|
Post by konstantinos84 on May 18, 2024 21:34:54 GMT
Από το έγγραφο του ΥΠΕΣ για τις θέσεις του 2024 δεν μπορεί να βγάλει σε ένα μεγάλο βαθμό συμπέρασμα; Σε ένα μεγάλο βαθμό συνέπιπταν και οι αντίστοιχες του 23. Το έγγραφο δημοσιεύθηκε γύρω στο Δεκέμβριο νομίζω. Ναι αλλά οι ΤΕ είχαν ήδη κάνει αίτηση νομίζω. Και να συνέπιπταν μπορεί να ήθελαν να δώσουν παρόμοιες θέσεις για αυτούς που πέτυχαν στον διαγωνισμό πχ. Δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να βγούνε όλες με νέα γβ. Για τους ΤΕ ναι. Το έχω έγραψα και πριν. Οι ΠΕ ξέραμε όμως.
|
|
|
Post by Asxetoulis on May 18, 2024 21:35:22 GMT
Μεγάλη αλήθεια αυτό που λες, αλλά δεν είναι μόνο αυτοί. Εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο. Ποτέ δεν θα είσαι ευχαριστημένος όταν ξέρεις ότι μπορεί να βγει κάτι καλύτερο. Κατανοητό αλλά ως εκεί. Πολλοί θεωρούν αυτονόητο ότι με μια εξέταση πρέπει να διεκδικούν εσαεί θέσεις με όσα προβλήματα και αν δημιουργούνται στο σύνολο της διαδικασίας.
Όσο για το μισθολόγιο θα πω μόνο ότι η έλλειψη ενημέρωσης οδηγεί σε αυτά τα εσφαλμένα συμπεράσματα. Σφάζονται κάποιοι για την ΑΑΔΕ γιατί πολύ απλά εκεί είναι γνωστά τα ΠΘΕ, δηλαδή τα extra. Όλοι οι φορείς έχουν τα δικά τους (είτε ως επίδομα, είτε ως υπερωρίες, είτε ως bonus επίτευξης στόχων που θα μπει τώρα στο λοιπό δημόσιο εξαλείφοντας σχεδόν αυτές τις διαφορές). Υπάρχουν φορείς που δίνουν πολλά περισσότερα από την ΑΑΔΕ και με όχι τόσο βαρύ αντικείμενο και ευθύνη. Απλά δεν τα έψαξαν και δεν τα ξέρουν. Ούτε μπορείς να ξέρεις τι θα ισχύει τα επόμενα χρόνια. Δείτε το τέλος του βίντεο με τον πρόεδρο που το λέει στο συνέδριο και θα καταλάβετε πόσο ανώφελο είναι όλο αυτό. «Το μισθολόγιο είναι απλά πιο ενιαίο από ότι ήταν παλιά» Παντως μην ειστε τοσο σιγουροι οτι η πλειοψηφια εχει προτιμησει ΑΑΔΕ, τουλαχιστον στην Αθηνα που υπηρχαν πολλες επιλογες. Εγω πχ την ΑΑΔΕ την εχω 10η επιλογη και μονο για θεσεις που βρισκονται στο Δημο μου. Και μια χαρα εχω δηλωσει πιο πριν και θεσεις διεκπεραιωσης. Οι περισσότεροι βγάζουν θυμό ενδιαφέρονται για ααδε και ανεξάρτητες αρχές. Υπήρχαν άτομα στη 2γβ που δήλωσαν μόνο αυτός τις επιλογές ή κυρίως αυτές
|
|
|
Post by Persefoni on May 18, 2024 21:49:28 GMT
Εγώ για να επικεντρωθούμε (ειδικά οι ΠΕ) στο 🔥🔥🔥ζήτημα θυμίζω:
1. Για 141 θέσεις της 1ΓΒ, βγήκαν 51 διοριστέοι οριστικά μετά από 7 μήνες από την λήξη αιτήσεων. 2. Για 1.843 θέσεις της 2ΓΒ, αναμένονται 1.223 οριστικά διοριστέοι σε 7 μήνες αντίστοιχα. 3. Για 4.276 θέσεις της 3ΓΒ, αναμένονται λίγο λιγότεροι διοριστέοι με προσωρινά στην καλύτερη 6 μήνες μετά!!!!!!! {όποιος μπορεί ας πιέσει όπου μπορεί, γιατί αυτοί δεν είναι χρόνοι 2024 & με τόσα λάθη να σέρνονται & αιτίες ενστάσεων...}
|
|
|
Post by thanos2 on May 18, 2024 22:07:00 GMT
Αχ Περσεφόνη!!! Οδυνηρό να είσαι υπεύθυνος και συνεπής μέσα στη σκληρή πραγματικότητα... Δε ξέρω εσύ, αλλά εγω πάρα άργησα στη ζωή μου να καταλάβω, οτι έπρεπε εδω και πολύ καιρό να λειτουργώ σαν κι αυτούς. Το χειρότερο είναι που ακόμα και τώρα που το κατάλαβα, δυσκολεύομαι να τους εφαρμοσω. Κακό έμαθα φαίνεται στη συνέπεια τόσα χρόνια!!!!
