Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 21, 2024 17:42:33 GMT
Ξέρεις τι μου τη σπάει ρε σύ sok ; Το πήδημα. Όταν επι κοβιντ έπαιρναν επικουρικό διαφόρων ειδικοτήτων με το σωρό, ως ιδοχ, δεν προβλεπόταν σε κανένα επιπεδο μονιμοποίηση τους, και σε όλες τις δηλώσεις το επισήμαιναν ότι δεν μονιμοποιούνται πλέον συμβασιούχοι. Οι εξαγγελίες που έτρεχαν παράλληλα μάλιστα έλεγαν με στόμφο ότι οποίος ήθελε πλεον μόνιμη θέση = γραπτός. Και ξάφνου σου πετάνε ένα νόμο κατά παρέκκλιση του γραπτού με έξτρα ειδική μοριοδότηση (τριπλά μονιμοποίησης καθώς δεν μπορούν να το κάνουν απευθείας) και χτυπάς το κεφάλι σου που δεν «σκέφτηκες» με αυτό τον τρόπο του στυλ μια τρύπα να χωθώ κι εγω κι έχει ο Θεός. Και σκέψου είχε τρέξει και θέση δίπλα στο σπίτι μου. Θα ειχα ήδη δουλειά δλδ σε φορέα που θέλω + γεωγραφική θέση + μονιμοποίηση και κατά πάσα πιθανότητα νωρίτερα από ότι με 3ΓΒ, χωρίς να αναγκαστώ να γίνω νομικός για να παρακολουθώ τα τερτίπια τους. Ε, ξενερα… πρόκειται για καταφανή νομιμοποίηση φωτογραφικών διατάξεων. Και τώρα ειδικά που αποφασίστηκε μετά την αρχική πρόσληψη σίγουρα δημιουργούνται υπόνοιες ότι ίσως είχε προαποφασιστεί και το γνώριζαν μόνο αυτοί που έπρεπε στο στενό κύκλο. Διοτι αν εκ των προτέρων ήταν γνωστό θα μιλούσαμε για πολλαπλάσια ζήτηση. Η δημοκρατία του Μπανγκλαντές (αν έχει δημοκρατία τυχαίο παράδειγμα) φουσκώνει από υπερηφάνεια σαν το παγώνι όταν βλέπει κάτι τέτοια που συμβαίνουν στη χώρα μας. Lina σας ευχαριστώ πολυ για το έργο που κάνετε με το φόρουμ γενικά βοηθάει πάρα πολύ κόσμο. Στο συγκεκριμένο νήμα όμως επειδή εκφράζονται πλεον πολύ συχνά απόψεις που με βρίσκουν παντελώς αντίθετο αποχωρώ.
|
|
|
Post by thanos2 on May 21, 2024 18:05:53 GMT
Κάποιος να ρωτήσει τον πρόεδρο, αν τελικά δεν καταφέρουν τελη Ιουλίου, θα ειναι τουλάχιστον αρχές Αυγούστου ή πάμε Σεπτέμβρη και αν;;;; Θα έλεγα να μην προκαλούμε την "τύχη" μας.... Πάμε όλοι μαζί ταυτόχρονα... Θα βγουν ως τέλη Ιούλη & θα έχουμε μηδαμινές ενστάσεις!!! Θα βγουν ως τέλη Ιούλη & θα έχουμε μηδαμινές ενστάσεις!!! Θα βγουν ως τέλη Ιούλη & θα έχουμε μηδαμινές ενστάσεις!!! Θα βγουν ως τέλη Ιούλη & θα έχουμε μηδαμινές ενστάσεις!!! {αυτό μαζί με το αξίζω, αξίζω, αξίζω.... τουλάχιστον 10 φορές την μέρα επανάληψη, πρωί-μεσημέρι-βράδυ...} 🍀🍀🍀 Περσεφόνη πολύ καλο αυτό... Πάει και για αερόμπικ!!! Θα ανεβάσουμε την ψυχολογία μας, θα κάνουμε και κορμί!!! Παιδιά ψυχραιμία... Είμαστε σε δύσκολη καμπη της ζωης μας... Επειδή οι περισσότεροι δεν ήμαστε και 25 ετων, και δεν αρχίζει τώρα η ζωη για μας... Πρέπει να προσέξουμε ενόψει της αλλαγής που έχουμε μπροστά μας σε όλα όσα ζούσαμε...
