epr
Buzz
Member is Online
|
Post by epr on Nov 1, 2024 11:28:02 GMT
29.11.2024 στις 14:00 πονταρω πως θα εκδοθούν τα οριστικα
Πλησιαζει ο καιρος αδερφια!!
|
|
|
Post by manolis76 on Nov 1, 2024 11:35:25 GMT
Τετάρτη σερί φορά που γράφει τα ίδια το έγγραφο για την 3ΓΒ... Μέχρι να βγούνε τα αποτελέσματα αυτά θα γράφει...Το ανησυχητικό στο έγγραφο είναι άλλο. Ότι δεν αναφέρει τίποτα για νέες προκηρύξεις ΓΒ...Που πάει να πει ότι όσοι δε διοριστούν με τις προηγούμενες προκηρύξεις θα πρέπει να οπλιστούν με μπόλικη υπομονή γιατί οι νέες προκηρύξεις θα πάρουν πολλούς μήνες μέχρι να δημοσιευτούν...Και αυτό είναι το καλό σενάριο.. Αυτό μου έκανε και εμένα μεγάλη εντύπωση, ειδικά για τους ΤΕ θα έπρεπε να είχε ήδη αναφερθεί κάτι σαν προετοιμασία για την νέα προκήρυξη... Η απάντηση σε αυτό νομίζω είναι προφανής, δεν αναφέρουν κάτι γιατί δεν έχουν ξεκινήσει και ούτε θα ξεκινήσουν το Νοέμβρη. Επόμενη προκύρηξη δυστυχώς από 2025 και μετά...
|
|
|
Post by Mona_Liza on Nov 1, 2024 11:43:58 GMT
Αυτό μου έκανε και εμένα μεγάλη εντύπωση, ειδικά για τους ΤΕ θα έπρεπε να είχε ήδη αναφερθεί κάτι σαν προετοιμασία για την νέα προκήρυξη... Η απάντηση σε αυτό νομίζω είναι προφανής, δεν αναφέρουν κάτι γιατί δεν έχουν ξεκινήσει και ούτε θα ξεκινήσουν το Νοέμβρη. Επόμενη προκύρηξη δυστυχώς από 2025 και μετά... Εαν για ΤΕ βγει την ανοιξη..για ΠΕ ποτε θα βγει; Και ποτε θα γινει ο επομενος διαγωνισμος; Εσας βρε παιδια σας βγαινουν οι χρονοι;..γτ εγω δεν καταλαβαινω τι γινεται
|
|
|
Post by efkolos on Nov 1, 2024 11:52:29 GMT
Λοιπόν επειδή είμαι μερακλής έστειλα σήμερα ερώτημα στην πλατφόρμα του ΑΣΕΠ και ρώτησα ποιοι θα έχουν προτεραιότητα για ααδε οι 1γ ή οι 2γ και πότε αναμένεται η νέα προκυρηξη ΠΕ.
|
|
|
Post by mihalis80 on Nov 1, 2024 11:54:58 GMT
Η απάντηση σε αυτό νομίζω είναι προφανής, δεν αναφέρουν κάτι γιατί δεν έχουν ξεκινήσει και ούτε θα ξεκινήσουν το Νοέμβρη. Επόμενη προκύρηξη δυστυχώς από 2025 και μετά... Εαν για ΤΕ βγει την ανοιξη..για ΠΕ ποτε θα βγει; Και ποτε θα γινει ο επομενος διαγωνισμος; Εσας βρε παιδια σας βγαινουν οι χρονοι;..γτ εγω δεν καταλαβαινω τι γινεται Μιλάμε για τις θέσεις του 2024 και ίσως του 2025. (Δεν ξέρω αν θα ετοιμάσουν ενιαία προκήρυξη για όλες τις θέσεις)... Οι χρόνοι προφανώς δε βγαίνουν και εκεί προκύπτουν πολλά ερωτήματα.... Απλά καθυστερούν γιατί δεν το έχουν καθόλου ή καθυστερούν για πολιτικούς λόγους... Εγώ πιστεύω ότι ισχύει το δεύτερο...Οι πολιτικοί λόγοι όμως ποιοι είναι...Για μένα ο βασικός λόγος είναι η ελαχιστοποίηση των διορισμών... Γιατί όσο καθυστερούν οι προκηρύξεις τόσο λιγότερος κόσμος θα ενδιαφέρεται και μετά έχοντας χιλιάδες διορισμούς παρελθόντων ετών σε εκκρεμότητα θα βγει η κυβέρνηση τον Οκτώβριο κάποιου έτους και δε θα προγραμματίσει νέες θέσεις για το επόμενο έτος με τη δικαιολογία ότι υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες διορισμοί παρελθόντων ετών που αναμένονται και αυτοί θα καλύψουν το επόμενο έτος... Επίσης δεν αποκλείω ακόμα και νέο διαγωνισμό, ειδικά αν μέχρι το Πάσχα δε βγει νέα προκήρυξη...
