|
Post by sotostath on May 21, 2024 12:07:31 GMT
Αυτό σε ποιο βαθμό επηρεάζει τις γβ που μας αφορούν;
|
|
ilic1
Kill Bill
|
Post by ilic1 on May 21, 2024 12:13:36 GMT
Το χειρότερο αλλά πολύ πιθανό πλέον σενάριο είναι να προκηρυχθούν 1500 νέες θέσεις ΤΕ και να μην καλυφθούν ούτε οι 1000 ενώ ταυτόχρονα να μείνουν και αρκετοί ΤΕ εκτός διορισμού αφού θα ξαναδιοριστούν οι ίδιοι που διορίστηκαν με την 2ΓΒ.
Δηλαδή θα έχουμε 1500+1843=3343 με 2000 περίπου επιτυχόντες. Μιλάμε για πραγματικό κατόρθωμα, ούτε οι διορισμοί να γίνουν ούτε οι θέσεις να καλυφθούν.
|
|
|
Post by xalia on May 21, 2024 12:25:42 GMT
Αυτό σε ποιο βαθμό επηρεάζει τις γβ που μας αφορούν; Επηρεαζει στο βαθμό που μεγαλη μερίδα θέσεων που θα μπορούσαν να δωθουν σε προκηρύξεις των ΓΒ (διοικητικοί, οικονομικάριοι, μηχανικοί, βιολόγοι, χημικοί, φαρμακοποιοί ενδεικτικά), φαίνεται να βγαίνουν εκτός γραπτού κατ εξακολούθηση, ενώ «τελείωσε» ο προηγούμενος νόμος που προέβλεπε κατά παρέκκλιση πλήρωση αυτών των θέσεων με ειδική μοριοδότηση, απλά γιατί έτσι.
|
|
|
Post by sok on May 21, 2024 12:34:34 GMT
μην προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε το χάος, αδυνατούμε αντικειμενικά!
|
|
|
Post by palaiologos on May 21, 2024 12:45:43 GMT
Το χειρότερο αλλά πολύ πιθανό πλέον σενάριο είναι να προκηρυχθούν 1500 νέες θέσεις ΤΕ και να μην καλυφθούν ούτε οι 1000 ενώ ταυτόχρονα να μείνουν και αρκετοί ΤΕ εκτός διορισμού αφού θα ξαναδιοριστούν οι ίδιοι που διορίστηκαν με την 2ΓΒ. Δηλαδή θα έχουμε 1500+1843=3343 με 2000 περίπου επιτυχόντες. Μιλάμε για πραγματικό κατόρθωμα, ούτε οι διορισμοί να γίνουν ούτε οι θέσεις να καλυφθούν. Το σενάριο αυτό το έχει μελετήσει και το ΑΣΕΠ να είσαι σίγουρος.
|
|
|
Post by xalia on May 21, 2024 12:53:17 GMT
μην προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε το χάος, αδυνατούμε αντικειμενικά! Ξέρεις τι μου τη σπάει ρε σύ sok ; Το πήδημα. Όταν επι κοβιντ έπαιρναν επικουρικό διαφόρων ειδικοτήτων με το σωρό, ως ιδοχ, δεν προβλεπόταν σε κανένα επιπεδο μονιμοποίηση τους, και σε όλες τις δηλώσεις το επισήμαιναν ότι δεν μονιμοποιούνται πλέον συμβασιούχοι. Οι εξαγγελίες που έτρεχαν παράλληλα μάλιστα έλεγαν με στόμφο ότι οποίος ήθελε πλεον μόνιμη θέση = γραπτός. Και ξάφνου σου πετάνε έναν τρελό νόμο κατά παρέκκλιση του γραπτού με έξτρα ειδική μοριοδότηση (τρίπλα μονιμοποίησης καθώς δεν μπορούν να το κάνουν απευθείας) και χτυπάς το κεφάλι σου που δεν «σκέφτηκες» με αυτό τον τρόπο του στυλ μια τρύπα να χωθώ κι εγω κι έχει ο Θεός. Και σκέψου είχε τρέξει και θέση δίπλα στο σπίτι μου. Θα ειχα ήδη δουλειά δλδ σε φορέα που θέλω + γεωγραφική θέση + μονιμοποίηση και κατά πάσα πιθανότητα νωρίτερα από ότι με 3ΓΒ, χωρίς να αναγκαστώ να γίνω νομικός για να παρακολουθώ τα τερτίπια τους. Ε, ξενερα…
|
|
|
Post by sok on May 21, 2024 13:00:23 GMT
