|
Post by sok on May 17, 2024 12:31:28 GMT
Επειδη εχει ερωτηθει ξανα, αλλα την απάντηση δεν την ειδα πουθενα. Για τις θεσεις ΕΕΠ πρέπει καποιος να Εχει διδακτορικο ή κατι αλλο ή απευθυνονται και αυτες οι θεσεις σε ολους; Ευχαριστω και επίσης δε θυμαμαι εάν έχει απαντηθεί το αν έχουν ειδικό μισθολογικό καθεστώς
|
|
|
Post by sok on May 17, 2024 12:33:51 GMT
Η αλήθεια είναι οτι δεν υφίσταται κάποιο σαφές χρονοδιάγραμμα για τους χρόνους που θα απαιτήσουν τα επόμενα βήματα μέχρι τους οριστικούς διορισμούς, με τα προσωρινά αποτελέσματα όμως θα έχει <<μπεί το νερό στο αυλάκι>>. Μια δική μου αυθαίρετη πρόβλεψη είναι οτι οι διορισμοί για την 3ΓΒ θα ξεκινήσουν Οκτώβριο 2025. To ΑΣΕΠ είχε απαντήσει για οριστικά 3ΓΒ: "Δεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη για τα οριστικά αποτελέσματα, εξαρτάται από τον αριθμό των ενστάσεων, αλλά αποκλείεται να εκδοθούν πριν τον Οκτώβριο." esdda2.freeforums.net/post/96173{όπως ξέρουμε μετά τα οριστικά έχουμε 2-6 μήνες για διορισμό, δείτε 1η σελίδα 3ΓΒ νήματος - Στάδια ΦΕΚ & διορισμός} Αν σκεφτούμε ότι με 161 ενστάσεις η 2ΓΒ θα κάνει 2 μήνες για οριστικά, μένει να δούμε πόσες θα γίνουν στην 3ΓΒ, αν βγουν προσωρινά όπως είχαν πει αρχικά τον Ιούλη... Έχουμε πολλά στάδια ακόμη μπροστά μας οι ΠΕ για προβλέψεις διορισμού... Αν βγουν τέλος Ιουλίου και η προθεσμία ενστάσεων είναι 1-20 Αυγούστου έχουμε σοβαρές πιθανότητες να έχουμε τον ελάχιστο αριθμό ενστάσεων. οι μισοί δε το πάρουμε καν χαμπάρι εκτός και αν ειμαστε online στο forum από την ξαπλώστρα στην παραλία
|
|
|
Post by nantia on May 17, 2024 12:34:19 GMT
Επειδη εχει ερωτηθει ξανα, αλλα την απάντηση δεν την ειδα πουθενα. Για τις θεσεις ΕΕΠ πρέπει καποιος να Εχει διδακτορικο ή κατι αλλο ή απευθυνονται και αυτες οι θεσεις σε ολους; Ευχαριστω ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 85 Καθορισμός προσόντων διορισμού σε φορείς ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄ Αρ. Φύλλου 232 ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΚΛΑΔΟΙ/ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ του Δημοσίου (Προσοντολόγιο-Κλαδολόγιο). Άρθρο 2 Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό 1. Θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού (ΕΕΠ) είναι θέσεις με αυξημένα τυπικά προσόντα ιδιάζουσας φύσης και αποστολής, για την πλήρωση των οποίων απαιτούνται σωρευτικά κατ’ ελάχιστο τα ακόλουθα: α) πτυχίο ή δίπλωμα Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Ε.Ι.) πανεπιστημιακού τομέα της ημεδαπής ή ακαδημαϊκά ισοδύναμο ή ισότιμο της αλλοδαπής που καλύπτει το γνωστικό αντικείμενο της θέσης ή συναφές με αυτό γνωστικό πεδίο, β) επιστημονική εξειδίκευση στο γνωστικό αντικείμενο της θέσης που αποδεικνύεται με διδακτορικό δίπλωμα Α.Ε.Ι., πανεπιστημιακού ή τεχνολογικού τομέα της ημεδαπής ή ακαδημαϊκά ισοδύναμο ή ισότιμο της αλλοδαπής, ή αυτοτελή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών διάρκειας τουλάχιστον ενός ακαδημαϊκού έτους Α.Ε.