|
Post by Asxetoulis on May 16, 2024 19:40:21 GMT
Κανείς δεν εμφανίζεται μαγικά στον πίνακα αναπληρωτών! Καθένας πηγαίνει εκεί που δηλώνει! Αν κάποιος δεν θέλει να φύγει από το σπίτι του δηλώνει μόνο 1 προτίμηση ρισκάροντας και γνωρίζοντας ότι μπορεί να τον πάρουν στην δεύτερη, τρίτη ή τέταρτη φάση. Όσοι όμως ενδιαφέρονται οπωσδήποτε να δουλέψουν από την αρχή της σχολικής χρονιάς δηλώνουν τα πάντα! Το σύστημα διορισμών των εκπαιδευτικών που ισχύει αυτή τη στιγμή είναι αξιοκρατικό, καθώς μοριοδοτούνται οι υποψήφιοι ανάλογα με τα βασικά προσόντα τους (διδακτορικά, μεταπτυχιακά, εμπειρία). Ως προς την πληροφόρηση για τις θέσεις, φαντάζομαι ότι όσοι την έχουν θα είναι ελάχιστοι. Και σίγουρα αυτοί την είχαν και στο παρελθόν. Ναι ωραία τα λέτε, λες και δεν γνωρίζω τι γίνεται στη δουλειά μου τόσα χρόνια στην ωρομισθία και την αναπλήρωση. Είστε συνάδελφος και τα λέτε αυτά; Είτε έχετε απλά άγνοια για το τι γίνεται, λόγω λίγων ετών στην εκπαίδευση, είτε είστε σε Κυκλάδες ή Δωδεκάνησα που δίνονται όλα τα κενά στην 1η φάση. Πάντως στην ηπειρωτική επαρχία γίνονται πολλές ομορφιές με τα κενά. Την πρώτη χρονιά μετά το πτυχίο έκανα αίτηση για αναπληρωτης εκπαιδευτικος ΤΕ. Μέχρι να γίνει η αίτηση μου στο μισάωρο πέρασαν 3-4 αναπληρώτριες που επέλεγαν σε ποια σχολεία θα διορίζονταν το προσεχές σχολικό έτος. Όταν έφευγαν αυτές οι υπάλληλοι έλεγαν για άλλες καπαρωμένες θέσεις. Εν έτει 2006 αυτά. Εγώ άκουγα, έκανα την αίτηση και δεν ξαναέκανα από τότε.
|
|
|
Post by elenik1 on May 16, 2024 19:49:00 GMT
Κανείς δεν εμφανίζεται μαγικά στον πίνακα αναπληρωτών! Καθένας πηγαίνει εκεί που δηλώνει! Αν κάποιος δεν θέλει να φύγει από το σπίτι του δηλώνει μόνο 1 προτίμηση ρισκάροντας και γνωρίζοντας ότι μπορεί να τον πάρουν στην δεύτερη, τρίτη ή τέταρτη φάση. Όσοι όμως ενδιαφέρονται οπωσδήποτε να δουλέψουν από την αρχή της σχολικής χρονιάς δηλώνουν τα πάντα! Το σύστημα διορισμών των εκπαιδευτικών που ισχύει αυτή τη στιγμή είναι αξιοκρατικό, καθώς μοριοδοτούνται οι υποψήφιοι ανάλογα με τα βασικά προσόντα τους (διδακτορικά, μεταπτυχιακά, εμπειρία). Ως προς την πληροφόρηση για τις θέσεις, φαντάζομαι ότι όσοι την έχουν θα είναι ελάχιστοι. Και σίγουρα αυτοί την είχαν και στο παρελθόν. Ναι ωραία τα λέτε, λες και δεν γνωρίζω τι γίνεται στη δουλειά μου τόσα χρόνια στην ωρομισθία και την αναπλήρωση. Είστε συνάδελφος και τα λέτε αυτά; Είτε έχετε απλά άγνοια για το τι γίνεται, λόγω λίγων ετών στην εκπαίδευση, είτε είστε σε Κυκλάδες ή Δωδεκάνησα που δίνονται όλα τα κενά στην 1η φάση. Πάντως στην ηπειρωτική επαρχία γίνονται πολλές ομορφιές με τα κενά. Καμία άγνοια δεν έχω για το τι γίνεται. Και δεν συνηθίζω να εκφράζω άποψη για θέματα που δεν γνωρίζω. Όπως κάνετε μάλλον εσείς που χωρίς να με γνωρίζετε έχετε άποψη για όσα γνωρίζω! Δεν μίλησα για κενά που δίνονται στην πρώτη φάση. Διαβάστε σωστά την ανάρτησή μου! Αντιθέτως, είπα ότι πολλοί ρισκάρουν και μένουν εκτός στην πρώτη φάση για να δουλέψουν σε επόμενη φάση στον τόπο τους! Αν πιστεύετε ότι αυτό δεν συμβαίνει, η πραγματικότητα μάλλον σας διαψεύδει!