μην προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε το χάος, αδυνατούμε αντικειμενικά! Ξέρεις τι μου τη σπάει ρε σύ sok ; Το πήδημα. Όταν επι κοβιντ έπαιρναν επικουρικό διαφόρων ειδικοτήτων με το σωρό, ως ιδοχ, δεν προβλεπόταν σε κανένα επιπεδο μονιμοποίηση τους, και σε όλες τις δηλώσεις το επισήμαιναν ότι δεν μονιμοποιούνται πλέον συμβασιούχοι. Οι εξαγγελίες που έτρεχαν παράλληλα μάλιστα έλεγαν με στόμφο ότι οποίος ήθελε πλεον μόνιμη θέση = γραπτός. Και ξάφνου σου πετάνε ένα νόμο κατά παρέκκλιση του γραπτού με έξτρα ειδική μοριοδότηση (τριπλά μονιμοποίησης καθώς δεν μπορούν να το κάνουν απευθείας) και χτυπάς το κεφάλι σου που δεν «σκέφτηκες» με αυτό τον τρόπο του στυλ μια τρύπα να χωθώ κι εγω κι έχει ο Θεός. Και σκέψου είχε τρέξει και θέση δίπλα στο σπίτι μου. Θα ειχα ήδη δουλειά δλδ σε φορέα που θέλω + γεωγραφική θέση + μονιμοποίηση και κατά πάσα πιθανότητα νωρίτερα από ότι με 3ΓΒ, χωρίς να αναγκαστώ να γίνω νομικός για να παρακολουθώ τα τερτίπια τους. Ε, ξενερα… πρόκειται για καταφανή νομιμοποίηση φωτογραφικών διατάξεων. Και τώρα ειδικά που αποφασίστηκε μετά την αρχική πρόσληψη σίγουρα δημιουργούνται υπόνοιες ότι ίσως είχε προαποφασιστεί και το γνώριζαν μόνο αυτοί που έπρεπε στο στενό κύκλο. Διοτι αν εκ των προτέρων ήταν γνωστό θα μιλούσαμε για πολλαπλάσια ζήτηση. Η δημοκρατία του Μπανγκλαντές (αν έχει δημοκρατία τυχαίο παράδειγμα) φουσκώνει από υπερηφάνεια σαν το παγώνι όταν βλέπει κάτι τέτοια που συμβαίνουν στη χώρα μας.
|
|
|
Post by scorpione78 on May 21, 2024 13:06:57 GMT
|
|
olgat
Kill Bill
|
Post by olgat on May 21, 2024 13:07:00 GMT
Αναρτήθηκε στη σελίδα του ΑΣΕΠ "ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΓΡΑΠΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ". Τίποτα καινούριο. "Εντός του Ιουνίου θα εκδοθούν τα οριστικά αποτελέσματα των ΤΕ και καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για να εκδοθούν μέχρι το τέλος Ιουλίου τα προσωρινά των ΠΕ. Η έκδοση αυτών των αποτελεσμάτων αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά μας αυτή τη στιγμή." Και μία μακροσκελής ανάλυση του γιατί τα παραπάνω είναι απόλυτα λογικά και δικαιολογημένα... info.asep.gr/node/72646
|
|
|
Post by sotostath on May 21, 2024 13:15:34 GMT
Αναρτήθηκε στη σελίδα του ΑΣΕΠ "ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΓΡΑΠΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ". Τίποτα καινούριο. "Εντός του Ιουνίου θα εκδοθούν τα οριστικά αποτελέσματα των ΤΕ και καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για να εκδοθούν μέχρι το τέλος Ιουλίου τα προσωρινά των ΠΕ. Η έκδοση αυτών των αποτελεσμάτων αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά μας αυτή τη στιγμή." Και μία μακροσκελής ανάλυση του γιατί τα παραπάνω είναι απόλυτα λογικά και δικαιολογημένα... info.asep.gr/node/72646Κρατάμε λοιπόν αυτό το χρονοδιάγραμμα από τα πλέον επίσημα χείλη...
