|
Post by Persefoni on May 17, 2024 13:46:34 GMT
Ο Προεδρος μου απαντησε πως προσπαθούμε για τελος Ιουλιου για την 3ΓΒ....Καλο φθινόπωρο, εξοργιστικη καθυστερηση Ναι γιατί αν βγουν τέλη Ιούλη (6 μήνες για προσωρινά ΠΕ δηλαδή) θα ήταν νορμαλ ρυθμός ελέγχου για Ελλάδα 2.0... {και στους 4/6 από αυτούς δεν είχαν παράλληλα να ελέγχουν τους 2ΓΒ, για να μην πουν ότι τρέχαμε αυτούς και πήγατε πίσω εσείς...} Ψεύτρα να βγω το είχα δει το όνειρο: esdda2.freeforums.net/post/96894 🥶🥶🥶🍧
|
|
|
Post by cruze on May 17, 2024 13:55:48 GMT
Τραγικό με τις καθυστερήσεις. Κοιτούσα το μεσεντζερ μου πριν και έχω συνομιλία από 27 Φεβρουαρίου με τον πρόεδρο, όπου τον ρωτώ αν το άνοιγμα των αιτήσεων θα επηρεάσει τα προσωρινά μας. Η απάντηση του: "Δε θα μας επηρεάσει, πάμε για Ιούνιο ". Και τώρα έγινε τέλη Ιουλίου και βλέπουμε.
|
|
|
Post by Persefoni on May 17, 2024 14:04:33 GMT
Τραγικό με τις καθυστερήσεις. Κοιτούσα το μεσεντζερ μου πριν και έχω συνομιλία από 27 Φεβρουαρίου με τον πρόεδρο, όπου τον ρωτώ αν το άνοιγμα των αιτήσεων θα επηρεάσει τα προσωρινά μας. Η απάντηση του: "Δε θα μας επηρεάσει, πάμε για Ιούνιο ". Και τώρα έγινε τέλη Ιουλίου και βλέπουμε. Με το τάξιμο δεν χάνει ποτέ κάποιος...
|
|
|
Post by sok on May 17, 2024 14:16:01 GMT
Ο Προεδρος μου απαντησε πως προσπαθούμε για τελος Ιουλιου για την 3ΓΒ....Καλο φθινόπωρο, εξοργιστικη καθυστερηση δημόσιο + προσπαθούμε ή ευελπιςτούμε ή κατά πάσα πιθανότητα ή εκτος απροόπτου ή κανουμε ότι μπορούμε στα πλαίσια του ανθρωπίνως δυνατού ή μάλλον/ίσως/μπορεί/πιθανότατα κλπ για συγκεκριμένη ημερομηνία = ξεγράφεις τη συγκεκριμένη ημερομηνία
|
|
|
Post by sok on May 17, 2024 14:23:18 GMT
Ο Προεδρος μου απαντησε πως προσπαθούμε για τελος Ιουλιου για την 3ΓΒ....Καλο φθινόπωρο, εξοργιστικη καθυστερηση Ναι γιατί αν βγουν τέλη Ιούλη (6 μήνες για προσωρινά ΠΕ δηλαδή) θα ήταν νορμαλ ρυθμός ελέγχου για Ελλάδα 2.0... {και στους 4/6 από αυτούς δεν είχαν παράλληλα να ελέγχουν τους 2ΓΒ, για να μην πουν ότι τρέχαμε αυτούς και πήγατε πίσω εσείς...} Ψεύτρα να βγω το είχα δει το όνειρο: esdda2.freeforums.net/post/96894 🥶🥶🥶🍧 πάντα στις συζητήσεις μας τον Αύγουστο τον κανουμε skip. υπάρχει κάποιος άγραφος νόμος στο δημόσιο οτι τον Αύγουστο δεν κουνιέται στύλο; Γιατί αποκλείουμε πχ μέσα Αυγούστου αν ειμαστε κοντά στο στόχο τέλος Ιουλίου. ίσως ρωτώ ρητορικά
|
|
|
Post by adikimenos on May 17, 2024 14:40:42 GMT
Πρώτη φορά το ακούω. Δεν γνώριζα ότι μπορεί να γίνει Ούτε κι εγώ μέχρι που το είδα να συμβαίνει σε πολύ κοντινό μου άτομο. Σιγουρα; Μηπως απλα ελλειψει μονιμου τοποθετηθηκε σε συνιστωμενη προσωποπαγη θεση ΙΔΑΧ;
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 17, 2024 14:54:17 GMT
Ούτε κι εγώ μέχρι που το είδα να συμβαίνει σε πολύ κοντινό μου άτομο. Σιγουρα; Μηπως απλα ελλειψει μονιμου τοποθετηθηκε σε συνιστωμενη προσωποπαγη θεση ΙΔΑΧ; Όχι είχε στο οργανόγραμμα μόνο μόνιμους η ανεξάρτητη αρχή δεν είχε ΙΔΑΧ Πολύ σίγουρα!!!!
