|
Post by mariadimo on May 23, 2024 9:54:14 GMT
Με ψαρώσατε ακόμα κι εμένα την ανοργάνωτη! Δηλαδή πόσο καιρό θα μας δίνεται στην διάθεσή μας για να μαζέψουμε τα απαραίτητα έγγραφα; Γιατί τέτοιο άγχος; Να αγχωθούμε και οι υπόλοιποι; Καλημέρα. Μας δίνουν 20 ημέρες αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις πότε θα είναι αυτό το διάστημα καλό είναι να έχεις στη διάθεση σου τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για να μην έχεις άγχος εκείνη την περίοδο. Εγώ μένω στην άλλη άκρη της Ελλάδος και δεν ξέρω αν θα ήταν εύκολη η διαδικασία τον Αύγουστο πχ που είναι σε άδειες και δεν λειτουργεί τίποτα στην πρωτεύουσα. Καλημέρα! Ευχαριστώ για την απάντηση (που είχα πιστέψει ότι δε θα έχω μιας και είχε χαθεί μέσα στο πλήθος των διαλόγων)! 20 μέρες μετά την έκδοση των οριστικών;
|
|
pi38
Pink Panther
|
Post by pi38 on May 23, 2024 9:54:27 GMT
Εμενα εχει ενα reference number, ομως το 2006 επειδη εκανα τοτε τα χαρτια μου σε διαφορους διαγωνισμος χρειαζοτανε μεταφραση και ειχα παει στο Βρετανικο αλλα χωρις επικυρωση δεν κανανε μεταφραση. Οποτε ειχα πληρωσει οντως τοτε,δε θυμαμαι ποσό, και τους ειχα παει κ το πρωτοτυπο και ειχα παρει και μεταφραση και επικυρωση οτι ειναι γνησιο αντιγραφο απο το πρωτοτυπο. Μπηκα στο Βρετανικο τωρα που το ανεφερες εσυ και εκτος απο επικυρωση και μεταφραση δε βλεπω κατι αλλο και λεω μηπως ειναι κατι επιπλεον η βεβαιωση γνησιοτητας, για να το ξερω, γιατι και εγω δεν ειμαι της τελευταιας στιγμης. Δεν χρειάζεται εσύ να κάνεις κάτι άλλο. Αυτή την επικύρωση θέλει. Εγώ απλά είχα τον πρωτότυπο τίτλο και δεν είχα κάνει τη διαδικασία επικύρωσης μέχρι τώρα. Είχα κάνει μετάφραση σε δικηγόρο και νόμιζα ότι αρκούσε αυτό μέχρι πριν λίγο καιρό. Σ ευχαριστω πολυ!!
|
|
|
Post by ioannisthegreat on May 23, 2024 9:57:17 GMT
Σημερινή επικοινωνία με τον πρόεδρο της καρδιάς μας με ρώτημα αν θα έχουν αλλαγές οι πίνακες 2ΓΒ μετά την αξιολόγηση των ενστάσεων.....Η απάντηση "Υπομονή 2 με 3 εβδομάδες. Το φάγαμε το βόδι." Χμ καλό αυτό. Δείχνει αποτελέσματα πριν του Αγίου Πνεύματος 14 ή 21 Ιουνίου.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 23, 2024 9:57:56 GMT
Καλημέρα. Μας δίνουν 20 ημέρες αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις πότε θα είναι αυτό το διάστημα καλό είναι να έχεις στη διάθεση σου τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για να μην έχεις άγχος εκείνη την περίοδο. Εγώ μένω στην άλλη άκρη της Ελλάδος και δεν ξέρω αν θα ήταν εύκολη η διαδικασία τον Αύγουστο πχ που είναι σε άδειες και δεν λειτουργεί τίποτα στην πρωτεύουσα. Καλημέρα! Ευχαριστώ για την απάντηση (που είχα πιστέψει ότι δε θα έχω μιας και είχε χαθεί μέσα στο πλήθος των διαλόγων)! 20 μέρες μετά την έκδοση των οριστικών; Μετά την ενημέρωση που θα λάβεις από τον φορέα διορισμού σου.
