|
Post by kotonos on May 21, 2024 14:50:38 GMT
Μία λέξη θα πω: ανεκδιήγητοι!
|
|
|
Post by kotonos on May 21, 2024 14:57:40 GMT
μην προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε το χάος, αδυνατούμε αντικειμενικά! Ξέρεις τι μου τη σπάει ρε σύ sok ; Το πήδημα. Όταν επι κοβιντ έπαιρναν επικουρικό διαφόρων ειδικοτήτων με το σωρό, ως ιδοχ, δεν προβλεπόταν σε κανένα επιπεδο μονιμοποίηση τους, και σε όλες τις δηλώσεις το επισήμαιναν ότι δεν μονιμοποιούνται πλέον συμβασιούχοι. Οι εξαγγελίες που έτρεχαν παράλληλα μάλιστα έλεγαν με στόμφο ότι οποίος ήθελε πλεον μόνιμη θέση = γραπτός. Και ξάφνου σου πετάνε έναν τρελό νόμο κατά παρέκκλιση του γραπτού με έξτρα ειδική μοριοδότηση (τρίπλα μονιμοποίησης καθώς δεν μπορούν να το κάνουν απευθείας) και χτυπάς το κεφάλι σου που δεν «σκέφτηκες» με αυτό τον τρόπο του στυλ μια τρύπα να χωθώ κι εγω κι έχει ο Θεός. Και σκέψου είχε τρέξει και θέση δίπλα στο σπίτι μου. Θα ειχα ήδη δουλειά δλδ σε φορέα που θέλω + γεωγραφική θέση + μονιμοποίηση και κατά πάσα πιθανότητα νωρίτερα από ότι με 3ΓΒ, χωρίς να αναγκαστώ να γίνω νομικός για να παρακολουθώ τα τερτίπια τους. Ε, ξενερα… Συνάδελφε συμφωνώ 150% με όσα γράφεις. Επίσης, ανήκα και εγώ σε αυτούς που είχαν τη δυνατότητα να πάνε και δεν πήγαν διότι έλεγα "τι να πάω να κάνω για 1-2 χρόνια και μετά να βρεθώ ξεκρέμαστος;" Ε, έτσι τώρα έχω πρώην συνάδελφο που ρίσκαρε, κλείνει σε λίγο πέντε χρόνια επικουρικός και κάνει και τη ζωάρα του και εγώ είμαι εν τέλει ξενιτεμένος από τον τόπο μου και περιμένω πότε θα δεήσει το ΑΣΕΠ να βγάλει τα ρημάδια τα αποτελέσματα για να γυρίσω πίσω. Αλλά δυστυχώς έτσι είναι η κατάσταση σε αυτή τη χώρα. Η ψηφοθηρία είναι πιο ισχυρή ακόμα και από το Σύνταγμα. Αλίμονο σε όσους παίζουν με τους κανόνες σε τούτη τη μπανανία. Δυστυχώς πρέπει να έχεις ανορθόδοξη τακτική για να πας μπροστά...
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 21, 2024 15:08:31 GMT
συμπλήρωση: εφοπλιστής - mediaρχης - ιδιοκτήτης μεγάλης ΠΑΕ - ιδιοκτήτης μεγάλης κατασκευαστικής εταιρίας. τις ίδιες ιδιότητες σχεδόν με το μπερλουσκονι. μάντεψε ποια του λείπει! Kατασκευστική; Ποια;
|
|
|
Post by sok on May 21, 2024 16:06:41 GMT
συμπλήρωση: εφοπλιστής - mediaρχης - ιδιοκτήτης μεγάλης ΠΑΕ - ιδιοκτήτης μεγάλης κατασκευαστικής εταιρίας. τις ίδιες ιδιότητες σχεδόν με το μπερλουσκονι. μάντεψε ποια του λείπει! Kατασκευστική; Ποια; έχει ποσοστό στην ΤΕΡΝΑ
|
|
|
Post by kosmos on May 21, 2024 16:18:34 GMT
απο τα λεγομενα του προεδρου προκυπτει η εξης θετικη ειδηση τελειωσε η διαδικασια προσληψεων για την δικαστικη αστυνομια η οποια δεν υπηρχε στον προγραματισμο και απαιτουσε καποιες εργατωρες και κατα συνεπεια αυτοι οι υπαλληλοι θα αποδεσμευτουν και θα διατεθουν για την ολοκληρωση των προκηρυξεων που ειναι ενεργες 2γβ 3γβ κ.α.