|
|
|
Post by sakis90 on Nov 1, 2024 12:22:10 GMT
Η απάντηση σε αυτό νομίζω είναι προφανής, δεν αναφέρουν κάτι γιατί δεν έχουν ξεκινήσει και ούτε θα ξεκινήσουν το Νοέμβρη. Επόμενη προκύρηξη δυστυχώς από 2025 και μετά... Εαν για ΤΕ βγει την ανοιξη..για ΠΕ ποτε θα βγει; Και ποτε θα γινει ο επομενος διαγωνισμος; Εσας βρε παιδια σας βγαινουν οι χρονοι;..γτ εγω δεν καταλαβαινω τι γινεται Το αποκλείουμε να βγει μια ενιαία..?γτ όντως δεν βγαίνουν οι χρόνοι!
|
|
|
Post by Mona_Liza on Nov 1, 2024 12:32:53 GMT
Εαν για ΤΕ βγει την ανοιξη..για ΠΕ ποτε θα βγει; Και ποτε θα γινει ο επομενος διαγωνισμος; Εσας βρε παιδια σας βγαινουν οι χρονοι;..γτ εγω δεν καταλαβαινω τι γινεται Το αποκλείουμε να βγει μια ενιαία..?γτ όντως δεν βγαίνουν οι χρόνοι! Δεν ξερω..δικιο εχετε. Οποιος εχει την καλοσυνη ας ρωτησει τον προεδρο για την ενιαια προκηρυξη...ετσι πως το πανε μονοδρομος φαινεται
|
|
hopeless
Pink Panther
Member is Online
|
Post by hopeless on Nov 1, 2024 12:44:04 GMT
Εαν για ΤΕ βγει την ανοιξη..για ΠΕ ποτε θα βγει; Και ποτε θα γινει ο επομενος διαγωνισμος; Εσας βρε παιδια σας βγαινουν οι χρονοι;..γτ εγω δεν καταλαβαινω τι γινεται Το αποκλείουμε να βγει μια ενιαία..?γτ όντως δεν βγαίνουν οι χρόνοι! 25/10 απάντηση προέδρου: δεν μας έχει έρθει ο προγραμματισμός ΠΕ και ΤΕ. Πρώτα η ΤΕ, μετά η ΠΕ.
