|
Post by Christos33 on May 22, 2024 15:33:55 GMT
Συμφωνώ, αλλά μπορεί να γίνει από τον καθένα ατομικά ή θα πρέπει να το στείλει η ομάδα επιτυχόντων στο fb; Καλό θα ήταν να γινόταν από τους επίσημους εκπροσώπους Συλλόγου, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν. Καλό θα ήταν να γίνει από εκπροσώπους συλλόγου άλλα προσωπικά έχω διαφωνίες με τον σύλλογο. Ελπίζω οτι και μεμονωμένα να κινηθούμε κάτι μπορεί να καταφέρουμε. Φαντάζομαι οτι με την ερώτηση που καταθέσανε δεν τους ήρθε επιφοίτηση, κάποιος, κάποιοι τους είπαν για το πρόβλημα. Προφανώς και έγινε έτσι . Κάποιοι τους ανέφεραν το πρόβλημα .
|
|
pi38
Pink Panther
|
Post by pi38 on May 22, 2024 15:39:31 GMT
Καλησπέρα σε όλους. Εγώ πάντως ξεκίνησα να μαζεύω τα απαραίτητα χαρτιά καλού κακού για να μην τρέχω αν τυχόν μας φωνάξουν να τους τα στείλουμε Αύγουστο που είναι παχιές οι μύγες και δεν δουλεύει τίποτα. Έκανα τη διαδικασία για την επικύρωση γνησιότητας του πιστοποιητικού γλωσσομάθειας και είναι εντυπωσιακό ότι τους έστειλα με κούριερ την αίτηση και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά την Παρασκευή και σήμερα Τετάρτη μου έστειλαν κιόλας την βεβαίωση γνησιότητας μαζί με το πρωτότυπο πιστοποιητικό γνώσης Αγγλικής. Αυτό γίνεται για όσους έχουν παλιά πτυχία-πιστοποιητικά proficiency των Michigan και Cambringe που δεν έχουν κωδικό για να επιβεβαιωθούν διαδικτυακά ότι είναι γνήσια. Το δικό μου ήταν πριν το 2010 για αυτό έπρεπε να κάνω την διαδικασία που αναφέρει η ιστοσελίδα του εκπροσώπου τους στην Ελλάδα. Καλησπερα, εγω το proficiency του Cambridge (ειναι και το δικο μου πριν το 2010) αλλα εχω μεταφραση και επικυρωση απο το Βρετανικο Συμβουλιο. Η βεβαιωση γνησιοτητας που λες ειναι κατι διαφορετικο?
|
|
|
Post by elias1983 on May 22, 2024 15:57:29 GMT
Καλησπέρα σε όλους. Εγώ πάντως ξεκίνησα να μαζεύω τα απαραίτητα χαρτιά καλού κακού για να μην τρέχω αν τυχόν μας φωνάξουν να τους τα στείλουμε Αύγουστο που είναι παχιές οι μύγες και δεν δουλεύει τίποτα. Έκανα τη διαδικασία για την επικύρωση γνησιότητας του πιστοποιητικού γλωσσομάθειας και είναι εντυπωσιακό ότι τους έστειλα με κούριερ την αίτηση και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά την Παρασκευή και σήμερα Τετάρτη μου έστειλαν κιόλας την βεβαίωση γνησιότητας μαζί με το πρωτότυπο πιστοποιητικό γνώσης Αγγλικής. Αυτό γίνεται για όσους έχουν παλιά πτυχία-πιστοποιητικά proficiency των Michigan και Cambringe που δεν έχουν κωδικό για να επιβεβαιωθούν διαδικτυακά ότι είναι γνήσια. Το δικό μου ήταν πριν το 2010 για αυτό έπρεπε να κάνω την διαδικασία που αναφέρει η ιστοσελίδα του εκπροσώπου τους στην Ελλάδα. Αυτό άμα διοριστείς θα γίνει φαντάζομαι.