|
|
|
Post by teo1978 on May 21, 2024 16:58:51 GMT
Άντε παιδιά .υπομονή μέχρι τέλη Ιουλίου
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 21, 2024 16:59:11 GMT
Άντε παιδιά .υπομονή μέχρι τέλη Ιουλίου Έτος;
|
|
|
Post by thanos2 on May 21, 2024 17:08:49 GMT
Άντε παιδιά .υπομονή μέχρι τέλη Ιουλίου Κάποιος να ρωτήσει τον πρόεδρο, αν τελικά δεν καταφέρουν τελη Ιουλίου, θα ειναι τουλάχιστον αρχές Αυγούστου ή πάμε Σεπτέμβρη και αν;;;;
|
|
|
Post by Persefoni on May 21, 2024 17:13:11 GMT
Άντε παιδιά .υπομονή μέχρι τέλη Ιουλίου Κάποιος να ρωτήσει τον πρόεδρο, αν τελικά δεν καταφέρουν τελη Ιουλίου, θα ειναι τουλάχιστον αρχές Αυγούστου ή πάμε Σεπτέμβρη και αν;;;; Θα έλεγα να μην προκαλούμε την "τύχη" μας.... Πάμε όλοι μαζί ταυτόχρονα... Θα βγουν ως τέλη Ιούλη & θα έχουμε μηδαμινές ενστάσεις!!! Θα βγουν ως τέλη Ιούλη & θα έχουμε μηδαμινές ενστάσεις!!! Θα βγουν ως τέλη Ιούλη & θα έχουμε μηδαμινές ενστάσεις!!! Θα βγουν ως τέλη Ιούλη & θα έχουμε μηδαμινές ενστάσεις!!! {αυτό μαζί με το αξίζω, αξίζω, αξίζω.... τουλάχιστον 10 φορές την μέρα επανάληψη, πρωί-μεσημέρι-βράδυ...} 🍀🍀🍀
|
|
|
Post by thanos2 on May 21, 2024 17:24:05 GMT
Κάποιος να ρωτήσει τον πρόεδρο, αν τελικά δεν καταφέρουν τελη Ιουλίου, θα ειναι τουλάχιστον αρχές Αυγούστου ή πάμε Σεπτέμβρη και αν;;;; Θα έλεγα να μην προκαλούμε την "τύχη" μας.... Πάμε όλοι μαζί ταυτόχρονα... Θα βγουν ως τέλη Ιούλη & θα έχουμε μηδαμινές ενστάσεις!!! Θα βγουν ως τέλη Ιούλη & θα έχουμε μηδαμινές ενστάσεις!!! Θα βγουν ως τέλη Ιούλη & θα έχουμε μηδαμινές ενστάσεις!!! Θα βγουν ως τέλη Ιούλη & θα έχουμε μηδαμινές ενστάσεις!!! {αυτό μαζί με το αξίζω, αξίζω, αξίζω.... τουλάχιστον 10 φορές την μέρα επανάληψη, πρωί-μεσημέρι-βράδυ...} 🍀🍀🍀 Αμα καείς απ το χυλό, φυσας και το γιαούρτι. Τελικά μόνο σε μένα φάνηκε, οτι η ανακοίνωση του προεδ. είχε μια χροιά παραπόνων προς τους ακουοντες άνωθεν ;;; Βαράμε το σαμάρι ν ακούσει το γαϊδούρι, μου φαίνεται η όλη υπόθεση...
|
|
|
Post by Fenix2023 on May 21, 2024 17:28:05 GMT
Ζητήσαμε ένα απλό χρονοδιάγραμμα, λάβαμε κατόπιν διμήνου ή τριμήνου (έχω χάσει το μέτρημα) έκθεση ιδεών για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το ΑΣΕΠ λόγο του φόρτου εργασίας των εργαζομένων του. Αν χρειάζεστε προσωπικό στον ΑΣΕΠ για να αντιμετωπίσετε τον φόρτο εργασίας γιατί δεν αιτείστε να ενισχυθεί η ανεξάρτητη αρχή; Με το που μια γνωστή εφημερίδα έθιξε δικαίως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιτυχόντες της 2Γ/2022 την ίδια ημέρα δώθηκε απάντηση από την ηγεσία του ΑΣΕΠ μήπως θα έπρεπε όλες οι εφημερίδες και τα ΜΜΕ να παίζουν αυτό το θέμα ώστε να έχουμε τα αποτελέσματα μια ώρα έστω νωρίτερα;
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 21, 2024 17:32:08 GMT
Ζητήσαμε ένα απλό χρονοδιάγραμμα, λάβαμε κατόπιν διμήνου ή τριμήνου (έχω χάσει το μέτρημα) έκθεση ιδεών για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το ΑΣΕΠ λόγο του φόρτου εργασίας των εργαζομένων του. Αν χρειάζεστε προσωπικό στον ΑΣΕΠ για να αντιμετωπίσετε τον φόρτο εργασίας γιατί δεν αιτείστε να ενισχυθεί η ανεξάρτητη αρχή; Με το που μια γνωστή εφημερίδα έθιξε δικαίως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιτυχόντες της 2Γ/2022 την ίδια ημέρα δώθηκε απάντηση από την ηγεσία του ΑΣΕΠ μήπως θα έπρεπε όλες οι εφημερίδες και τα ΜΜΕ να παίζουν αυτό το θέμα ώστε να έχουμε τα αποτελέσματα μια ώρα έστω νωρίτερα; Για αυτα βοηθούν οι σύλλογοι να δημοσιοποιούνται κάποια πράγματα αλλιώς θα πρέπει να οργανωθείτε κάπως έτσι ώστε να συνυπογράψετε κάτι που θα πρέπει να δημοσιευτεί στις ιστοσελίδες εφημερίδων.