|
|
|
Post by Fenix2023 on May 21, 2024 18:11:12 GMT
Θα έλεγα να μην προκαλούμε την "τύχη" μας.... Πάμε όλοι μαζί ταυτόχρονα... Θα βγουν ως τέλη Ιούλη & θα έχουμε μηδαμινές ενστάσεις!!! Θα βγουν ως τέλη Ιούλη & θα έχουμε μηδαμινές ενστάσεις!!! Θα βγουν ως τέλη Ιούλη & θα έχουμε μηδαμινές ενστάσεις!!! Θα βγουν ως τέλη Ιούλη & θα έχουμε μηδαμινές ενστάσεις!!! {αυτό μαζί με το αξίζω, αξίζω, αξίζω.... τουλάχιστον 10 φορές την μέρα επανάληψη, πρωί-μεσημέρι-βράδυ...} 🍀🍀🍀 Περσεφόνη πολύ καλο αυτό... Πάει και για αερόμπικ!!! Θα ανεβάσουμε την ψυχολογία μας, θα κάνουμε και κορμί!!! Παιδιά ψυχραιμία... Είμαστε σε δύσκολη καμπη της ζωης μας... Επειδή οι περισσότεροι δεν ήμαστε και 25 ετων, και δεν αρχίζει τώρα η ζωη για μας... Πρέπει να προσέξουμε ενόψει της αλλαγής που έχουμε μπροστά μας σε όλα όσα ζούσαμε... Μέσος όρος ηλικίας 40,5 έτη αν θυμάμαι καλά, λογικά θα είμαστε η πιο γερασμένη σειρά δημοσίων υπαλλήλων!
|
|
pasep
Pink Panther
|
Post by pasep on May 21, 2024 18:14:08 GMT
Θα έλεγα να μην προκαλούμε την "τύχη" μας.... Πάμε όλοι μαζί ταυτόχρονα... Θα βγουν ως τέλη Ιούλη & θα έχουμε μηδαμινές ενστάσεις!!! Θα βγουν ως τέλη Ιούλη & θα έχουμε μηδαμινές ενστάσεις!!! Θα βγουν ως τέλη Ιούλη & θα έχουμε μηδαμινές ενστάσεις!!! Θα βγουν ως τέλη Ιούλη & θα έχουμε μηδαμινές ενστάσεις!!! {αυτό μαζί με το αξίζω, αξίζω, αξίζω.... τουλάχιστον 10 φορές την μέρα επανάληψη, πρωί-μεσημέρι-βράδυ...} 🍀🍀🍀 Παιδιά θα βγούνε τέλη Ιουλίου . Μόνο να τα βγάλουν σωστά .μην κάνουν λάθη.ενα φιλαράκι ΤΕ μου είπε δεν του έβαλαν την εντοπιότητα . Καλησπέρα σας Αν έχουν κάνει λάθος σε εντοπιότητα που είναι +10 ή +20 τότε εμείς οι ΤΕ θα πρέπει να περιμένουμε εντελώς διαφορετικά οριστικά αποτελέσματα.