|
|
|
Post by xalia on May 21, 2024 13:28:18 GMT
Αναρτήθηκε στη σελίδα του ΑΣΕΠ "ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΓΡΑΠΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ". Τίποτα καινούριο. "Εντός του Ιουνίου θα εκδοθούν τα οριστικά αποτελέσματα των ΤΕ και καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για να εκδοθούν μέχρι το τέλος Ιουλίου τα προσωρινά των ΠΕ. Η έκδοση αυτών των αποτελεσμάτων αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά μας αυτή τη στιγμή." Και μία μακροσκελής ανάλυση του γιατί τα παραπάνω είναι απόλυτα λογικά και δικαιολογημένα... info.asep.gr/node/72646… Και προφανώς επισημότατη απάντηση με όλους τους τύπους, όταν το δημοσίευμα έρχεται από εφημερίδα ομίλου με… γνωστές κόντρες τελευταία. Όχι σαν τις απαντήσεις πυθειας μεσω messenger & fb σε κάθε είδους δημοσιεύσεις και οχλήσεις του πόπολου.
|
|
|
Post by sok on May 21, 2024 13:53:47 GMT
από την τελευταία παράγραφο δεδομένου ότι δεν προσέθεσε κάτι καινούριο σε ο,τι γνωρίζαμε, αντιλαμβανόμαστε ότι τον ενόχλησε η αρνητική δημοσιότητα που έλαβε το θέμα σε ευρείας κυκλοφορίας έντυπο μέσο.
|
|
|
Post by Asxetoulis on May 21, 2024 13:54:15 GMT
μην προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε το χάος, αδυνατούμε αντικειμενικά! Ξέρεις τι μου τη σπάει ρε σύ sok ; Το πήδημα. Όταν επι κοβιντ έπαιρναν επικουρικό διαφόρων ειδικοτήτων με το σωρό, ως ιδοχ, δεν προβλεπόταν σε κανένα επιπεδο μονιμοποίηση τους, και σε όλες τις δηλώσεις το επισήμαιναν ότι δεν μονιμοποιούνται πλέον συμβασιούχοι. Οι εξαγγελίες που έτρεχαν παράλληλα μάλιστα έλεγαν με στόμφο ότι οποίος ήθελε πλεον μόνιμη θέση = γραπτός. Και ξάφνου σου πετάνε έναν τρελό νόμο κατά παρέκκλιση του γραπτού με έξτρα ειδική μοριοδότηση (τρίπλα μονιμοποίησης καθώς δεν μπορούν να το κάνουν απευθείας) και χτυπάς το κεφάλι σου που δεν «σκέφτηκες» με αυτό τον τρόπο του στυλ μια τρύπα να χωθώ κι εγω κι έχει ο Θεός. Και σκέψου είχε τρέξει και θέση δίπλα στο σπίτι μου. Θα ειχα ήδη δουλειά δλδ σε φορέα που θέλω + γεωγραφική θέση + μονιμοποίηση και κατά πάσα πιθανότητα νωρίτερα από ότι με 3ΓΒ, χωρίς να αναγκαστώ να γίνω νομικός για να παρακολουθώ τα τερτίπια τους. Ε, ξενερα… Το ίδιο μπορεί να γίνεται οπουδήποτε. Δες με τις προκυρηξεις σοχ τι γίνεται. Όπου υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης για +1+1+1+... χρόνια οι φορείς αν δεν τους αρέσει κάποιος μπορούν να μην τον ανανεώσουν και να πάνε στον επόμενο μέχρι να βρούν κάποιον "κατάλληλο" και αυτό κάτι σαν μονιμοποίηση είναι.
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 21, 2024 14:02:13 GMT
Ωραίο κράτος.
Διαμαρτυρόμαστε εμείς ως επιτυχόντες και μας γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια.
Γράφει ενα πρωτοσέλιδο μια εφημερίδα και ένας μεγάλος εφοπλιστής και βγαίνει ανακοίνωση από το ΑΣΕΠ αυθημερόν.
ΥΓ έχω μια έννοια μη βιαστούν τα προσωρινά αποτελέσματα και τα κάνουν μαντάρα.
|
|
|
Post by sok on May 21, 2024 14:08:13 GMT
συμπλήρωση: εφοπλιστής - mediaρχης - ιδιοκτήτης μεγάλης ΠΑΕ - ιδιοκτήτης μεγάλης κατασκευαστικής εταιρίας. τις ίδιες ιδιότητες σχεδόν με το μπερλουσκονι. μάντεψε ποια του λείπει!
|
|