|
|
|
Post by thanos2 on May 21, 2024 17:33:04 GMT
Ζητήσαμε ένα απλό χρονοδιάγραμμα, λάβαμε κατόπιν διμήνου ή τριμήνου (έχω χάσει το μέτρημα) έκθεση ιδεών για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το ΑΣΕΠ λόγο του φόρτου εργασίας των εργαζομένων του. Αν χρειάζεστε προσωπικό στον ΑΣΕΠ για να αντιμετωπίσετε τον φόρτο εργασίας γιατί δεν αιτείστε να ενισχυθεί η ανεξάρτητη αρχή; Με το που μια γνωστή εφημερίδα έθιξε δικαίως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιτυχόντες της 2Γ/2022 την ίδια ημέρα δώθηκε απάντηση από την ηγεσία του ΑΣΕΠ μήπως θα έπρεπε όλες οι εφημερίδες και τα ΜΜΕ να παίζουν αυτό το θέμα ώστε να έχουμε τα αποτελέσματα μια ώρα έστω νωρίτερα; Εμένα μου ήρθε πάλι ως εικόνα εκείνος ο Βιολόγος απο την Αλεξανδρούπολη... Είχε δηλώσει στην τρέλα του επανω... Οσο πληρώνομαι παιζω... Μηπως κι αυτοί... λεω... Το πάνε στο νηστικό αρκούδι....
|
|
|
Post by teo1978 on May 21, 2024 17:35:14 GMT
Κάποιος να ρωτήσει τον πρόεδρο, αν τελικά δεν καταφέρουν τελη Ιουλίου, θα ειναι τουλάχιστον αρχές Αυγούστου ή πάμε Σεπτέμβρη και αν;;;; Θα έλεγα να μην προκαλούμε την "τύχη" μας.... Πάμε όλοι μαζί ταυτόχρονα... Θα βγουν ως τέλη Ιούλη & θα έχουμε μηδαμινές ενστάσεις!!! Θα βγουν ως τέλη Ιούλη & θα έχουμε μηδαμινές ενστάσεις!!! Θα βγουν ως τέλη Ιούλη & θα έχουμε μηδαμινές ενστάσεις!!! Θα βγουν ως τέλη Ιούλη & θα έχουμε μηδαμινές ενστάσεις!!! {αυτό μαζί με το αξίζω, αξίζω, αξίζω.... τουλάχιστον 10 φορές την μέρα επανάληψη, πρωί-μεσημέρι-βράδυ...} 🍀🍀🍀 Παιδιά θα βγούνε τέλη Ιουλίου . Μόνο να τα βγάλουν σωστά .μην κάνουν λάθη.ενα φιλαράκι ΤΕ μου είπε δεν του έβαλαν την εντοπιότητα .
|
|
|
Post by thanos2 on May 21, 2024 17:38:05 GMT
Ζητήσαμε ένα απλό χρονοδιάγραμμα, λάβαμε κατόπιν διμήνου ή τριμήνου (έχω χάσει το μέτρημα) έκθεση ιδεών για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το ΑΣΕΠ λόγο του φόρτου εργασίας των εργαζομένων του. Αν χρειάζεστε προσωπικό στον ΑΣΕΠ για να αντιμετωπίσετε τον φόρτο εργασίας γιατί δεν αιτείστε να ενισχυθεί η ανεξάρτητη αρχή; Με το που μια γνωστή εφημερίδα έθιξε δικαίως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιτυχόντες της 2Γ/2022 την ίδια ημέρα δώθηκε απάντηση από την ηγεσία του ΑΣΕΠ μήπως θα έπρεπε όλες οι εφημερίδες και τα ΜΜΕ να παίζουν αυτό το θέμα ώστε να έχουμε τα αποτελέσματα μια ώρα έστω νωρίτερα; Πολλές φορές ειναι δυσδιακριτη η αιτία απο την αφορμή... Άραγε τι απο τα δύο αποτελούσε το δημοσίευμα;;;
|
|