|
|
pi38
Pink Panther
|
Post by pi38 on May 18, 2024 22:10:16 GMT
Παντως μην ειστε τοσο σιγουροι οτι η πλειοψηφια εχει προτιμησει ΑΑΔΕ, τουλαχιστον στην Αθηνα που υπηρχαν πολλες επιλογες. Εγω πχ την ΑΑΔΕ την εχω 10η επιλογη και μονο για θεσεις που βρισκονται στο Δημο μου. Και μια χαρα εχω δηλωσει πιο πριν και θεσεις διεκπεραιωσης. Οι περισσότεροι βγάζουν θυμό ενδιαφέρονται για ααδε και ανεξάρτητες αρχές. Υπήρχαν άτομα στη 2γβ που δήλωσαν μόνο αυτός τις επιλογές ή κυρίως αυτές Δεν εχω αντιληφθει κατι τετοιο εγω...σιγουρα παντως υπαρχει και αυτη η κατηγορια (δεν εχω ολοκληρωμενη εικονα για τις θεαεις των ΤΕ, κυριως στους ΠΕ αναφερομουν)
|
|
|
Post by thunder on May 19, 2024 0:42:09 GMT
Ακριβώς θα ανοίξουν την αίτηση απλά δεν θα μπορούν να κάνουν όλοι κοινώς.Τραγικο με βάση ότι η πλατφόρμα ήταν για κλάματα την πρώτη φορά και με λιγότερη δουλειά τωρα.Οσοι την πρώτη δεν τα κατάφεραν θα πρέπει τη δεύτερη να παρατήσουν τη θέση της πρώτης. 1500 και θα περισσεύουν...σπουδαία αιτηση με εκβιαστικο διλλημμα. Αν απαντάς σε μένα... Δεν υπάρχει πρόβλημα κανένα. Οι 1500 που μάλλον εννοείς αυτούς που δεν κάναν αίτηση 23, θα αιτηθουν μόνο για τις θέσεις του 24.Εχει αναλυθεί στο παρελθόν εκτενώς. Είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση!!!! 1500 καπου δεν είχε πει νομίζω πως θα είναι για τους ΤΕ (για αυτο λεω)?επίσης στη προηγ των ΤΕ 1.843 θέσεις της 2ΓΒ, αναμένονται 1.223 οριστικά είχε γράψει κάποιος.. Το τραγικό είναι που μετατοπιζουν των ΤΕ ?(ημερομηνία τόσο μετά πολύ μετά θετωντας την αίτηση σε εκπνοή διορισμών η μετά από αυτούς ενώ όσο το δυνατόν πιο νωρίς θα απεφεύγσν καποιοι άνθρωποι να μην φύγουν από τα σπίτια τους σαν ύστατο τρόπος με την τελευταία αιτηση των Τε η να έρθουν κάποιοι πιο κοντά χωρίς να αφήσουν τη θέση του 23 που θα πήγαιναν και εκεί κσι να μη τολμησουν πραγμα αδικο .Δηλαδη ο ίδιος φορέας μπορεί να έχει τη θέση σε άλλο νόμο κ το 24 κονταστο σπίτι κάποιου όμως αν έχει ορκιστεί τιμωρείται διότι δεν θα κάνει νέα αίτηση ή αν κάνει για λόγους τοποθεσιας μπορεί να βρεθεί κ εκτός στην τελική. Όπως και να έχει η αίτηση του 24 θα ναι κουτσή με βάση ότι τις καθυστερούν κ δεν θα έχουν όλοι δικαίωμα αλλά όσοι δεν έχουν ορκιστεί σύμφωνα με όσα λέγονται θα πρέπει να αφήσεις μια για να αιτήθεις στην άλλη αν κατάλαβα καλά και να σαι εκτοπίσματος αν δεν ρισκάρεις. Με βάση ότι οι τε ήταν πρώτοι στη 2γβ αιτηση Θα έπρεπε να αφήσουν όλους να πραγματοποισουν αιτηση μιας και είδαν τις δυσλειτουργιες στην πλατφόρμα αίτησης χωρίς αντίστοιχα άνοιγμα αιτησεων όπως η ΠΕ και θα έπρεπε ν δοθεί μια ολοκληρη δυνατότητα και σε αυτούς. Αντί να βοηθά να διορθωθούν λάθη κ παραλείψεις κοίτα πως να μειώσει τουςαιτούντες ?