|
|
|
Post by thanos2 on May 21, 2024 18:16:11 GMT
Περσεφόνη πολύ καλο αυτό... Πάει και για αερόμπικ!!! Θα ανεβάσουμε την ψυχολογία μας, θα κάνουμε και κορμί!!! Παιδιά ψυχραιμία... Είμαστε σε δύσκολη καμπη της ζωης μας... Επειδή οι περισσότεροι δεν ήμαστε και 25 ετων, και δεν αρχίζει τώρα η ζωη για μας... Πρέπει να προσέξουμε ενόψει της αλλαγής που έχουμε μπροστά μας σε όλα όσα ζούσαμε... Μέσος όρος ηλικίας 40,5 έτη αν θυμάμαι καλά, λογικά θα είμαστε η πιο γερασμένη σειρά δημοσίων υπαλλήλων! Εμ αυτό λέω...δύσκολα σε αυτές τις ηλικίες να βιώνεις εικόνες ριζικης αλλαγής της ζωής σου. Να έχεις και τα καψόνια απο απέναντι, και την αναμονή που σε καθιστά ακόμη πιο γερασμένη σειρα..Το 40.5 ήδη ξεπέρασε το 41, και ακόμα που ειμαστε....
|
|
|
Post by teo1978 on May 21, 2024 18:37:30 GMT
Κάποιος να ρωτήσει τον πρόεδρο, αν τελικά δεν καταφέρουν τελη Ιουλίου, θα ειναι τουλάχιστον αρχές Αυγούστου ή πάμε Σεπτέμβρη και αν;;;; Θα έλεγα να μην προκαλούμε την "τύχη" μας.... Πάμε όλοι μαζί ταυτόχρονα... Θα βγουν ως τέλη Ιούλη & θα έχουμε μηδαμινές ενστάσεις!!! Θα βγουν ως τέλη Ιούλη & θα έχουμε μηδαμινές ενστάσεις!!! Θα βγουν ως τέλη Ιούλη & θα έχουμε μηδαμινές ενστάσεις!!! Θα βγουν ως τέλη Ιούλη & θα έχουμε μηδαμινές ενστάσεις!!! {αυτό μαζί με το αξίζω, αξίζω, αξίζω.... τουλάχιστον 10 φορές την μέρα επανάληψη, πρωί-μεσημέρι-βράδυ...} 🍀🍀🍀 [br Δεν θα απαντήσει .αφού θα ξέρει να μας πει στο τέλος Ιουνίου
|
|
|
Post by faidralex on May 21, 2024 18:45:11 GMT
Ξέρεις τι μου τη σπάει ρε σύ sok ; Το πήδημα. Όταν επι κοβιντ έπαιρναν επικουρικό διαφόρων ειδικοτήτων με το σωρό, ως ιδοχ, δεν προβλεπόταν σε κανένα επιπεδο μονιμοποίηση τους, και σε όλες τις δηλώσεις το επισήμαιναν ότι δεν μονιμοποιούνται πλέον συμβασιούχοι. Οι εξαγγελίες που έτρεχαν παράλληλα μάλιστα έλεγαν με στόμφο ότι οποίος ήθελε πλεον μόνιμη θέση = γραπτός. Και ξάφνου σου πετάνε έναν τρελό νόμο κατά παρέκκλιση του γραπτού με έξτρα ειδική μοριοδότηση (τρίπλα μονιμοποίησης καθώς δεν μπορούν να το κάνουν απευθείας) και χτυπάς το κεφάλι σου που δεν «σκέφτηκες» με αυτό τον τρόπο του στυλ μια τρύπα να χωθώ κι εγω κι έχει ο Θεός. Και σκέψου είχε τρέξει και θέση δίπλα στο σπίτι μου. Θα ειχα ήδη δουλειά δλδ σε φορέα που