|
Post by elenik1 on May 16, 2024 21:00:52 GMT
Α εντάξει, γιατί με κάνατε quote και θεώρησα ότι απαντήσατε σε εμένα, ενώ απλά θέλατε να κάνετε ένα σχόλιο για την εκπαίδευση, άσχετο με αυτά που είπα. Μάλλον στον εαυτό σας αναφέρεστε! Σε όσα γράψατε σας απάντησα! Ούτε αυτό το καταλάβετε; Ούτε καν διαβάζετε τις αναρτήσεις μου και για κάποιον λόγο πιστεύετε ότι μπορείτε να απαντάτε! Και φυσικά το τελευταίο σας σχόλιο δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν ξέρετε τι να απαντήσετε! Και επιπλέον θα σας παρακαλούσα να είστε πιο προσεκτική όταν δεν ξέρετε σε ποιον μιλάτε! Αν νομίζετε ότι η άποψη σας, η οποία προκύπτει από την εμπειρία σας είναι η μόνη αλήθεια, θα σας πρότεινα (έτσι για αλλαγή) να σεβαστείτε και να ακούσετε και την άποψη των άλλων, η οποία βασίζεται στη δική τους εμπειρία! Τόσα χρόνια στην εκπαίδευση, όπως λέτε, και ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι δεν σκέφτονται όλοι οι άνθρωποι με τον ίδιο τρόπο;
|
|
|
Post by adikimenos on May 16, 2024 21:02:55 GMT
Την πρώτη χρονιά μετά το πτυχίο έκανα αίτηση για αναπληρωτης εκπαιδευτικος ΤΕ. Μέχρι να γίνει η αίτηση μου στο μισάωρο πέρασαν 3-4 αναπληρώτριες που επέλεγαν σε ποια σχολεία θα διορίζονταν το προσεχές σχολικό έτος. Όταν έφευγαν αυτές οι υπάλληλοι έλεγαν για άλλες καπαρωμένες θέσεις. Εν έτει 2006 αυτά. Εγώ άκουγα, έκανα την αίτηση και δεν ξαναέκανα από τότε. Το 2006 οι διορισμοί δεν γίνονταν με το σημερινό προσοντολόγιο αλλά μέσω γνωριμιών και κοινωνικών κριτηρίων! Οι διορισμοί όλων σήμερα γίνονται με βάση τους πίνακες που διαμορφώνονται και οι οποίοι αναφέρουν αναλυτικά από που προέρχονται τα μόρια που έχει συγκεντρώσει ο καθένας. Οντως, επι ΣΥΡΙΖΑ το 2015 αρχισαν να περνανε απο το ΑΣΕΠ οι Πινακες, ΤΡΑΓΙΚΟ...