|
|
|
Post by elenik1 on May 16, 2024 19:53:12 GMT
Ναι ωραία τα λέτε, λες και δεν γνωρίζω τι γίνεται στη δουλειά μου τόσα χρόνια στην ωρομισθία και την αναπλήρωση. Είστε συνάδελφος και τα λέτε αυτά; Είτε έχετε απλά άγνοια για το τι γίνεται, λόγω λίγων ετών στην εκπαίδευση, είτε είστε σε Κυκλάδες ή Δωδεκάνησα που δίνονται όλα τα κενά στην 1η φάση. Πάντως στην ηπειρωτική επαρχία γίνονται πολλές ομορφιές με τα κενά. Την πρώτη χρονιά μετά το πτυχίο έκανα αίτηση για αναπληρωτης εκπαιδευτικος ΤΕ. Μέχρι να γίνει η αίτηση μου στο μισάωρο πέρασαν 3-4 αναπληρώτριες που επέλεγαν σε ποια σχολεία θα διορίζονταν το προσεχές σχολικό έτος. Όταν έφευγαν αυτές οι υπάλληλοι έλεγαν για άλλες καπαρωμένες θέσεις. Εν έτει 2006 αυτά. Εγώ άκουγα, έκανα την αίτηση και δεν ξαναέκανα από τότε. Το 2006 οι διορισμοί δεν γίνονταν με το σημερινό προσοντολόγιο αλλά μέσω γνωριμιών και κοινωνικών κριτηρίων! Οι διορισμοί όλων σήμερα γίνονται με βάση τους πίνακες που διαμορφώνονται και οι οποίοι αναφέρουν αναλυτικά από που προέρχονται τα μόρια που έχει συγκεντρώσει ο καθένας.