|
|
|
Post by Persefoni on May 22, 2024 16:00:49 GMT
Καλησπέρα σε όλους. Εγώ πάντως ξεκίνησα να μαζεύω τα απαραίτητα χαρτιά καλού κακού για να μην τρέχω αν τυχόν μας φωνάξουν να τους τα στείλουμε Αύγουστο που είναι παχιές οι μύγες και δεν δουλεύει τίποτα. Έκανα τη διαδικασία για την επικύρωση γνησιότητας του πιστοποιητικού γλωσσομάθειας και είναι εντυπωσιακό ότι τους έστειλα με κούριερ την αίτηση και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά την Παρασκευή και σήμερα Τετάρτη μου έστειλαν κιόλας την βεβαίωση γνησιότητας μαζί με το πρωτότυπο πιστοποιητικό γνώσης Αγγλικής. Αυτό γίνεται για όσους έχουν παλιά πτυχία-πιστοποιητικά proficiency των Michigan και Cambringe που δεν έχουν κωδικό για να επιβεβαιωθούν διαδικτυακά ότι είναι γνήσια. Το δικό μου ήταν πριν το 2010 για αυτό έπρεπε να κάνω την διαδικασία που αναφέρει η ιστοσελίδα του εκπροσώπου τους στην Ελλάδα. Ποιος είναι ο κωδικός γνησιότητας...? Γιατί κι εγώ πριν το 2010 έχω... Μιλάς μήπως για κάποιον από τους (Reference Number ή Certincate Number ή Accreditation Number) που υπάρχουν στην 1η σελίδα....? ΥΓ.: Νομίζω (από 1Γ/2022) δεν το ζητούσαν από όλους αυτό (τους παλιούς) αλλά σε κάποιους δεν ξέρω γιατί η εξαίρεση, οι υπόλοιποι ήθελε απλή μετάφραση επικύρωση από δικηγόρο κλασικά...
|
|
|
Post by faidralex on May 22, 2024 16:10:11 GMT
Υπήρξαν, όπως καταγγέλλεται, τεχνικές δυσλειτουργίες κατά τις διαδικασίες της 3ΓΒ/2023; Εάν ναι, ποιες ήταν αυτές και ποιες προληπτικές ενέργειες έχουν υλοποιηθεί για να μην επαναληφθούν σε επόμενες Προκηρύξεις προσλήψεων από τη 2Γ/2022; Εδώ ίσως μάθουμε επιτέλους ποιο ήταν ακριβώς το τεχνικό πρόβλημα που μας πήγε δυο μήνες πίσω Τι πίσω? Το αγόρι είπε ότι δεν θα επηρεάσει, μην είσαι τέτοιος!
|
|
|
Post by palaiologos on May 22, 2024 16:38:18 GMT
<< Ερωτάται η κα Υπουργός: 2)Σκοπεύει ο Πρωθυπουργός να τηρήσει τη δέσμευσή του για «12.000 προσλήψεις» από τη “δεξαμενή” του γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ του Μαρτίου 2023; 8)Προτίθεστε να τροποποιήσετε τον ν. 4765/2021, ώστε να αποφευχθεί η τραγελαφική και επιζήμια εξέλιξη, το 2025 να πεταχτεί μια “δεξαμενή” χιλιάδων επιτυχόντων στον “κάλαθο των αχρήστων”, για να αντικατασταθεί από μια άλλη “δεξαμενή” σε αντίστοιχη ομηρία; Εάν ναι, πότε θα καταθέσετε στο Κοινοβούλιο τη σχετική νομοθετική παρέμβαση και ποιο ακριβώς θα είναι το περιεχόμενό της; >> Εξαιρετικές οι ερωτήσεις 2 & 8 , μένει μόνο να δούμε εάν και τι θα απαντήσουν...
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 22, 2024 16:43:22 GMT
<< Ερωτάται η κα Υπουργός: 2)Σκοπεύει ο Πρωθυπουργός να τηρήσει τη δέσμευσή του για «12.000 προσλήψεις» από τη “δεξαμενή” του γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ του Μαρτίου 2023; 8)Προτίθεστε να τροποποιήσετε τον ν. 4765/2021, ώστε να αποφευχθεί η τραγελαφική και επιζήμια εξέλιξη, το 2025 να πεταχτεί μια “δεξαμενή” χιλιάδων επιτυχόντων στον “κάλαθο των αχρήστων”, για να αντικατασταθεί από μια άλλη “δεξαμενή” σε αντίστοιχη ομηρία; Εάν ναι, πότε θα καταθέσετε στο Κοινοβούλιο τη σχετική νομοθετική παρέμβαση και ποιο ακριβώς θα είναι το περιεχόμενό της; >> Εξαιρετικές οι ερωτήσεις 2 & 8 , μένει μόνο να δούμε εάν και τι θα απαντήσουν... Η ερώτηση 8 είναι η απάντηση σε κάποιους συναδέλφους που νομίζουν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα τις αντικαταστάσεις όσο και να αργήσουν δεν πρόκειται να χαθούν, αρνούμενοι θέσεις διορισμού.