|
|
|
Post by adikimenos on May 16, 2024 21:05:20 GMT
Μάλλον στον εαυτό σας αναφέρεστε! Σε όσα γράψατε σας απάντησα! Ούτε αυτό το καταλάβετε; Ούτε καν διαβάζετε τις αναρτήσεις μου και για κάποιον λόγο πιστεύετε ότι μπορείτε να απαντάτε! Και φυσικά το τελευταίο σας σχόλιο δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν ξέρετε τι να απαντήσετε! Αγαπητή μου έκανα μια αναφορά για κενά που εμφανίζονται μαγικά σε ύστερες φάσεις και απαντήσατε κάτι δικό σας ότι δεν ισχύουν τα μαγικά που λέω κλπ. Οπότε είτε δεν καταλάβατε τι είπα, είτε κάνατε ότι δεν καταλάβατε και απαντήσατε τι ωραία που είναι τα πράγματα και πόσο οργανωμένα και ότι ο αναπληρωτής είναι υπεύθυνος για το δηλώνει. Μάλιστα προσθέσατε ότι η απόκρυψη κενών αφορά ελάχιστους που έχουν πληροφόρηση, λες και δεν βλέπω 15 χρόνια τι γίνεται. Δεν ξέρω τον κλάδο σας, αλλά αυτά που λέτε δεν ισχύουν γενικότερα. Κρατήστε την ωραία εικόνα που έχετε πλάσει και ελπίζω να μην δεχθείτε αδικίες από ένα σύστημα που θεωρείτε ότι είναι ξεκάθαρο με μόρια κλπ. Οπως τα λες ειναι. Καποιος που τα παρακολουθει τοσα χρονια θα πρεπε να τους εχει μαθει και να πραξει αναλογως παντως. Βεβαια, καταλαβαινω και το φοβο τον περισσοτερων μη δεν εβγαινε απομενη προκηρυξη, οποτε και προτιμησαν στη χειροτερη την "Παναγιωταινα" απο το ολοτελα
|
|
|
Post by Mona_Liza on May 16, 2024 21:08:47 GMT
Ρε παιδιά συγγνώμη για εκτός θέματος. Αλλά αυτό το "Έτερος εγώ" τι απίστευτη ταινία είναι; Είναι η 5η φορά που τη βλέπω και με καθηλώνει. Το σκηνοθεσία έκανε ο Τσαφουλιας;Τι ωραία πλοκή; Τι ωραία συνύπαρξη εγκληματολογίας, μαθηματικών, ψυχολογίας, νομικής, φιλοσοφίας; Πόσο καθηλωτικη η ερμηνεία του Πυγμαλίωνα; Αν ήταν γυρισμένη στην Αμερική θα είχε σαν σαρώσει όλα τα βραβεία. Πραγματικά πολύ καλή δουλειά! Καταπληκτικα ταλεντα και οι δυο. Ειναι και σειρα..εμμμμμμ ηξερε το Netflix γιατι την ζητησε..ασχετο που δεν τα βρηκανε μεταξυ τους.
|
|
|
Post by elenik1 on May 16, 2024 21:10:39 GMT
Μάλλον στον εαυτό σας αναφέρεστε! Σε όσα γράψατε σας απάντησα! Ούτε αυτό το καταλάβετε; Ούτε καν διαβάζετε τις αναρτήσεις μου και για κάποιον λόγο πιστεύετε ότι μπορείτε να απαντάτε! Και φυσικά το τελευταίο σας σχόλιο δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν ξέρετε τι να απαντήσετε! Αγαπητή μου έκανα μια αναφορά για κενά που εμφανίζονται μαγικά σε ύστερες φάσεις και απαντήσατε κάτι δικό σας ότι δεν ισχύουν τα μαγικά που λέω κλπ. Οπότε είτε δεν καταλάβατε τι είπα, είτε κάνατε ότι δεν καταλάβατε και απαντήσατε τι ωραία που είναι τα πράγματα και πόσο οργανωμένα και ότι ο αναπληρωτής είναι υπεύθυνος για το δηλώνει. Μάλιστα προσθέσατε ότι η απόκρυψη κενών αφορά ελάχιστους που έχουν πληροφόρηση, λες και δεν βλέπω 15 χρόνια τι γίνεται. Δεν ξέρω τον κλάδο σας, αλλά αυτά που λέτε δεν ισχύουν γενικότερα. Κρατήστε την ωραία εικόνα που έχετε πλάσει και ελπίζω να μην δεχθείτε αδικίες από ένα σύστημα που θεωρείτε ότι είναι ξεκάθαρο με μόρια κλπ. Κυρία μου απάντησα ακριβώς σε αυτό που γράψατε. Και ναι μαγικά δεν εμφανίζονται ούτε τα κενά, ούτε οι αναπληρωτές περιμένουν για αυτά! Αν κάποιος αναπληρωτής σας έχει κλέψει τη θέση, μπορείτε να κάνετε καταγγελία! Όλα φαίνονται στους πίνακες! Καμία ωραία και ιδανική εικόνα δεν έχω για τον χώρο της εκπαίδευσης! Εξακολουθείτε και διατυπώνετε την άποψή σας για εμένα χωρίς να με γνωρίζετε. Δεν έχει νόημα να συνεχιστεί αυτή η συνομιλία.
