|
Post by tiesel on Nov 4, 2024 0:25:41 GMT
Πόσα χρήματα χρειάζονται για να ζήσεις όπως πραγματικά θέλεις στην Αθήνα;
Πώς να ζήσεις σε μια πόλη όπου ο μισθός είναι τσιμεντένιος, ενώ οι τιμές εκτοξεύονται διαρκώς: τέσσερα νεαρά κορίτσια μας στέλνουν τα μηνιαία έξοδά τους και κοστολογούν ένα ιδανικό για εκείνες Σαββατοκύριακο.
Δεν νομίζω ότι όλοι πληρώνουν Spotify και Ψυχολόγο αλλά σχηματίζεις μια εικόνα..
Καποια ατομα και 5.000 ευρω να παιρνανε παλι δεν θα τους φτανανε. Ακου η κερατινη απαραιτητο εξοδο........τι αλλο θα δω γραμμενο στα αρθρα δε ξερω! Τα 60€ τον μήνα για διατροφολόγο; ( Εγω είχα δώσει ένα 20αρικο για διατροφή για 3μηνο). Επίσης 90€ για κοινόχρηστα;
|
|
|
Post by jimmy43 on Nov 4, 2024 6:34:54 GMT
Καλημέρα.Εχουμε κάποια απάντηση απο το ΑΣΕΠ γιατι και του ΟΦΥΠΕΚΑ οι θεσεις ΠΕ και ΤΕ πάνε με Κ και δεν πάνε στους επομένους ΓΒ?
|
|
|
Post by George on Nov 4, 2024 7:02:15 GMT
Τα οριστικά των ΠΕ σίγουρα βγαίνουν Νοέμβρη? Είναι safe να πατήσω κουμπί εθελούσιας? Καλημέρα,σε κάποιο σάιτ διάβασα εχθές ότι πηγές μέσα από το ΑΣΕΠ λένε πως καταβάλλονται προσπάθειες να βγουν πριν το τέλος Νοεμβρίου αλλά οπωσδήποτε το δεύτερο δεκαπενθήμερο του τρέχοντος μήνα. Για το περί εθελούσιας δεν γνωρίζω αλλά οπωσδήποτε θα μεσολαβήσουν κάποιοι μήνες από τα οριστικά μέχρι την ανάληψη καθηκόντων.
|
|
|
Post by George on Nov 4, 2024 7:06:00 GMT
Καλημέρα,σε κάποιο σάιτ διάβασα εχθές ότι πηγές μέσα από το ΑΣΕΠ λένε πως καταβάλλονται προσπάθειες να βγουν πριν το τέλος Νοεμβρίου αλλά οπωσδήποτε το δεύτερο δεκαπενθήμερο του τρέχοντος μήνα. Για το περί εθελούσιας δεν γνωρίζω αλλά οπωσδήποτε θα μεσολαβήσουν κάποιοι μήνες από τα οριστικά μέχρι την ανάληψη καθηκόντων. Ευχαριστώ φίλε μου! Το να αράξω για λίγο δε με νοιάζει. Μη γίνω μόνιμο μέλος του ΟΑΕΔ με απασχολεί 🤣
|
|
|
Post by sotostath on Nov 4, 2024 7:43:57 GMT
Ευχαριστώ φίλε μου! Το να αράξω για λίγο δε με νοιάζει. Μη γίνω μόνιμο μέλος του ΟΑΕΔ με απασχολεί 🤣 ΔΥΠΑ λέγεται τώρα...