|
|
|
Post by ioannisthegreat on May 22, 2024 17:06:56 GMT
Καλησπέρα σε όλους. Εγώ πάντως ξεκίνησα να μαζεύω τα απαραίτητα χαρτιά καλού κακού για να μην τρέχω αν τυχόν μας φωνάξουν να τους τα στείλουμε Αύγουστο που είναι παχιές οι μύγες και δεν δουλεύει τίποτα. Έκανα τη διαδικασία για την επικύρωση γνησιότητας του πιστοποιητικού γλωσσομάθειας και είναι εντυπωσιακό ότι τους έστειλα με κούριερ την αίτηση και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά την Παρασκευή και σήμερα Τετάρτη μου έστειλαν κιόλας την βεβαίωση γνησιότητας μαζί με το πρωτότυπο πιστοποιητικό γνώσης Αγγλικής. Αυτό γίνεται για όσους έχουν παλιά πτυχία-πιστοποιητικά proficiency των Michigan και Cambringe που δεν έχουν κωδικό για να επιβεβαιωθούν διαδικτυακά ότι είναι γνήσια. Το δικό μου ήταν πριν το 2010 για αυτό έπρεπε να κάνω την διαδικασία που αναφέρει η ιστοσελίδα του εκπροσώπου τους στην Ελλάδα. Καλησπερα, εγω το proficiency του Cambridge (ειναι και το δικο μου πριν το 2010) αλλα εχω μεταφραση και επικυρωση απο το Βρετανικο Συμβουλιο. Η βεβαιωση γνησιοτητας που λες ειναι κατι διαφορετικο? Αν υπάρχει επικύρωση από το Βρετανικό Συμβούλιο λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Όταν λες όμως επικύρωση τι εννοείς? Σε εμένα ο τίτλος δεν ανέφερε κάποιο κωδικό και στους πιο πολλούς οι φορείς τους ζητάνε να κάνουν αυτοί την διαδικασία γιατί χρεώνει η Ένωση 20 ευρώ (15 η βεβαίωση + 5 τα μεταφορικά) και θέλει να τους στείλεις το πρωτότυπο proficiency μαζί με την αίτηση.
|
|
|
Post by ioannisthegreat on May 22, 2024 17:15:00 GMT
Καλησπέρα σε όλους. Εγώ πάντως ξεκίνησα να μαζεύω τα απαραίτητα χαρτιά καλού κακού για να μην τρέχω αν τυχόν μας φωνάξουν να τους τα στείλουμε Αύγουστο που είναι παχιές οι μύγες και δεν δουλεύει τίποτα. Έκανα τη διαδικασία για την επικύρωση γνησιότητας του πιστοποιητικού γλωσσομάθειας και είναι εντυπωσιακό ότι τους έστειλα με κούριερ την αίτηση και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά την Παρασκευή και σήμερα Τετάρτη μου έστειλαν κιόλας την βεβαίωση γνησιότητας μαζί με το πρωτότυπο πιστοποιητικό γνώσης Αγγλικής. Αυτό γίνεται για όσους έχουν παλιά πτυχία-πιστοποιητικά proficiency των Michigan και Cambringe που δεν έχουν κωδικό για να επιβεβαιωθούν διαδικτυακά ότι είναι γνήσια. Το δικό μου ήταν πριν το 2010 για αυτό έπρεπε να κάνω την διαδικασία που αναφέρει η ιστοσελίδα του εκπροσώπου τους στην Ελλάδα. Ποιος είναι ο κωδικός γνησιότητας...? Γιατί κι εγώ πριν το 2010 έχω... Μιλάς μήπως για κάποιον από τους (Reference Number ή Certincate Number ή Accreditation Number) που υπάρχουν στην 1η σελίδα....? ΥΓ.: Νομίζω (από 1Γ/2022) δεν το ζητούσαν από όλους αυτό (τους παλιούς) αλλά σε κάποιους δεν ξέρω γιατί η εξαίρεση, οι υπόλοιποι ήθελε απλή μετάφραση επικύρωση από δικηγόρο κλασικά... Aν έχει κάποιος από τους αριθμούς που ανέφερες στην αρχική σελίδα δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα γιατί θα μπορεί να τους βάλει ο φορέας στο ηλεκτρονικό σύστημα και να δει ότι το πιστοποιητικό είναι γνήσιο. Εμένα δεν ανέφερε κάποιο κωδικό το πρωτότυπο πιστοποιητικό proficiency και για αυτό κάνουμε τη διαδικασία. Ζητείται απλά για τον έλεγχο γνησιότητας που γίνεται σε όλα τα έγγραφα απλά για τα συγκεκριμένα οι αρχές που τα εκδίδουν χρεώνουν για να δώσουν βεβαίωση γνησιότητας. 15 ευρώ η βεβαίωση + 5 τα μεταφορικά και θα πρέπει να γίνει κατάθεση στην τράπεζα, να βγάλεις φωτοτυπία την απόδειξη κατάθεσης και να τη στείλεις μαζί με μια αίτηση που κατεβάζεις και συμπληρώνεις, τη φωτοτυπία της ταυτότητας σου και το γνήσιο πιστοποιητικό.