θέλω + γεωγραφική θέση + μονιμοποίηση και κατά πάσα πιθανότητα νωρίτερα από ότι με 3ΓΒ, χωρίς να αναγκαστώ να γίνω νομικός για να παρακολουθώ τα τερτίπια τους. Ε, ξενερα… Συνάδελφε συμφωνώ 150% με όσα γράφεις. Επίσης, ανήκα και εγώ σε αυτούς που είχαν τη δυνατότητα να πάνε και δεν πήγαν διότι έλεγα "τι να πάω να κάνω για 1-2 χρόνια και μετά να βρεθώ ξεκρέμαστος;" Ε, έτσι τώρα έχω πρώην συνάδελφο που ρίσκαρε, κλείνει σε λίγο πέντε χρόνια επικουρικός και κάνει και τη ζωάρα του και εγώ είμαι εν τέλει ξενιτεμένος από τον τόπο μου και περιμένω πότε θα δεήσει το ΑΣΕΠ να βγάλει τα ρημάδια τα αποτελέσματα για να γυρίσω πίσω. Αλλά δυστυχώς έτσι είναι η κατάσταση σε αυτή τη χώρα. Η ψηφοθηρία είναι πιο ισχυρή ακόμα και από το Σύνταγμα. Αλίμονο σε όσους παίζουν με τους κανόνες σε τούτη τη μπανανία. Δυστυχώς πρέπει να έχεις ανορθόδοξη τακτική για να πας μπροστά... Ε όχι και ανορθόδοξη τακτική! Μπάρμπα στην Κορώνη ή πληροφόρηση εκ των έσω εννοείς! Ποιός άνθρωπος ο οποίος έχει δουλειά θα δηλώσει επικουρικός για ορισμένο χρόνο? ή απελπισμένος πρέπει να είσαι ή ημέτερος
|
|
|
Post by faidralex on May 21, 2024 18:47:06 GMT
Άντε παιδιά .υπομονή μέχρι τέλη Ιουλίου Καλό Σεπτέμβρη!!
|
|
|
Post by sotostath on May 21, 2024 18:52:28 GMT
Άντε παιδιά .υπομονή μέχρι τέλη Ιουλίου Καλό Σεπτέμβρη!! Δεν θέλω απαισιοδοξίες συνάδελφε,Ιούλιο θα βγουν (του τρέχοντος έτους)...
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 21, 2024 18:57:12 GMT
πρόκειται για καταφανή νομιμοποίηση φωτογραφικών διατάξεων. Και τώρα ειδικά που αποφασίστηκε μετά την αρχική πρόσληψη σίγουρα δημιουργούνται υπόνοιες ότι ίσως είχε προαποφασιστεί και το γνώριζαν μόνο αυτοί που έπρεπε στο στενό κύκλο. Διοτι αν εκ των προτέρων ήταν γνωστό θα μιλούσαμε για πολλαπλάσια ζήτηση. Η δημοκρατία του Μπανγκλαντές (αν έχει δημοκρατία τυχαίο παράδειγμα) φουσκώνει από υπερηφάνεια σαν το παγώνι όταν βλέπει κάτι τέτοια που συμβαίνουν στη χώρα μας. Lina σας ευχαριστώ πολυ για το έργο που κάνετε με το φόρουμ γενικά βοηθάει πάρα πολύ κόσμο. Στο συγκεκριμένο νήμα όμως επειδή εκφράζονται πλεον πολύ συχνά απόψεις που με βρίσκουν παντελώς αντίθετο αποχωρώ. Ποιος έφυγε βρε παιδιά; Και γενικά σας έχω πει όχι πολιτικά στο φόρουμ!!!!