|
|
|
Post by Asxetoulis on May 16, 2024 20:04:48 GMT
Την πρώτη χρονιά μετά το πτυχίο έκανα αίτηση για αναπληρωτης εκπαιδευτικος ΤΕ. Μέχρι να γίνει η αίτηση μου στο μισάωρο πέρασαν 3-4 αναπληρώτριες που επέλεγαν σε ποια σχολεία θα διορίζονταν το προσεχές σχολικό έτος. Όταν έφευγαν αυτές οι υπάλληλοι έλεγαν για άλλες καπαρωμένες θέσεις. Εν έτει 2006 αυτά. Εγώ άκουγα, έκανα την αίτηση και δεν ξαναέκανα από τότε. Το 2006 οι διορισμοί δεν γίνονταν με το σημερινό προσοντολόγιο αλλά μέσω γνωριμιών και κοινωνικών κριτηρίων! Οι διορισμοί όλων σήμερα γίνονται με βάση τους πίνακες που διαμορφώνονται και οι οποίοι αναφέρουν αναλυτικά από που προέρχονται τα μόρια που έχει συγκεντρώσει ο καθένας. Λογικά όμως σε πολλούς τα μόρια προϋπηρεσίας προήλθαν από το παλιό σύστημα. Εκτός αν στους εκπαιδευτικούς η προϋπηρεσία δίνει ελάχιστα μόρια σε σχέση με τα τυπικά προσόντα. Αυτά δεν τα γνωρίζω γιατί δεν τα παρακολουθώ πλέον
|
|
|
Post by elenik1 on May 16, 2024 20:16:21 GMT
Το 2006 οι διορισμοί δεν γίνονταν με το σημερινό προσοντολόγιο αλλά μέσω γνωριμιών και κοινωνικών κριτηρίων! Οι διορισμοί όλων σήμερα γίνονται με βάση τους πίνακες που διαμορφώνονται και οι οποίοι αναφέρουν αναλυτικά από που προέρχονται τα μόρια που έχει συγκεντρώσει ο καθένας. Λογικά όμως σε πολλούς τα μόρια προϋπηρεσίας προήλθαν από το παλιό σύστημα. Εκτός αν στους εκπαιδευτικούς η προϋπηρεσία δίνει ελάχιστα μόρια σε σχέση με τα τυπικά προσόντα. Αυτά δεν τα γνωρίζω γιατί δεν τα παρακολουθώ πλέον Όχι η εμπειρία δεν δίνει ελάχιστα μόρια αλλά όσοι είχαν πολλά μόρια προϋπηρεσίας τα τελευταία χρόνια έχουν διοριστεί με τους πίνακες του 2019. Όσοι τώρα δουλεύουν ως ωρομίσθιοι δεν έχουν αρκετά μόρια ούτε από εμπειρία ούτε από τυπικά προσόντα. Γι' αυτό και βρίσκονται χαμηλά στους πίνακες κατάταξης. Οι αναπληρωτές είναι αυτοί που φέτος μπορεί να διοριστούν στη δευτεροβάθμια, κυρίως διότι έχουν πολλά τυπικά προσόντα και ταυτόχρονα μια μικρή έστω εμπειρία.
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 16, 2024 20:23:26 GMT
Ρε παιδιά συγγνώμη για εκτός θέματος.
Αλλά αυτό το "Έτερος εγώ" τι απίστευτη ταινία είναι;
Είναι η 5η φορά που τη βλέπω και με καθηλώνει.
Το σκηνοθεσία έκανε ο Τσαφουλιας;Τι ωραία πλοκή; Τι ωραία συνύπαρξη εγκληματολογίας, μαθηματικών, ψυχολογίας, νομικής, φιλοσοφίας;
Πόσο καθηλωτικη η ερμηνεία του Πυγμαλίωνα;
Αν ήταν γυρισμένη στην Αμερική θα είχε σαν σαρώσει όλα τα βραβεία.
Πραγματικά πολύ καλή δουλειά!
