοι ήταν διορισμένοι στις 12/2022 δεν θα έχουν δικαίωμα διορισμού από τις ΓΒ (αν το κατάλαβα καλά γιατί ήμουν από τον ύπνο), πόσοι μπορεί να είναι αυτοί; 100- 200 άτομα το πολύ; Αυτό το ξέραμε εξ αρχής και μετά από τις επόμενες για 1γβ ,2γβ αιτήσεις το έγραφαν δεν αποκλείουν από τη συμμετοχή επιτυχόντες .Δηλαδή αν κάποιος διοριστεί στη 2γβ/23 να μη μπορεί να πάει στη γβ/24 είναι σαν να του λέει επιλέγεις από τμήμα επιλογών.
|
|
|
Post by anna55 on May 15, 2024 20:45:19 GMT
Αυτό μήπως πρέπει να το ακούσουμε συγκεκριμένα και να μην το συμπεραίνουμε; δεν πιστεύω ότι θα αφήσουν τόσες αναπληρωσεις
|
|