[ποια η αιτια]αφού μπορεί κάποιος να έρθει πιο κοντά στο σπίτι του να πρέπει ταυτόχρονα να ρισκάρει για να κάνει μια αίτηση. Γενικά όλο αυτό κάνει κακό σε κάποιον που αγωνια θέλει να κάνει μια αίτηση να έρθει σπίτι του σαν ύστατη λύση ενώ θα μπορούσε να γίνει η αίτηση και κ μια 2η ευκαιρία για όλους ώστε έρθουν πιο κοντά αν αστόχησαν στην πρώτη αιτηση 2γβ β η κάτι πήγε στραβά.
|
|
|
Post by teo1978 on May 19, 2024 5:37:30 GMT
Αχ Περσεφόνη!!! Οδυνηρό να είσαι υπεύθυνος και συνεπής μέσα στη σκληρή πραγματικότητα... Δε ξέρω εσύ, αλλά εγω πάρα άργησα στη ζωή μου να καταλάβω, οτι έπρεπε εδω και πολύ καιρό να λειτουργώ σαν κι αυτούς. Το χειρότερο είναι που ακόμα και τώρα που το κατάλαβα, δυσκολεύομαι να τους εφαρμοσω. Κακό έμαθα φαίνεται στη συνέπεια τόσα χρόνια!!!! Σε κάνουν να νοιώθεις κορόιδο.και σε τρελαίνει η αδιαφορία τους για σημαντικά θέματα που βοηθούν τον τόπο τους .ιδιαίτερα αν έχουν θέσεις ευθύνης που σε συνδιασμό με την αδιαφορία οδηγούν στην απώλεια χρηματοδοτήσεων ενώ άλλοι σκίζονται και προσπαθούν σε βγάζει εκτός εαυτού .έτσι ακριβώς είναι .θα συναντήσουμε πάρα πολλούς μα....κες χοντροπετσους αδιάφορους
|
|
|
Post by Christos33 on May 19, 2024 6:22:51 GMT
thanos2 Αλήθεια το σκεφτόμουν τώρα και είδα ότι την σελίδα του συλλόγου την έκλεισαν, οπότε τα μη μέλη δεν μπορούν να διαβάσουν... Οπότε, αν είσαι μέσα και έχεις δει την κουβέντα...μόνο αυτά ρώτησαν ή όλα αυτά που συζητάμε, ρωτήθηκαν ήδη αλλά η απάντηση ήταν θα δούμε μελλοντικά κλπ...? ή όποιος άλλος ξέρει.. Δεν μου αρέσει αυτό σαν κίνηση. Δικαίωμα ενημέρωσης έχουν μόνο τα μέλη του Συλλόγου; Αλλά δηλώνουν Σύλλογος Επιτυχόντων της 2Γ. Επίσης μου μοιάζει εκβιαστικό: Γίνετε μέλη για να έχετε ενημέρωση! Όταν διεκδικείς κάτι εξ ονόματος 14.700 ανθρώπων (με τον όποιο τρόπο και διαδικασία), δικαίωμα ενημέρωσης έχουν όλοι. Ειδάλλως εκπροσωπείς μόνο τα μέλη του Συλλόγου. Ο «Σύλλογος» δεν πληροί κανενα νομικό κριτήριο , άρα μπορεί να χαρακτηριστεί ως παρεάκι καλύτερα και σιγουρα όχι ως Σύλλογος .
