|
Post by sotostath on May 17, 2024 19:16:53 GMT
Εγώ αυτό που δεν κατάλαβα στο 4:00 λεπτό περίπου είναι με ποιόν τρόπο τα τεστ δεξιοτήτων και αποτελεσματικότητας αντικατέστησαν πλήρως την εργασιακή μας εμπειρία; Στον διαγωνισμό μας πήραμε μόρια και από τα γραπτά μας και από την εμπειρία και από μεταπτυχιακά και από το επίπεδο αγγλικών. Μάλλον δεν ήταν πολύ καλά ενημερωμένη...
|
|
|
Post by thanos2 on May 17, 2024 19:20:17 GMT
Εγώ αυτό που δεν κατάλαβα στο 4:00 λεπτό περίπου είναι με ποιόν τρόπο τα τεστ δεξιοτήτων και αποτελεσματικότητας αντικατέστησαν πλήρως την εργασιακή μας εμπειρία; Στον διαγωνισμό μας πήραμε μόρια και από τα γραπτά μας και από την εμπειρία και από μεταπτυχιακά και από το επίπεδο αγγλικών. Μάλλον δεν ήταν πολύ καλά ενημερωμένη... Και γω έτσι κατάλαβα. Είπε για 2000 επιτυχοντες που είναι στην αβεβαιότητα.... Δε νομίζω να εννοούσε κάτι που δε ξέρουμε η που δεν καταλαβα....
|
|
|
Post by Persefoni on May 17, 2024 19:24:37 GMT
Μάλλον δεν ήταν πολύ καλά ενημερωμένη... Και γω έτσι κατάλαβα. Είπε για 2000 επιτυχοντες που είναι στην αβεβαιότητα.... Δεν νομίζω να εννοούσε κάτι που δε ξέρουμε η που δεν καταλαβα.... Είχε αρκετά λάθη μέσα στο λόγο της, μάλλον γράφτηκε γρήγορα και χωρίς να έχει πλήρη εικόνα απλά για να γίνει η κριτική ενάντια, αλλά τι να περιμένεις εδώ βγαίνουν αρμόδιοι υπουργ. και υφυπ. και λένε δεν θυμάμαι ακριβώς πόσοι ήταν επιτυχόντες και δεν ξέρω πόσοι έχουν διοριστεί κλπ κλπ...🤷♀️
|
|
|
Post by sotostath on May 17, 2024 19:25:47 GMT
Μάλλον δεν ήταν πολύ καλά ενημερωμένη... Και γω έτσι κατάλαβα. Είπε για 2000 επιτυχοντες που είναι στην αβεβαιότητα.... Δε νομίζω να εννοούσε κάτι που δε ξέρουμε η που δεν καταλαβα.... Υποθέτω μιλούσε για τους ΤΕ...
|
|
|
Post by thanos2 on May 17, 2024 19:28:05 GMT
Και γω έτσι κατάλαβα. Είπε για 2000 επιτυχοντες που είναι στην αβεβαιότητα.... Δε νομίζω να εννοούσε κάτι που δε ξέρουμε η που δεν καταλαβα.... Υποθέτω μιλούσε για τους ΤΕ... Μπορεί... Αλλά μάλλον είναι αυτό που είπε πριν η Περσεφόνη!
|
|
|
Post by Persefoni on May 17, 2024 19:29:56 GMT
Και γω έτσι κατάλαβα. Είπε για 2000 επιτυχοντες που είναι στην αβεβαιότητα.... Δε νομίζω να εννοούσε κάτι που δε ξέρουμε η που δεν καταλαβα.... Υποθέτω μιλούσε για τους ΤΕ... Απλά δεν είχε ασχοληθεί, δεν μπορείς να αναφέρεσαι σε κουβά δέσμιων ανθρώπων κλπ και να λες 2.000 για ΤΕ και να ξεχνάς τους 12.500 ΠΕ που ούτε προσωρινά ακόμη...και ούτε αχνοφαίνονται καν.... Πολύ προχειροφτιαγμένος λόγος
|
|
|
Post by Fenix2023 on May 17, 2024 19:42:16 GMT
Μάλλον δεν ήταν πολύ καλά ενημερωμένη... Και γω έτσι κατάλαβα. Είπε για 2000 επιτυχοντες που είναι στην αβεβαιότητα.... Δε νομίζω να εννοούσε κάτι που δε ξέρουμε η που δεν καταλαβα.... Η κυρία αν και καθηγήτρια πανεπιστημίου φάνηκε ανενημέρωτη σχετικά με τα του 2γ/2022 και εξέφρασε έμμεσα τις πολιτικές της απόψεις που από ότι καταλαβαίνω δεν σχετίζονται με αυτές της υπάρχουσας κυβέρνησης. Με λυπεί το γεγονός να βλέπω οτι κάποιος με το κύρος της ιδιότητας του καθηγητή πανεπιστημίου αμφισβητεί την εξέλιξη και την χρησιμότητα του γραπτού διαγωνισμού όσον αφορά την αξιοκρατία, εξυπηρετώντας μικροκομματικές σκοπιμότητες.