|
|
|
Post by Asxetoulis on May 16, 2024 20:23:57 GMT
Λογικά όμως σε πολλούς τα μόρια προϋπηρεσίας προήλθαν από το παλιό σύστημα. Εκτός αν στους εκπαιδευτικούς η προϋπηρεσία δίνει ελάχιστα μόρια σε σχέση με τα τυπικά προσόντα. Αυτά δεν τα γνωρίζω γιατί δεν τα παρακολουθώ πλέον Όχι η εμπειρία δεν δίνει ελάχιστα μόρια αλλά όσοι είχαν πολλά μόρια προϋπηρεσίας τα τελευταία χρόνια έχουν διοριστεί με τους πίνακες του 2019. Όσοι τώρα δουλεύουν ως ωρομίσθιοι δεν έχουν αρκετά μόρια ούτε από εμπειρία ούτε από τυπικά προσόντα. Γι' αυτό και βρίσκονται χαμηλά στους πίνακες κατάταξης. Οι αναπληρωτές είναι αυτοί που φέτος μπορεί να διοριστούν στη δευτεροβάθμια, κυρίως διότι έχουν πολλά τυπικά προσόντα και ταυτόχρονα μια μικρή έστω εμπειρία. Και κάτι άσχετο επί τη ευκαιρία. Ο λόγος που επαναστατούν έναντι στη πιθανότητα γραπτού διαγωνισμού ποιός είναι; Αφού υπάρχει πλέον αξιοκρατία; Δεν έχουν εμπιστοσύνη στις ικανότητες τους ή θεωρούν ότι με το παρόν σύστημα θα προηγούνται για πάντα έναντι των νεότερων;
|
|
|
Post by georgette on May 16, 2024 20:37:27 GMT
Παιδια έχουμε μπλέξει με τον συγκεκριμένο διαγωνισμό δεν βλέπω σωτηρία από το Υπουργείο Εσωτερικών ,Μακαρι να διαψευστώ .Ας ελπίσουμε στην βοήθεια του Θεού🙏
|
|
|
Post by nantia on May 16, 2024 20:37:49 GMT
Όχι η εμπειρία δεν δίνει ελάχιστα μόρια αλλά όσοι είχαν πολλά μόρια προϋπηρεσίας τα τελευταία χρόνια έχουν διοριστεί με τους πίνακες του 2019. Όσοι τώρα δουλεύουν ως ωρομίσθιοι δεν έχουν αρκετά μόρια ούτε από εμπειρία ούτε από τυπικά προσόντα. Γι' αυτό και βρίσκονται χαμηλά στους πίνακες κατάταξης. Οι αναπληρωτές είναι αυτοί που φέτος μπορεί να διοριστούν στη δευτεροβάθμια, κυρίως διότι έχουν πολλά τυπικά προσόντα και ταυτόχρονα μια μικρή έστω εμπειρία. Και κάτι άσχετο επί τη ευκαιρία. Ο λόγος που επαναστατούν έναντι στη πιθανότητα γραπτού διαγωνισμού ποιός είναι; Αφού υπάρχει πλέον αξιοκρατία; Δεν έχουν εμπιστοσύνη στις ικανότητες τους ή θεωρούν ότι με το παρόν σύστημα θα προηγούνται για πάντα έναντι των νεότερων; Για μένα ο γραπτός θα ήταν ο μόνος τρόπος να διοριστώ αξιοποιώντας το πτυχίο μου. Αλλά από τη στιγμή που "έχεις αναγκάσει" τον κάθε εκπαιδευτικό να κυνηγάει μεταπτυχιακά, διδακτορικά και λοιπά προσόντα, για μένα δεν είναι ούτε δίκαιο ούτε λογικό να προσθέσεις στην όλη παράνοια και τον γραπτό. Πόσο μάλλον που θα ήταν και απαραίτητο να έχεις περάσει στον γραπτό για να σε πάρουν αναπληρωτή. Πολλές φορές όταν συζητάμε στο συγκεκριμένο θρεντ για μίνι διαγωνισμούς ειδικοτήτων έχουν αναρωτηθεί πολλοί γιατί να δώσω και για το αντικείμενό μου, το πτυχίο μου δεν αποδεικνύει τα προσόντα μου; Γιατί το πήρα μετά; Ε ας φανταστούμε να έδιναν εξετάσεις λοιπόν στο αντικείμενό τους για να δουλέψουν οκτάμηνα και μετά να μένουν άνεργοι.