|
|
|
Post by epr on Nov 4, 2024 8:49:55 GMT
Τα οριστικά των ΠΕ σίγουρα βγαίνουν Νοέμβρη? Είναι safe να πατήσω κουμπί εθελούσιας? τελος Γεναρη ξεκινα να το σκεφτεσαι... εχουμε καιρο
|
|
|
Post by atridim on Nov 4, 2024 9:07:39 GMT
Καποια ατομα και 5.000 ευρω να παιρνανε παλι δεν θα τους φτανανε. Ακου η κερατινη απαραιτητο εξοδο........τι αλλο θα δω γραμμενο στα αρθρα δε ξερω! Τα 60€ τον μήνα για διατροφολόγο; ( Εγω είχα δώσει ένα 20αρικο για διατροφή για 3μηνο). Επίσης 90€ για κοινόχρηστα; Εγώ δίνω 30€ ανά δύο εβδομάδες, οπότε βγαίνει όντως 60€/μήνα. Όσο για κοινόχρηστα, εμάς κάθε μήνα είναι 30-50 το καλοκαίρι και το χειμώνα φτάνει πολύ παραπάνω...
|
|
|
Post by adikimenos on Nov 4, 2024 10:06:15 GMT
Καλημέρα.Εχουμε κάποια απάντηση απο το ΑΣΕΠ γιατι και του ΟΦΥΠΕΚΑ οι θεσεις ΠΕ και ΤΕ πάνε με Κ και δεν πάνε στους επομένους ΓΒ? Γιατι ειναι εξαιρετικα δυσκολο να ανταποκριθεις στα καθηκοντα που απορρεουν απο αυτες, οποτε δε θα μας ενδιεφεραν
|
|
|
Post by jimmy43 on Nov 4, 2024 10:12:17 GMT
Καλημέρα.Εχουμε κάποια απάντηση απο το ΑΣΕΠ γιατι και του ΟΦΥΠΕΚΑ οι θεσεις ΠΕ και ΤΕ πάνε με Κ και δεν πάνε στους επομένους ΓΒ? Γιατι ειναι εξαιρετικα δυσκολο να ανταποκριθεις στα καθηκοντα που απορρεουν απο αυτες, οποτε δε θα μας ενδιεφεραν Ηθελε δηλαδη το ΤΕ διοικητικου πχ κάποια εξειδικευμενη εμπειρία?
|
|
MarKi
Wednesday
|
Post by MarKi on Nov 4, 2024 10:30:08 GMT
Καποια ατομα και 5.000 ευρω να παιρνανε παλι δεν θα τους φτανανε. Ακου η κερατινη απαραιτητο εξοδο........τι αλλο θα δω γραμμενο στα αρθρα δε ξερω! Τα 60€ τον μήνα για διατροφολόγο; ( Εγω είχα δώσει ένα 20αρικο για διατροφή για 3μηνο). Επίσης 90€ για κοινόχρηστα; Το άρθρο δεν έχει θέμα: πως να επιβιώσει κάποιος στην Αθήνα αλλά πώς και αν μπορεί κάποιος να ζήσει σαν άνθρωπος στην Αθήνα από την οικονομική άποψη. Θα έπρεπε να αναρωτηθούμε όλοι μας κατά πόσο ζούμε ή επιβιώνουμε αφού μια φορά θα είναι η ζωή μας παιδιά, δεν έχει δεύτερη ευκαιρία!
|
|
|
Post by Mona_Liza on Nov 4, 2024 10:42:49 GMT
Τα 60€ τον μήνα για διατροφολόγο; ( Εγω είχα δώσει ένα 20αρικο για διατροφή για 3μηνο). Επίσης 90€ για κοινόχρηστα; Το άρθρο δεν έχει θέμα: πως να επιβιώσει κάποιος στην Αθήνα αλλά πώς και αν μπορεί κάποιος να ζήσει σαν άνθρωπος στην Αθήνα από την οικονομική άποψη. Θα έπρεπε να αναρωτηθούμε όλοι μας κατά πόσο ζούμε ή επιβιώνουμε αφού μια φορά θα είναι η ζωή μας παιδιά, δεν έχει δεύτερη ευκαιρία! Εχετε δικιο, αυτος ειναι και ο τιτλος του αρθρου. Το θεμα ειναι πως συνηθως τα ιδια ατομα που γκρινιαζουν για τα ενοικια, κανουν και τα επιθυμητα (κ σιγουρα οχι αναγκαια) εξοδα οπως αυτα που προαναφερθηκαν. Εκει διακρινω μια υποκρισια.. Επισης ο καθε ανθρωπος εχει και αλλες προτεραιοτητες στη ζωη. Αλλος την εμφανιση, αλλος την μορφωση...κτλ and that's okay!!!