|
|
|
Post by Persefoni on May 22, 2024 17:21:35 GMT
Ποιος είναι ο κωδικός γνησιότητας...? Γιατί κι εγώ πριν το 2010 έχω... Μιλάς μήπως για κάποιον από τους (Reference Number ή Certincate Number ή Accreditation Number) που υπάρχουν στην 1η σελίδα....? ΥΓ.: Νομίζω (από 1Γ/2022) δεν το ζητούσαν από όλους αυτό (τους παλιούς) αλλά σε κάποιους δεν ξέρω γιατί η εξαίρεση, οι υπόλοιποι ήθελε απλή μετάφραση επικύρωση από δικηγόρο κλασικά... Aν έχει κάποιος από τους αριθμούς που ανέφερες στην αρχική σελίδα δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα γιατί θα μπορεί να τους βάλει ο φορέας στο ηλεκτρονικό σύστημα και να δει ότι το πιστοποιητικό είναι γνήσιο. Εμένα δεν ανέφερε κάποιο κωδικό το πρωτότυπο πιστοποιητικό proficiency και για αυτό κάνουμε τη διαδικασία. Ζητείται απλά για τον έλεγχο γνησιότητας που γίνεται σε όλα τα έγγραφα απλά για τα συγκεκριμένα οι αρχές που τα εκδίδουν χρεώνουν για να δώσουν βεβαίωση γνησιότητας. 15 ευρώ η βεβαίωση + 5 τα μεταφορικά και θα πρέπει να γίνει κατάθεση στην τράπεζα, να βγάλεις φωτοτυπία την απόδειξη κατάθεσης και να τη στείλεις μαζί με μια αίτηση που κατεβάζεις και συμπληρώνεις, τη φωτοτυπία της ταυτότητας σου και το γνήσιο πιστοποιητικό. Οκ, κατάλαβα...απλά αναφέρω τις πληροφορίες που υπάρχουν και στο 1Γ (είναι πίσω σελίδες θέλει ψάξιμο)....γιατί μπορεί να μην ζητήσουν από όλους όσοι έχουν πριν το 2012 πχ. που δεν έχουν κωδικό (από οποιοδήποτε φορέα...), γι'αυτό λέω μην κάνουν τζάμπα όλοι έλεγχο γνησιότητας περιττό... 🤷♀️
|
|
pi38
Pink Panther
|
Post by pi38 on May 22, 2024 17:49:53 GMT
Καλησπερα, εγω το proficiency του Cambridge (ειναι και το δικο μου πριν το 2010) αλλα εχω μεταφραση και επικυρωση απο το Βρετανικο Συμβουλιο. Η βεβαιωση γνησιοτητας που λες ειναι κατι διαφορετικο? Αν υπάρχει επικύρωση από το Βρετανικό Συμβούλιο λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Όταν λες όμως επικύρωση τι εννοείς? Σε εμένα ο τίτλος δεν ανέφερε κάποιο κωδικό και στους πιο πολλούς οι φορείς τους ζητάνε να κάνουν αυτοί την διαδικασία γιατί χρεώνει η Ένωση 20 ευρώ (15 η βεβαίωση + 5 τα μεταφορικά) και θέλει να τους στείλεις το πρωτότυπο proficiency μαζί με την αίτηση. Εμενα εχει ενα reference number, ομως το 2006 επειδη εκανα τοτε τα χαρτια μου σε διαφορους διαγωνισμος χρειαζοτανε μεταφραση και ειχα παει στο Βρετανικο αλλα χωρις επικυρωση δεν κανανε μεταφραση. Οποτε ειχα πληρωσει οντως τοτε,δε θυμαμαι ποσό, και τους ειχα παει κ το πρωτοτυπο και ειχα παρει και μεταφραση και επικυρωση οτι ειναι γνησιο αντιγραφο απο το πρωτοτυπο. Μπηκα στο Βρετανικο τωρα που το ανεφερες εσυ και εκτος απο επικυρωση και μεταφραση δε βλεπω κατι αλλο και λεω μηπως ειναι κατι επιπλεον η βεβαιωση γνησιοτητας, για να το ξερω, γιατι και εγω δεν ειμαι της τελευταιας στιγμης.
