|
Post by thanos2 on May 23, 2024 7:28:03 GMT
Σημερινή επικοινωνία με τον πρόεδρο της καρδιάς μας με ρώτημα αν θα έχουν αλλαγές οι πίνακες 2ΓΒ μετά την αξιολόγηση των ενστάσεων.....Η απάντηση "Υπομονή 2 με 3 εβδομάδες. Το φάγαμε το βόδι." Δε μου λες.... , το φάγαμε το βοδι το λες εσυ. ή το είπε ο πρόεδρος!?! Τα εισαγωγικά είναι σωστα;;;
|
|
|
Post by ev1975 on May 23, 2024 7:32:29 GMT
Σημερινή επικοινωνία με τον πρόεδρο της καρδιάς μας με ρώτημα αν θα έχουν αλλαγές οι πίνακες 2ΓΒ μετά την αξιολόγηση των ενστάσεων.....Η απάντηση "Υπομονή 2 με 3 εβδομάδες. Το φάγαμε το βόδι." Δε μου λες.... , το φάγαμε το βοδι το λες εσυ. ή το είπε ο πρόεδρος!?! Όχι εγώ....
|
|
|
Post by thanos2 on May 23, 2024 7:36:50 GMT
Δε μου λες.... , το φάγαμε το βοδι το λες εσυ. ή το είπε ο πρόεδρος!?! Όχι εγώ.... Α εντάξει τότε... Το 2-3 βδομάδες (ελπίζω οχι 1013) είπε αυτός μόνο;
|
|
|
Post by ev1975 on May 23, 2024 7:44:15 GMT
Α εντάξει τότε... Το 2-3 βδομάδες (ελπίζω οχι 1013) είπε αυτός μόνο; Η απάντηση ήταν "Υπομονή 2 με 3 εβδομάδες. Το φάγαμε το βόδι."
|
|
|
Post by robinhood on May 23, 2024 7:47:40 GMT
Α εντάξει τότε... Το 2-3 βδομάδες (ελπίζω οχι 1013) είπε αυτός μόνο; Η απάντηση ήταν "Υπομονή 2 με 3 εβδομάδες. Το φάγαμε το βόδι." Από 15/06 θα έχουν λήξει όλα με Οριστικά Τ.Ε. έτσι όπως το βλέπω. Ήγγικεν η ώρα!
|
|
|
Post by thanos2 on May 23, 2024 7:49:05 GMT
Α εντάξει τότε... Το 2-3 βδομάδες (ελπίζω οχι 1013) είπε αυτός μόνο; Η απάντηση ήταν "Υπομονή 2 με 3 εβδομάδες. Το φάγαμε το βόδι." Αααα... Εννοούσες οτι δε το είπες εσυ... ΑΜΑΝΝΝ...!!!! Αντε τώρα να περιμένουμε πότε θα χωνεφτει ολόκληρο βόδι.... (Για μας τους ΠΕ λεω)
|
|
|
Post by kardim on May 23, 2024 8:03:38 GMT
Η απάντηση ήταν "Υπομονή 2 με 3 εβδομάδες. Το φάγαμε το βόδι." Από 15/06 θα έχουν λήξει όλα με Οριστικά Τ.Ε. έτσι όπως το βλέπω. Ήγγικεν η ώρα! Επιτέλους άλλαξε το κλίμα στο φόρουμ και βλέπω μηνύματα αισιοδοξίας και χαράς!!!!!!!
Καλημέρα να έχουμε όλοι μας! Με το καλό να έρθουν τα οριστικά για εμάς τους ΤΕ και οι ΠΕ να έχετε τα προσωρινά πριν τα μπάνια του λαού!
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 23, 2024 8:08:39 GMT
Παιδιά εχθές τα μεσάνυχτα βγήκε η προκήρυξη για δικαστικούς υπαλλήλους όποιος ενδιαφέρεται ας έρθει στο νήμα της ΕΣΔΙ Γ σειράς.