|
|
|
Post by dimos on May 23, 2024 9:58:22 GMT
Καλησπερα σε ολους! Πως πιστευετε οτι θα ειναι η κατανομη των θεσεων του 2024 των ΤΕ; Θα ειναι οι θεσεις οπως ακριβως τις ειδαμε σε σχετικο εγγραφο δηλαδη ο προγραμματισμος του 2024 που εγκρίθηκε τον Οκτωβριο του 2023; Λετε τελικα να μεινουμε εκτος πολλοι ΤΕ όπως εγω ακομα και μετα την επομενη ΓΒ;
Ευχαριστω θερμα!
|
|
|
Post by ioannisthegreat on May 23, 2024 10:03:13 GMT
Καλημέρα. Μας δίνουν 20 ημέρες αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις πότε θα είναι αυτό το διάστημα καλό είναι να έχεις στη διάθεση σου τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για να μην έχεις άγχος εκείνη την περίοδο. Εγώ μένω στην άλλη άκρη της Ελλάδος και δεν ξέρω αν θα ήταν εύκολη η διαδικασία τον Αύγουστο πχ που είναι σε άδειες και δεν λειτουργεί τίποτα στην πρωτεύουσα. Καλημέρα! Ευχαριστώ για την απάντηση (που είχα πιστέψει ότι δε θα έχω μιας και είχε χαθεί μέσα στο πλήθος των διαλόγων)! 20 μέρες μετά την έκδοση των οριστικών; 20 ημέρες από όταν μας καλέσει ο φορέας. Ο φορέας έχει προθεσμία 10 ημέρες από την έκδοση του ΦΕΚ Κατανομής για να μας ενημερώσει για την έναρξη της προθεσμίας και τα δικαιολογητικά που πρέπει να του στείλουμε. Το ΦΕΚ Κατανομής βγαίνει από το Υπουργείο Εσωτερικών και δεν έχει συγκεκριμένη προθεσμία έκδοσης και είναι αυτό που ακολουθεί το ΦΕΚ Οριστικών.
|
|
|
Post by Christos33 on May 23, 2024 10:32:28 GMT
Μετά τα δημοσιεύματα στον τύπο ίσως θέλουν να βγάλουν τα οριστικά ΤΕ πριν τις ευρωεκλογές ώστε να αναστρέψουν λίγο το αρνητικό κλίμα!! Ελπίζω..... Το σκέφτηκα και γω αυτό... Για να δούμε... Απο το πρωί μου χει κολλήσει το... ΣΩΠΑ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΘΑ ΣΗΜΆΝΟΥΝ (ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ) ΟΙ ΚΑΜΠΆΝΕΣ!!!! Αν θέλουν μπορούν να βγάλουν οριστικά ΤΕ και προσωρινά ΠΕ πριν τις ευρωεκλογές .
|
|
|
Post by thanos2 on May 23, 2024 10:48:40 GMT
Το σκέφτηκα και γω αυτό... Για να δούμε... Απο το πρωί μου χει κολλήσει το... ΣΩΠΑ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΘΑ ΣΗΜΆΝΟΥΝ (ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ) ΟΙ ΚΑΜΠΆΝΕΣ!!!! Αν θέλουν μπορούν να βγάλουν οριστικά ΤΕ και προσωρινά ΠΕ πριν τις ευρωεκλογές . Για το πρωτο συμφωνω... Το δεύτερο το βλέπω λίγο χλωμό. Μόνο υπο καθεστώς ανάγκης θα μπορούσε να επιτευχθεί κατι τέτοιο... Νομίζω
|
|
|
Post by epr on May 23, 2024 11:15:03 GMT
Καλημέρα! Ευχαριστώ για την απάντηση (που είχα πιστέψει ότι δε θα έχω μιας και είχε χαθεί μέσα στο πλήθος των διαλόγων)! 20 μέρες μετά την έκδοση των οριστικών; 20 ημέρες από όταν μας καλέσει ο φορέας. Ο φορέας έχει προθεσμία 10 ημέρες από την έκδοση του ΦΕΚ Κατανομής για να μας ενημερώσει για την έναρξη της προθεσμίας και τα δικαιολογητικά που πρέπει να του στείλουμε. Το ΦΕΚ Κατανομής βγαίνει από το Υπουργείο Εσωτερικών και δεν έχει συγκεκριμένη προθεσμία έκδοσης και είναι αυτό που ακολουθεί το ΦΕΚ Οριστικών. Μεχρι να βγουν αυτα για μας τους ΠΕ θα φτασουμε 2025 μην αγχωνεστε απο τωρα
|
|
|
Post by Christos33 on May 23, 2024 11:35:36 GMT
Αν θέλουν μπορούν να βγάλουν οριστικά ΤΕ και προσωρινά ΠΕ πριν τις ευρωεκλογές . Για το πρωτο συμφωνω... Το δεύτερο το βλέπω λίγο χλωμό. Μόνο υπο καθεστώς ανάγκης θα μπορούσε να επιτευχθεί κατι τέτοιο... Νομίζω Όπου υπάρχει θέληση υπάρχει και ο τρόπος . Αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο .
|
|
ilic1
Kill Bill
|
Post by ilic1 on May 23, 2024 11:47:49 GMT
Καλησπέρα σε ολους! Πως πιστευετε οτι θα ειναι η κατανομη των θεσεων του 2024 των ΤΕ; Θα ειναι οι θεσεις οπως ακριβως τις ειδαμε σε σχετικο εγγραφο δηλαδη ο προγραμματισμος του 2024 που εγκρίθηκε τον Οκτωβριο του 2023; Λετε τελικα να μεινουμε εκτος πολλοι ΤΕ όπως εγω ακομα και μετα την επομενη ΓΒ; Ευχαριστώ θερμά! Καλησπέρα Δήμο, έχω ακριβως την ίδια απορία και αγωνία. ΤΗ δική μου εκτίμηση είναι πως το αν θα μείνουν πολλοί ΤΕ εκτός , θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα επιλέξει ο ΑΣΕΠ να βγάλει τις προκηρύξεις. Αν γίνει η νέα ΓΒ και επιλέξουν ξανά οι ίδιοι διοριστέοι της 2ΓΒ θα έχουμε της αναπλήρωσης το καγκελο και ίσως χαθούν θέσεις. Διαφορετικά πιστεύω ότι και αυτοί με τα πολύ λίγα μόρια εάν θέλουν να διοριστούν και να μετακινηθούν θα υπάρχουν θέσεις
|
|
|
Post by Persefoni on May 23, 2024 12:13:12 GMT
Παιδιά έχει δίκιο ο Ιωάννης... είναι άλλο το μετάφραση/επικύρωση ότι το συγκεκριμένο αντίγραφο είναι γνήσιο αντίγραφο πρωτοτύπου & άλλο η βεβαίωση γνησιότητας πτυχίου, ότι είναι γνήσιο το πτυχίο το ίδιο δηλαδή και δεν χρειάζεται να ψάξουν την γνησιότητά του οι φορείς περαιτέρω.... Και εγώ γενικά δεν είμαι της τελευταίας στιγμής, αλλά δεν ξέρουμε τι θα ζητήσει ο φορέας του καθένα από τους διοριστέους, αν θα ζητήσουν καν τα ίδια και αν θα ζητήσουν και από ποιους βεβαίωση γνησιότητας αγγλικής κλπ... Γι'αυτό θα έλεγα να περιμένει ο καθένας τελικά οδηγίες από τον φορέα του, μετά το ΦΕΚ οριστικών κλπ... γνώμη μου...!!!! Περσεφόνη αυτή η επικύρωση που λέει ότι είναι γνήσιο αντίγραφο του πρωτοτύπου που αναφέρει πιο πάνω είναι αυτό που μας στέλνουν. To ακριβές μεταφρασμένο αντίγραφο πρωτοτύπου που έχω από δικηγόρο (πιστεύεις δεν θα είναι οκ για τους περισσότερους από τους φορείς...?), εκτός από αυτούς που δεν έχουν κωδικό κλπ που λέγαμε και μπορεί να ζητηθεί επιπλέον βεβαίωση γνησιότητας....? {έτσι πρέπει να είχαν κάνει στους 1Γ/2022}
|
|
|
Post by bonza on May 23, 2024 13:33:22 GMT
Καλημέρα! Ευχαριστώ για την απάντηση (που είχα πιστέψει ότι δε θα έχω μιας και είχε χαθεί μέσα στο πλήθος των διαλόγων)! 20 μέρες μετά την έκδοση των οριστικών; 20 ημέρες από όταν μας καλέσει ο φορέας. Ο φορέας έχει προθεσμία 10 ημέρες από την έκδοση του ΦΕΚ Κατανομής για να μας ενημερώσει για την έναρξη της προθεσμίας και τα δικαιολογητικά που πρέπει να του στείλουμε. Το ΦΕΚ Κατανομής βγαίνει από το Υπουργείο Εσωτερικών και δεν έχει συγκεκριμένη προθεσμία έκδοσης και είναι αυτό που ακολουθεί το ΦΕΚ Οριστικών. Πρώτα στέλνεις τα δικαιολογητικά στον φορέα και μετά εκδίδεται το ΦΕΚ κατανομής.