Ι., πανεπιστημιακού ή τεχνολογικού τομέα της ημεδαπής ή ακαδημαϊκά ισοδύναμο ή ισότιμο της αλλοδαπής και εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον τριών (3) ετών μετά την απόκτηση του μεταπτυχιακού τίτλου και γ) άριστη γνώση μιας τουλάχιστον επίσημης ξένης γλώσσας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 2. Με την προκήρυξη πλήρωσης θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού ορίζονται τα αποδεκτά βασικά πτυχία ή διπλώματα Α.Ε.Ι., η επιστημονική εξειδίκευση, οι κατά περίπτωση απαιτούμενες ξένες γλώσσες καθώς και τυχόν πρόσθετα προσόντα. 3. Όταν ο διδακτορικός ή μεταπτυχιακός τίτλος που αποδεικνύει την επιστημονική εξειδίκευση για τη θέση χορηγείται και σε κατόχους διαφόρων βασικών πτυχίων, πέραν των οριζομένων ως αποδεκτών στην προκήρυξη, τα βασικά αυτά πτυχία γίνονται αποδεκτά ως τυπικό προσόν διορισμού στη θέση. 4. Σε περίπτωση που μεταπτυχιακός τίτλος συμπληρώνει ή ενσωματώνεται στον βασικό τίτλο σπουδών της ημεδαπής ή της αλλοδαπής δεν λογίζεται ως μεταπτυχιακός τίτλος για την εφαρμογή του παρόντος άρθρου
|
|
|
Post by Persefoni on May 17, 2024 12:34:45 GMT
Επειδη εχει ερωτηθει ξανα, αλλα την απάντηση δεν την ειδα πουθενα. Για τις θεσεις ΕΕΠ πρέπει καποιος να Εχει διδακτορικο ή κατι αλλο ή απευθυνονται και αυτες οι θεσεις σε ολους; Ευχαριστω και επίσης δε θυμαμαι εάν έχει απαντηθεί το αν έχουν ειδικό μισθολογικό καθεστώς Δεν νομίζω να ξέρει κάποιος ακριβώς, δεν λέει κάτι ο νόμος... σίγουρα θα απαιτεί περισσότερα πράγματα (ίσως εξ. εμπειρία ή μεταπτ. και γλώσσες), αλλά κανένας δεν ξέρει ακόμη αν δεν βγει το ΦΕΚ της ΕΕΠ τι θα ζητά για την κάθε θέση, ούτε τι μισθολόγιο μπορεί να έχει (και πάλι εξαρτάται από την θέση και πού θα είναι...)🤷♀️
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 17, 2024 12:40:58 GMT
Από ερώτησή μου στο help desk ΑΣΕΠ για αλλαγή δελτίου Α.Τ.
"ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑ ΣΕ ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΕΝΩ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΚΑΝΑΡΙΣΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΨΕΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ "ΑΛΛΟ". ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ? ΣΤΟΥΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 2ΓΒ/2023 ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ."
"Οι αλλαγές των προσωπικών στοιχείων, που έχουν ολοκληρωθεί στο μητρώο σας, μεταφέρονται μόνο στην ηλεκτρονική αίτηση, που είναι σε κατάσταση Ανοιχτή (Νέα)», μετά την Οριστικοποίησή της και στις νέες ηλεκτρονικές αιτήσεις που θα δημιουργήσετε και όχι σε οριστικοποιημένες αιτήσεις. Το γεγονός αυτό δεν θα σας δημιουργήσει πρόβλημα."
"Τα στοιχεία που θα αποσταλούν στον φορέα σε περίπτωση διορισμού μου (μετά την έκδοση των οριστικών πινάκων) θα περιλαμβάνουν τα παλαιά στοιχεία ταυτότητας? Ενδέχεται να αντιμετωπίσω εκεί κάποιο πρόβλημα λόγω της αλλαγής δελτίου ταυτότητας? Ευχαριστώ πολύ."
"Iσχύει η προηγούμενη απάντησή μας."