|
|
|
Post by teo1978 on May 19, 2024 6:35:39 GMT
Δεν μου αρέσει αυτό σαν κίνηση. Δικαίωμα ενημέρωσης έχουν μόνο τα μέλη του Συλλόγου; Αλλά δηλώνουν Σύλλογος Επιτυχόντων της 2Γ. Επίσης μου μοιάζει εκβιαστικό: Γίνετε μέλη για να έχετε ενημέρωση! Όταν διεκδικείς κάτι εξ ονόματος 14.700 ανθρώπων (με τον όποιο τρόπο και διαδικασία), δικαίωμα ενημέρωσης έχουν όλοι. Ειδάλλως εκπροσωπείς μόνο τα μέλη του Συλλόγου. Ο «Σύλλογος» δεν πληροί κανενα νομικό κριτήριο , άρα μπορεί να χαρακτηριστεί ως παρεάκι καλύτερα και σιγουρα όχι ως Σύλλογος . Όσο πιο πολλά μέλη είναι στο σύλλογο τόσο μεγαλύτερη πίεση Μπόρει να ασκήσει;
|
|
|
Post by sok on May 19, 2024 7:16:02 GMT
Δεν μου αρέσει αυτό σαν κίνηση. Δικαίωμα ενημέρωσης έχουν μόνο τα μέλη του Συλλόγου; Αλλά δηλώνουν Σύλλογος Επιτυχόντων της 2Γ. Επίσης μου μοιάζει εκβιαστικό: Γίνετε μέλη για να έχετε ενημέρωση! Όταν διεκδικείς κάτι εξ ονόματος 14.700 ανθρώπων (με τον όποιο τρόπο και διαδικασία), δικαίωμα ενημέρωσης έχουν όλοι. Ειδάλλως εκπροσωπείς μόνο τα μέλη του Συλλόγου. Ο «Σύλλογος» δεν πληροί κανενα νομικό κριτήριο , άρα μπορεί να χαρακτηριστεί ως παρεάκι καλύτερα και σιγουρα όχι ως Σύλλογος . θα ήταν καλύτερο να υπήρχαν δυο σύλλογοι. Ένας με σκοπο την ταχύτερη δυνατή έκδοση των αποτελεσμάτων και των επόμενων προκηρύξεων και ένας με την πρόσληψη όλων των επιτυχόντων δεσμεύοντας εσαεί θέσεις μέχρι την εξάντληση της δεξαμενής. Πολλοί διαφωνούν με την ταύτιση των δυο αιτημάτων γιαυτο δεν έχει αποκτήσει δυναμική και μαζικότητα.
|
|
|
Post by teo1978 on May 19, 2024 7:35:00 GMT
Ο «Σύλλογος» δεν πληροί κανενα νομικό κριτήριο , άρα μπορεί να χαρακτηριστεί ως παρεάκι καλύτερα και σιγουρα όχι ως Σύλλογος . θα ήταν καλύτερο να υπήρχαν δυο σύλλογοι. Ένας με σκοπο την ταχύτερη δυνατή έκδοση των αποτελεσμάτων και των επόμενων προκηρύξεων και ένας με την πρόσληψη όλων των επιτυχόντων δεσμεύοντας εσαεί θέσεις μέχρι την εξάντληση της δεξαμενής. Πολλοί διαφωνούν με την ταύτιση των δυο αιτημάτων γιαυτο δεν έχει αποκτήσει δυναμική και μαζικότητα. Γιατί να υπάρχει διαφωνία;Προς το συμφέρον μας δεν είναι και τα δύο;
|
|
|
Post by thanos2 on May 19, 2024 8:11:28 GMT
θα ήταν καλύτερο να υπήρχαν δυο σύλλογοι. Ένας με σκοπο την ταχύτερη δυνατή έκδοση των αποτελεσμάτων και των επόμενων προκηρύξεων και ένας με την πρόσληψη όλων των επιτυχόντων δεσμεύοντας εσαεί θέσεις μέχρι την εξάντληση της δεξαμενής. Πολλοί διαφωνούν με την ταύτιση των δυο αιτημάτων γιαυτο δεν έχει αποκτήσει δυναμική και μαζικότητα. Γιατί να υπάρχει διαφωνία;Προς το συμφέρον μας δεν είναι και τα δύο; Ο μεγαλύτερος κίνδυνος διάσπασης... και να προσέξουμε και μεις εδω... Ειναι οταν θα βγουν οι νέες ΓΒ. Μοιραία θα δημιουργηθούν δυο φωνές. Η μια των διοριστέων που θα ζητούν δικαίωμα επαναιτησης, και άλλη τον αποκλεισμό των πρώτων απο τις νέες αιτήσεις! Δυστυχώς οτι κι αν λέει η λογική, που στην περίπτωση αυτή, θεωρώ οτι είναι η εφαρμογή του νόμου που υπάρχει ή αυτού που θα υπάρξει (ρύθμιση), τα αλληλοσυγκρουομενα συμφέροντα θα ξυφομαχησουν!!! Επαναλαμβάνω οτι εμείς πρέπει να ασπαστουμε την λογική, και να μην μπούμε σαυτο το πνεύμα. Ισχυς εν τη ενωσει...