|
|
|
Post by poseidonas on Nov 1, 2024 12:50:42 GMT
Εαν για ΤΕ βγει την ανοιξη..για ΠΕ ποτε θα βγει; Και ποτε θα γινει ο επομενος διαγωνισμος; Εσας βρε παιδια σας βγαινουν οι χρονοι;..γτ εγω δεν καταλαβαινω τι γινεται Μιλάμε για τις θέσεις του 2024 και ίσως του 2025. (Δεν ξέρω αν θα ετοιμάσουν ενιαία προκήρυξη για όλες τις θέσεις)... Οι χρόνοι προφανώς δε βγαίνουν και εκεί προκύπτουν πολλά ερωτήματα.... Απλά καθυστερούν γιατί δεν το έχουν καθόλου ή καθυστερούν για πολιτικούς λόγους... Εγώ πιστεύω ότι ισχύει το δεύτερο...Οι πολιτικοί λόγοι όμως ποιοι είναι...Για μένα ο βασικός λόγος είναι η ελαχιστοποίηση των διορισμών... Γιατί όσο καθυστερούν οι προκηρύξεις τόσο λιγότερος κόσμος θα ενδιαφέρεται και μετά έχοντας χιλιάδες διορισμούς παρελθόντων ετών σε εκκρεμότητα θα βγει η κυβέρνηση τον Οκτώβριο κάποιου έτους και δε θα προγραμματίσει νέες θέσεις για το επόμενο έτος με τη δικαιολογία ότι υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες διορισμοί παρελθόντων ετών που αναμένονται και αυτοί θα καλύψουν το επόμενο έτος... Επίσης δεν αποκλείω ακόμα και νέο διαγωνισμό, ειδικά αν μέχρι το Πάσχα δε βγει νέα προκήρυξη... Διαβαζω για προωρες εκλογες την ανοιξη... Δεν ξερω ποσο πιθανο ειναι αλλα θα μπορουσε να ειναι και αυτος ενας λογος καθυστερησης της επομενης προκηρυξης...
|
|
|
Post by billy on Nov 1, 2024 12:52:53 GMT
Ρε παιδιά, ακούγεται από παντού από Υπουργό μέχρι Πρόεδρο ότι θα βγουν προκηρύξεις ΤΕ και ΠΕ για 2024/2025. Θα αργήσουν, αλλά θα βγουν. Πείτε μετά το Πάσχα για ψυχολογική προετοιμασία. Μπορεί και το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο '25. Ο προγραμματισμός 2025 ακόμη δεν έχει εγκριθεί με έγγραφο στο ΥπΕσ, λογικά θα βγει κι αυτός τον Νοέμβρη. Πώς να ξεκινήσει το ΑΣΕΠ διαδικασίες; Οι θέσεις του '23 εγκρίθηκαν Οκτώβρη και προκηρύχτηκαν 14 μήνες μετά... Εκτός από το ότι ετοιμάζουν μεγάλες προκηρύξεις ΔΕ και κάτι άλλες (βλ. Εργασίες Νοέμβρη), θα κλείνουν τον έναν κύκλο και θα ανοίγει ο άλλος, και για να μη διεκδικούν τις θέσεις οι ίδιοι επιτυχόντες, πιστεύω. Προκήρυξη ΤΕ δε νομίζω μέσα στο '24, τουλάχιστον σε ΦΕΚ. Για ΠΕ ... υπομονή πολλή... Προσωπικά πιστεύω ότι όσο πιο πολύ αργήσουν οι προκηρύξεις, τόσο το καλύτερο για τους επιλαχόντες: και λιγότεροι διοριστέοι 2ΓΒ/3ΓΒ στις καινούργιες ξανά και πιο πολλές θέσεις που μαζεύονται τσούκου-τσούκου. Οι χρόνοι θα βγουν, τις νομοθετικές ρυθμίσεις και τις αλλαγές τις έχουν ψωμοτύρι.
|
|
|
Post by candidate on Nov 1, 2024 12:54:47 GMT
Ο λόγος που δεν ξεκίνησε καν η προεργασία των νέων προκηρύξεων είναι πως το υπουργείο εσωτερικών δεν ενέκρινε ακόμα τις θέσεις του 2025. Βάσει και αυτών των θέσεων θα πρέπει το ΑΣΕΠ να διαχειριστεί τη νέα προκήρυξη. Η υφυπουργός μίλησε τις προηγούμενες μέρες για νέα προκήρυξη μέχρι το τέλος του έτους. Θα μου πείτε δεσμεύτηκε και για διορισμό ακόμα και των διοριστέων των νέων προκηρύξεων το πρώτο εξάμηνο του 2025. Δεν σημαίνει ότι θα γίνει κιόλας αλλά πιθανολογώ πώς πρώτα θα βγει των ΤΕ ξεχωριστά περίπου Ιανουάριο-Φεβρουάριο, αφού πρώτα διοριστούν οι εναπομείναντες 150-200 των ΤΕ(εφορία, τελωνεία, υπουργείο οικονομικών) από τη 2ΓΒ μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, και έπειτα θα βγει και η νέα προκήρυξη για τους ΠΕ περίπου Μάρτιο-Απρίλιο. Εκτός και αν μας εκπλήξουν θετικά.
