|
Post by Μαρία on May 18, 2024 7:26:01 GMT
Πράγματι ! Αυτή λαγός και εμείς χελώνες ! Η συγκεκριμένη καθηγήτρια είναι υποψήφια ευρωβουλευτής και άρα εκφράζει την πολιτική της θέση. Πλάκα έχει η κατάσταση. Ας της εξηγήσει κάποιος που γράφει καλές επιστολές ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι της ΕΕ έχουν πρόσβαση μόνο με γενικο διαγωνισμό. . Δηλαδή στον οργανισμό που θέλει να μπει ευρωβουλευτίνα, όλοι οι διοικητικοί μπήκαν με multiple choice 😀 , έτσι όπως λέει η ίδια ότι δεν είναι εντάξει
|
|
|
Post by Fenix2023 on May 18, 2024 7:30:24 GMT
Σκέφτομαι... Γιατί ο πρόεδρος είπε για τους ΠΕ, οτι η ΓΒ 24 ή οι ΓΒ 24 θα βγουν αμέσως ΜΕΤΆ τα οριστικά της 3ΓΒ 23; Δηλαδή γιατί πρέπει οπωσδήποτε να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της 3ΓΒ 23;;;Σκέφτεστε κάτι και σεις; Ως προς το δικαίωμα συμμετοχής των διοριστέων το παω.... Σκέψεις που έκανα πάνω σε αυτό: 1) Το είπε και αυτό στο περίπου χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο. 2) Θέλουν να ξεμπερδεύουν με πρώτα οριστικά ΠΕ, για να μπουν σε διαδικασία ελέγχου των νέων ξανά. 3) Σκέφτονται να ψηφιστεί ειδική ρύθμιση που όποιος βρίσκεται στο ΦΕΚ οριστικών ΓΒ, θα βγαίνει από τους πίνακες επιτ. 2Γ (δεν ξέρω αν στέκει & μπορεί να γίνει βέβαια), γιατί όποιος είναι στα οριστικά δεν είναι και διορισμένος κλπ. 4) Ίσως για τον λόγο του 3, τελικά το είπε πρόχειρα και έχουν σκοπό να βγάλουν τις ΓΒ (ΤΕ & ΠΕ) μετά από τα αντίστοιχα ΦΕΚ διορισμού και πάλι με ρύθμιση που θα βγει και θα λέει ότι όποιος είναι στα ΦΕΚ αυτά βγαίνει από πίνακες 2Γ. {κάτι άλλο δεν μπόρεσα να σκεφτώ...}🤷♀️ Σε συνέχεια των όσων ανέφερες υπάρχει και το σενάριο μέσω αυτής της καθυστέρησης να επιτευχθεί η απορρόφηση όσο το δυνατόν περισσότερων διορισθέντων της 3ΓΒ με το σκεπτικό του "ποιός περιμένει τώρα; Για επόμενη προκήρυξη, και αν γίνει κάτι και δεν βγεί;" συνεπώς χωρίς νομοθετική ρύθμιση για το αν θα μπορεί κάποιος επιτυχών να συμμετέχει σε άλλες προκηρύξεις του 2Γ/2022 αλλά με ένα τέτοιο τέχνασμα θα γίνουν διορισμοί σε θέσεις που μπορεί να μην είναι και η πρώτη προτίμηση των υποψηφίων αλλά λύσεις ανάγκης. Σαν σκεπτικό το να εκδωθούν οι επόμενες προκηρύξεις που αφορούν τους ΠΕ μετά τα οριστικά δυστυχώς εμένα δεν με συμφέρει καθώς στην 3ΓΒ δεν υπήρχε θέση διορισμού στην ειδικότητα μου στην περιοχη της μόνιμης κατοικίας μου αλλά θα υπάρξει στην επόμενη προκήρυξη σύμφωνα με τον προγραμματισμό του 2024. Για να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.
|
|
|
Post by sotostath on May 18, 2024 7:30:27 GMT
Η συγκεκριμένη καθηγήτρια είναι υποψήφια ευρωβουλευτής και άρα εκφράζει την πολιτική της θέση. Πλάκα έχει η κατάσταση. Ας της εξηγήσει κάποιος που γράφει καλές επιστολές ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι της ΕΕ έχουν πρόσβαση μόνο με γενικο διαγωνισμό. . Δηλαδή στον οργανισμό που θέλει να μπει, όλοι οι διοικητικοί μπήκαν με multiples choice 😀 , έτσι όπως λέει η ίδια ότι δεν είναι εντάξει Υποψήφια δεν σημαίνει και εκλεγείσα...
|
|
|
Post by Μαρία on May 18, 2024 7:31:54 GMT
Ναι αλλά το επιθυμεί.
|
|
|
Post by sotostath on May 18, 2024 7:35:15 GMT
Θεμιτό, αλλά θα πρέπει το νεοπαγές κόμμα της να λάβει 3-4 % για να βγάλει έναν ευρωβουλευτή και ταυτόχρονα να βγεί και πρώτη σε σταυρούς....