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 21, 2024 19:05:16 GMT
Διάβασα κάποιες από τις αναρτησεις σου και οι περισσότερες είναι πολιτικοποιημένες! Εκφράζουν πολιτικές απόψεις που δεν ενδιαφέρουν το φόρουμ. Θα σε παρακαλέσω να μην βάζεις ονόματα ούτε εταιρειών ούτε να αναφέρεσαι σε κόμματα και πραγματικά παιδιά αυτό το λέω σε όλους αυτό αν δεν αρέσει σε κάποιον αυτό που γράφω να πάρει τα κουβαδάκια του και σε άλλη παραλία!! Ο σκοπός του φόρουμ δεν είναι να μπαίνουμε και να γράψουμε ότι θελουμε. Ούτε να λέμε τις δικές μας πολιτικές απόψεις που διαβάζουμε όλη μέρα στα σοσιαλ αλλά εδώ το φόρουμ έχει καθαρά εκπαιδευτικό και βοηθητικό χαρακτήρα να καταφέρετε να μπείτε στο δημόσιο! Τίποτα άλλο δεν επιθυμώ και πραγματικά κάπως πρέπει να σας συγκρατήσω. Την επόμενη φορά θα διαγράφω δίχως να σας το λέω. Και το έχω ξαναπεί μόλις βγουν τα οριστικά της 2ΓΒ και 3ΓΒ θα το κλειδώσω το συγκεκριμένο νήμα. Δεν θέλω να χαλάτε την ποιότητα του φόρουμ πρέπει παιδιά να την προστατέψετε!!! Σας παρακαλώ πολύ και αναφέρομαι σε όλους σας!!!
|
|
|
Post by thanos2 on May 21, 2024 19:15:18 GMT
Παιδιά θα βγούνε τέλη Ιουλίου . Μόνο να τα βγάλουν σωστά .μην κάνουν λάθη.ενα φιλαράκι ΤΕ μου είπε δεν του έβαλαν την εντοπιότητα . Έβαλε βεβαίωση μόνιμης κατοικίας; Εντοπιότητες κτλ σαν χαρτιά είναι ακυρα και δεν λαμβάνονται υπόψιν. Συν το οτι η βεβαίωση μόνιμης κατοικίας έχει ημερομηνία λήξης!
|
|
|
Post by sok on May 21, 2024 19:44:28 GMT
Διάβασα κάποιες από τις αναρτησεις σου και οι περισσότερες είναι πολιτικοποιημένες! Εκφράζουν πολιτικές απόψεις που δεν ενδιαφέρουν το φόρουμ. Θα σε παρακαλέσω να μην βάζεις ονόματα ούτε εταιρειών ούτε να αναφέρεσαι σε κόμματα και πραγματικά παιδιά αυτό το λέω σε όλους αυτό αν δεν αρέσει σε κάποιον αυτό που γράφω να πάρει τα κουβαδάκια του και σε άλλη παραλία!! Ο σκοπός του φόρουμ δεν είναι να μπαίνουμε και να γράψουμε ότι θελουμε. Ούτε να λέμε τις δικές μας πολιτικές απόψεις που διαβάζουμε όλη μέρα στα σοσιαλ αλλά εδώ το φόρουμ έχει καθαρά εκπαιδευτικό και βοηθητικό χαρακτήρα να καταφέρετε να μπείτε στο δημόσιο! Τίποτα άλλο δεν επιθυμώ και πραγματικά κάπως πρέπει να σας συγκρατήσω. Την επόμενη φορά θα διαγράφω δίχως να σας το λέω. Και το έχω ξαναπεί μόλις βγουν τα οριστικά της 2ΓΒ και 3ΓΒ θα το κλειδώσω το συγκεκριμένο νήμα. Δεν θέλω να χαλάτε την ποιότητα του φόρουμ πρέπει παιδιά να την προστατέψετε!!! Σας παρακαλώ πολύ και αναφέρομαι σε όλους σας!!! Με συγχωρείς αν σε έφερα σε δύσκολη θέση, επουδενί δεν είχα τέτοια πρόθεση. Οι αναρτήσεις που έκανα είναι κριτική απέναντι στη διαχρονική λειτουργία ενοσ σύστηματος και σε καμία περίπτωση δεν έχει κομματικό - ιδεολογικό υπόβαθρο. Σε κάθε περίπτωση κατανοώ την ευαισθησία που μπορεί να υπάρχει από κάποια μέλη και σε κάθε περίπτωση σέβομαι απόλυτα την επιθυμία σου ως ιδρύτρια - διαχειρίστρια να περιοριζόμαστε μόνο σε συγκεκριμένη θεματολογία. Απολογούμαι.