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 19, 2024 8:15:01 GMT
Γιατί να υπάρχει διαφωνία;Προς το συμφέρον μας δεν είναι και τα δύο; Ο μεγαλύτερος κίνδυνος διάσπασης... και να προσέξουμε και μεις εδω... Ειναι οταν θα βγουν οι νέες ΓΒ. Μοιραία θα δημιουργηθούν δυο φωνές. Η μια των διοριστέων που θα ζητούν δικαίωμα επαναιτησης, και άλλη τον αποκλεισμό των πρώτων απο τις νέες αιτήσεις! Δυστυχώς οτι κι αν λέει η λογική, που στην περίπτωση αυτή, θεωρώ οτι είναι η εφαρμογή του νόμου που υπάρχει ή αυτού που θα υπάρξει (ρύθμιση), τα αλληλοσυγκρουομενα συμφέροντα θα ξυφομαχησουν!!! Επαναλαμβάνω οτι εμείς πρέπει να ασπαστουμε την λογική, και να μην μπούμε σαυτο το πνεύμα. Ισχυς εν τη ενωση... Ποια είναι η "λογική";
|
|
|
Post by sok on May 19, 2024 8:17:36 GMT
θα ήταν καλύτερο να υπήρχαν δυο σύλλογοι. Ένας με σκοπο την ταχύτερη δυνατή έκδοση των αποτελεσμάτων και των επόμενων προκηρύξεων και ένας με την πρόσληψη όλων των επιτυχόντων δεσμεύοντας εσαεί θέσεις μέχρι την εξάντληση της δεξαμενής. Πολλοί διαφωνούν με την ταύτιση των δυο αιτημάτων γιαυτο δεν έχει αποκτήσει δυναμική και μαζικότητα. Γιατί να υπάρχει διαφωνία;Προς το συμφέρον μας δεν είναι και τα δύο; δεν υπάρχει διαφωνία σε επίπεδο ευχής. Ωστόσο το ένα είναι λογικό και εύλογο να το απαιτεί κάποιος το άλλο δεν εδράζεται σε διάταξη νόμου και ζητείται ως χατήρι - καταστρατήγηση νόμου εις βάρος των επόμενων υποψηφίων, κοινώς ρουσφέτι. Στο μεν πρώτο μπορεί να βρεις και κάποια ευήκοα ώτα στο δεύτερο κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς παράλογος και υπερβολικός αδυνατίζοντας και το σωρευμένο δίκαιο αίτημα σου.
|
|
|
Post by thanos2 on May 19, 2024 8:19:18 GMT
Ο μεγαλύτερος κίνδυνος διάσπασης... και να προσέξουμε και μεις εδω... Ειναι οταν θα βγουν οι νέες ΓΒ. Μοιραία θα δημιουργηθούν δυο φωνές. Η μια των διοριστέων που θα ζητούν δικαίωμα επαναιτησης, και άλλη τον αποκλεισμό των πρώτων απο τις νέες αιτήσεις! Δυστυχώς οτι κι αν λέει η λογική, που στην περίπτωση αυτή, θεωρώ οτι είναι η εφαρμογή του νόμου που υπάρχει ή αυτού που θα υπάρξει (ρύθμιση), τα αλληλοσυγκρουομενα συμφέροντα θα ξυφομαχησουν!!! Επαναλαμβάνω οτι εμείς πρέπει να ασπαστουμε την λογική, και να μην μπούμε σαυτο το πνεύμα. Ισχυς εν τη ενωσει... Ποια είναι η "λογική"; Να το είπα παραπάνω. Οτι λέει η θα πει ο νόμος! Έτσι μόνο μπορούν οι άνθρωποι να συμβιώσουν στις κοινωνίες τους.
|
|