|
|
|
Post by thanos2 on May 18, 2024 7:36:51 GMT
Πλάκα έχει η κατάσταση. Ας της εξηγήσει κάποιος που γράφει καλές επιστολές ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι της ΕΕ έχουν πρόσβαση μόνο με γενικο διαγωνισμό. . Δηλαδή στον οργανισμό που θέλει να μπει, όλοι οι διοικητικοί μπήκαν με multiples choice 😀 , έτσι όπως λέει η ίδια ότι δεν είναι εντάξει Υποψήφια δεν σημαίνει και εκλεγείσα... Θα την ψηφίσουμε εμείς και θα βγει!!! Θα τρέξουμε να πείσουμε κι άλλους!!!!
|
|
|
Post by Christos33 on May 18, 2024 7:38:15 GMT
Υποψήφια δεν σημαίνει και εκλεγείσα... Θα την ψηφίσουμε εμείς και θα βγει!!! Θα τρέξουμε να πείσουμε κι άλλους!!!! Ναι θα είναι η πρώτη μας έννοια το πρωί και η τελευταία το βράδυ 👎
|
|
|
Post by Μαρία on May 18, 2024 7:38:16 GMT
Αφου θεωρεί ότι δεν είναι σωστοί από άποψη προσλήψεων και επομένως οι υπάλληλοι τους δεν είναι καλά προετοιμασμενοι και δεν έχουν την απαιτούμενη εμπειρια τότε σίγουρα θέλει να μπλέξει 😀;; Λέω και εγώ μήπως δεν το ξέρει η άμοιρη. ...
|
|
|
Post by sok on May 18, 2024 7:43:40 GMT
Θα την ψηφίσουμε εμείς και θα βγει!!! Θα τρέξουμε να πείσουμε κι άλλους!!!! Ναι θα είναι η πρώτη μας έννοια το πρωί και η τελευταία το βράδυ 👎 ΜΑΥΡΟ!
|
|
|
Post by Christos33 on May 18, 2024 7:45:39 GMT
Ναι θα είναι η πρώτη μας έννοια το πρωί και η τελευταία το βράδυ 👎 ΜΑΥΡΟ! …. στον Μαυρογιαλούρο ⚫️
|
|
|
Post by Christos33 on May 18, 2024 7:59:27 GMT
πρόεδρος ανέφερε ότι προσωρινά 3ΓΒ θα έχουμε το νωρίτερο τέλη Ιούλη ;; Ξέχασε ότι ευρώ έχουμε 9 Ιούνη ; Εγώ πάντως δεν ξέχασα !
|
|
|
Post by Fenix2023 on May 18, 2024 8:28:17 GMT
πρόεδρος ανέφερε ότι προσωρινά 3ΓΒ θα έχουμε το νωρίτερο τέλη Ιούλη ;; Ξέχασε ότι ευρώ έχουμε 9 Ιούνη ; Εγώ πάντως δεν ξέχασα ! Eπίσης ο Πρόεδρος ξέχασε οτι είχε αναφέρει διεξαγωγή διαγωνισμού για ΑΜΕΑ εως το τέλος του 2023. Εντός του 2024 δεν έχει αναφερθεί ξανά σε αυτό το θέμα. Πάει ξεχάστηκε και αυτό, τι χρονοδιαγράμματα απαιτούμε εμείς; ντροπή μας! Ψηφίζω Persefoni for president.
|
|
|
Post by sotostath on May 18, 2024 8:45:19 GMT
πρόεδρος ανέφερε ότι προσωρινά 3ΓΒ θα έχουμε το νωρίτερο τέλη Ιούλη ;; Ξέχασε ότι ευρώ έχουμε 9 Ιούνη ; Εγώ πάντως δεν ξέχασα ! Στ φ.β. ο σύλλογος που συναντήθηκε προχθές μαζί του γράφει : "καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για τέλη Ιουλίου αλλά τέλη Ιουνίου θα γνωρίζουν την ημερομηνία "...
|
|
|
Post by Christos33 on May 18, 2024 8:46:57 GMT
πρόεδρος ανέφερε ότι προσωρινά 3ΓΒ θα έχουμε το νωρίτερο τέλη Ιούλη ;; Ξέχασε ότι ευρώ έχουμε 9 Ιούνη ; Εγώ πάντως δεν ξέχασα ! Στ φ.β. ο σύλλογος που συναντήθηκε προχθές μαζί του γράφει : "καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για τέλη Ιουλίου αλλά τέλη Ιουνίου θα γνωρίζουν την ημερομηνία "... Παρηγοριά στον άρρωστο λίγο πριν βγει η ψυχή του.
|
|
|
Post by ioannisthegreat on May 18, 2024 9:59:55 GMT
Αδιάβαστη. Όλο αρλούμπες. Είναι φανερό ότι προτιμάει την εισαγωγή υπαλλήλων από την ΕΣΔΔΑ.
|
|