|
|
|
Post by thanos2 on May 16, 2024 21:11:03 GMT
Την πρώτη χρονιά μετά το πτυχίο έκανα αίτηση για αναπληρωτης εκπαιδευτικος ΤΕ. Μέχρι να γίνει η αίτηση μου στο μισάωρο πέρασαν 3-4 αναπληρώτριες που επέλεγαν σε ποια σχολεία θα διορίζονταν το προσεχές σχολικό έτος. Όταν έφευγαν αυτές οι υπάλληλοι έλεγαν για άλλες καπαρωμένες θέσεις. Εν έτει 2006 αυτά. Εγώ άκουγα, έκανα την αίτηση και δεν ξαναέκανα από τότε. Το 2006 οι διορισμοί δεν γίνονταν με το σημερινό προσοντολόγιο αλλά μέσω γνωριμιών και κοινωνικών κριτηρίων! Οι διορισμοί όλων σήμερα γίνονται με βάση τους πίνακες που διαμορφώνονται και οι οποίοι αναφέρουν αναλυτικά από που προέρχονται τα μόρια που έχει συγκεντρώσει ο καθένας. Απο που βγαίνουν αυτά που λες; Μακάρι να είχαμε το σύστημα διορισμών του 2006 στους εκπαιδευτικούς. Είμαι επιτυχών του γραπτού 2006 και δε διοριστηκα απο επιλογή για προσωπικους τότε λόγους. Τώρα βέβαια είμαι σε άλλη φαση, και κυνηγαω μια θέση στο δημόσιο, μετα τοσα χρόνια.... Μεγαλη ιστορία... Αλλά καμιά σχέση το κατα πολύ αξιοκρατικοτερο συστημα τοτε, απο το σημερινο έκτρωμα...
|
|
|
Post by adikimenos on May 16, 2024 21:14:30 GMT
Το 2006 οι διορισμοί δεν γίνονταν με το σημερινό προσοντολόγιο αλλά μέσω γνωριμιών και κοινωνικών κριτηρίων! Οι διορισμοί όλων σήμερα γίνονται με βάση τους πίνακες που διαμορφώνονται και οι οποίοι αναφέρουν αναλυτικά από που προέρχονται τα μόρια που έχει συγκεντρώσει ο καθένας. Απο που βγαίνουν αυτά που λες; Μακάρι να είχαμε το σύστημα διορισμών του 2006 στους εκπαιδευτικούς. Είμαι επιτυχών του γραπτού 2006 και δε διοριστηκα απο επιλογή για προσωπικους τότε λόγους. Τώρα βέβαια είμαι σε άλλη φαση, και κυνηγαω μια θέση στο δημόσιο, μετα τοσα χρόνια.... Μεγαλη ιστορία... Αλλά καμιά σχέση το κατα πολύ αξιοκρατικοτερο συστημα τοτε, απο το σημερινο έκτρωμα... 2009 μαλλον ηθελε να πει
|
|
|
Post by thanos2 on May 16, 2024 21:16:49 GMT
Απο που βγαίνουν αυτά που λες; Μακάρι να είχαμε το σύστημα διορισμών του 2006 στους εκπαιδευτικούς. Είμαι επιτυχών του γραπτού 2006 και δε διοριστηκα απο επιλογή για προσωπικους τότε λόγους. Τώρα βέβαια είμαι σε άλλη φαση, και κυνηγαω μια θέση στο δημόσιο, μετα τοσα χρόνια.... Μεγαλη ιστορία... Αλλά καμιά σχέση το κατα πολύ αξιοκρατικοτερο συστημα τοτε, απο το σημερινο έκτρωμα... 2009 μαλλον ηθελε να πει Εντάξει τοτε.... Μετά πλακωσε η κρίση και η μαυρίλα!!!
