|
Post by Asxetoulis on May 18, 2024 5:58:23 GMT
Καλησπέρα σας Πάντως με ούτε 50 απορριπτέους.Με δεκτή κάθε είδους προϋπηρεσίας και τόσο ξεκάθαρη βαθμολογία ο αριθμός 160 μου φαίνεται εξωφρενικά μεγάλος. Όπως έχει συζητηθεί έχουν γίνει από ό,τι φαίνεται κάποια οφθαλμοφανή λάθη μοριοδότησης από πλευράς ΑΣΕΠ...κάποιες σίγουρα και πάντα γίνονται χωρίς αντίκρισμα... Το βασικότερο είναι να δούμε πόσες τελικά από τις 161 (ας πούμε) θα γίνουν δεκτές... λογικά θα είναι κάτω του 40% στην χειρότερη αλλά μένει να δούμε και αυτό.. Είμαστε μέσα στην πρωτοπορία για άλλη μια φορά οι της 2Γ... Υπάρχει το θεωρητικό ενδεχόμενο να μη γίνει σχεδόν καμία δεκτή. Αν υπάρχουν ζητήματα παραλείψεων των υποψηφίων ή αν ειδικές κατηγορίες κινούνται έναντι άλλων ειδικών για θέματα κατάταξης λόγω αλγορίθμου πιστεύω ότι αυτές οι ενστάσεις δεν θα δικαιωθούν. Μου φαίνεται δύσκολο κάτι να μην είδαν πλην ελαχίστων εξαιρέσεων βέβαια
|
|
|
Post by Christos33 on May 18, 2024 6:07:45 GMT
Δεν της πολυάρεσε το κομμάτι των δεξιοτήτων... γιατί άραγε; Το είδα προσεκτικά και ένα πρώτο συμπέρασμα είναι ότι δεν γνωρίζει επαρκώς όλη τη διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος. Οι 2000 επιτυχόντες από πού προκύπτουν; Σε τι ακριβώς αναφέρεται; Και το παράδειγμα με τον Κοζανίτη που θα βρεθεί ξαφνικά στη Ρόδο ήταν τουλάχιστον ατυχές. Αφού δηλώνουμε θέσεις προτίμησης, δεν μας στέλνουν κάπου που δεν έχουμε επιλέξει πρώτα εμείς. Εμένα μου φάνηκε ότι αυτή η κυρια επιχειρηματολόγησε υπέρ των Κ προκηρύξεων ! Δηλαδή πίσω ολοταχώς !!!
|
|
|
Post by Christos33 on May 18, 2024 6:13:32 GMT
Το είδα προσεκτικά και ένα πρώτο συμπέρασμα είναι ότι δεν γνωρίζει επαρκώς όλη τη διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος. Οι 2000 επιτυχόντες από πού προκύπτουν; Σε τι ακριβώς αναφέρεται; Και το παράδειγμα με τον Κοζανίτη που θα βρεθεί ξαφνικά στη Ρόδο ήταν τουλάχιστον ατυχές. Αφού δηλώνουμε θέσεις προτίμησης, δεν μας στέλνουν κάπου που δεν έχουμε επιλέξει πρώτα εμείς. Εμένα μου φάνηκε ότι αυτή η κυρια επιχειρηματολόγησε υπέρ των Κ προκηρύξεων ! Δηλαδή πίσω ολοταχώς !!! Με τις Κ ένας από Καστοριά δεν μπορεί να βρεθεί στη Ρόδο ;
|
|
|
Post by Asxetoulis on May 18, 2024 6:18:10 GMT
Εμένα μου φάνηκε ότι αυτή η κυρια επιχειρηματολόγησε υπέρ των Κ προκηρύξεων ! Δηλαδή πίσω ολοταχώς !!! Με τις Κ ένας από Καστοριά δεν μπορεί να βρεθεί στη Ρόδο ; Το θέμα δεν είναι οι Κ ή ο γραπτός. Το πρόβλημα των πολιτικών είναι ότι με τους γραπτούς δημιουργείται μια κλειστή δεξαμενή. Αντί να έχουν 100-200 χιλιάδες υποψηφίους έχουν πολύ λιγότερους. Οπότε δεν μπορούν να πουλήσουν την ελπίδα του διορισμού σε πολλούς
|
|
|
Post by Christos33 on May 18, 2024 6:22:10 GMT
Με τις Κ ένας από Καστοριά δεν μπορεί να βρεθεί στη Ρόδο ; Το θέμα δεν είναι οι Κ ή ο γραπτός. Το πρόβλημα των πολιτικών είναι ότι με τους γραπτούς δημιουργείται μια κλειστή δεξαμενή. Αντί να έχουν 100-200 χιλιάδες υποψηφίους έχουν πολύ λιγότερους. Οπότε δεν μπορούν να πουλήσουν την ελπίδα του διορισμού σε πολλούς Μα οι βουλευτές δεν ψήφισαν για τον γραπτό διαγωνισμό ;