Χαίρομαι κι εγώ όταν τα πηγαίνετε πολύ καλά ... έτσι θέλω να σας βλέπω. Δεν έχετε τίποτα να χωρίσετε. Ο καθένας έχει τον στόχο του.
|
|
|
Post by Γιαννης on May 23, 2024 9:15:39 GMT
Μετά τα δημοσιεύματα στον τύπο ίσως θέλουν να βγάλουν τα οριστικά ΤΕ πριν τις ευρωεκλογές ώστε να αναστρέψουν λίγο το αρνητικό κλίμα!! Ελπίζω.....
|
|
|
Post by thanos2 on May 23, 2024 9:26:20 GMT
Μετά τα δημοσιεύματα στον τύπο ίσως θέλουν να βγάλουν τα οριστικά ΤΕ πριν τις ευρωεκλογές ώστε να αναστρέψουν λίγο το αρνητικό κλίμα!! Ελπίζω..... Το σκέφτηκα και γω αυτό... Για να δούμε... Απο το πρωί μου χει κολλήσει το... ΣΩΠΑ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΘΑ ΣΗΜΆΝΟΥΝ (ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ) ΟΙ ΚΑΜΠΆΝΕΣ!!!!
|
|
|
Post by ioannisthegreat on May 23, 2024 9:37:37 GMT
Αν υπάρχει επικύρωση από το Βρετανικό Συμβούλιο λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Όταν λες όμως επικύρωση τι εννοείς? Σε εμένα ο τίτλος δεν ανέφερε κάποιο κωδικό και στους πιο πολλούς οι φορείς τους ζητάνε να κάνουν αυτοί την διαδικασία γιατί χρεώνει η Ένωση 20 ευρώ (15 η βεβαίωση + 5 τα μεταφορικά) και θέλει να τους στείλεις το πρωτότυπο proficiency μαζί με την αίτηση. Εμενα εχει ενα reference number, ομως το 2006 επειδη εκανα τοτε τα χαρτια μου σε διαφορους διαγωνισμος χρειαζοτανε μεταφραση και ειχα παει στο Βρετανικο αλλα χωρις επικυρωση δεν κανανε μεταφραση. Οποτε ειχα πληρωσει οντως τοτε,δε θυμαμαι ποσό, και τους ειχα παει κ το πρωτοτυπο και ειχα παρει και μεταφραση και επικυρωση οτι ειναι γνησιο αντιγραφο απο το πρωτοτυπο. Μπηκα στο Βρετανικο τωρα που το ανεφερες εσυ και εκτος απο επικυρωση και μεταφραση δε βλεπω κατι αλλο και λεω μηπως ειναι κατι επιπλεον η βεβαιωση γνησιοτητας, για να το ξερω, γιατι και εγω δεν ειμαι της τελευταιας στιγμης. Δεν χρειάζεται εσύ να κάνεις κάτι άλλο. Αυτή την επικύρωση θέλει. Εγώ απλά είχα τον πρωτότυπο τίτλο και δεν είχα κάνει τη διαδικασία επικύρωσης μέχρι τώρα. Είχα κάνει μετάφραση σε δικηγόρο και νόμιζα ότι αρκούσε αυτό μέχρι πριν λίγο καιρό.