|
|
|
Post by elenik1 on May 16, 2024 21:22:50 GMT
Το 2006 οι διορισμοί δεν γίνονταν με το σημερινό προσοντολόγιο αλλά μέσω γνωριμιών και κοινωνικών κριτηρίων! Οι διορισμοί όλων σήμερα γίνονται με βάση τους πίνακες που διαμορφώνονται και οι οποίοι αναφέρουν αναλυτικά από που προέρχονται τα μόρια που έχει συγκεντρώσει ο καθένας. Απο που βγαίνουν αυτά που λες; Μακάρι να είχαμε το σύστημα διορισμών του 2006 στους εκπαιδευτικούς. Είμαι επιτυχών του γραπτού 2006 και δε διοριστηκα απο επιλογή για προσωπικους τότε λόγους. Τώρα βέβαια είμαι σε άλλη φαση, και κυνηγαω μια θέση στο δημόσιο, μετα τοσα χρόνια.... Μεγαλη ιστορία... Αλλά καμιά σχέση το κατα πολύ αξιοκρατικοτερο συστημα τοτε, απο το σημερινο έκτρωμα... Αν το προσοντολόγιο δεν είναι αξιοκρατικό, τότε ποιο σύστημα είναι; Όσοι δεν έχουν τυπικά προσόντα, ναι θεωρούν ότι πρέπει να λαμβάνεται υπόψη μόνο η εμπειρία. Ή ότι είναι καλύτερα να δίνουν όλοι συνέχεια εξετάσεις! Και σίγουρα οι γνωριμίες που κάποιοι έχουν είναι κι αυτό πιο δίκαιο σύστημα διορισμού! Έτσι; Καλά είσαστε σοβαροί; Πάλι αυτό που σας βολεύει λέτε. Είμαστε εκτός θέματος όμως, γι'αυτό καλό θα ήταν να το κλείσουμε το θέμα με τους εκπαιδευτικούς.
|
|
|
Post by thanos2 on May 16, 2024 21:33:48 GMT
Απο που βγαίνουν αυτά που λες; Μακάρι να είχαμε το σύστημα διορισμών του 2006 στους εκπαιδευτικούς. Είμαι επιτυχών του γραπτού 2006 και δε διοριστηκα απο επιλογή για προσωπικους τότε λόγους. Τώρα βέβαια είμαι σε άλλη φαση, και κυνηγαω μια θέση στο δημόσιο, μετα τοσα χρόνια.... Μεγαλη ιστορία... Αλλά καμιά σχέση το κατα πολύ αξιοκρατικοτερο συστημα τοτε, απο το σημερινο έκτρωμα... Αν το προσοντολόγιο δεν είναι αξιοκρατικό, τότε ποιο σύστημα είναι; Όσοι δεν έχουν τυπικά προσόντα, ναι θεωρούν ότι πρέπει να λαμβάνεται υπόψη μόνο η εμπειρία. Ή ότι είναι καλύτερα να δίνουν όλοι συνέχεια εξετάσεις! Και σίγουρα οι γνωριμίες που κάποιοι έχουν είναι κι αυτό πιο δίκαιο σύστημα διορισμού! Έτσι; Καλά είσαστε σοβαροί; Πάλι αυτό που σας βολεύει λέτε. Είμαστε εκτός θέματος όμως, γι'αυτό καλό θα ήταν να το κλείσουμε το θέμα με τους εκπαιδευτικούς. ΕΞΕΤΆΣΕΙΣ ΚΑι ΜΟΝΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. Οταν διναμε τοτε γνωρίζαμε όλοι σαν κάλπικες δεκάρες την αξία του καθενός στον κλαδο μας. Αυτη η αξία αποτυπωνοταν κατα τον καλύτερο τροπο στα γραπτά μας και κανενας ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΊΠΟΤΑ. Δεν ακουγες αυτά που ακούγονται τώρα για δήθεν και μηθεν αξιοκρατία. Όποιος δεν εγραφε.. ΤΟΥΜΠΕΚΙ 100%
|
|
|
Post by K#9 on May 16, 2024 22:06:32 GMT
Όλι Ρεν; Θα μας πεθάνεις 😂 Μη γελας, κοντα ειναι το 2032. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ... Ήδη ακούγονται κάτι ιστορίες για σφίξιμο ζωναριού πάλι στα οικονομικά πάλι από το 2025...