|
|
|
Post by Persefoni on May 23, 2024 13:38:59 GMT
20 ημέρες από όταν μας καλέσει ο φορέας. Ο φορέας έχει προθεσμία 10 ημέρες από την έκδοση του ΦΕΚ Κατανομής για να μας ενημερώσει για την έναρξη της προθεσμίας και τα δικαιολογητικά που πρέπει να του στείλουμε. Το ΦΕΚ Κατανομής βγαίνει από το Υπουργείο Εσωτερικών και δεν έχει συγκεκριμένη προθεσμία έκδοσης και είναι αυτό που ακολουθεί το ΦΕΚ Οριστικών. Πρώτα στέλνεις τα δικαιολογητικά στον φορέα και μετά εκδίδεται το ΦΕΚ κατανομής. Νομίζω δεν είναι δεσμευτικό κάτι για τους φορείς, έχω διαβάσει αυτό που λέει ο Ιωάννης και εγώ αλλά νομίζω και σε άλλους (πχ. 1Γ Α') είχαν ζητήσει μετά το ΦΕΚ οριστικών... {τελικά εσείς οι πρώτοι διοριστέοι ΤΕ θα είστε ο φάρος για 4.000++ ΠΕ... 🙏🙏🙏} ΥΓ.: Πάντως το ΦΕΚ κατανομής θέσεων (που βγάζει το Υπ. Εσ.) δεν καθυστερεί κλπ από τους ελέγχους δικαιολογητικών...βγάζει τις θέσεις όταν θέλει... ΥΓ.: Κοιτάζοντας τώρα και 1ΓΒ/2023 με ΦΕΚ οριστικών 9/4 και ΦΕΚ κατανομής 14/5, τα δικαιολογητικά άρχισαν να ζητούνται με επιστολή που τους στάλθηκε (αν το έπιασα σωστά) λίγες μέρες μετά... ίσως σε φορείς όμως με πολλούς ελέγχους (2ΓΒ, 3ΓΒ), που μπορεί να απαιτούν χρόνο ελέγχου και με ταυτόχρονη καθυστέρηση του ΦΕΚ καταν., η ζήτηση δικαιολογ. να γίνεται πριν από αυτό και μετά το ΦΕΚ οριστικών...
|
|
|
Post by bonza on May 23, 2024 13:45:55 GMT
Πρώτα στέλνεις τα δικαιολογητικά στον φορέα και μετά εκδίδεται το ΦΕΚ κατανομής. Νομίζω δεν είναι δεσμευτικό κάτι για τους φορείς, έχω διαβάσει αυτό που λέει ο Ιωάννης και εγώ αλλά νομίζω και σε άλλους (πχ. 1Γ Α') είχαν ζητήσει μετά το ΦΕΚ οριστικών... {τελικά εσείς οι πρώτοι διοριστέοι ΤΕ θα είστε ο φάρος για 4.000++ ΠΕ... 🙏🙏🙏} ΦΕΚ οριστικών -> Δικαιολογητικά στον φορέα αν αποδεχτείς -> ΦΕΚ Κατανομής -> ΦΕΚ διορισμού
|
|