|
|
|
Post by Mona_Liza on Nov 1, 2024 13:04:02 GMT
Ο λόγος που δεν ξεκίνησε καν η προεργασία των νέων προκηρύξεων είναι πως το υπουργείο εσωτερικών δεν ενέκρινε ακόμα τις θέσεις του 2025. Βάσει και αυτών των θέσεων θα πρέπει το ΑΣΕΠ να διαχειριστεί τη νέα προκήρυξη. Η υφυπουργός μίλησε τις προηγούμενες μέρες για νέα προκήρυξη μέχρι το τέλος του έτους. Θα μου πείτε δεσμεύτηκε και για διορισμό ακόμα και των διοριστέων των νέων προκηρύξεων το πρώτο εξάμηνο του 2025. Δεν σημαίνει ότι θα γίνει κιόλας αλλά πιθανολογώ πώς πρώτα θα βγει των ΤΕ ξεχωριστά περίπου Ιανουάριο-Φεβρουάριο, αφού πρώτα διοριστούν οι εναπομείναντες 150-200 των ΤΕ(εφορία, τελωνεία, υπουργείο οικονομικών) από τη 2ΓΒ μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, και έπειτα θα βγει και η νέα προκήρυξη για τους ΠΕ περίπου Μάρτιο-Απρίλιο. Εκτός και αν μας εκπλήξουν θετικά. Πως θα βγει των ΤΕ Ιανουαριο/Φεβρουαριο αφου δεν εχουν ξεκινησει καθολου οι διαδικασιες? Αυτο ειναι το προβλημα που προκυπτει απο την διαυγεια σημερα και γιαυτο το συζηταμε.. Ειναι ικανοι δηλαδη μεσα στον Δεκεμβριο και λιγο απο Ιανουαριο να ετοιμασουν ολοκληρη την προκηρυξη; Εχει ξαναγινει αυτο; σε τοσο συντομο διαστημα; Εκει ειναι που απορω...ετσι επηρεαζεται και των ΠΕ..και ο νεος διαγωνισμος και ολα..
|
|
|
Post by candidate on Nov 1, 2024 13:10:47 GMT
Ο λόγος που δεν ξεκίνησε καν η προεργασία των νέων προκηρύξεων είναι πως το υπουργείο εσωτερικών δεν ενέκρινε ακόμα τις θέσεις του 2025. Βάσει και αυτών των θέσεων θα πρέπει το ΑΣΕΠ να διαχειριστεί τη νέα προκήρυξη. Η υφυπουργός μίλησε τις προηγούμενες μέρες για νέα προκήρυξη μέχρι το τέλος του έτους. Θα μου πείτε δεσμεύτηκε και για διορισμό ακόμα και των διοριστέων των νέων προκηρύξεων το πρώτο εξάμηνο του 2025. Δεν σημαίνει ότι θα γίνει κιόλας αλλά πιθανολογώ πώς πρώτα θα βγει των ΤΕ ξεχωριστά περίπου Ιανουάριο-Φεβρουάριο, αφού πρώτα διοριστούν οι εναπομείναντες 150-200 των ΤΕ(εφορία, τελωνεία, υπουργείο οικονομικών) από τη 2ΓΒ μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, και έπειτα θα βγει και η νέα προκήρυξη για τους ΠΕ περίπου Μάρτιο-Απρίλιο. Εκτός και αν μας εκπλήξουν θετικά. Πως θα βγει των ΤΕ Ιανουαριο/Φεβρουαριο αφου δεν εχουν ξεκινησει καθολου οι διαδικασιες? Αυτο ειναι το προβλημα που προκυπτει απο την διαυγεια σημερα και γιαυτο το συζηταμε.. Ειναι ικανοι δηλαδη μεσα στον Δεκεμβριο και λιγο απο Ιανουαριο να ετοιμασουν ολοκληρη την προκηρυξη; Εχει ξαναγινει αυτο; σε τοσο συντομο διαστημα; Εκει ειναι που απορω...ετσι επηρεαζεται και των ΠΕ..και ο νεος διαγωνισμος και ολα.. Αν ξεκινήσει η προεργασία Δεκέμβριο από ΑΣΕΠ, τον Φεβρουάριο δηλ. σε 2,5 μήνες θα μπορούσε να είναι εφικτή η νέα προκήρυξη για ΤΕ. Σίγουρα όμως όχι τόσο σύντομα για ΠΕ.
