|
Post by tasostheanimal on Nov 6, 2024 7:31:54 GMT
Αγαπητή Λίνα και αγαπητοί φίλοι του φόρουμ, το πρόβλημα δεν είναι να προετοιμαστούμε ξανά για τον νέο διαγωνισμό, το πρόβλημα είναι ότι αφού επιτύχουμε (75+ μόρια), δυστυχώς αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε προσληπτέοι, ακόμη και αν δηλώσουμε θέσεις σε όλη την Ελλάδα (όπως και είχα κάνει) και ακόμη και αν είμαστε διαθετιμένοι να μετακομίσουμε (όπως και ήμουν) σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή στην Ελλάδα, προκειμένου να εργαστούμε.
Οι προκηρύξεις "Κ" συνεχίζονται, και αν έχεις "μπάρμπα στην κορώνη" ......
Αν και υπάρχει το συναίσθημα της απογοήτευσης, θα κάνω ξανά την προσπάθεια, αν και δεν περιμένω πλέον τίποτα.
Ευχαριστώ και στέλνω χαιρετισμούς.
|
|
|
Post by Lina_Admin on Nov 6, 2024 8:06:02 GMT
Αγαπητή Λίνα και αγαπητοί φίλοι του φόρουμ, το πρόβλημα δεν είναι να προετοιμαστούμε ξανά για τον νέο διαγωνισμό, το πρόβλημα είναι ότι αφού επιτύχουμε (75+ μόρια), δυστυχώς αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε προσληπτέοι, ακόμη και αν δηλώσουμε θέσεις σε όλη την Ελλάδα (όπως και είχα κάνει) και ακόμη και αν είμαστε διαθετιμένοι να μετακομίσουμε (όπως και ήμουν) σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή στην Ελλάδα, προκειμένου να εργαστούμε.
Οι προκηρύξεις "Κ" συνεχίζονται, και αν έχεις "μπάρμπα στην κορώνη" ...... Αν και υπάρχει το συναίσθημα της απογοήτευσης, θα κάνω ξανά την προσπάθεια, αν και δεν περιμένω πλέον τίποτα. Ευχαριστώ και στέλνω χαιρετισμούς.
Πράγματι έτσι είναι… στους διαγωνισμούς epso που είναι της ιδιασ Ιδιοσυγκρασίας είχαμε πάλι το ίδιο θέμα… έδινα κάθε χρόνο για να γίνω υπάλληλος ΕΕ αλλά παρόλο που έφτασα στην πηγή δεν ήπια ποτέ νερό… και εκεί δυστυχώς ακούγονταν τα … μπάρμπα στη Κορώνη και τα παράτησα. Αλλά ασχολήθηκα με κάτι άλλο. Ακόμα ψάχνομαι.. Το παρόν δεν το έγραψα για να τα παρατήσετε … καθώς πιστεύω ότι δεν θα ξαναγίνει έτσι πάλι ο διαγωνισμός στην Ελλάδα … είναι κουραστικός για όλους και με κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα … οπότε θα έρθουν οι μίνι διαγωνισμοί γραπτοί ΑΣΕΠ όπου και θα δίνετε ηλεκτρονικά αλλά και μέσα σε 8 μήνες θα διορίζεστε. Αυτό τουλάχιστον θέλουν να επιτύχουν και εμείς δεν θα πρεπει ποτέ να χάνουμε τα κουράγια μας …
|
|
|
Post by aiadas on Nov 6, 2024 8:16:11 GMT
Ας μην εθελοτυφλούμε, οι όροι του διαγωνισμού ήταν σαφείς από την αρχή. Η επίτευξη του διορισμού δεν σχετίζεται με την απόλυτη βαθμολογία ή το χαρακτηρισμό κάποιου ως επιτυχόντα. Αυτό που κρίνει την κατάληψη κάποιας θέσης είναι η σχετική βαθμολογία των υποψηφίων για αυτήν, συγκριτικά με τους υπόλοιπους, συνυπολογίζοντας τα πρόσθετα μόρια και την ιδιότητα ειδικής κατηγορίας.
Κατανοώ την απογοήτευση υποψηφίων με ικανοποιητική βαθμολογία που έμειναν εκτός, ωστόσο αυτό συνέβη γιατί υπήρχαν κάποιοι άλλοι που συγκέντρωσαν περισσότερα μόρια ή ανήκαν σε ειδική κατηγορία. Αν περισσότεροι είχαν γράψει καλύτερα, θα μπορούσε κάποιος και με 90 να έμενε εκτός...
Κατακριτέα επίσης η διαρροή θέσεων προς προκηρύξεις Κ...
Ας ελπίσουμε ότι θα είναι εφικτή η αντιστοίχιση των 7.000 θέσεων των επόμενων προκηρύξεων με επιτυχόντες του διαγωνισμού. Και όσοι τελικά μείνουν εκτός, πρέπει να συνεχίσουν την προσπάθεια, μπορεί να έχασαν μία μάχη αλλά όχι τον πόλεμο...
|
|
vpp
Kill Bill
|
Post by vpp on Nov 6, 2024 8:51:57 GMT
Καλησπέρα, αυτό έγινε αφού σας έστειλαν ειδοποίηση για ορκωμοσία; και εσείς ζητήσατε έξι μήνες ή έδωσαν το ανώτατο από μόνοι τους; Καλησπέρα, θα ήθελα κι εγώ να σας ρωτήσω αν στην αίτηση για παράταση διευκρινίσατε τους προσωπικούς λόγους που αναφέρετε. Για να καταλάβω πόσο εύκολα δίνεται η παράταση. Ευχαριστώ. καλησπέρα σωστά, όταν έλαβα ειδοποίηση για ορκομωσία τους πήρα τηλέφωνο και τους είπα ότι χρειάζομαι 2 μήνες παράταση. Μου πρότειναν να αιτηθω την ανώτερη 6 μήνες δηλ και όποτε θέλω τη διακόπτω. όσον αφορά την αίτηση ανέφερα συγκεκριμένα ΘΕΜΑ: ΑΙΤΗΣΗ ΕΞΑΜΗΝΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ. Αιτούμαι εξάμηνης παράτασης ορκωμοσίας εώς και την 01/04/2025 για λόγους τακτοποίησης οικογενειακών ζητημάτων. Και μετά από 2 μέρες μου ήρθε mail ότι εγκρίθηκε
|
|