|
|
|
Post by Μαρία on May 18, 2024 6:24:11 GMT
Με τις Κ ένας από Καστοριά δεν μπορεί να βρεθεί στη Ρόδο ; Το θέμα δεν είναι οι Κ ή ο γραπτός. Το πρόβλημα των πολιτικών είναι ότι με τους γραπτούς δημιουργείται μια κλειστή δεξαμενή. Αντί να έχουν 100-200 χιλιάδες υποψηφίους έχουν πολύ λιγότερους. Οπότε δεν μπορούν να πουλήσουν την ελπίδα του διορισμού σε πολλούς Όχι όλοι, γιατί καλού κακού έγινε ο διαγωνισμός Βέβαια, και γι'αυτο το πρόβλημα τους είναι οι διαγωνισμοί. Επειδή μόνο με Κ πουλανε ελπίδα σε εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι με ένα μόνο ΦΕΚ Αλλά εγώ νομίζω ότι περισσότερο τους καίει ότι δεν μπορούν πια να κάνουν τις φωτογραφικές κινήσεις λόγω δεξαμενής.
|
|
|
Post by Christos33 on May 18, 2024 6:28:49 GMT
Το θέμα δεν είναι οι Κ ή ο γραπτός. Το πρόβλημα των πολιτικών είναι ότι με τους γραπτούς δημιουργείται μια κλειστή δεξαμενή. Αντί να έχουν 100-200 χιλιάδες υποψηφίους έχουν πολύ λιγότερους. Οπότε δεν μπορούν να πουλήσουν την ελπίδα του διορισμού σε πολλούς Όχι όλοι, γιατί καλού κακού έγινε ο διαγωνισμός Βέβαια, και γι'αυτο το πρόβλημα τους είναι οι διαγωνισμοί. Επειδή μόνο με Κ πουλανε ελπίδα σε εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι με ένα μόνο ΦΕΚ Αλλά εγώ νομίζω ότι περισσότερο τους καίει ότι δεν μπορούν πια να κάνουν τις φωτογραφικές κινήσεις λόγω δεξαμενής. Περαστικά τους!!!
|
|
|
Post by thanos2 on May 18, 2024 6:30:28 GMT
Με τις Κ ένας από Καστοριά δεν μπορεί να βρεθεί στη Ρόδο ; Το θέμα δεν είναι οι Κ ή ο γραπτός. Το πρόβλημα των πολιτικών είναι ότι με τους γραπτούς δημιουργείται μια κλειστή δεξαμενή. Αντί να έχουν 100-200 χιλιάδες υποψηφίους έχουν πολύ λιγότερους. Οπότε δεν μπορούν να πουλήσουν την ελπίδα του διορισμού σε πολλούς Καλημέρα! Πρωί με καθαρότερο μυαλό, σκέφτηκα οτι ίσως αυτή η κυρία δεν είναι και τοσο ασχετη με το θεμα. Θέλω να πω οτι παίζει ενα είδος λαγού... προπομπου δηλ. για τις μελλοντικές διαδικασίες διαγωνισμων.Προετοιμαζει το έδαφος για το τι έρχεται. Κατι που το ξερουν οι αρμοδιοι, αλλά που σαυτη τη φάση δε θεωρούν οτι πρέπει να αποκαλυφθεί απ αυτούς. Λίγο καχυποπτα μου ξεκίνησε το Σ.Κ
|
|
|
Post by Christos33 on May 18, 2024 6:32:49 GMT
Το θέμα δεν είναι οι Κ ή ο γραπτός. Το πρόβλημα των πολιτικών είναι ότι με τους γραπτούς δημιουργείται μια κλειστή δεξαμενή. Αντί να έχουν 100-200 χιλιάδες υποψηφίους έχουν πολύ λιγότερους. Οπότε δεν μπορούν να πουλήσουν την ελπίδα του διορισμού σε πολλούς Καλημέρα! Πρωί με καθαρότερο μυαλό, σκέφτηκα οτι ίσως αυτή η κυρία δεν είναι και τοσο ασχετη με το θεμα. Θέλω να πω οτι παίζει ενα είδος λαγού... προπομπου δηλ. για τις μελλοντικές διαδικασίες διαγωνισμων. Πράγματι ! Αυτή λαγός και εμείς χελώνες !