|
|
|
Post by ioannisthegreat on May 23, 2024 9:41:00 GMT
Εμενα εχει ενα reference number, ομως το 2006 επειδη εκανα τοτε τα χαρτια μου σε διαφορους διαγωνισμος χρειαζοτανε μεταφραση και ειχα παει στο Βρετανικο αλλα χωρις επικυρωση δεν κανανε μεταφραση. Οποτε ειχα πληρωσει οντως τοτε,δε θυμαμαι ποσό, και τους ειχα παει κ το πρωτοτυπο και ειχα παρει και μεταφραση και επικυρωση οτι ειναι γνησιο αντιγραφο απο το πρωτοτυπο. Μπηκα στο Βρετανικο τωρα που το ανεφερες εσυ και εκτος απο επικυρωση και μεταφραση δε βλεπω κατι αλλο και λεω μηπως ειναι κατι επιπλεον η βεβαιωση γνησιοτητας, για να το ξερω, γιατι και εγω δεν ειμαι της τελευταιας στιγμης. Παιδιά έχει δίκιο ο Ιωάννης... είναι άλλο το μετάφραση/επικύρωση ότι το συγκεκριμένο αντίγραφο είναι γνήσιο αντίγραφο πρωτοτύπου & άλλο η βεβαίωση γνησιότητας πτυχίου, ότι είναι γνήσιο το πτυχίο το ίδιο δηλαδή και δεν χρειάζεται να ψάξουν την γνησιότητά του οι φορείς περαιτέρω.... Και εγώ γενικά δεν είμαι της τελευταίας στιγμής, αλλά δεν ξέρουμε τι θα ζητήσει ο φορέας του καθένα από τους διοριστέους, αν θα ζητήσουν καν τα ίδια και αν θα ζητήσουν και από ποιους βεβαίωση γνησιότητας αγγλικής κλπ... Γι'αυτό θα έλεγα να περιμένει ο καθένας τελικά οδηγίες από τον φορέα του, μετά το ΦΕΚ οριστικών κλπ... γνώμη μου...!!!! Περσεφόνη αυτή η επικύρωση που λέει ότι είναι γνήσιο αντίγραφο του πρωτοτύπου που αναφέρει πιο πάνω είναι αυτό που μας στέλνουν.
|
|
|
Post by ioannisthegreat on May 23, 2024 9:48:50 GMT
Με ψαρώσατε ακόμα κι εμένα την ανοργάνωτη! Δηλαδή πόσο καιρό θα μας δίνεται στην διάθεσή μας για να μαζέψουμε τα απαραίτητα έγγραφα; Γιατί τέτοιο άγχος; Να αγχωθούμε και οι υπόλοιποι; Καλημέρα. Μας δίνουν 20 ημέρες αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις πότε θα είναι αυτό το διάστημα καλό είναι να έχεις στη διάθεση σου τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για να μην έχεις άγχος εκείνη την περίοδο. Εγώ μένω στην άλλη άκρη της Ελλάδος και δεν ξέρω αν θα ήταν εύκολη η διαδικασία τον Αύγουστο πχ που είναι σε άδειες και δεν λειτουργεί τίποτα στην πρωτεύουσα.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 23, 2024 9:52:21 GMT
Σημερινή επικοινωνία με τον πρόεδρο της καρδιάς μας με ρώτημα αν θα έχουν αλλαγές οι πίνακες 2ΓΒ μετά την αξιολόγηση των ενστάσεων.....Η απάντηση "Υπομονή 2 με 3 εβδομάδες. Το φάγαμε το βόδι." Έχουν απαντήσει σε κάποιον για την ένσταση του ή δεν προβλέπεται? Όπως έχει αναρτήσει προ ημερών άλλο μέλος, οι ενστάσεις επί των προσωρινών πινάκων (σύμφωνα με δήλωση του προέδρου του ΑΣΕΠ, όπως μας το μετέφερε το μέλος του φόρουμ) θα αποσταλούν μετά την ανακοίνωση των οριστικών πινάκων.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 23, 2024 9:53:56 GMT
Μετά τα δημοσιεύματα στον τύπο ίσως θέλουν να βγάλουν τα οριστικά ΤΕ πριν τις ευρωεκλογές ώστε να αναστρέψουν λίγο το αρνητικό κλίμα!! Ελπίζω..... Ας κρατήσουμε προς το παρόν δύο Παρασκευές στα υπόψιν μας: α) 14/6/2024 β) 21/6/2024 (τα ως άνω βασίζονται σε προσωπική εκτίμηση του γράφοντος).
|
|