|
|
|
Post by Persefoni on May 17, 2024 12:43:17 GMT
Αν βγουν τέλος Ιουλίου και η προθεσμία ενστάσεων είναι 1-20 Αυγούστου έχουμε σοβαρές πιθανότητες να έχουμε τον ελάχιστο αριθμό ενστάσεων. οι μισοί δε το πάρουμε καν χαμπάρι εκτός και αν ειμαστε online στο forum από την ξαπλώστρα στην παραλία Πάντως οι 161/1.997 (8%) των ΤΕ αναλογικά σε ΠΕ είναι 0,08*11.469= 918 ενστάσεις... (αν δεν γίνουν παραπάνω δηλαδή αλλά στον ίδιο βαθμό) Τραγικό απλά, όσο ζέστες και να κάνει δεν πιστεύω όσοι ενδιαφέρονται να το περάσουν στο ντούκου, ας ελπίσουμε να μην έχουν γίνει σε εμάς λάθη μοριοδότησης από ΑΣΕΠ, για ενστάσεις για αλγόριθμο κλπ ναι, όντως μέσα στον Αύγουστο δύσκολο να κάνει κανείς ψάξιμο σε πίνακα κατάταξης με 9.000 υποψηφίους πχ. διεκπ...🤷♀️
|
|
|
Post by Persefoni on May 17, 2024 12:46:46 GMT
Από ερώτησή μου στο help desk ΑΣΕΠ για αλλαγή δελτίου Α.Τ. "ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑ ΣΕ ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΕΝΩ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΚΑΝΑΡΙΣΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΨΕΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ "ΑΛΛΟ". ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ? ΣΤΟΥΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 2ΓΒ/2023 ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ." "Οι αλλαγές των προσωπικών στοιχείων, που έχουν ολοκληρωθεί στο μητρώο σας, μεταφέρονται μόνο στην ηλεκτρονική αίτηση, που είναι σε κατάσταση Ανοιχτή (Νέα)», μετά την Οριστικοποίησή της και στις νέες ηλεκτρονικές αιτήσεις που θα δημιουργήσετε και όχι σε οριστικοποιημένες αιτήσεις. Το γεγονός αυτό δεν θα σας δημιουργήσει πρόβλημα." "Τα στοιχεία που θα αποσταλούν στον φορέα σε περίπτωση διορισμού μου (μετά την έκδοση των οριστικών πινάκων) θα περιλαμβάνουν τα παλαιά στοιχεία ταυτότητας? Ενδέχεται να αντιμετωπίσω εκεί κάποιο πρόβλημα λόγω της αλλαγής δελτίου ταυτότητας? Ευχαριστώ πολύ." "Iσχύει η προηγούμενη απάντησή μας." Ευχαριστούμε για την ενημέρωση....χρηστική πολύ!!!!!!!! {λογικά μέχρι τον διορισμό των ΠΕ, θα έχουμε όλοι αναγκαστικά αλλάξει ταυτότητα σε νέα...🥶🥶}
|
|
|
Post by Asxetoulis on May 17, 2024 12:57:23 GMT
Αν βγουν τέλος Ιουλίου και η προθεσμία ενστάσεων είναι 1-20 Αυγούστου έχουμε σοβαρές πιθανότητες να έχουμε τον ελάχιστο αριθμό ενστάσεων. οι μισοί δε το πάρουμε καν χαμπάρι εκτός και αν ειμαστε online στο forum από την ξαπλώστρα στην παραλία Πάντως οι 161/1.997 (8%) των ΤΕ αναλογικά σε ΠΕ είναι 0,08*11.469= 918 ενστάσεις... (αν δεν γίνουν παραπάνω δηλαδή αλλά στον ίδιο βαθμό) Τραγικό απλά, όσο ζέστες και να κάνει δεν πιστεύω όσοι ενδιαφέρονται να το περάσουν στο ντούκου, ας ελπίσουμε να μην έχουν γίνει σε εμάς λάθη μοριοδότησης από ΑΣΕΠ, για ενστάσεις για αλγόριθμο κλπ ναι, όντως μέσα στον Αύγουστο δύσκολο να κάνει κανείς ψάξιμο σε πίνακα κατάταξης με 9.000 υποψηφίους πχ. διεκπ...🤷♀️ Είτε γίνουν λάθη από τον ΑΣΕΠ είτε όχι, το δεδομένο είναι ότι ενστάσεις θα γίνουν επειδή τα γιατί πάντα είναι πολλά.
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 17, 2024 13:02:31 GMT
ΕΠίσης, με κινητικότητα μπορείς αργότερα αν αισθάνεσαι άνετα από ΙΔΑΧ να γινεις μόνιμη σε κάποια άλλη υπηρεσία όπου θα αλλάζει το καθεστώς της εργασίας σου. Δεν αλλάζει η σχέση εργασίας με την κινητικότητα Γίνεσαι από ΙΔΑΧ σε μόνιμη κανονικότατα. Μια φίλη μου εργαζόταν ως ΙΔΑΧ σε πανεπιστήμιο και πήγε με κινητικότητα σε ανεξάρτητη αρχή ως μόνιμη. Και μάλιστα το συζητάγαμε για αυτό στο λέω.