|
|
|
Post by sotostath on Nov 4, 2024 12:01:43 GMT
Τα 60€ τον μήνα για διατροφολόγο; ( Εγω είχα δώσει ένα 20αρικο για διατροφή για 3μηνο). Επίσης 90€ για κοινόχρηστα; Εγώ δίνω 30€ ανά δύο εβδομάδες, οπότε βγαίνει όντως 60€/μήνα. Όσο για κοινόχρηστα, εμάς κάθε μήνα είναι 30-50 το καλοκαίρι και το χειμώνα φτάνει πολύ παραπάνω... Για γιόγκα ινστράκτορ δικαιολογούνται τα έξοδα; Μου τσαλακώθηκαν τα τσάκρα την προηγούμενη εβδομάδα και θέλω να τα ευθυγραμμίσω....
|
|
|
Post by adikimenos on Nov 4, 2024 12:05:54 GMT
Γιατι ειναι εξαιρετικα δυσκολο να ανταποκριθεις στα καθηκοντα που απορρεουν απο αυτες, οποτε δε θα μας ενδιεφεραν Ηθελε δηλαδη το ΤΕ διοικητικου πχ κάποια εξειδικευμενη εμπειρία? Ειρωνικα το ειπα προφανως
|
|
|
Post by geoastrix on Nov 4, 2024 13:10:58 GMT
Τα 60€ τον μήνα για διατροφολόγο; ( Εγω είχα δώσει ένα 20αρικο για διατροφή για 3μηνο). Επίσης 90€ για κοινόχρηστα; Το άρθρο δεν έχει θέμα: πως να επιβιώσει κάποιος στην Αθήνα αλλά πώς και αν μπορεί κάποιος να ζήσει σαν άνθρωπος στην Αθήνα από την οικονομική άποψη. Θα έπρεπε να αναρωτηθούμε όλοι μας κατά πόσο ζούμε ή επιβιώνουμε αφού μια φορά θα είναι η ζωή μας παιδιά, δεν έχει δεύτερη ευκαιρία! Πολύ σωστό! Αλλά η εμπειρία μου απο τον μισό αιώνα που βρίσκομαι στον πλανήτη Γη, μου έδειξε ότι την ευτυχία την φτιάχνεις μόνος σου με ότι έχεις γύρω σου και δεν την κυνηγάς σ 'αυτά που προσδοκάς να έρθουν.
|
|
|
Post by teo1978 on Nov 4, 2024 16:57:29 GMT
Το άρθρο δεν έχει θέμα: πως να επιβιώσει κάποιος στην Αθήνα αλλά πώς και αν μπορεί κάποιος να ζήσει σαν άνθρωπος στην Αθήνα από την οικονομική άποψη. Θα έπρεπε να αναρωτηθούμε όλοι μας κατά πόσο ζούμε ή επιβιώνουμε αφού μια φορά θα είναι η ζωή μας παιδιά, δεν έχει δεύτερη ευκαιρία! Πολύ σωστό! Αλλά η εμπειρία μου απο τον μισό αιώνα που βρίσκομαι στον πλανήτη Γη, μου έδειξε ότι την ευτυχία την φτιάχνεις μόνος σου με ότι έχεις γύρω σου και δεν την κυνηγάς σ 'αυτά που προσδοκάς να έρθουν. Μεγάλη κουβέντα είπες φίλε μου. Φάγαμε χρόνια να το καταλάβουμε και προσπαθώ να το εφαρμόσω
|
|