|
|
pasep
Pink Panther
|
Post by pasep on May 17, 2024 19:57:32 GMT
Καλησπέρα σας Γνωρίζει κάποιος στην 1ΓΒ πόσες ενστάσεις έγιναν και τελικά πόσες περίπου έγιναν δεκτές; Δεν νομίζω...δεν ανακοινώνεται επίσημα ποτέ ούτε ο αριθμός ενστάσεων, ούτε πόσες έγιναν δεκτές από ΑΣΕΠ... Στην 1ΓΒ είχαμε Πλήθος Αιτήσεων (2.247 ΠΕ & 256 ΤΕ) για (96 ΠΕ & 45 ΤΕ θέσεις), για ενστάσεις δεν έχω σημειώσει κάτι στο νήμα που τα μαζεύω... Αν υπάρχει καμιά πληροφορία που μας διαφεύγει, ας μας πει όποιος το έχει ψάξει..!!! Καλησπέρα σας Πάντως στην 2ΓΒ οι ενστάσεις είναι 161.Ετσι διάβασα σε προηγούμενο post.Τι να πω....μου αρέσει η θέση που έχω στα προσωρινά κι έκει θέλω να είμαι και στα οριστικά!
|
|
|
Post by Persefoni on May 17, 2024 20:19:13 GMT
Δεν νομίζω...δεν ανακοινώνεται επίσημα ποτέ ούτε ο αριθμός ενστάσεων, ούτε πόσες έγιναν δεκτές από ΑΣΕΠ... Στην 1ΓΒ είχαμε Πλήθος Αιτήσεων (2.247 ΠΕ & 256 ΤΕ) για (96 ΠΕ & 45 ΤΕ θέσεις), για ενστάσεις δεν έχω σημειώσει κάτι στο νήμα που τα μαζεύω... Αν υπάρχει καμιά πληροφορία που μας διαφεύγει, ας μας πει όποιος το έχει ψάξει..!!! Καλησπέρα σας Πάντως στην 2ΓΒ οι ενστάσεις είναι 161.Ετσι διάβασα σε προηγούμενο post.Τι να πω....μου αρέσει η θέση που έχω στα προσωρινά κι έκει θέλω να είμαι και στα οριστικά! Ναι απάντησε για αυτό το νούμερο ο πρόεδρος στο μέσεντζερ και η διευθύντρια είχε πει πιο πριν στον σύλλογο για σχεδόν 200...οπότε κρατάμε το 161 για να γίνει η κουβέντα, αλλά και πάλι το νούμερο αυτό δεν έχει επίσημα δημοσιευθεί από ΑΣΕΠ... στην 1ΓΒ φαίνεται δεν είχε ασχοληθεί κανένας να τον ρωτήσει για αριθμό ενστάσεων, τότε ψάχναμε κυρίως πώς γίνονται οι αναπληρώσεις ειδικών ακόμη και έπειτα έδωσαν σχεδόν όλοι στις εξετάσεις (όχι μόνο οι προσωρινά διοριστέοι) οπότε ούτε από τα οριστικά τους μπορούμε να βρούμε πόσες έγιναν δεκτές (όπως μπορούμε να βρούμε από 2ΓΒ πχ.)...
|
|
pasep
Pink Panther
|
Post by pasep on May 17, 2024 20:27:05 GMT
Καλησπέρα σας Πάντως στην 2ΓΒ οι ενστάσεις είναι 161.Ετσι διάβασα σε προηγούμενο post.Τι να πω....μου αρέσει η θέση που έχω στα προσωρινά κι έκει θέλω να είμαι και στα οριστικά! Ναι απάντησε για αυτό το νούμερο ο πρόεδρος στο μέσεντζερ και η διευθύντρια είχε πει πιο πριν στον σύλλογο για σχεδόν 200...οπότε κρατάμε το 161 για να γίνει η κουβέντα, αλλά και πάλι το νούμερο αυτό δεν έχει επίσημα δημοσιευθεί από ΑΣΕΠ... στην 1ΓΒ φαίνεται δεν είχε ασχοληθεί κανένας να τον ρωτήσει για αριθμό ενστάσεων, τότε ψάχναμε κυρίως πώς γίνονται οι αναπληρώσεις ειδικών ακόμη και έπειτα έδωσαν σχεδόν όλοι στις εξετάσεις (όχι μόνο οι προσωρινά διοριστέοι) οπότε ούτε από τα οριστικά τους μπορούμε να βρούμε πόσες έγιναν δεκτές (όπως μπορούμε να βρούμε από 2ΓΒ πχ.)... Καλησπέρα σας Πάντως με ούτε 50 απορριπτέους.Με δεκτή κάθε είδους προϋπηρεσίας και τόσο ξεκάθαρη βαθμολογία ο αριθμός 160 μου φαίνεται εξωφρενικά μεγάλος.