|
|
|
Post by nantia on May 16, 2024 20:39:11 GMT
Παιδια έχουμε μπλέξει με τον συγκεκριμένο διαγωνισμό δεν βλέπω σωτηρία από το Υπουργείο Εσωτερικών ,Μακαρι να διαψευστώ .Ας ελπίσουμε στην βοήθεια του Θεού🙏 Πώς το εννοείς; 🥹 Για τις επόμενες προκηρύξεις; Για το αν θα διοριστεί έστω και ένας; Για το αν θα μας βγάλουν την ψυχή μέχρι τον διορισμό;
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 16, 2024 20:44:54 GMT
Παιδια έχουμε μπλέξει με τον συγκεκριμένο διαγωνισμό δεν βλέπω σωτηρία από το Υπουργείο Εσωτερικών ,Μακαρι να διαψευστώ .Ας ελπίσουμε στην βοήθεια του Θεού🙏 Πώς το εννοείς; 🥹 Για τις επόμενες προκηρύξεις; Για το αν θα διοριστεί έστω και ένας; Για το αν θα μας βγάλουν την ψυχή μέχρι τον διορισμό; Καλή δύναμη και υπομονή (όπως θα έλεγε και ο αλήστου μνήμης Όλι Ρεν κάποια άλλη περίοδο) σε όλους τους καλούς συναδέλφους ΠΕ. Έχουν αρκετό δρόμο μπροστά τους ακόμη μέχρι το διορισμό τους (δυστυχώς)....
|
|
|
Post by nantia on May 16, 2024 20:46:46 GMT
Πώς το εννοείς; 🥹 Για τις επόμενες προκηρύξεις; Για το αν θα διοριστεί έστω και ένας; Για το αν θα μας βγάλουν την ψυχή μέχρι τον διορισμό; Καλή δύναμη και υπομονή (όπως θα έλεγε και ο αλήστου μνήμης Όλι Ρεν κάποια άλλη περίοδο) σε όλους τους καλούς συναδέλφους ΠΕ. Έχουν αρκετό δρόμο μπροστά τους ακόμη μέχρι το διορισμό τους (δυστυχώς).... Όλι Ρεν; Θα μας πεθάνεις 😂
|
|
|
Post by efkolos on May 16, 2024 20:47:46 GMT
Να πω κι εγώ τον πόνο μου. Άραγε οι θέσεις του 2024 της ααδε θα δώσουν σε εμάς τους επιτυχόντες της 2γ ή θα δώσουν στους υπόλοιπους της 1γ?
|
|
|
Post by elenik1 on May 16, 2024 20:53:23 GMT
Καμία άγνοια δεν έχω για το τι γίνεται. Και δεν συνηθίζω να εκφράζω άποψη για θέματα που δεν γνωρίζω. Όπως κάνετε μάλλον εσείς που χωρίς να με γνωρίζετε έχετε άποψη για όσα γνωρίζω! Δεν μίλησα για κενά που δίνονται στην πρώτη φάση. Διαβάστε σωστά την ανάρτησή μου! Αντιθέτως, είπα ότι πολλοί ρισκάρουν και μένουν εκτός στην πρώτη φάση για να δουλέψουν σε επόμενη φάση στον τόπο τους! Αν πιστεύετε ότι αυτό δεν συμβαίνει, η πραγματικότητα μάλλον σας διαψεύδει! Α εντάξει, γιατί με κάνατε quote και θεώρησα ότι απαντήσατε σε εμένα, ενώ απλά θέλατε να κάνετε ένα σχόλιο για την εκπαίδευση, άσχετο με αυτά που είπα. Μάλλον στον εαυτό σας αναφέρεστε! Σε όσα γράψατε σας απάντησα! Ούτε αυτό το καταλάβετε; Ούτε καν διαβάζετε τις αναρτήσεις μου και για κάποιον λόγο πιστεύετε ότι μπορείτε να απαντάτε! Και φυσικά το τελευταίο σας σχόλιο δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν ξέρετε τι να απαντήσετε!
|
|
|
Post by adikimenos on May 16, 2024 20:59:06 GMT
Καλή δύναμη και υπομονή (όπως θα έλεγε και ο αλήστου μνήμης Όλι Ρεν κάποια άλλη περίοδο) σε όλους τους καλούς συναδέλφους ΠΕ. Έχουν αρκετό δρόμο μπροστά τους ακόμη μέχρι το διορισμό τους (δυστυχώς).... Όλι Ρεν; Θα μας πεθάνεις 😂 Μη γελας, κοντα ειναι το 2032. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ...
|
|