|
|
|
Post by Persefoni on May 22, 2024 17:57:46 GMT
Αν υπάρχει επικύρωση από το Βρετανικό Συμβούλιο λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Όταν λες όμως επικύρωση τι εννοείς? Σε εμένα ο τίτλος δεν ανέφερε κάποιο κωδικό και στους πιο πολλούς οι φορείς τους ζητάνε να κάνουν αυτοί την διαδικασία γιατί χρεώνει η Ένωση 20 ευρώ (15 η βεβαίωση + 5 τα μεταφορικά) και θέλει να τους στείλεις το πρωτότυπο proficiency μαζί με την αίτηση. Εμενα εχει ενα reference number, ομως το 2006 επειδη εκανα τοτε τα χαρτια μου σε διαφορους διαγωνισμος χρειαζοτανε μεταφραση και ειχα παει στο Βρετανικο αλλα χωρις επικυρωση δεν κανανε μεταφραση. Οποτε ειχα πληρωσει οντως τοτε,δε θυμαμαι ποσό, και τους ειχα παει κ το πρωτοτυπο και ειχα παρει και μεταφραση και επικυρωση οτι ειναι γνησιο αντιγραφο απο το πρωτοτυπο. Μπηκα στο Βρετανικο τωρα που το ανεφερες εσυ και εκτος απο επικυρωση και μεταφραση δε βλεπω κατι αλλο και λεω μηπως ειναι κατι επιπλεον η βεβαιωση γνησιοτητας, για να το ξερω, γιατι και εγω δεν ειμαι της τελευταιας στιγμης. Παιδιά έχει δίκιο ο Ιωάννης... είναι άλλο το μετάφραση/επικύρωση ότι το συγκεκριμένο αντίγραφο είναι γνήσιο αντίγραφο πρωτοτύπου & άλλο η βεβαίωση γνησιότητας πτυχίου, ότι είναι γνήσιο το πτυχίο το ίδιο δηλαδή και δεν χρειάζεται να ψάξουν την γνησιότητά του οι φορείς περαιτέρω.... Και εγώ γενικά δεν είμαι της τελευταίας στιγμής, αλλά δεν ξέρουμε τι θα ζητήσει ο φορέας του καθένα από τους διοριστέους, αν θα ζητήσουν καν τα ίδια και αν θα ζητήσουν και από ποιους βεβαίωση γνησιότητας αγγλικής κλπ... Γι'αυτό θα έλεγα να περιμένει ο καθένας τελικά οδηγίες από τον φορέα του, μετά το ΦΕΚ οριστικών κλπ... γνώμη μου...!!!!
|
|
pi38
Pink Panther
|
Post by pi38 on May 22, 2024 18:06:10 GMT
Εμενα εχει ενα reference number, ομως το 2006 επειδη εκανα τοτε τα χαρτια μου σε διαφορους διαγωνισμος χρειαζοτανε μεταφραση και ειχα παει στο Βρετανικο αλλα χωρις επικυρωση δεν κανανε μεταφραση. Οποτε ειχα πληρωσει οντως τοτε,δε θυμαμαι ποσό, και τους ειχα παει κ το πρωτοτυπο και ειχα παρει και μεταφραση και επικυρωση οτι ειναι γνησιο αντιγραφο απο το πρωτοτυπο. Μπηκα στο Βρετανικο τωρα που το ανεφερες εσυ και εκτος απο επικυρωση και μεταφραση δε βλεπω κατι αλλο και λεω μηπως ειναι κατι επιπλεον η βεβαιωση γνησιοτητας, για να το ξερω, γιατι και εγω δεν ειμαι της τελευταιας στιγμης. Παιδιά έχει δίκιο ο Ιωάννης... είναι άλλο το μετάφραση/επικύρωση ότι το συγκεκριμένο αντίγραφο είναι γνήσιο αντίγραφο πρωτοτύπου & άλλο η βεβαίωση γνησιότητας πτυχίου, ότι είναι γνήσιο το πτυχίο το ίδιο δηλαδή και δεν χρειάζεται να ψάξουν την γνησιότητά του οι φορείς περαιτέρω.... Και εγώ γενικά δεν είμαι της τελευταίας στιγμής, αλλά δεν ξέρουμε τι θα ζητήσει ο φορέας του καθένα από τους διοριστέους, αν θα ζητήσουν καν τα ίδια και αν θα ζητήσουν και από ποιους βεβαίωση γνησιότητας αγγλικής κλπ... Γι'αυτό θα έλεγα να περιμένει ο καθένας τελικά οδηγίες από τον φορέα του, μετά το ΦΕΚ οριστικών κλπ... γνώμη μου...!!!! Εγραψα λαθος, αυτο που γραφει η επικυρωση που εχω ειναι οτι ειναι γνησιο αντιγραφο απο ενα γνησιο εγγραφο. Αλλα και ετσι να μην ειναι στο site τους δεν εχει κατι αλλο εκτος απ αυτα τα δυο, γι αυτο ρωταω.