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 21, 2024 19:53:06 GMT
Διάβασα κάποιες από τις αναρτησεις σου και οι περισσότερες είναι πολιτικοποιημένες! Εκφράζουν πολιτικές απόψεις που δεν ενδιαφέρουν το φόρουμ. Θα σε παρακαλέσω να μην βάζεις ονόματα ούτε εταιρειών ούτε να αναφέρεσαι σε κόμματα και πραγματικά παιδιά αυτό το λέω σε όλους αυτό αν δεν αρέσει σε κάποιον αυτό που γράφω να πάρει τα κουβαδάκια του και σε άλλη παραλία!! Ο σκοπός του φόρουμ δεν είναι να μπαίνουμε και να γράψουμε ότι θελουμε. Ούτε να λέμε τις δικές μας πολιτικές απόψεις που διαβάζουμε όλη μέρα στα σοσιαλ αλλά εδώ το φόρουμ έχει καθαρά εκπαιδευτικό και βοηθητικό χαρακτήρα να καταφέρετε να μπείτε στο δημόσιο! Τίποτα άλλο δεν επιθυμώ και πραγματικά κάπως πρέπει να σας συγκρατήσω. Την επόμενη φορά θα διαγράφω δίχως να σας το λέω. Και το έχω ξαναπεί μόλις βγουν τα οριστικά της 2ΓΒ και 3ΓΒ θα το κλειδώσω το συγκεκριμένο νήμα. Δεν θέλω να χαλάτε την ποιότητα του φόρουμ πρέπει παιδιά να την προστατέψετε!!! Σας παρακαλώ πολύ και αναφέρομαι σε όλους σας!!! Με συγχωρείς αν σε έφερα σε δύσκολη θέση, επουδενί δεν είχα τέτοια πρόθεση. Οι αναρτήσεις που έκανα είναι κριτική απέναντι στη διαχρονική λειτουργία ενοσ σύστηματος και σε καμία περίπτωση δεν έχει κομματικό - ιδεολογικό υπόβαθρο. Σε κάθε περίπτωση κατανοώ την ευαισθησία που μπορεί να υπάρχει από κάποια μέλη και σε κάθε περίπτωση σέβομαι απόλυτα την επιθυμία σου ως ιδρύτρια - διαχειρίστρια να περιοριζόμαστε μόνο σε συγκεκριμένη θεματολογία. Απολογούμαι. Σε ευχαριστώ που με καταλαβαίνεις κι εγώ παιδιά είμαι εδώ για όλους σας!!! Μη ξεχνάτε τα ξενύχτια που έριξα για να δημιουργήσω τις σημειώσεις σας και πράγματι πολλοί τα κατάφεραν και αυτά θέλω να μας μείνουν! Και μετά όλοι σας με όλες τις ερωτοαπαντησεις σας και τις απορίες σας βοηθήσατε αλλήλους και κάνατε αυτό το φόρουμ πρώτο στις προτιμήσεις και άλλων διαγωνισμών!!! Βέβαια αυξήθηκε η προσωπική μου ασχολία αλλά αυτό είναι επιλογή μου και δεν μπορώ να την αλλαξω γιατί έτσι είμαι φτιαγμένη. Καλό βράδυ παιδιά! 🥰🌸🌼🌹🌺
|
|
pasep
Pink Panther
|
Post by pasep on May 21, 2024 19:54:44 GMT
Έβαλε βεβαίωση μόνιμης κατοικίας; Εντοπιότητες κτλ σαν χαρτιά είναι ακυρα και δεν λαμβάνονται υπόψιν. Συν το οτι η βεβαίωση μόνιμης κατοικίας έχει ημερομηνία λήξης! Καλησπέρα σας Για απόδειξη εντοπιότητας ζητούσε βεβαιωση μόνιμης κατοικίας και όχι πιστοποιητικό εντοπιότητας.
|
|