|
|
|
Post by kostas70 on May 18, 2024 6:36:24 GMT
Είχε αρκετά λάθη μέσα στο λόγο της, μάλλον γράφτηκε γρήγορα και χωρίς να έχει πλήρη εικόνα απλά για να γίνει η κριτική ενάντια, αλλά τι να περιμένεις εδώ βγαίνουν αρμόδιοι υπουργ. και υφυπ. και λένε δεν θυμάμαι ακριβώς πόσοι ήταν επιτυχόντες και δεν ξέρω πόσοι έχουν διοριστεί κλπ κλπ...🤷♀️ Δεν γράφτηκε γρήγορα τώρα, Πήγε απλά και διάβαζε αποσπάσματα από ένα παλιό της κείμενο που είχε τοποθετηθεί πολιτικά, ( Φεβρουάριο 2024...) commonality.gr/ifigeneia-kamtsidoy-diagonismos-asep-anazitontas-tin-isotita-kai-tin-axioprepeia/Φεβρουάριο του 2023 μάλλον θέλετε να πείτε πριν την διεξαγωγή του διαγωνισμού.
|
|
|
Post by thanos2 on May 18, 2024 6:37:58 GMT
Καλημέρα! Πρωί με καθαρότερο μυαλό, σκέφτηκα οτι ίσως αυτή η κυρία δεν είναι και τοσο ασχετη με το θεμα. Θέλω να πω οτι παίζει ενα είδος λαγού... προπομπου δηλ. για τις μελλοντικές διαδικασίες διαγωνισμων. Πράγματι ! Αυτή λαγός και εμείς χελώνες ! Χελωνονιντζακια!!!!!
|
|
|
Post by Μαρία on May 18, 2024 6:41:39 GMT
Ναι ακριβώς , θα κάνω τη διόρθωση, ευχαριστώ
|
|
|
Post by kostas70 on May 18, 2024 6:42:10 GMT
Καλημέρα! Πρωί με καθαρότερο μυαλό, σκέφτηκα οτι ίσως αυτή η κυρία δεν είναι και τοσο ασχετη με το θεμα. Θέλω να πω οτι παίζει ενα είδος λαγού... προπομπου δηλ. για τις μελλοντικές διαδικασίες διαγωνισμων. Πράγματι ! Αυτή λαγός και εμείς χελώνες ! Η συγκεκριμένη καθηγήτρια είναι υποψήφια ευρωβουλευτής και άρα εκφράζει την πολιτική της θέση.
|
|
|
Post by Christos33 on May 18, 2024 6:48:57 GMT
Πράγματι ! Αυτή λαγός και εμείς χελώνες ! Η συγκεκριμένη καθηγήτρια είναι υποψήφια ευρωβουλευτής και άρα εκφράζει την πολιτική της θέση. Μάλιστα τώρα εξηγούνται και ξεκαθαρίζουν πολλα .
|
|
|
Post by thanos2 on May 18, 2024 6:51:15 GMT
Πράγματι ! Αυτή λαγός και εμείς χελώνες ! Η συγκεκριμένη καθηγήτρια είναι υποψήφια ευρωβουλευτής και άρα εκφράζει την πολιτική της θέση. Ναι εντάξει... Αλλά επίσημη εισηγήτρια στο συνέδριο. Συνήθως οι πολιτευομενοι καθηγητές είναι αυτοι που" σκέπτονται" χωρίς υποτίθεται παρασκήνιο.... το πρέπον, και οι πολιτικοί το εφαρμόζουν...
|
|