|
|
|
Post by Persefoni on May 22, 2024 18:11:04 GMT
Παιδιά έχει δίκιο ο Ιωάννης... είναι άλλο το μετάφραση/επικύρωση ότι το συγκεκριμένο αντίγραφο είναι γνήσιο αντίγραφο πρωτοτύπου & άλλο η βεβαίωση γνησιότητας πτυχίου, ότι είναι γνήσιο το πτυχίο το ίδιο δηλαδή και δεν χρειάζεται να ψάξουν την γνησιότητά του οι φορείς περαιτέρω.... Και εγώ γενικά δεν είμαι της τελευταίας στιγμής, αλλά δεν ξέρουμε τι θα ζητήσει ο φορέας του καθένα από τους διοριστέους, αν θα ζητήσουν καν τα ίδια και αν θα ζητήσουν και από ποιους βεβαίωση γνησιότητας αγγλικής κλπ... Γι'αυτό θα έλεγα να περιμένει ο καθένας τελικά οδηγίες από τον φορέα του, μετά το ΦΕΚ οριστικών κλπ... γνώμη μου...!!!! Εγραψα λαθος, αυτο που γραφει η επικυρωση που εχω ειναι οτι ειναι γνησιο αντιγραφο απο ενα γνησιο εγγραφο. Αλλα και ετσι να μην ειναι στο site τους δεν εχει κατι αλλο εκτος απ αυτα τα δυο, γι αυτο ρωταω. Πιθανότατα (ακόμη και αν ο φορέας σου ζητήσει από κάποιους διοριστέους βεβαίωση γνησιότητας) από εσένα να μην ζητήσει, γιατί από πολλούς φορείς (πχ. cambr. πριν το 2010 που έχω) έχουν κάποιο κωδικό που μπορεί να κάνουν εύκολα έλεγχο γνησιότητας οι φορείς με αυτόν... {ξαναλέω είχα διαβάσει από τους 1Γ/2022 ότι ζητήθηκε από κάποιους επιπλέον αυτή η βεβαίωση γνησιότητας και όχι από όλους....}
|
|
pi38
Pink Panther
|
Post by pi38 on May 22, 2024 18:17:37 GMT
Εγραψα λαθος, αυτο που γραφει η επικυρωση που εχω ειναι οτι ειναι γνησιο αντιγραφο απο ενα γνησιο εγγραφο. Αλλα και ετσι να μην ειναι στο site τους δεν εχει κατι αλλο εκτος απ αυτα τα δυο, γι αυτο ρωταω. Πιθανότατα (ακόμη και αν ο φορέας σου ζητήσει από κάποιους διοριστέους βεβαίωση γνησιότητας) από εσένα να μην ζητήσει, γιατί από πολλούς φορείς (πχ. cambr. πριν το 2010 που έχω) έχουν κάποιο κωδικό που μπορεί να κάνουν εύκολα έλεγχο γνησιότητας οι φορείς με αυτόν... Ναι συμφωνω μαζι σου, αλλα θελω να ξερω αν ειναι κατι επιπλεον και πως θα το παρω σε περιπτωση που χρειαστει, οχι για να το βγαλω τωρα. Ειναι θεμα χαρακτηρα...θα σκεφτομαι συνεχεια οτι μπορει να μην εχω ολα οσα χρειαζονται..
|
|