|
|
|
Post by Persefoni on May 17, 2024 20:37:51 GMT
Ναι απάντησε για αυτό το νούμερο ο πρόεδρος στο μέσεντζερ και η διευθύντρια είχε πει πιο πριν στον σύλλογο για σχεδόν 200...οπότε κρατάμε το 161 για να γίνει η κουβέντα, αλλά και πάλι το νούμερο αυτό δεν έχει επίσημα δημοσιευθεί από ΑΣΕΠ... στην 1ΓΒ φαίνεται δεν είχε ασχοληθεί κανένας να τον ρωτήσει για αριθμό ενστάσεων, τότε ψάχναμε κυρίως πώς γίνονται οι αναπληρώσεις ειδικών ακόμη και έπειτα έδωσαν σχεδόν όλοι στις εξετάσεις (όχι μόνο οι προσωρινά διοριστέοι) οπότε ούτε από τα οριστικά τους μπορούμε να βρούμε πόσες έγιναν δεκτές (όπως μπορούμε να βρούμε από 2ΓΒ πχ.)... Καλησπέρα σας Πάντως με ούτε 50 απορριπτέους.Με δεκτή κάθε είδους προϋπηρεσίας και τόσο ξεκάθαρη βαθμολογία ο αριθμός 160 μου φαίνεται εξωφρενικά μεγάλος. Όπως έχει συζητηθεί έχουν γίνει από ό,τι φαίνεται κάποια οφθαλμοφανή λάθη μοριοδότησης από πλευράς ΑΣΕΠ...κάποιες σίγουρα και πάντα γίνονται χωρίς αντίκρισμα... Το βασικότερο είναι να δούμε πόσες τελικά από τις 161 (ας πούμε) θα γίνουν δεκτές... λογικά θα είναι κάτω του 40% στην χειρότερη αλλά μένει να δούμε και αυτό.. Είμαστε μέσα στην πρωτοπορία για άλλη μια φορά οι της 2Γ...
|
|
pasep
Pink Panther
|
Post by pasep on May 17, 2024 20:45:22 GMT
Καλησπέρα σας Πάντως με ούτε 50 απορριπτέους.Με δεκτή κάθε είδους προϋπηρεσίας και τόσο ξεκάθαρη βαθμολογία ο αριθμός 160 μου φαίνεται εξωφρενικά μεγάλος. Όπως έχει συζητηθεί έχουν γίνει από ό,τι φαίνεται κάποια οφθαλμοφανή λάθη μοριοδότησης από πλευράς ΑΣΕΠ...κάποιες σίγουρα και πάντα γίνονται χωρίς αντίκρισμα... Το βασικότερο είναι να δούμε πόσες τελικά από τις 161 (ας πούμε) θα γίνουν δεκτές... λογικά θα είναι κάτω του 40% στην χειρότερη αλλά μένει να δούμε και αυτό.. Είμαστε μέσα στην πρωτοπορία για άλλη μια φορά οι της 2Γ... Όντως ζούμε πρωτοφανείς αλγοριθμικές καταστάσεις.Καλό βράδυ να έχετε!
|
|
|
Post by sok on May 17, 2024 21:13:38 GMT
άκουσα με προσοχή τη μίνι διάλεξη - τοποθετηση της και έχω να παρατηρήσω το εξής: είτε χρησιμοποίησε το βήμα του συνεδρίου για να ασκήσει κριτική αντιπολιτευόμενη την κυβέρνηση είτε προσγειώθηκε από κάποιο εξωπλανητη κατευθειαν στο συνέδριο μίλησε 5 λεπτά και επέστρεψε αμεςως χωρίς να έρθει σε επαφή με κανένα
|
|
|
Post by sok on May 17, 2024 21:19:25 GMT
και δηλαδή οι Κ που έβγαιναν μέχρι τώρα με κάποιες εκατοντάδες θέσεις ανα την Ελλάδα και έκαναν δεκτό κάθε πτυχίο και μεταπτυχιακό και συμμετείχαν δεκαδεσ χιλιάδες εστίαζαν στα εξειδικευμένα προσόντα για τις συγκεκριμένες θέσεις εργασίας. λες και προσλαμβάνουμε μηχανικούς στη ΝASA.
|
|
|
Post by thanos2 on May 17, 2024 21:27:31 GMT
Σκέφτομαι... Γιατί ο πρόεδρος είπε για τους ΠΕ, οτι η ΓΒ 24 ή οι ΓΒ 24 θα βγουν αμέσως ΜΕΤΆ τα οριστικά της 3ΓΒ 23; Δηλαδή γιατί πρέπει οπωσδήποτε να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της 3ΓΒ 23;;;Σκέφτεστε κάτι και σεις; Ως προς το δικαίωμα συμμετοχής των διοριστέων το παω....
|
|