|
|
|
Post by Mona_Liza on Nov 1, 2024 13:12:58 GMT
Πως θα βγει των ΤΕ Ιανουαριο/Φεβρουαριο αφου δεν εχουν ξεκινησει καθολου οι διαδικασιες? Αυτο ειναι το προβλημα που προκυπτει απο την διαυγεια σημερα και γιαυτο το συζηταμε.. Ειναι ικανοι δηλαδη μεσα στον Δεκεμβριο και λιγο απο Ιανουαριο να ετοιμασουν ολοκληρη την προκηρυξη; Εχει ξαναγινει αυτο; σε τοσο συντομο διαστημα; Εκει ειναι που απορω...ετσι επηρεαζεται και των ΠΕ..και ο νεος διαγωνισμος και ολα.. Αν ξεκινήσει η προεργασία Δεκέμβριο από ΑΣΕΠ, τον Φεβρουάριο δηλ. σε 2,5 μήνες θα μπορούσε να είναι εφικτή η νέα προκήρυξη για ΤΕ. Σίγουρα όμως όχι τόσο σύντομα για ΠΕ. Μακαρι.....αλλα φοβαμαι οτι δεν εχει ξαναγινει. Μιλαμε για χρονους ρεκορ......και δεν μας εχουν συνηθισει σε τετοιους χρονους. Το αντιθετο..
|
|
|
Post by candidate on Nov 1, 2024 13:17:42 GMT
Πως θα βγει των ΤΕ Ιανουαριο/Φεβρουαριο αφου δεν εχουν ξεκινησει καθολου οι διαδικασιες? Αυτο ειναι το προβλημα που προκυπτει απο την διαυγεια σημερα και γιαυτο το συζηταμε.. Ειναι ικανοι δηλαδη μεσα στον Δεκεμβριο και λιγο απο Ιανουαριο να ετοιμασουν ολοκληρη την προκηρυξη; Εχει ξαναγινει αυτο; σε τοσο συντομο διαστημα; Εκει ειναι που απορω...ετσι επηρεαζεται και των ΠΕ..και ο νεος διαγωνισμος και ολα.. Αν ξεκινήσει η προεργασία Δεκέμβριο από ΑΣΕΠ, τον Φεβρουάριο δηλ. σε 2,5 μήνες θα μπορούσε να είναι εφικτή η νέα προκήρυξη για ΤΕ. Σίγουρα όμως όχι τόσο σύντομα για ΠΕ. Σε κάθε περίπτωση μόλις το υπουργείο εσωτερικών δημοσιεύσει τις θέσεις του 25 θα χρειαστεί να ρωτήσουμε τότε το Πρόεδρο του ΑΣΕΠ για τις προθέσεις και τις πιθανές ημερομηνίες έκδοσης των προκηρύξεων. Μέχρι τότε πιθανολογούμε, πτοούμαστε αλλά και ελπίζουμε. Ωστόσο η παραπάνω πιθανότητα για έκδοση προκήρυξης ΤΕ Φεβρουάριο θεωρώ πως θα μπορούσε να είναι εφικτή.
|
|