|
|
pi38
Pink Panther
|
Post by pi38 on May 17, 2024 14:59:49 GMT
Οι θέσεις που αφορούν τον Προγραμματισμό του 2024 θα δοθούν στον Πρώτο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό 2Γ/2022. Αφορούν περίπου 1.500 θέσεις ΤΕ και και 3.500 θέσεις ΠΕ. Ειδικές περιπτώσεις ανεπάρκειας επιτυχόντων σε σχέση με τον αριθμό των θέσεων (π.χ. δασοπόνοι) θα μελετηθούν ξεχωριστά.
Το ΑΣΕΠ εξετάζει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του εάν οι παραπάνω θέσεις θα πάνε μέσω νέων προκηρύξεων ή μέσω του συστήματος επιλαχόντων.
Το παραπανω αποσπασμα εμπεριεχεται σε σχετικη αναρτηση που εγινε για το περιεχομενο της συναντησης με το Ασεπ στη σελιδα του συλλογου στο FB (οχι στην ομαδα). Αρα ακομα δεν εχει αποφασιστει..ψαχνουν τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα!!
|
|
|
Post by ioannisthegreat on May 17, 2024 15:22:26 GMT
Από ερώτησή μου στο help desk ΑΣΕΠ για αλλαγή δελτίου Α.Τ. "ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑ ΣΕ ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΕΝΩ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΚΑΝΑΡΙΣΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΨΕΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ "ΑΛΛΟ". ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ? ΣΤΟΥΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 2ΓΒ/2023 ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ." "Οι αλλαγές των προσωπικών στοιχείων, που έχουν ολοκληρωθεί στο μητρώο σας, μεταφέρονται μόνο στην ηλεκτρονική αίτηση, που είναι σε κατάσταση Ανοιχτή (Νέα)», μετά την Οριστικοποίησή της και στις νέες ηλεκτρονικές αιτήσεις που θα δημιουργήσετε και όχι σε οριστικοποιημένες αιτήσεις. Το γεγονός αυτό δεν θα σας δημιουργήσει πρόβλημα." "Τα στοιχεία που θα αποσταλούν στον φορέα σε περίπτωση διορισμού μου (μετά την έκδοση των οριστικών πινάκων) θα περιλαμβάνουν τα παλαιά στοιχεία ταυτότητας? Ενδέχεται να αντιμετωπίσω εκεί κάποιο πρόβλημα λόγω της αλλαγής δελτίου ταυτότητας? Ευχαριστώ πολύ." "Iσχύει η προηγούμενη απάντησή μας." Εγώ δεν την αλλάζω τόσο καιρό για να αποφύγω το μπλέξιμο. Του χρόνου αφού τελειώσουμε με το καλό με ΑΣΕΠ και διορισμό θα πάω να την αλλάξω. Αλλά θεωρώ ότι ακόμα και τώρα που την άλλαξες δεν θα έχεις πρόβλημα. Θα στείλεις επιπλέον μια υπεύθυνη δήλωση στο φορέα κατά την πρόσληψη σου ότι έγινε αλλαγή της ταυτότητας σου όπως γίνεται και όταν αλλάζει κάποιος ταυτότητα πριν δώσει εξετάσεις και στο εξεταστικό κέντρο πηγαίνει με υπεύθυνη δήλωση για την αλλαγή της ταυτότητας.