|
|
|
Post by Asxetoulis on May 17, 2024 13:23:47 GMT
Δεν αλλάζει η σχέση εργασίας με την κινητικότητα Γίνεσαι από ΙΔΑΧ σε μόνιμη κανονικότατα. Μια φίλη μου εργαζόταν ως ΙΔΑΧ σε πανεπιστήμιο και πήγε με κινητικότητα σε ανεξάρτητη αρχή ως μόνιμη. Και μάλιστα το συζητάγαμε για αυτό στο λέω. Πρώτη φορά το ακούω. Δεν γνώριζα ότι μπορεί να γίνει
|
|
|
Post by giorcrete on May 17, 2024 13:25:08 GMT
Καλημέρα σας, εγώ είμαι επιτυχούσα σε ΙΔΑΧ θεση συμφωνα με τα προσωρινά βέβαια, γενικά το καλό είναι οτι ειναι σε επαρχιακή πόλη δίπλα στην δική μου κτλ!Το θέμα είναι, αν ορκιστούμε (πρώτα ο θεός-αν δεν αλλάξει κάτι) πριν απο το να βγουν οι νεες θέσεις, την αποδέχομαι και τέλος;;λίγο το ιδαχ με κάνει να έχω καποιες ανησυχιες...ειναι κανεις σε τετοιο διλημμα;; Σε λίγα χρόνια στο δημόσιο δεν θα υπάρχουν πλέον μόνιμοι υπάλληλοι... θα υπάρχουν μόνο ΙΔΑΧ και σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα οι ΙΔΑΧ (δηλαδή οι ιδιωτικοί υπάλληλοι με σύμβαση αορίστου χρόνου) δεν έχουν καμία άλλη διαφορά με τους μόνιμους, δεν απολύεστε, δεν χάνετε τη δουλειά σας όπως και οι μόνιμοι. Και όπως ένα άρθρο μόνο μπορεί με αναθεώρηση να αλλάξει στο Σύνταγμα μας και να αρθεί η μονιμότητα δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι για τίποτα. Όσο είσαι σωστή στην εργασία σου, στο ωράριό σου, αξιολογείσαι, εκπαιδεύεσαι και ακολουθείς στόχους τίποτα δεν πρόκειται να σε πειράξει. Στο λέω εγώ που έχω δει πολλά. ΕΠίσης, με κινητικότητα μπορείς αργότερα αν αισθάνεσαι άνετα από ΙΔΑΧ να γινεις μόνιμη σε κάποια άλλη υπηρεσία όπου θα αλλάζει το καθεστώς της εργασίας σου.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 17, 2024 13:25:14 GMT
Δεν αλλάζει η σχέση εργασίας με την κινητικότητα Γίνεσαι από ΙΔΑΧ σε μόνιμη κανονικότατα. Μια φίλη μου εργαζόταν ως ΙΔΑΧ σε πανεπιστήμιο και πήγε με κινητικότητα σε ανεξάρτητη αρχή ως μόνιμη. Και μάλιστα το συζητάγαμε για αυτό στο λέω. Το επιβεβαιώνω και εγώ αυτό, έχω αντίστοιχη περίπτωση από οικογενειακή μου φίλη ΠΕ ιδαχ που άλλαξε σε μόνιμη σε ανεξάρτητη αρχή.
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 17, 2024 13:25:56 GMT
Γίνεσαι από ΙΔΑΧ σε μόνιμη κανονικότατα. Μια φίλη μου εργαζόταν ως ΙΔΑΧ σε πανεπιστήμιο και πήγε με κινητικότητα σε ανεξάρτητη αρχή ως μόνιμη. Και μάλιστα το συζητάγαμε για αυτό στο λέω. Πρώτη φορά το ακούω. Δεν γνώριζα ότι μπορεί να γίνει Ούτε κι εγώ μέχρι που το είδα να συμβαίνει σε πολύ κοντινό μου άτομο.
|
|
|
Post by epr on May 17, 2024 13:33:07 GMT
Ο Προεδρος μου απαντησε πως προσπαθούμε για τελος Ιουλιου για την 3ΓΒ....Καλο φθινόπωρο, εξοργιστικη καθυστερηση
|
|
|
Post by K#9 on May 17, 2024 13:37:45 GMT
Ήδη ακούγονται κάτι ιστορίες για σφίξιμο ζωναριού πάλι στα οικονομικά πάλι από το 2025... Λογικό δεν είναι; Τρώνε εκατομμύρια και όλα κουνιούνται με ταχύτητα σαλιγκαριού. Και το πιο τραγικό είναι ότι έχουν και επιχειρήματα . Και όλα αυτά κάποτε θα σου πουν ωπα αδερφέ τέλος τα χρήματα από το ταμείο ανάκαμψης το 2026 κανόνισε να βγάζεις λεφτά για να χρηματοδοτείς τα έργα σου, μετά θα σου πούνε το 2032 κανόνισε να πληρώνεις πλέον τα τριπλάσια χρήματα για τους τόκους από τα δάνεια που πήρες το 2010-2018. Τι;;;; Δεν έχεις λεφτά πάρε ένα νέο μνημόνιο!!!
|
|