|
|
|
Post by thunder on May 17, 2024 3:03:47 GMT
www.proson.gr/ergasia/asep/43198_graptos-asep-epistoli-kolafos-gia-ta-anyperblita-problimata-stis-aitiseis Αυτά ισχυσαν για όσους διαμαστυρηθηκαν ενώ για τη 2γβ δεν υπήρχε ουδεν πρόβλημα όλα ήταν καλά..(... και τώρα αντί να βγάλουν γβ για τους τε ολους μας να διορθώσουμε με καθαρό μυαλό μας αφήνουν στην αγωνία το απομακρύνουν. Έχω την απορία στην άλλη γβ τι μαρτύριο θα περάσουμε ξανά.Ισως δεν επρεπε να κανουμε στη 2γβ αφου δεν λειτουργουσε .Αντι να πουν ότι είναι έτοιμη γβ για όλους νωρίτερα για να διορθώσουμε αν θέλουμε υπό κανονικές συνθήκες και όχι όπως πήγαν οι τε πρώτοι στο πείραμα Κανονικά έπρεπε για τους ΤΕ να βγάλουν άλλες 2 προκηρυξεις η μία για ψυχική οδύνη .
|
|
|
Post by Μαρία on May 17, 2024 4:48:33 GMT
Μη γελας, κοντα ειναι το 2032. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ... Ήδη ακούγονται κάτι ιστορίες για σφίξιμο ζωναριού πάλι στα οικονομικά πάλι από το 2025... Λογικό δεν είναι; Τρώνε εκατομμύρια και όλα κουνιούνται με ταχύτητα σαλιγκαριού. Και το πιο τραγικό είναι ότι έχουν και επιχειρήματα .
|
|
|
Post by faidralex on May 17, 2024 5:36:36 GMT
Το 2006 οι διορισμοί δεν γίνονταν με το σημερινό προσοντολόγιο αλλά μέσω γνωριμιών και κοινωνικών κριτηρίων! Οι διορισμοί όλων σήμερα γίνονται με βάση τους πίνακες που διαμορφώνονται και οι οποίοι αναφέρουν αναλυτικά από που προέρχονται τα μόρια που έχει συγκεντρώσει ο καθένας. Οντως, επι ΣΥΡΙΖΑ το 2015 αρχισαν να περνανε απο το ΑΣΕΠ οι Πινακες, ΤΡΑΓΙΚΟ... Γιατι τραγικό? Δεν κατάλαβα
|
|
pi38
Pink Panther
|
Post by pi38 on May 17, 2024 5:49:59 GMT
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε ! Τα μέλη του συλλόγου που ήταν προσπαθούν να συντάξουν ένα πολυσέλιδο κείμενο με ότι συζητήθηκε ! Όταν έχω νεότερα θα επανέλθω ! Καλημερα, αν εχετε την δυνατοτητα θα ηθελα να μας ενημερωσετε αν ρωτηθηκε απο το συλλογο ποιοι θα μπορουν να παρουν μερος στις νεες ΓΒ και τι απαντηση δοθηκε. Δεν εγινε καμια αναφορα στο συγκεκριμενο ζητημα στην ανακοινωση του συλλογου. Ευχαριστω πολυ.
|
|