|
|
|
Post by Poexania on May 17, 2024 15:37:24 GMT
Αυτο τωρα που λενε για καμια 350αρια θεσεις για δικαστικους γραμματεις γιατι δεν παιρνουν απο τη δεξαμενη; εχει γινει καποια ερωτηση σχετικα;
|
|
|
Post by Persefoni on May 17, 2024 15:49:01 GMT
Πάντως οι 161/1.997 (8%) των ΤΕ αναλογικά σε ΠΕ είναι 0,08*11.469= 918 ενστάσεις... (αν δεν γίνουν παραπάνω δηλαδή αλλά στον ίδιο βαθμό) Τραγικό απλά, όσο ζέστες και να κάνει δεν πιστεύω όσοι ενδιαφέρονται να το περάσουν στο ντούκου, ας ελπίσουμε να μην έχουν γίνει σε εμάς λάθη μοριοδότησης από ΑΣΕΠ, για ενστάσεις για αλγόριθμο κλπ ναι, όντως μέσα στον Αύγουστο δύσκολο να κάνει κανείς ψάξιμο σε πίνακα κατάταξης με 9.000 υποψηφίους πχ. διεκπ...🤷♀️ Οι ενστάσεις είναι μόνο για μόρια που υπολόγισαν λάθος σε εσένα, για τίποτα άλλο. Aν κάποιος με 78 μόρια πχ. είδε άλλον της ίδιας κατηγορίας (γενικής είδε γενικής ή τρίτεκνος είδε άλλο τρίτεκνο κλπ) να του παίρνει θέση που επιθυμούσε ενώ είχε λιγότερα μόρια από αυτόν και είτε πήγε σε πιο κάτω επιλογή του τελικά ο 78, είτε έμεινε και εκτός... Πιστεύετε μια τέτοια ένσταση δεν θα έχει καμία τύχη στην 2ΓΒ & με ποια αιτιολογία...?
|
|
|
Post by Persefoni on May 17, 2024 15:57:12 GMT
Αυτο τωρα που λενε για καμια 350αρια θεσεις για δικαστικους γραμματεις γιατι δεν παιρνουν απο τη δεξαμενη; εχει γινει καποια ερωτηση σχετικα; Αν είδα καλά από άρθρα αυτός είναι ένας ακόμη μίνι γραπτός για δεξαμενή κλπ που θα δώσουν στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών... {με γραπτές και προφορικές εξετάσεις}
|
|
olgat
Kill Bill
|
Post by olgat on May 17, 2024 16:00:51 GMT
Ο Προεδρος μου απαντησε πως προσπαθούμε για τελος Ιουλιου για την 3ΓΒ....Καλο φθινόπωρο, εξοργιστικη καθυστερηση Αν είναι σαν το "η προκήρυξη για τους ΠΕ θα βγει τον Οκτώβρη, πρώτα ο Θεός" που είχε πει στο παρελθόν, ξέρουμε πως θα πάει αυτό...
|
|
|
Post by Μαρία on May 17, 2024 16:03:54 GMT
Λογικό δεν είναι; Τρώνε εκατομμύρια και όλα κουνιούνται με ταχύτητα σαλιγκαριού. Και το πιο τραγικό είναι ότι έχουν και επιχειρήματα . Και όλα αυτά κάποτε θα σου πουν ωπα αδερφέ τέλος τα χρήματα από το ταμείο ανάκαμψης το 2026 κανόνισε να βγάζεις λεφτά για να χρηματοδοτείς τα έργα σου, μετά θα σου πούνε το 2032 κανόνισε να πληρώνεις πλέον τα τριπλάσια χρήματα για τους τόκους από τα δάνεια που πήρες το 2010-2018. Τι;;;; Δεν έχεις λεφτά πάρε ένα νέο μνημόνιο!!! Πιθανότατα. Αλλά συγγνώμη, υπάρχει άλλος τρόπος για να σταματήσει αυτή η προχειρότητα; Είμαστε σοβαροί τώρα με αυτό που γίνεται με τις προσλήψεις για παράδειγμα μια που είμαστε σε αυτό .το φόρουμ; Μέχρι που δεν θα πληρωθούν μόνο αν δουλεύουν , όχι με τη σιγουριά του ταμείου ανάκαμψης δεν θα αλλάξουν τίποτα.
|
|
|
Post by Persefoni on May 17, 2024 16:06:54 GMT
Aν κάποιος με 78 μόρια πχ. είδε άλλον της ίδιας κατηγορίας (γενικής είδε γενικής ή τρίτεκνος είδε άλλο τρίτεκνο κλπ) να του παίρνει θέση που επιθυμούσε ενώ είχε λιγότερα μόρια από αυτόν και είτε πήγε σε πιο κάτω επιλογή του τελικά ο 78, είτε έμεινε και εκτός... Πιστεύετε μια τέτοια ένσταση δεν θα έχει καμία τύχη στην 2ΓΒ & με ποια αιτιολογία...? Καμία απολύτως. Η ένσταση στο ΑΣΕΠ είναι μόνο για το άτομο σου. Πληρώνεις 20 ευρώ, διαλέγεις την προκήρυξη και μετά την αίτηση σου και γράφεις το λόγο που κανείς ένσταση. Οκ, θα ήθελα πολύ να δω τι θα δοθεί ως απάντηση σε κάποια τέτοια ένσταση που ευσταθεί στον ισχυρισμό της βέβαια...
|
|